Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Marihuana v Sauně - Hůlo na TV Prima !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 »
Autor
Téma 
Hellboy
Stálý Člen

Karma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% PěstitelskáKarma uživatele Hellboy - 83% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 1

Lucie Sehnalová, dramaturgyně pořadu Sauna na Primě, shání lidi, kteří by byli ochotní promluvit na téma Pomohla mi marihuana.

Lucie Sehnalová, dramaturgyně v Sauně na Primě, připravuje téma "Pomohla mi marihuana". Shání lidi ochotné promluvit na toto téma, samozřejmě pokud vystoupí a nechtějí být poznat, je to bez problémů. Cituji její slova: Lidi by měli vědět, že marihuana není svinstvo.

Pokud bude kdokoliv chtít vystoupit v tomto pořadu (a marihuana mu pomohla), může se ozvat na lucie.sehnalova@post.cz nebo na mobil. 0605/468806.

Hele - jestli máte ňáký babičky, dědečky, kamarády, kterých se to týká, tag do toho !!!!!!!

Old Post 10-02-2002 v 16:20 PM
Hellboy je offline   Profil uživatele Hellboy   Find more posts by Hellboy   Foto galerie člena Hellboy   Click here to Send Hellboy a Private Message   Add Hellboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vysmátá cyklistka
Stálý Člen

Karma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% PěstitelskáKarma uživatele Vysmátá cyklistka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 2

Myslim si, že marihuana jako taková pomohla, a pomáhá nám všem, proto takové živé diskuse tady, takové nadšení, taková radost.
Kdo je ale ochoten jít dál, a skutečně se do tohodle pořadu přihlásit a veřejně pro naší věc promluvit v tom nejlepšim slova smyslu?
Už to totiž neni o machrování, už to neni o karmě, už to neni o našem falešnym image, co si vytváříme tady pod svym nickem, jde tady o opravdovskou věc, kdy člověk vystoupí se svým obličejem, a možná dokonce i pod svym vlastnim jménem.
Kdo z nás by do tohodle šel, a veřejně se přede všemi pro trávu vyslovil a konečně tim udělal aspoň ten první, důležitej, a hlavně - OPRAVDICKEJ krok?
Já si přiznávám, že v tomto bodě stahuju krofky.
A hodně mě to samotný na sobě mrzí.

Old Post 11-02-2002 v 15:17 PM
Vysmátá cyklistka je offline   Profil uživatele Vysmátá cyklistka   Find more posts by Vysmátá cyklistka   Foto galerie člena Vysmátá cyklistka   Click here to Send Vysmátá cyklistka a Private Message   Add Vysmátá cyklistka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

marihuana lék?hmmm ano jistě Příspěvek č. 3

zdravím,no já sám mám zdravotní potíže od svých 16-ti let,kdy jsem si po neopatrném skoku na trampolíně nalomil obratel,od té doby mě bolí nonstop záda.Původně jsem začal hulit častěji právě kvůli tomuhle problému,a řeknu vám nebýt hulení,tak se ani náhodou nevyspím,prášky na spaní to je tak akoráte drsná kocovina po ránu,tak si dám raději pár prásků z lufky,nebo menšího špíčka a jde to zvládnout.Taky mě dosti trápilo astma kterým jsem trpěl už od dětství,a kupodivu když jsem začal hulit častěji,astma je pryč nadobro,a to jsem někdy dostával fuckt krutý záchvaty.Jo ale s tím angažováním se to bude horší,jsem srab,do tohodle bych se nehecnul, v tý sauně byl bych leda vystihovanej,a to by zavánělo spíše trapasem,něž že bych něčemu pomoh

[Edited by Koblihostrom on 11-02-2002 at 05:21 PM]

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 11-02-2002 v 16:11 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
marc
Stálý Člen

Karma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% PěstitelskáKarma uživatele marc - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 4

to Koblih : Urcite by to nebyl trapas, stacilo by rict to o tech lecich a o zraneni, a uz bys byl v ocich tech lidi na jine urovni nez nejakej fetak.

Ja bych tam sel, ale nevim co bych jim rikal. Marihuana mi pomohla pochopit spoustu veci, pomohla mi najit si misto na tomhle svete, ale to asi neni duvod proc tam jit.

Old Post 11-02-2002 v 17:01 PM
marc je offline   Profil uživatele marc   Find more posts by marc   Foto galerie člena marc   Click here to Send marc a Private Message   Add marc to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mott
Stálý Člen

Karma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% PěstitelskáKarma uživatele mott - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 5

Průserů v tom zviditelnění může bejt několik (každej si dosaďte svý, nebo i jiný než jmenuju):

- člověk studuje, pak může mít problémy ve škole

- uviděj ho rodiče, příbuzný, problémy doma

- uviděj ho lecjaký lidi co jsou na něj (z libovolnýho důvodu) nasraný, můžou preventivně práskat, aby se věnoval jinejm věcem a ne jim (vyzkošeno)

- člověk podniká, konkurence nespí, pošlou tam párkrát policajty, ty si pošlou na finančák pár žádostí...

Asi by toho bylo víc, ale teď mě nic nenapadá.

Jestli to pomůže něčemu jemu, pak super. Že se o tom bude bavit - super (pokud to nebude tuhej vyhulenec s image tupce).

Největší přínos může bejt, pokud by to byli "normální lidi" ktrejm to pomohlo od astmatu, záchvatů, bolesti zad, nespavosti, bolesti od rakoviny, ... Přesně ty dědočkové, tety, ... o kterých se tu bavíme. Věková kategorie 40-60 let, nedůvěřivá, konzervativní. Aby to podpořilo argumenty pro dektiminalizaci (lidi to budou chtít zkoušet).

[Edited by mott on 12-02-2002 at 12:46 AM]

Indoor hydro zahrádka 400W, K2, Hash Plant.
Super original makro fotšky vlastní produkce.
Český popis hodně odrůd konopí.
Foto příslušenství a pomůcek
Moje thready na Groweru.

Old Post 11-02-2002 v 20:26 PM
mott je offline   Profil uživatele mott   Find more posts by mott   Foto galerie člena mott   Click here to Send mott a Private Message   Add mott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
pakalolo
Stálý Člen

Karma uživatele pakalolo - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 6

Je to naozaj vyzva!!! Uz davno som rozmyslal zucastnit sa podobnej verejnej diskusie...tak som sa jej ozval, uvidime...

SeeYa

Old Post 11-02-2002 v 23:05 PM
pakalolo je offline   Profil uživatele pakalolo   Find more posts by pakalolo   Foto galerie člena pakalolo   Click here to Send pakalolo a Private Message   Add pakalolo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Ahoj, Groweři. Příspěvek č. 7

Odpověděl jsem slečně Sehnalové již předevčírem, byla nadšená. Dnes máme smluvenu konzultaci a v pátek se zřejmě natáčí. Zkusím tam neudělat ostudu, tak mi držte palce.

Kdo nehulí s námi...!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 12-02-2002 v 04:33 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.Proper
Stálý Člen

Karma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% PěstitelskáKarma uživatele Mr.Proper - 74% Pěstitelská

Příspěvek č. 8

pakalolo a hh-top:
No tak to je bezva, Grower tam bude mit sve zastupce! Drzim vam obema palce a asi vas pak ukarmujeme.
Hlavne abychom se dozvedeli, kdy se bude vysilat... Dejte vedet.
Doufam, ze vsech...moment...jo, 1962 (k dnesnimu dni) groweru se bude divat.

p.s. teda Monty, ty jsi ranni ptace...

Old Post 12-02-2002 v 06:41 AM
Mr.Proper je offline   Profil uživatele Mr.Proper   Find more posts by Mr.Proper   Foto galerie člena Mr.Proper   Click here to Send Mr.Proper a Private Message   Add Mr.Proper to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
GreenMary
Stálý Člen

Karma uživatele GreenMary - 0% Pěstitelská

Palec nahoru Držíme palce!! Příspěvek č. 9

hodně štěstí a hlavně si s tim nedělejte hlavu a nestresujte se.

Budete vlastně před natáčením hulit? Myslím, že by asi bylo lepší nechat si to na závěr vysílání a vodpálit to na konci do éteru

Bye a hodně štěstí.. GM

Člověk by neměl strkat nos do chyb jiných lidí,
do toho co udělali nebo neudělali.
Spíše by měl přemítat, co on sám udělal nebo neudělal..
...GreenMary...

Old Post 12-02-2002 v 08:07 AM
GreenMary je offline   Profil uživatele GreenMary   Find more posts by GreenMary   Foto galerie člena GreenMary   Click here to Send GreenMary a Private Message   Add GreenMary to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Palec nahoru pakalolo a hh-top Příspěvek č. 10

Pánové, smekám.

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 12-02-2002 v 08:09 AM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 11

Drzim palce a vse co se da! Tak bych rada do toho sla, ale ted mam takovy boje o dcerce, tak to nemuzu risknout. Jsem tam s vama v dusi!
(hh-top - myslim, ze mame opravdu dobryho representanta, dik!)

Old Post 12-02-2002 v 08:25 AM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CorWin
Stálý Člen

Karma uživatele CorWin - 25% Pěstitelská

Zdravím hh-topa Příspěvek č. 12

Už když jsem si četl na začátku toto téma, napadl jsi mě Ty jako potencionální zájemce, který by mohl velmi slušně prezentovat naše a hlavně Tvoje názory do hromadných sdělovacích prostředků.
Ale ani náhodou mě nenapadlo, že se takhle rychle odhodláš a budeš konat činy. Za což Ti patří můj dík a K+.
Jsem si zcela jist, že ostudu tam neuděláš, vždyť každý se mohl přesvědčit, že nemáš prázdné argumenty, ale rozumné a pádné důvody.
Myslím, že nemůžeme mít lepšího reprezentanta. A proto Ti držím palce ať to všechno dobře dopadne(nebudu určitě sám).
Jo a nezapomeň nás informovat o průběhu událostí.

Old Post 12-02-2002 v 08:53 AM
CorWin je offline   Profil uživatele CorWin   Find more posts by CorWin   Foto galerie člena CorWin   Click here to Send CorWin a Private Message   Add CorWin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 13

Teda monty...

dostal jsi mne! Protoze jsem si uz pred par dny (dvema) rikal, zda se k tomu odhodlas nebo ne. Sazel jsem na tebe, ze ano. Protoze kdyz se to tak vezme, tak neni lepsiho zviditelneni, kdyz se potom ma rozbihat akce se stranou nebo treba jen s petici...

Uz dneska zhavim video, abych to mohl nahrat, pak zdigitalizovat a pak pripravit nekam na net... :-) Tak jen to hlavne nepropasnout. To by byla moje smrt!

Kazdopadne ti drzim neskutecne moc pesti. A uz dnes ti preji stesti, i kdyz ty jej zas tolik nebudes potrebovat, neb stesti v tvem pripade muze byt zcela nahrazeno zkusenostmi, moudrosti a rozvaznosti!

Clovece, ani ja bych tam vystupovat nemohl, ale budu tam s tebou. Aspon myslenkama a jako virtualni moralni podpora!!!

Za vsechny growery uz predem rikam

Děkuji

Old Post 12-02-2002 v 09:59 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ddevil
Stálý Člen

Karma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% PěstitelskáKarma uživatele ddevil - 27% Pěstitelská

HH-top Příspěvek č. 14

Taky se pridavam do spaliru obdivovatelu...........

Vrta mi hlavou jedine........ jak te pozname.....?

Mylsim, ze pokud budes mluvit tak jak pises, tak to nebude problem, ale co kdyz ne?

A pak...doufam, ze se dozvime, kdy to vysilaju.

Tak a jeste nase divadelnicke..

,,zlom vaz,, poplival a nakopl bych te ale nevim, ktery jsi.....

Tak az jindy.................................,,zlom vaz,,

Kdyz nejde o zivot, de o hovno
DDevil

Old Post 12-02-2002 v 10:05 AM
ddevil je offline   Profil uživatele ddevil   Find more posts by ddevil   Foto galerie člena ddevil   Click here to Send ddevil a Private Message   Add ddevil to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Všem děkuju, jsem velmi podobný Miroslavu Moravcovi a dám jistě vědět. Příspěvek č. 15

Jinak to nepřeceňujte, JXD byl v televizi tolikrát, jako jiní na borůvkách a taky se zeměkoule nezatřásla. Berme to jako jeden ze samozřejmých kroků, které musíme dělat, když chceme někam dojít.

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 12-02-2002 v 11:05 AM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CorWin
Stálý Člen

Karma uživatele CorWin - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 16

Ano a právě to se cení, Ty jsi první z našich řad kdo je schopen udělat ten první krok. A to se cení!!!
A s tím JXD, země se sice nezatřásla, ale co se mu povedlo, tak to byl jednoznačně ten fakt, že dokázal dostat marihuanu do podvědomí našeho národa. I když každý si udělal svůj názor, ať byl špatný či dobrý. A třeba Ty pomůžeš změnit názor lidí, že marihuana není ta droga, která nás vhání do pekel.
Přeji Ti hodně štěstí, určitě si ho zasloužíš. Protože jsi první kdo nezůstal jenom u slov a začal něco podnikat.

Old Post 12-02-2002 v 11:37 AM
CorWin je offline   Profil uživatele CorWin   Find more posts by CorWin   Foto galerie člena CorWin   Click here to Send CorWin a Private Message   Add CorWin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 17:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás