Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Marihuana v Sauně - Hůlo na TV Prima !!! - Klikni zde pro originální téma
Hellboy
Lucie Sehnalová, dramaturgyně pořadu Sauna na Primě, shání lidi, kteří by byli ochotní promluvit na téma Pomohla mi marihuana.

Lucie Sehnalová, dramaturgyně v Sauně na Primě, připravuje téma "Pomohla mi marihuana". Shání lidi ochotné promluvit na toto téma, samozřejmě pokud vystoupí a nechtějí být poznat, je to bez problémů. Cituji její slova: Lidi by měli vědět, že marihuana není svinstvo.

Pokud bude kdokoliv chtít vystoupit v tomto pořadu (a marihuana mu pomohla), může se ozvat na lucie.sehnalova@post.cz nebo na mobil. 0605/468806.

Hele - jestli máte ňáký babičky, dědečky, kamarády, kterých se to týká, tag do toho !!!!!!!
Vysmátá cyklistka
Myslim si, že marihuana jako taková pomohla, a pomáhá nám všem, proto takové živé diskuse tady, takové nadšení, taková radost.
Kdo je ale ochoten jít dál, a skutečně se do tohodle pořadu přihlásit a veřejně pro naší věc promluvit v tom nejlepšim slova smyslu?
Už to totiž neni o machrování, už to neni o karmě, už to neni o našem falešnym image, co si vytváříme tady pod svym nickem, jde tady o opravdovskou věc, kdy člověk vystoupí se svým obličejem, a možná dokonce i pod svym vlastnim jménem.
Kdo z nás by do tohodle šel, a veřejně se přede všemi pro trávu vyslovil a konečně tim udělal aspoň ten první, důležitej, a hlavně - OPRAVDICKEJ krok?
Já si přiznávám, že v tomto bodě stahuju krofky.
A hodně mě to samotný na sobě mrzí.

Koblihostrom
zdravím,no já sám mám zdravotní potíže od svých 16-ti let,kdy jsem si po neopatrném skoku na trampolíně nalomil obratel,od té doby mě bolí nonstop záda.Původně jsem začal hulit častěji právě kvůli tomuhle problému,a řeknu vám nebýt hulení,tak se ani náhodou nevyspím,prášky na spaní to je tak akoráte drsná kocovina po ránu,tak si dám raději pár prásků z lufky,nebo menšího špíčka a jde to zvládnout.Taky mě dosti trápilo astma kterým jsem trpěl už od dětství,a kupodivu když jsem začal hulit častěji,astma je pryč nadobro,a to jsem někdy dostával fuckt krutý záchvaty.Jo ale s tím angažováním se to bude horší,jsem srab,do tohodle bych se nehecnul, v tý sauně byl bych leda vystihovanej,a to by zavánělo spíše trapasem,něž že bych něčemu pomoh

[Edited by Koblihostrom on 11-02-2002 at 05:21 PM]
marc
to Koblih : Urcite by to nebyl trapas, stacilo by rict to o tech lecich a o zraneni, a uz bys byl v ocich tech lidi na jine urovni nez nejakej fetak.

Ja bych tam sel, ale nevim co bych jim rikal. Marihuana mi pomohla pochopit spoustu veci, pomohla mi najit si misto na tomhle svete, ale to asi neni duvod proc tam jit.
mott
Průserů v tom zviditelnění může bejt několik (každej si dosaďte svý, nebo i jiný než jmenuju):

- člověk studuje, pak může mít problémy ve škole

- uviděj ho rodiče, příbuzný, problémy doma

- uviděj ho lecjaký lidi co jsou na něj (z libovolnýho důvodu) nasraný, můžou preventivně práskat, aby se věnoval jinejm věcem a ne jim (vyzkošeno)

- člověk podniká, konkurence nespí, pošlou tam párkrát policajty, ty si pošlou na finančák pár žádostí...

Asi by toho bylo víc, ale teď mě nic nenapadá.

Jestli to pomůže něčemu jemu, pak super. Že se o tom bude bavit - super (pokud to nebude tuhej vyhulenec s image tupce).

Největší přínos může bejt, pokud by to byli "normální lidi" ktrejm to pomohlo od astmatu, záchvatů, bolesti zad, nespavosti, bolesti od rakoviny, ... Přesně ty dědočkové, tety, ... o kterých se tu bavíme. Věková kategorie 40-60 let, nedůvěřivá, konzervativní. Aby to podpořilo argumenty pro dektiminalizaci (lidi to budou chtít zkoušet).

[Edited by mott on 12-02-2002 at 12:46 AM]
pakalolo
Je to naozaj vyzva!!! Uz davno som rozmyslal zucastnit sa podobnej verejnej diskusie...tak som sa jej ozval, uvidime...
hh-top
Odpověděl jsem slečně Sehnalové již předevčírem, byla nadšená. Dnes máme smluvenu konzultaci a v pátek se zřejmě natáčí. Zkusím tam neudělat ostudu, tak mi držte palce.

Kdo nehulí s námi...!
Mr.Proper
pakalolo a hh-top:
No tak to je bezva, Grower tam bude mit sve zastupce! Drzim vam obema palce a asi vas pak ukarmujeme.
Hlavne abychom se dozvedeli, kdy se bude vysilat... Dejte vedet.
Doufam, ze vsech...moment...jo, 1962 (k dnesnimu dni) groweru se bude divat.

p.s. teda Monty, ty jsi ranni ptace...
GreenMary
hodně štěstí a hlavně si s tim nedělejte hlavu a nestresujte se.

Budete vlastně před natáčením hulit? Myslím, že by asi bylo lepší nechat si to na závěr vysílání a vodpálit to na konci do éteru :)

Bye a hodně štěstí.. GM
majklovec
Pánové, smekám.
reefer
Drzim palce a vse co se da! Tak bych rada do toho sla, ale ted mam takovy boje o dcerce, tak to nemuzu risknout. Jsem tam s vama v dusi!
(hh-top - myslim, ze mame opravdu dobryho representanta, dik!)
CorWin
Už když jsem si četl na začátku toto téma, napadl jsi mě Ty jako potencionální zájemce, který by mohl velmi slušně prezentovat naše a hlavně Tvoje názory do hromadných sdělovacích prostředků.
Ale ani náhodou mě nenapadlo, že se takhle rychle odhodláš a budeš konat činy. Za což Ti patří můj dík a K+.
Jsem si zcela jist, že ostudu tam neuděláš, vždyť každý se mohl přesvědčit, že nemáš prázdné argumenty, ale rozumné a pádné důvody.
Myslím, že nemůžeme mít lepšího reprezentanta. A proto Ti držím palce ať to všechno dobře dopadne(nebudu určitě sám).
Jo a nezapomeň nás informovat o průběhu událostí.
Walhalla2000
Teda monty...

dostal jsi mne! Protoze jsem si uz pred par dny (dvema) rikal, zda se k tomu odhodlas nebo ne. Sazel jsem na tebe, ze ano. Protoze kdyz se to tak vezme, tak neni lepsiho zviditelneni, kdyz se potom ma rozbihat akce se stranou nebo treba jen s petici...

Uz dneska zhavim video, abych to mohl nahrat, pak zdigitalizovat a pak pripravit nekam na net... :-) Tak jen to hlavne nepropasnout. To by byla moje smrt!

Kazdopadne ti drzim neskutecne moc pesti. A uz dnes ti preji stesti, i kdyz ty jej zas tolik nebudes potrebovat, neb stesti v tvem pripade muze byt zcela nahrazeno zkusenostmi, moudrosti a rozvaznosti!

Clovece, ani ja bych tam vystupovat nemohl, ale budu tam s tebou. Aspon myslenkama a jako virtualni moralni podpora!!!

Za vsechny growery uz predem rikam

Děkuji
ddevil
Taky se pridavam do spaliru obdivovatelu...........

Vrta mi hlavou jedine........ jak te pozname.....? :)

Mylsim, ze pokud budes mluvit tak jak pises, tak to nebude problem, ale co kdyz ne?

A pak...doufam, ze se dozvime, kdy to vysilaju.

Tak a jeste nase divadelnicke..

,,zlom vaz,, poplival a nakopl bych te ale nevim, ktery jsi.....

Tak az jindy.................................,,zlom vaz,,
hh-top
Jinak to nepřeceňujte, JXD byl v televizi tolikrát, jako jiní na borůvkách a taky se zeměkoule nezatřásla. Berme to jako jeden ze samozřejmých kroků, které musíme dělat, když chceme někam dojít.
CorWin
Ano a právě to se cení, Ty jsi první z našich řad kdo je schopen udělat ten první krok. A to se cení!!!
A s tím JXD, země se sice nezatřásla, ale co se mu povedlo, tak to byl jednoznačně ten fakt, že dokázal dostat marihuanu do podvědomí našeho národa. I když každý si udělal svůj názor, ať byl špatný či dobrý. A třeba Ty pomůžeš změnit názor lidí, že marihuana není ta droga, která nás vhání do pekel.
Přeji Ti hodně štěstí, určitě si ho zasloužíš. Protože jsi první kdo nezůstal jenom u slov a začal něco podnikat.
hh-top
ale nezdá se ti, že než se objevil HH-top, že už někdo "vynalezl" Grower? Proto se tu cítím na návštěvě, neboť tu bylo mnoho lidí, už když jsem přišel a stal se členem. Mysli i na ně!

Kdo nehulí s námi...!
Vysmátá cyklistka
Teda pánové, tak odvážlivci se fakt našli!
Skládám velkou úctu!
Poklona!
Piskot
to hh-top

Samozrejme gratuluju a K+,ale hrozne me sere ze to neuvidim.Jedine kdyby Walhalla hodil nekam to video.
Urcite bych si ho stahl.
Drzim palce.


A jeeeje.Tak karma bude az casem.
Walhalla2000
2 piskot

tak to se fakt nemusis bat! tohle nenecham ujit. video bude... Preci jen to bude prvni verejne vystoupeni nejakeho clena groweru... treba to jednou bude Historicky okamzik
Sofie
Jojo, pomohla... uz nemam ty podelany migreny. I kdyz jsem jich ve skole vyuzila fakt hojne. Jinak pokracuju, treba mi zmizi i ta rakovina. Cau a budme radi za ty dary
hh-top
a začínám mít pocit, že se budu muset holit v podpaží!
Až na té televizi uvidíte realitu, třeba se vám nebude líbit, ale to vynechme. Slečna (jak se vyklubalo) Sehnalová se skutečně podle úmluvy ozvala a z dialogu vyplynulo, že ji zajímá hlavně medicinální uplatnění trávy. Dialog byl velice zajímavý, protože se na začátek zeptala, co jsem si trávou vyléčil. No a já jí musel říct, že třicet let hulí¨m a přitom nemarodím. Ona že to je zajímavý, ale že by potřebovala někoho, kdo dělá nějaké ty mastičky, nebo tak něco...Tak jsem ji ujistil, že pár mastí a likérků a dalších aplikací už jsem pár vyrobil a to ji zřejmě usmířilo s tím, že mi nic není. Slíbila se příští týden sejít osobně a ukout cosi víc.
Takže: potřebuji tahák z aplikovaného konopí, ale pokud možno stručný a zajímavý. Něco, co ukecám na hubu, když mi řeknete o co jde. Jaké nemoci léčí, jak se podává, však víte, co myslím.
Tak čus bus, vaše mediální médium.
budvar
hh-top : tak každopádně K+ ,ale jak to tak vypadá tak slečně de čistě o vyléčení nemocí a ne o prevenci :) ale každopádně je to krok vpřed .......doufám že datum vysílání bude na groweru prezentován jako jeho výpadek aby se o něm dozvěděli všichni :)
hh-top,
mas muj obdiv i kdyz si marihuanou lecim jen kasel obcas tak bych na to nemel, takze ti mooc drzim palce
Walhalla2000
2 hh-top

kazdopadne mi prijde super prezentovat konopnou mast, jak o ni pise Konart

doctes se o tom zde

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1489

hh-top
Zítra okolo druhé odpoledne máme schůzku tady na Letné a jen co budu vědět více, dám hned vědět. Konartovu mastičku samozřejmě nevynechám. Čauky
hh-top
Před chvílí odešla slečna Sehnalová. Zdá se, že když nebudu zcenzurován vysokoprevoschoditělstvem, tak se v té sauně objevím. To se však ukáže až asi za týden a v užším výběru je ještě spolugrover Sunrise, kterému touto formou děkuji za pozdrav, který po sl. Sehnalové posílal. Vysílat se to bude k mému překvapení živě a to takže prý 3.4. Toť zatím vše, ahojky
Mr.Proper
hh-top:
Pozdravuj taky slecnu Sehnalovou a ze ji vsech 2016 (to to leti!) groweru liba ruce a posila karmu. Nedovedu si predstavit, ze by to napadlo nekoho na Nove.

p.s. Popros ji at se zaregistruje, at ji tu karmu muzu dat...
Cpt. Pierre
Chlape drž se tam a nebud nervní.Bud prostě svůj a takovej jakej seš tady a s tvou inteligencí to bude úplně v poho.
Chtěl sem tě poprosit abys tam zmínil něco v tom smyslu, že se rodiče nemusejí bát o své hulící děti a že v rukou ne úplně vypatlanýho týnejdžra není tráva vůbec nebezpečnou hračkou jak z tvých zkušeností plyne atd..... Myslím, že to dosti lidem z G bodne.Já teda určitě nechám koukat matku a myslím, že to je jeden ze způsobů jak začít doma cestu k odhalení mojí černé a zároveň bílé huličské minulosti...
Držím ti tam palec a pokus se být k naší milované Marijuaně co nejmilejší.
hh-top
Nikdy by mě nenapadlo něco jiného.
Mimochodem, slečna Sehnalová se mě ptala, jestli jsem si vědom toho, že když v podobném duchu vystoupím, může mít můj osmiletý kluk problémy ve škole a se spolužáky. Řekl jsem jí, že mi to za to stojí, protože mlčení lidí s mou zkušeností jim do budoucna způsobí problémy mnohem větší!
Děkuju ti za povzbuzení a pozdravuj maminku.
PS. Co to je, to nervní? Já jsem tak vysmátej, že snad ani nervy nemám. A to už pátý den nečudím, neb není co.

[Edited by hh-top on 21-02-2002 at 11:07 AM]
Kyng
A doufam, že si navlíkneš grower triko (jestli už bude), ať z toho taky něco máme :) Natři jim to.
i_oNe
... onehdá sem koukal na (snad) Ačko, a byl tam nějakej boreček co furt chatuje na netu, a povidal jak si vytvořil novou image a tokový bejkárny :rolleyes: , ALE ! měl tam noudbuk a jakože čatoval on-line (asi)(nezvlad sem to do konce :o )! Tak mě napadlo jestli by to ňák nešlo zamontovat do tej Sauny. Kdyby tam třeba jen svítila obrazovka http://grower.cz :bandit: hmm?!


P.S.: II: hh-top - Držím palce !
budvar
To ye dobrý nápad,pokud ye to přímá přenos,mohli by se do debaty zapojit i ostatní,kteří nemají tu odvahu vstoupit před obrazovku....
majklovec
... nejspíš z toho nebude mít úplně rozum, ale později, až dospěje a podívá se, co jeho táta dokázal bude určitě spokojen.

Myslím, že to bude to nejhorší, to co si o tobě (a tvé rodině) budou lidé v tvém okolí myslet, ale nenech se vyvést z míry, kdo chce - pochopí, kdo nechce - má smůlu.

K+ za tvého syna.

Případnou propagaci Groweru zkus prodiskutovat s Carlosem.
tURb0
... klobrc dolu. Kdybych nebyval byl jen obycejna pothead, zasel bych taky. Ukazat lidem, ze spousta lidi co dnes huli (a ze huli kazdej druhej) jsou normalni lidi se smyslem pro zodpovednost, zijici naprosto normalne svy zivoty, leckdy pracujici v uzce specializovanych oborech ... Drzim palce, at Ti ve studiu neni pod lampama moc vedro :) Taky bys moh treba zavtipkovat "je, pekny lampy, ale moc by se nehodily, maj takovy a takovy spektrum ..." a pekne to rozjet a na konci se zminit o grower.cz ;)

1, 2, 3, 4 ... jo, vsechny palce drzime!!!

Sakra, ze bych si honem uhnal nejakou nemoc a honem si ji odhulil? I kdyz jsem vlastne taky byl nemocnej naposled ani nevim kdy ...
Cpt. Pierre
Propagace G na Tv obrazovke se mi nezdá dobrej nápad, ale esli bude Gteam pro tak proč ne.
To hrdina hh-top:jo tak ty seš bez nervů?tak mi nazbývá než závidět.
A prosím dnes 21.02. sem viděl na TV NOVA pořad áčko s tématem Za jointíka do basy to byla fraška, k jejíž trapnosti si přidali všichni aktéři pořadu své, krom těch co z toho toho kluka vytáhli a věděli o čem mluví.Koukal sem na to s máti ale nevěnovala tomu moc pozornosti.Tak doufám, že to napravíš, přestože ti to tlak okolí asi neulehčí...
Liprd
mediální medium
jsi velice moudrý muž a věřím že budeš výborně prezentovat , musím přemluvit rodiče at se koukají už se nemůžu dočkat
At žiješ!
hh-top
ale zdá se, že to médium může přinést i skutečný užitek. Tak jo, zkusím vás nezklamat a dobře za vás formulovat. Buďte Groweři zdrávi a hlavně živi!
Liprd
koho budu znát tak mu řeknu at se kouká , každej hulič zná minimalně dalších 10 huličů a těch dalších deset zná další z toho plyne že nás žije 100 milionů
hh-top
Každý slušný a normální člověk má dvě babičky. Z toho jednoznačně vyplývá, že na světě je zhruba dvakrát více babiček, než lidí!
Nebo jsem si to špatně vysvětlil?
Liprd
výborný

kouření cigaret je masochistické a zatímco marihuany je spíše hédonistické
reefer
jen mimochodem, lecim stres hulenim. Mam stresujici prace (pro firmu co je znama po svete, ze jsou nejvetsi chlastaci) z ceho musim se obcas odreagovat. Chlastem to de, ale to by clovek za chvili byl fakt alkoholik. Jinak, jsem pry v skupine co maji nejvetsi sklony k chlastu - stresujici prace, svobodna matka a jsou tam jeste 2 kategorii jednu z ceho jsem splnila(si to uz nepamatuji). Kdyby Ti to slo nejak vysvetlit hh-tope, ze jsou lidi co maji opravdu sklony k chlastu. Kdyby tyto lidi si dali speka spis nez ten chlast, tak by na tom ne jen oni, ale i jejich deti a cela spolecnost (a manzelky) byli na tom lip. (i kdyz je pravda, ze ne kazdy si muze dat speka v klidu, ale ty maji nejaky ty vnitrni problemy, co mozna, kdyby to bylo v klidu hulit, tak by je i mohli vyresit... to tema necham na priste)

Drzim Ti palce, chlape, at to vse dobre vysvetlis.
hh-top
Ale víš jak blbě se něco vysvětluje těm, kteří ti nechtějí rozumnět. Mimochodem, cílem našeho snažení je IMHO právě to, aby na konopí bylo nahlíženo stejnou právní optikou, jako na alkohol a tabák. Stres je dnes samozřejmě velmi nebezpečnou civilizační chorobou a já se pokusím jim kousek té naší samoléčby prodat. Zdali to však koupí, to je ve hvězdách. Svou roli jistě sehraje i to, jak bude na program reagovat veřejnost a tak si myslím, že již v průběhu vysílání a také potom, bude třeba zaplavit jejich telefonní linky komentáři v tomto smyslu. Emaily, faxy, telegramy, prostě co vás napadne. Více bude tentokrát lépe. Všechny TV stanice žijí ze sledovanosti a odezva diváků je veledůležitý faktor.
Díky za podporu a zdráva buď.
PS. Nedej se stresovat, dokuď nejde o život jde o h....!

[Edited by hh-top on 25-02-2002 at 10:06 AM]
merlin
zdravim - pripojuju se ke gratrulaci a doufám, ze konecne pochopí vo cem to teda vlastne je..

- to Acko bylo faakt trapny (s tim chudákem poznamenanym vezenskou abstinencí co rikal, jakou udelal chybu..)

- u rodicu to nastestí uz vylepsovat nepotrebuju (fotrík mi koupil skrín,...- a dokonce ji se mnou stavel..)- akorát nehulí a nehulí (furt se drzí posranyho braníku a má depky, prudí,...)
- doufám ze ho presvedcí první úrodicka..
- ani nevim jak sem to udelal (s rodicema), takze podrobnej návod poskytnout nemuzu..- babicka to ví taky a furt mi ukazuje nejaký posratý clánky z novin..

lécbu (krome svýho astmatu, který se taky dává nejak do kupy..) sem zkousel na dedeckovi (nekde cet, ze by to mohlo pomáhat na parkinsona (tres rukou,...- pozdejs i horsí sracky) - dal sem mu vybumbat mlíko z ganjy (sám sem to trochu prepil, takže sem nemoh ani mluvit..:-)) - dedousek vypil asi 4x mín, ale rikal ze je "jako privozralej", a ze takový stavy nemá rád..:-(( - takze niic!!
- nekomu to holt asi nesedne..

Rozhodne máte (urcite nejen mojí..:-)) podporu a plnou duveru..

Díky





[Edited by merlin on 25-02-2002 at 11:30 AM]
hh-top
Z televize Prima se vyklubala stejná slizká manipulačka, jako je její vymejvací sestřička Nova. Slečna Sehnalová včera volala, smutná a čestně zahanbená. Její nadřízení mě při finálním výběru účinkujících pro vysílání neschválili. Na otázku proč, jsem dostal tuto odpověď:
"No víte, vy jste tím sám nijak neutrpěl a ještě jste tím řadě lidí pomohl. To ale není pro náš program vhodné, protože je vás takových moc a my potřebujeme nějaké lidi, kteří tím někomu ublížili. Alespoň sobě!"
Na otázku: "A o čem tedy ten program, původně o léčebných účincích konopí, má tedy vlastně být?" jsem se dozvěděl: "Já nevím, co vám na to mám říct, nechcete alespoň do publika ve studiu?"
Zdvořile jsem to odmítl, že to se zase nehodí nám, neboť dělat bezduchou stafáž při manipulaci nevědomé veřejnosti, není ani čestné ani produktivní a že bych se musel stydět nejen za sebe, ale také za ostatní Growery. Shodli jsme se s tou hodnou slečnou, že život tím nekončí a v trapně rostoucím tichu oba zavěsili telefon.
Je mi to samotnému líto, ale doufám, že mě pochopíte a hlavně, že se i nadále budeme spoléhat na vlastní selský rozum a ne na normalizační programy, které mají veřejnosti pouze vypláchnout mozky, zatímco se v předtuše senzace šmrncnou kolem lechtivých společenských témat.
Holt, kdo nekouří s námi, ať si kouří s kým chce!
Tim
Tos musim rict ze jsi udelal velice dobre. Prece se nemusime ponizovat za to co delame, a jeste pri tom na sebe hazet spinu. Sice taky nevim jak ten porad chteji provest, ale nechme je mocit v jejich omacce. Jeste uvidime jak to dopadne s tou demonstraci. Doufam ze alespon neco zverejni z toho v TV.
K+ za tvoji snazivost i obetavost...
reefer
Kurna, to mi stve!! Mno, a jeste ty nevinny lidi co se budou na tu Primu divat a myslet, jak trava skodi a skodi. Neni tady nekdo reporter? Ze by napsal o tomto treba clanek? Vis co, bez odpory, toto jen udela situaci horsi. grr jsem :mad: ze bych je vsechny :rocket:!!

Asi jsem zbytecne rozcilena, ale vadi mi ta media, nacpou porad nejaky kraviny lidem do hlavy a oni jak jsou chytry ze vsechno vedeji. Kdyby si dali speka a otevreli si trosku oci, by to vsem a svete udelalo lip.

Ach jo.
Walhalla2000
Je bohuzel videt, ze nase zacatky budou tezke, ale o to vice se jim musime venovat. Doufali jsme, ze vystoupenim v televizi se neco, aspon neco malo, zmeni. Ted uz se nedozvim, zda by se zmenilo, ale podle vyjadreni, o cem to ma byt, by se stejne asi mnoho nemenilo. A pokud se tedy neco menit ma, musime pro to neco sakra udelat... a chce to zacit co nejdriv. Vcera uz totiz bylo pozde...
Al-Ban
Nebudu mluvit za ostatní, ale já jsem si skutečně myslel, že by Prima jako první tv dokázala ukázat Marihuanu v pozitivním světle a že to bude jakýsi impuls, který nastíní další vývoj v tomhle směru kupředu. Bohužel mi zase dokázali jakej jsem naivní blbec, když jsem jim na to skočil. No, asi si nechtěj pod tíhou chvály z OSN kazit reputaci, tak trošku pozmění složení hostů. Narychlo zavolají Pobudu... :(
ins
cajicek,
nemejte mi to za zle jestli jsem to prehledl,ale kdy to pobezi v TV??
ins
hh-top
Ty křiváci jsou ochotní pustit pouze to, co chtějí slyšet!
Mr.Proper
Nějak tomu nerozumím.
To se z původního tématu "Pomohla mi marihuana" stane "Ublížila mi marihuana"? Chápu to tak? Jsem tak blbej, vyhulenej nebo naivní?
Tak jsem tu Primu přechválil. A mě bylo divný, že by tohle Vovka pustil... Po těch nováckejch taženích proti freeparties.
A všemu ostatnímu, co se vyznačuje nějakou dávkou svobody a tudíž nebezpečím pro ostatní.

Carlosi, vytvoř pro tyhle příležitosti smajlíka ZVRACÍM.
marc
Tak sem vcera napsal kriticky komentar na legalizace cz

(Tak to bude o tom, jak nekomu marihuana ublizila ... :( je to jasny)

a po chvili se tam objevila odoved od pani Sehnalove, ktera docela dobre vystihuje situaci --

Ahoj Marci, děkuji za důvěru :o) Jinak všem ostatním chci říci, že se bude pořad vysílat 3.4.2002 živě na TV Prima v 18.00. Zatím mám tři hosty, kteří užívají marihuanu pro léčebné účely (astma, roztroušená skleróza, epilepsie a alternativní droga k alkoholu)Dale by tam bude psycholog Ivan Douda z Drop in. A proti němu nějaký "odborník", který s t¨ím, že marihuana může pomáhat nesouhlasí. Bohužel zhora mám nařízeno, že tam musí být i někdo komu nepomohla. Proto znáte-li někoho, kdo ji zkoušel pro léčebné účely a nepomohla, ozvěte se. Taky by tam měl být někdo, kdo díky ní seděl. Opět platí - ozvěte se. Můj kontakt se nezměnil - lucie.sehnalova@post.cz nebo 0605/468806
hh-top
Podřízl si tepny na zápěstí, ale pak si to rozmyslel a honem si těma ulepenejma rukama ubalil jointa. Škoda, že mu to tenkrát nepomohlo, to by byl ten pravej kandidát pro tu Prima kašpařinu!
Liprd
Někdo si může říkat tohle není ani snad normální co to z nás dělaj, ale svět už je takovej. Dost mně to zklamalo už jsem byl takovej napumpovanej. ŠMEJDI. Ještě že jsi hhtope napsal jejich odpoved ta mluví za vše, všiváci!
hh-top
Jeden génius a jeden blb, to jsou pořád jenom dva hlasy. Všechno zlé je pro něco dobré, můžeme alespoň pokračovat v odkládání růžových brýlí a v prohlubování vlastního odhodlání tu zdejší duševní lepru odstranit.
BTW (a bez legrace) ten nárůst členů je tak potěšitelný, že příležitostná škytavka typu Prima, je proti tomu doslova nic. Kdy to uvidíme opět na vlastní oči (jasně, už zase myslím graf)?
Kdo nehulí s námi...!
Liprd
Vážený Topíku,
Růžové brýle pro krásně chvíle by potřebovali hlupáci nakažený morem primem. ale my tohle přeci nepotřebujem my o tom víme svoje
hh-top
Já si totiž strašlivě přeju, aby byl svět lepší místo a tak ho tak chci i podvědomě vidět.
A nezamlouvej tu statistiku, osobně tě prosím, udělej nám zase jeden graf, kde je vidět exponencialitu té křivky počtu členů. Děkuji ti předem a posílám zálohu ++
PS. Proč se říká statistik, když dělá grafy? Neměl by to být spíše grafik:)?
Liprd
To co chceš vidět to asi neuvidíš. Ale někdy můžeš být aspon relativně štastný. S tím grafem tomu moc nerozumim a nejspíš protže jsem nikdy na grower žádný nedělal. po¨řád tomu nerozumim
hh-top
Vždyť já tady docela krásně a bez zábran pletu tvé skandinávské jméno s Aaronovým. Nezlob se, to se tě opravdu netýkalo. A jestli to čte Aaron, tak se musí krásně bavit, jak hezky pláču na blbém hrobě. Inu, stárnout je také blbnout.
Schle
Můj hlubokosklon před tebou a tvými činy (kolego v ohni), po dlouhé době jsem se připojil a postupně zjistil co se mělo dít a bude, ale naštěstí bez tebe. Je zcela nasnadě proč to nemůže být pořad v náš prospěch (ve prospěch naší společné lásky, medicín, životního stylu...) Je před volbami a tak jako státní obrazové médium je nakloněno jistým politickým vlivům, tak i jiná údajně soukromá média jsou nakloněna tu napravo tu nalevo, ale ani jedno médium nehledí zpříma a vzhůru. Tak trochu se pohybuji v blízkosti mediálních dělníků a trochu málo vím o tom jak se dělá pravda... Ve všech českých médiích je třeba zastávat názor většiny a naservírovat většině co chce slyšet, a nebo to co chtějí aby většina slyšela a viděla a bohužel většina pseudobytostí postižených seriály telenovel chce slyšet že drogy jsou hnůj a tráva je droga tudíž hnůj. Je nás málo v poměru k masám. Děkuji ti za to že jsi v sobě našel to co většina z nás asi ne a že jsi se zcela bezelstně vydal do otevřeného boje se zatím větším a silnějším molochem tupého davu. Jak vidět stála při tobě prozřetelnost a zabránila tvé účasti v té kašparkiádě. Nerozdávám karmy ale tentokráte ano, přijmi ji jako výraz díku za boj který vedeš i za mne.
hh-top
tak jsi to přeposlal na to správné. Odpověď ti tam visí, neplácejme místem. Ohni zmar a dík.
Schle
To se tak někdy přihodí že se nadšení s rozumem míjí, jsem chaotická bytost.
Šebík
Vážení odvážní kolegové v jointu i v growru.

Dovolte abych i já vyjádřil své hluboké uznání nad odvahou vzít pomyslný krumpáč z nadpisu do ruky a jít vířit mediální vody z pozice bárky pohříchu vratké.

Byl bych velmi potěšen sejít se někdy s vámi osobně, ponivadž cítím, že mám tu čest se skutekně inteligentními lidmi. Rád bych nabídl i svou spolupráci, ovšem obávám, se, že bych byl spíš na obtíž, anšto to nevědí ani naši, že hulim, tak nevim, jak bych to měl vysvětlovat celýmu národu, když nedokážu přesvědčit ani vlastní rodiče. Takových pomocníků věru netřeba, ne? .) Třeba časem najdu odvahu...

Každopádně držím palce za všechny tři články.

S pozdravem Šebík
hh-top
Když jseš tak dobře utajenej, mohl bys pro Growery dělat ve světě nehuličů tajnýho. Něco jako byl Bretschneider v dobrém vojáku Švejkovi.
Mimochodem, tady je pěkná kaltna a zoncnu jsem dva dny neviděl.
Šebík
Mňo čoveče, dneska docela šajnilo, to ti teda vůbec nezávidím. Eště že hulíš tu trávu a jsi už 30 let zdravej, jinak kam nemože slnko, tam musí doktor, že :)

TAjnýho...to si představuješ jak? Že bych jako chodil po hospodách a provokoval, co si o tom jako odrůstající střední věk myslí? A až bych narazil na nějakých fakt drsný odpůrce tak by naběhla četa drsnejch huličů, co by naňho dejchla až by mu vočička zčervenaly a úsměv se roztáhnul dvakrákt kolem hlavy...? Blbý je, že třeba naši do hospod moc nelezou (jsou totiž plný feťáků ;-)) a tak si radši pustěj bednu a přikyvujou Severovy a podobnejm na jeho duchapusty blaboly. Strach z drog je zakořeněnej pěkně hluboko. Takovy maly kořínky asi ani tajný nevytahaj.

Ale zkusit to můžu. Sežeň tu partu ;-)
Hellboy
Tag sem ted byl 14 dní mimo a v té době jsem se od Cpt. Pierra dozvěděl co způsobilo moje téma na groweru a přiznám se, že mi to udělalo radost, moc velkou radost. Už sem si dokonce myslel, že se to třeba konečně hne tím správným směrem - ale, sakra - zase jednou se potvrdilo- nechval dne před večerem. Naše společnost nám zase jednou dokázala, že bejt jinej není dobrý a bejt "feťákem" to je úplně nejhorší .... Tagže co teď ? Rozhodně bych nic nevzdával - všiml jsen si, že HH-Top rozjel i docela jiná zajímavá témata, co se "naší propagace týče" a protože to očividně nic moc nejde po dobrým, budem muset přejít do útoku - tagže Viva la Revolution !!! Respektuju důvody, proč mnoho z Vás chce zůstat v anonymitě, ale v jednotě je síla, tagže musíme držet po hromadě a vzít iniciativu do vlastních rukou, nemá cenu se vymlouvat, že sme jenom obyčejní huliči, co nic nezmůžou .... Já sem jenom úplně wobyčejnej překladatel a ekonom - nebo jestli bůh dá tag snad brzo konečně budu - ale to neznamená, že nic nezmůžu - já sem připraven vystoupit z anonymity - né sám - ale určitě ráád jako jeden z prvních - moji rodiče by s tím samozřejmně nesouhlasily - babičky by asi mněli menší šok a učitelé ? - to neviim - tagže kde sou ty výborný nápady jako demonstrace ? Veřejné seznami huličů - tisíc lidí asi těžko pozavíraj - nebo srazy s největším odpaalením špekůů na jednou na světě- prostě bych zvolil cestu pasiivniiho odporu ... to se do meedii dostat musí a i v meediich nepracujou samý kreteeni. Co muuzu nabiidnout jaa ? V prvnii rade navrhuju sraz lidii, kterii jsou "relativne" důveryhodnii a kteřii opravdu chtejii neco zmenit ( a sou pro to v priipade nutnosti i neco objetovat) -1- probrat moznosti dalsiiho postupu - jako verejnee akce, popr. maam kamaraady produkcni z televize nebo konzertuu apod., kameramany i novinaare - a oni budou urcite ochotnii pravdive informovat - znaam i lidi, kteryym to opravdu pomohlo .... a sou i nevyvratitelnee odbornéé studie a duulezitii lidé na nasii strane (od poslancuu az po riditele velkyych firem , co si raadi pohulii (-:)- akoraaat to proste prezentovat, spustit tim lavinu rozruchu a dohaduu a pokusit se jii usmernit v v raamci moznostii tiim spraavnyym smerem (meedia sou nekdy svinstvo, ale daj se vyuziit i v naas prospech. (-:).... Tagze skoda to tady daal rozepisovat, sem ochoten si daat nejakyyho sraza a probrat dalsii strategii.... tagze kdo, kdy a kde ?
Hellboy
Mimochodem 2088 členů má Grower a každý z nich má hromadu kamarádů s podobným názorem na naší tématiku l... to je snad samo o sobě dostatečně silná "armáda" (-: sympatizujiiciich ....
Šebík
Ahoj Hellboy.

jsem pro. Uz dávno toužím poznat se s lidičkama z growru a pokecat s fakt inteligentníma lidma. Myslím, že je načase udělat si nějakou seznamovací hulpárty, kde bychom mohli probrat svoje názory a postoje osobně. Nechci se ale hnát do války. A už vůbec ne bezhlavě. Chce to, přesně jak říkáš, trochu popularity a přesvědčit lidi, že hulení není nic ďábelskýho. Ale je to běh na dlouhou trať, nezapomeň. Sakra dlouhou. Navrhuju, abychom začali každej u svejch rodičů. Nejlepší cvičení. Naučíme se na tom strašně moc věcí. A taky to bude nejtěžší úsek celýho boje, obávám se.

K tomu srazu. Místo...aby to měli všichni průměrně stejně daleko a aby tam byl klid a v poho prostředí. A žádný náckové (i když těm by se dala v případě potřeby rozbít huba, ale ať je to na pohodu).

Kdy...Příští tejden tu nejsem. ;-)

Kdo...kdo má chuť a chce jít s námi.

Těším se....čus.
Kyng
Chlape, Tobě to myslí, někde se sejít všichni najednou, odpálit špeky, to by určitě zajistilo pozornost médií (i když potom ty rozhovory :)), třeba by to bylo i na Guinessovku. K+
Cpt. Pierre
To Hellboy
Cesta pasiiívního odporu....tos mě dostal...:frog: to ti sedí!
Jak by sis takovej srázek představoval? Někde na otevřený ploše nebo v obrpodniku?
Já bych to třeba viděl jako ohromnou akci třeba na Vítkově nebo Vyšehradě nebo ve Hvězdě a tam bychom vši pálili co by to šlo za přítomnosti TV kamer a toho týpka z agentury Dobrý den co zaznamenává Guiness rekordy, což by zároveň byla dobrá zástěrka.....
Nějak tak? Nebo aspoň v hrubých rysech?
hh-top
Seženeme si takový ten menší meteorologický balón a nafoukneme ho trávovým dýmem, samozřejmě po vstřebání THC v plicích a pak ho slavnostně pokřtíme a vypistíme k nebi!
marc
koukal sem do programu, melo to jit ve stredu 3.4 v 18:00, ale podle programu by tam melo bejt neco jineho(Utekli jsme z vlastní země) ...

nevite nekdo vice ??
WiB
Čau, tak jsem pozorně sledoval program a pak se i díval na část Sauny, ale nic tam nebylo, nevíte někdo, kdy to bude, jestli vůbec??? Možná by nebylo špatný, aby slečně Sehnalové někdo zavolal, třeba hh-top, jelikož se s ní i osobně sešel, co ty na to bratře v konopí?
Def
to all: nevim jestli to tu už padlo, myslim, že ne, ale dobrej srázek všech growerů a jejich kámošů s jejich kámošema by bylo na Letný a to 4.5.2002, myslim, že už tam někdo něco pořádá, takže bysme mu s tim jenom trochu píchli :bounce: . Nebyl by snad sjezd těch nejnamočenějších z týhle země na Million Marihuana March 2002 to nejlepší. (I když nevim jak by to tam dopadlo, kdyby si každej grower vodpálil svý brko, kolik že nás je: Grower Live :: 2. brezen 2002 - komunita :: 2406 členů :satan: (a to nepočítám ten kamarádskej doprovod).

PS: Já jdu!
PiosOne
WiB: na Prime to nebylo udajne kvuli tomu novymu zakonu, protoze kdyby to odvysilal, tak by mohli dojet za propagaci drog
hh-top
Novela má platit až od června! Spíše je to výmluva, neboť ten pořad tak dlouho aranžovali a ondulovali, až nestál za vysílání, neboť případní "protagonisté" byli buď odmítnuti (jako já sám), nebo odmítli sami.
PS. Proto jsem slečně Sehnalové nevolal, jak někdo navrhoval, neboť jsme to oba smutně tušili již při mém zamítnutí jejími nadřízenými. Ahoj
Ant
Tagže abych to schrnul : Asi žádná sauna vůbec nebude!! Jestly má něgdo nějaký jiný informace moc by mě zajímaly....... PIŠTE


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma