BlackStar |
Noname 2006 ze semínka, krásně voněl, krásně vypadal, ale jak chutnal to ví někdo jiný :( . |
|
|
|
letošní záležitost. zasazena v květnu, sklizena první tejden v říjnu. než se přepla tak moc nerostla ale pak se rozjela dobře (sativka). kýbl tak 25l, hlína ze zahrady. nezastřihovaná
hnojeno kopřivama, plagron terra bloom + atami PK
kdyby nezhermila tak je výnos dobrý
voní dobře a intenzivě, chutná taky fajnově, kouř jako takovej neni nejlepší ale kvalita dobrá. pojmenoval jsem ji MORNING STAR a jestli bude chut, vyselektuju si matku
foto 2 foceno uprostřed září cca po pěti tejdnech kvetení (chybí tam nějaký paličky)
foto 1 před kosou (vrchní palice byly dole dřív) |
|
|
BlackStar |
Takové odolné nonami z 2006. Chuťově nic moc, ale stavově silné, hodně pomalý nájezd a dlouho trvající stav.:winner: |
|
|
BlackStar |
Ještě nějaké šištičky z 2006 |
|
|
G&rd3n3R |
tak tady dodavam nějaky fota z letošku :-) |
|
|
EXODUS |
Kamarádův NoName skunk hnojený na květu Krystalonem :teef: |
|
|
chopeeer |
Zdravim všechny!!! Letos sem se konečně odhodlal k outdooru, byl sem docela spokojenej, jedine co mi trochu zklamalo byla zver ktera mi tim ze okousala vsechny mí lasky a tím snížila tak o pulku vynos jinak paráda přihazuji nake foto!!! |
|
|
|
- moje pole z 2007, jo to byly kouřeníčko, ta nej je Arafat, zbytek nonames |
|
|
|
no name z povaly 08 (windoor)
100% bio hnojky :)
8. 6. :baby:
19. 6. :love:
25. 9. :leaf:
3. 10. :chef: :rasta:
|
|
|
Karloz |
moje no name z 08,, už tady tyhle kytky na nějaký straně mám, ale tuhle fotku jsem vyhrabal v PC a zdá se mi dcl dobrá.. posudte sami |
|
|
Pan Teeny |
No Name z roku 2006 to jsem byl ještě neznalec, první a druhá fotka to byl hermáč jak pes:D ta třetí to byla krasotinka |
|
|
Zelyy |
Kamosuv NoName 08
Dobrej kour |
|
|
PL3V3L |
Tohle je muj no name s minulého roku.....
Kytka měla asi 120 cm, takovej malej doutník - spíš slimka :D
Výnos nebyl nic světovýho, ale i tak to pohladilo u srdce a hlavně u plic.. |
|
|
Jarasta |
Taky něco přidám z balkonku z min. roku nic moc výnos zato dobrá Qualita |
|
|
čertiskočert |
Za jednou siláží.......
Na jednom hnoji......
Uprostřed ničeho.....
V daleké prdeli.........
................................kde se vzala ,
tu se vzala...............................KYTKA!!!!!!!!!!!!!!§
A nebejt toho PARCHANTA kterej mě JÍ sebral ............
...............................tak............................JÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ hulim DODNES!!!
konec pohádky o NO NAME!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
ThaRems |
našel sem nějaké foto noname kvítí z minulého roku:david: |
|
|
Rákosníček |
tak tady je moje "super early sativa" :D je to jediná věco z mé sbírky co dozrává už první tejden v září :love:
a ta extrémní ovocná vůně je ta nejlepší co jsem kdy z kytek cejtil :)
edit: poslední foto je 5 min. před sklizní :) |
|
|
Megan1981 |
Venek bez údržby..
Polovička průměr, polovička fakt vobuch..
zhruba myslím rok 2004 |
|
|
Rastiquez_ |
RáZZ na RáZz 09 > RASTIQUEZ NONAME ;);) I love IT !!!
<-------MAKRO |
|
|
prchy |
no name 09,kytky dostány 1.8 asi 3 patra jednou zaštípnuty, přesazeno do kompostu 15.8,seknuto 12.10 |
|
|
|
Výběr bezejmených modelek 2009 :) |
|
|
kouba |
3. 2. 1. Zážeh,....odpoutaní od reality ...už,
právě kouřím onu krasnou slečnu o jejíž původu se pokusím vyprávět.
Pred nedávnými lety kdesi v hlubokém lese bylo vyseto dvacet neznámých rostlin. Bez zásahu člověka každným dnem divočely, z 20 vzrostlo 10 krasavic. Na začátku podzimního času z nenadáni objevil se statný samec jenž statečně oplodil harém divokých krásek.
Nejlepší rostlina na fotce byla vybrána pro svoje rustové i květové vlastnosti naprostou bezproblémovost a nezkrotnou divokost z drsné přírody. Neotřelá kombinace mě učarovala a proto jsem tuto genetiku jako jedinou zachoval na příští rok a označil jí jako AMAZON HEATH ! tím to jí oficialně křtím :D necht tato divoženka zanechá sve kouzlo v každem koho si najde.
.
.
.
.
.OT
O pravdu nejde o lehkou holku ... |
|
|
vimnevim |
Tohle jsou moje nonamy z posledních let...skrývaá se v nich Shaman, Lebanese a Lemon stinky...
Nejsou to žádný obři a letos jsem to pěstoval asi naposled :) |
|
|
vimnevim |
ještě nějaké....:) |
|
|
kacerik |
take nonome ale bol z toho poriadne velky vrch asi v 20 dni kvetu |
|
|
josip222 |
balkonový bonsaj 09 :) celkom fajn dýmek :D ale chuť dosratá hnojkami hm
Musel som si dávať pozor nech mi to neprerastie cez to zábradlie ale naštastie to dopadlo OK |
|
|
Tonsor |
Zdravím pánové, našel jsem v PC pár fotek z loňského outu ani jsem nevěděl že je tam mám.... Chci se omluvit že fota nemám od začátku, jenže když jsem je vysadil ven tak přisli kroupy asi 3 cm v prumeru takze si dokazete predstavit jak to vypadalo.... Musel jsem odjet na 3 měsíce za prací do světa a nechal jsem kytky na postas sami sobě. a Když jsem se vrátil čekalo mě milý překvapeni...
Genetika: no name seminka (dostal jsem je od souseda) sliboval mi ze to je fakt sila, a taky že je :)) |
|
|
|
našel sem v kompu fotky mýho prvního klonu na balkoně 06´, zrovna foukal silný vítr tak sem fotil v pokoji , model neznámý, výnos a účinky maximální :D akorát nemam detail palic když byly zralý |
|
|
ezekiel |
nojo, loňská sklizeň. Foto z poloviny srpna. Vypadalo to moc hezky, ale nějak mě to nechtělo zhulovat. Ví někdo proč? hoďte po mě linkem.
díkes |
|
|
|
Tak to je nejaky no name v 1000mnm. |
|
|
ztroskonaut |
:leaf: :leaf: :leaf: |
|
|
monocool |
no name 2009 pod skálou |
|
|
ivanhow |
No name 2010 , kvetinac |
|
|
čertiskočert |
NoName by Čertisko
.....tak tady je pár loňskejch bodláků .......
+ + +
3x Monstrous sémě Made by Čert.........
....dobrou chuť všem.........ať vám to roste..!!!!!! |
|
|
Blue-Bery |
Zdravim já tu mám svůj první pěst je to noname od kamaráda dal mi jí na začátku prázdnin jako malou kytičku. Na růst sem jí dával krystalon a výluh z kopřiv a teď jí dávám Plagron alga-bloom. |
|
|
canabis.for.men |
Letošní mini balkon :-) Je to nějakej no name voni to jak ostruziny a v prubehu kvetu nebyli pestiky bili ale ruzovi ted uz zhedly. Dal jsem tomu hoodne male kvetinace ale muj balkon neni urcenej k pestovani je tam videt odevsud takze si nemuzu dovolit aby to nejak moc precuhovalo. |
|
|
ztroskonaut |
Nejnovější NoName přírůstky do sbírky
:rasta: |
|
|
Wormboy |
Takže abych uspokojil svou touhu pochlubit se se svým prvním výpěstkem, za který se konečně nemusím stydět, uvadím pár fotek mého bezejmenného modelu. Semena jsou ze 2 kytek, co mi loni na poslední chvíli zhermily a bohužel už nebylo záchrany, použil jsem tato letos jako nouzovku, kdyby náhodou něco nevyšlo podle plánu :-) Kytky sem zasadil do DIY květináčů vyrobenejch z PETek někdy v polovině dubna, pak putovaly vzrostlejší rovnou do hlíny. Všechny nakvetly dřív, než měly. Posledních pár dnů se po nich začala rozlejzat plíseň, ale protože sem hnojil téměř výhradně slepičincem po celou dobu, nechal jsem kytkám ještě 10-ti denní flush. Docela mě překvapilo, že se neprojevil žádnej náznak hermafroditismu vzhledem k původu semen. Včera jsme vytáhli dva kóje ještě ne úplně nasušeného produktu a nastal solidní maglajz v bedně... :-D |
|
|
pospa30 |
no name2010 .. Jen mi přijdou docela malé :) .. Hnojení jen kopřivama |
|
|
Krizek |
letosni noname z seminka nejakyho hermace... mel jsem 5 kytek a jen z tyhle vznikla 100% samice :) |
|
|
Wormboy |
Zdravím growerstvo,
představuji svůj další bezejmenný model. Pěstováno ve stejných podmínkách a na stejném poli, jako ve výše mnou uvedeném příspěvku. Tentokráte se však jedná o můj první pokus o řízkování (prostě jsem to ze zvědavosti zkusil, aniž bych znal pohlaví mateční rostliny a ejhle... :-D ) ... Díky všudypřítomným čórkám jsem však dopěstoval pouze 2 kusy celkem slušně vypadajícího modelu... Sklizeno včera, 23.9., fotky jsou cca 14 dní staré...
Za pár dní, po testovací konzumaci příspěvek ještě upřesním... :-)
Edit: Taktéž parádní zmašťovadlo... :smoker: |
|
|
enzym |
Hola,takze letosek:
zasazeno:10.4
setnuto:bude v prubehu prvniho rijnoveho tydne
hnojeno:koprivovy nalev aplikovan cca 2x
misto:lesni stran s agresivnim porostem(:D),hlina vlastni kompostova,misto je oblibeno kanci,aplikovane vlasy,uspech-50%
edit:dobře odolná proti plísni(narozdil od ostatnich co byly s ni) |
|
|
|
Taky se přidám s ohlým keříkem - jak je kyti nacuclé vodou venku tak to tak dopadá :-)
sazena do hlíny,rostla bez hnojek jako plevel a sazena během června jako předpěst doma. |
|
|
bilak |
Nepoznáte někdo co to může být?pořád stříhám a roste jak křoví,palice těžký,že ohejbaj větve k zemi |
|
|
Wormboy |
Pěstováno ze semen od člena Groweru, údajný cross Orange Bud x Durban Poison... Ve výsledku to příliš nepřipomínalo žádnej z uvedenejch modelů, proto řadím mezi nounejm modely. Sazeno začátkem května, setnuto v první polovině října kvůli špatnýmu počasí. Plíseň nebyla, klidně by to deštivý počasí dala a mohla ještě pár dní na slunku pobejt (ale jak praví Grower: "Lepší brko v hrsti, než plíseň na střeše " :-D :-D ). Kytka vitální, dobrej růstovej potenciál a větvení, hnojený kopřivovou zálivkou, slepičincem, semtam postřik nebo zálivka Bio - Algeenem. Na květ pak ještě bloom od BioBizzu. Palice poměrně listnatý, ale volepený celkem fajnově. Vůně taková zvláštně lesní s výraznym odérem čehosi mentolovýho. Jak když si do rypáku šoupnete to eukalyptový šňupátko pro uvolnění dejchacích cest.. :-D
Smokereport a info o výnosu doplním...
Edit: Přesně jak voní, tak tenhle model i chutná... Velice jemnej kouř, žádnej škrabák, bohužel účinkem nic moc, dal bych mu tak 6/10... Každopádně co se vizuální stránky týče, tak jsem na něj pyšnej... :-D |
|
|
bull |
no name Řízek. Kamarád stratil popisky, tak máme letos no name řízky. mam 3 z 12 modelů, tak jsem zvedav až to dáme dohromady jestli poznáme co je co..
Edit: tak je to údajně Chronic, už mi zbyl jen drobek:) Nic lepšího a hlavně sladšího jsem nikdy neviděl, u vrchních palic jsem měl pocit, jako kdyby z filtru tekl med:) Prostě paráda a je to muj favorit na příští rok.
Trochu jsem to tady pomotal, 3 fotka palic je ten Chronic, pracovní název řízek 1 a ty první 2 fotky jsou řízek 2, co to je jsem se zatím nedozvěděl |
|
|
ribo |
Jednu graficky mierne poupravenú paličku NN dám aj ja. Pestované windoor, ešte mám práve túto paličku odloženú na jednu špeciálnu udalosť. Ostatok sušiny už je dávno zhúlený a bola to mňamka :) |
|
|
Hulk |
taky neco prihodim docela by mne zajimalo co to muze byt za druhy
pestovane byly u mne na zahrade 3 x hnojeno krystalonem |
|
|
Skatersoft |
Trochou do mlýna i když zrovna né příznivě..!
Vše ukradeno.. většina ani nebyla zralá.. |
|
|
Skatersoft |
Ještě krapet..
1. fotka viz obr. nahoře druhá fotka..
2. fotka IN modelu pěstovanýho venku jen tak tak dozrává ale přeci :) |
|
|
fry |
Tohtorocny no name a.k.a bonus seeds od bushdoctor-a. Prijemna sativa na pofajc... kosa 31.10 stale este potrebovala maaalicko viac casu ale bola napadnuta aj ked malo plesnou ale uz som nechel riskovat zbytocne a sla dole |
|
|
Saman |
prepace dufam ze teraz uz |
|
|
Zikos |
Můj první grow-chata(2011) hnojeno NPK + koňák |
|
|
vendiz |
hnojeno:
růst- Hoštické slepičince
květ- Plagron Alga bloom |
|
|
ABORTED |
NO-NAME na kompostu 2011 |
|
|
ABORTED |
Kompost 2011
Hnojeno:Biobizz GROW+BLOOM |
|
|
jeousek |
Frisian Dew x No Name od Clena G.. Kytky meli kolem 150cm .
Foceno
1 ...1.9
2 ...28.9
3 ...28.9
4 ...28.10 Zdala se byt furt nezrala ale sla dolu
No name.. Skrátka to moc nenakurovalo po speku jo ale zádna sláva pracovni huleni Ideal :) :) Ale vypadali obstojne :) Bral jsem jenom ty vrchy zbytek sem tam nechal :) Ale to sem asi nemel delat vsude okolo kde byli roste letos spousta malech kytek no malech vsiml sem si prvne az tech velkech furt rostou dalsi a dalsi a ja to nestiham trhat ....:D
Hodnoceni:
Vynost 5/10
Ucinek 4/10
|
|
|
Michaal |
...Fialka no name model 2011...
Zhulenost 8/10
Výnos 6/10 - bola zasadená až 20.6.2011(neskoro).
Hnojky : Slepačie sračky,kristalon (nebola citit žiadna chut po hnojive.)
2 tyzdne pred zberom zalievane len vodou.
Velkosť 120 cm. |
|
|
miravlak |
No name :jumper: |
|
|
jinsun |
muj noname zasazeno 15.7.2012 neskoro seminko z nejakyho huleni co jsem koupil v praze jeste nezklizeno hnojeno pravidelne od plargonu |
|
|
benjichaouat |
Taky sem něco přidám. Je to NN naprosto nejasného původu, který si roste u mého souseda a už je cca 14 dní naprosto zralej. Začíná se objevovat plíseň. Vypadá to, že se dožije požehnaného věku :-). Mrtě lidí kolem chodí každý den a pořád si roste.....pod svícnem je přece největší tma. |
|
|
praz |
nazdar, toto su moje krasky........ |
|
|
praz |
nazdar, toto su moje krasky........noname zo švajčiarska. |
|
|
Lu.CZ |
taky jedna no name ;-) |
|
|
rastakluci |
Blueberry
klon - neznama seedbanka
Hnojivo: Plagron A Grow, Plagron A Bloom, Canna PK 13-14, Biobizz Topmax
Postřik: Atami - Zamek a Klic
"týden staré foto" Omlouvám se.. |
|
|
2echy |
Zdar všem!Taky přihodim pár foteček..Je to taková moje srdeční zaležitost!Jedu ho už pár let a každej rok ho něčim oprášim a mám překvápko na další sezonu.
1.loňská (hodně afgánská)
2.,3.letošní (otec byl afghani erdpurt) |
|
|
keshava |
Tak letos sem s kolegou sázel sémě které náv vyšlo z lonskýho outíku.
Byla to taková typická nehoda klony nebuly na dvoře a k tomu pár no nane semen který sme tu jely před 10 rokama .Někdy v dubnu šly naklíčit a na začátku května ven.Sázelo se dost pionýrským stylem zasadit jedna návštěva na samce a pak až sklizen.Samo sebou se tam ještě náký samci ukázaly ale což bude osivo.Hnojený to bylo pouze guanem.Výnos nebyl špatnej nevážil sem ale spokojenej sem.Kytky byly relativně dost velký (hnojeno jen na startu a jednou při trhání samců) samy se dost větvily . Výslednej produkt neni nejtvrdší ale není to ani řidinka vůně je lehce citrusová chut je nasládlá s citrusovým nádechem. |
|
|
VFR |
prohlizim stare fotky a tady jedna vykopavka :)
- pamatuju se, ze skoro nezhulovala - mluve o ty rudovlasce :D |
|
|
VFR |
Kurna rok 2004....
mam to pod slozkou 22.9 a po par dnech byla kosa.
Takze vse krasne dozravalo pred RIJNEM - vse NO NAME a nikdy to nebylo spatny. A dneska zkousim porad seedbanky s domenim, ze najdu neco lepsiho a ono je to jen hon za preludem a jeste za to platim :( |
|
|
Ms. Herb |
NO NAME a nikdy to nebylo spatny. A dneska zkousim porad seedbanky s domenim, ze najdu neco lepsiho a ono je to jen hon za preludem a jeste za to platim :( .... přesně tak :( |
|
|
Lu.CZ |
Zdár, tak jsem našel ještě jednu fotečku ;-) |
|
|
VFR |
Fialka 2013
kosa poslední tyden v zari
jihovychodni strana |
|
|
frek |
A máme tu další.
Tato kytka byla neplánovaná. Někdy v červnu se z ničeho nic objevila u jednoho kotce. Tak jsem ji nechal růst. Bál jsem se, aby to nebyl samec, ale naštěstí se z ní vyklubala samička. Moje teorie je taková, že když minulý rok známý krmil zajíce, tak mu tam vypadlo semínko. To přezimovalo a pak, "až" v črvnu vylezlo ven.
Model: Neznámý (Nejspíš od někoho z blízkého okolí)
Kde: Na zahradě, lehký svah orientovaný na jihovýchod. Půda původní, na povrchu kvalitní černozem a jelikož to rostlo u kotce, kde je hromada králičích bobků tak i dobře vyhnojená.
Hnojky: AARDE Compo, Advanced Nutriens (To, co jsem dostal na Cannafestu 2012)
Růst: Všiml jsem si ji někdy v červnu. Růst byl zpočátku pomalý, ale pak neskutečně vyrazila. Takhle rychle bující kytku jsem v životě neviděl. Ani jednou jsem ji nezštípl, takže měla asi 2,5 metru, ale bylo to takový koště, no.
Problémy: Nic, kromě plísně
Květ: Květ nasadila někdy začátekm srpna a už od začátku bylo jasná, že to bude vážně rychlík. Byl jsem připraven ji sklidit někdy ve druhé polocině září, ale známý uznal za vhodné, že si to udělá sám. Bohužel ji dal sušit ven do toho jednoho kotce. Takže z úrody zbyly pouze plísní obsypané palice. A fotky mám někdy asi 12 dní před sklizní.
HODNOCENÍ:
růst 10/10
květ 8/10 Ultra rychlý.
výnos -/10 Nemohu ohodnotit, nic z ní nebylo.
odolnost 5/10 V době života žádná avšak ve finále všechno plesnivé
Celkově: -
Myslím, že na outdoor by to byla ideální volba, ale vzhledem k selhání lidského faktoru se to nedozvím. Možná tam příští rok vyleze zase něco podobného. |
|
|
scars22 |
Ahoj, no name, který musel pod lampu. Venku už děs... |
|
|
sadař22 |
taky přihazuju do mlejna ze pár kousku NO NAME WEED |
|
|
auroraindika |
ola taky něco good ... |
|
|
matata |
nějaký seky z noname kukuřice 2013 co sem měl v mobilu . trochu mi to tam přerostlo přes hlavu :D |
|
|
kanishot |
Mal som to posadene asik pred 2 rokmy ale aj tak to tu dam :D |
|
|
2echy |
Tož to tu krapet oprášíme..
Jedna taková starší..Je to krosík šamana x space bombky(myslim) |
|
|
Severus |
Noname obe, ale obe pekny :)
Sorry za ten ramecek, ale screenoval jsem to z historie messengeru:-) |
|
|
Kopec23 |
Noname ve skruži, letos se nedaří :) |
|
|
ZigZag |
môj Guerilla No Name 2016
Semiačko bolo vytiahnute z pytla...bol to neaky indoor z Brna vraj.
Vyška 170cm ,hnojene na rast Plagron Start UP na kvet BioBizz Bloom...ma Cheese aromu ...pekny vianočny stromček :) uvidime ako bude pisat ale vypada ze to bude fajn zahul :D |
|
|
moswa |
koukám, že tady to žije.... můj letošní naprosto náhodnej noname
edit - je to balkonek, téměř samorost :D |
|
|
|