Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
DIky Za Kazdou Odpoved !!! a radu !!!
Protoze Mame Doma Strasne Moc Prebytecnyho Polystyrenu od dob delani omytky...Mam dotaz jak vystavet takovou skrin ...neni prece moc bytelna ikdyz polys.... ma kolem 10cm !!! Diky
hej a mas toho polystyrenu hodne? by se mi ho par desitek m2 hodilo...
jinak bedna by z toho postavit sla... jenom nosnost nebude valna (treba pro uchyceni lampy), ale steny a podlaha no problem... chce to jen specialni lepidlo, silikonovej tmel, mozna naky dreveny vyztuze....
zas toho tolik neni,pocital jsem to a vyslo by mi to jen na jednu skrin
Vyska 170, sirka 60, a hloubka 60 ....to mi je lito kamo,rad bych ti pomohl !!!
Nehorlavy ? dyt polystyren se skoro roztaje ?
jinak kytky stejne nechtej vic jak 32C a pri tom ten polystyren fakt netaje :-)))) bude to chtit vetrat a nejakej ram minimalne na "strop" pro uchyceni lampy atd.
kadafi: ale mas u me K+ jelikoz si mi dal ideu na maminkarnu bedna 40x120 vyska 70, dve 120cm zarivky a dole maminky a v parnicku mimina... premejslel sem o papundeklu, ale polystyren je asi lepcejsi, mozna by stacila nejaka 8ka (80mm) ale rozhodne PSB25 nebo XPS, jenze XPS je desive drahej :-(
vosliku, mas recht, ale ty si normalne slapes po skrini??? ;-))))
jinak XPS nebo fasadni polystyren je fest tvrdej.... nesrovnavej to s polystyrenem ve kterym se treba balej monitory a tak.... to je uplne neco jinyho....
no jinak jak sem psal predpokladam vetrani/chlazeni vybojky idealne cooltubem...
No nevim, Porad o tom premyslim ale mam z toho strach aby se to pak cely neposralo a nespadlo to kytim na hlavu
Nevim no,porad o tom premyslim ???? jeste nejaka rada ???
hmm vis co ? asi do toho pudu,muze to byt celkem i zajimavy a moc uzivatelu to nema !!! akorat myslis ze to mam vytrit bilou barvou nebo staci ten bilej polistyren kvuli pozirani svetla ?