Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
anti marihuana - Klikni zde pro originální téma
bonkwodny
tak by ma zaujimalo ake antimarihuanisticke veci vam povedali napr. rodicia alebo nackovia a tak
kamosovi napriklad DUFAM ZE SI NEPICHAS TU MARIHUANU!
fakundo
mama: dúfam, že tu marihuanu nepestuješ pre seba! Nie mami, to nieje marihuana :)
Toxikoman
pouzivaj hladat !

http://grower.cz/forum/showthread.p...ghlight=nehulte
bonkwodny
Toxikoman
to je o niecom inom
Morys
Hehe ja sem se jednou hadal s rodicema kdyz prisli na kytky oni sou oba inzenyri vyrostli za komunismu a berou jen to co jim cpe nova a tak kdyz je nasli tak proste do me jebala Ty asi nechapes ze je to droga tobe to asi nedochazi!! Ty nechapes ze si jednou das a rano ubdes mit abstak ty to nechapes??!!! Rano vstanes a budes si muset tu Marihuanu dat znovu!! Kdyd z tebe bude fetka sakra co sem to vychovala a zakoncila to raznym "Nejhorsi je ze se ta marihuana nemusi pichat ale staci ji jen zvejkat" Z toho sem usoudil ze si asi mysli ze se z mj vyrabi kokain:)
chlastjesvine
shotone kdyz z toho nic nemela tak to asi nebude tak hrozna droga :D takovej lepsi tabacek ;)
HighToDeath
Když se jedna moje kámoška dozvěděla, že hulím, tak mě udělala takovou přednášku, že sem z toho fakt nemohla :-D. Málem mě taky poslala na léčení :-))
El_Liberal
To tu marihuanu budes zvejkat nebo kourit ? (Mysleno v dobrem, jen se fotrik zajimal :))
bonkwodny
citace:
Původní příspěvek od Bishop
a myslej si že hulení užívam tak že polikam kuličky hašiše :D

heh HULENIE?? ak ti to povedali doslovne....no neviem co si mysliet
inf3cti
rodice byli nuceni uznat, ze kdyz si 10 let niceho nevsimli, asi to nebude az tak hrozna droga :D a to jsem se nejak zvlast neomezoval.... :D
Sendzivoj
Hmm,
zajimavé příhody :)
já osobně si pamatuju, jak zhruba před 8 lety vtrhla do čajovny rozzuřená maminka, které se dcerka vrátila domů ve víceméně nestřízlivém stavu a začala vykřikovat cosi o naší morální zkaženosti...
Celý, asi desetiminutový proslov zakončila následovně:
"Si tady pícháte marihuanu do krku a šňupete LSD !!!"
cru_ci_fix
...moja mati po tom ...co som jej povedal ze hulim: "to je jeeed...nie....ty sa mi otraaavis....eeeee..."...potom nevedela poradne spavat....no bol to pre nu sok....a asi si mysli ze som s tym prestal..a je to tak lepsie..
Everl0st
Mno když máti zjistila,že jsem kuřák marihuany,bylo to docela pekelný..zjistila to asi tři dnz po mejch 17,když našla univerzální přepravku,která byla "trochu" od pryskyřice...následoval velice dlouhý monolog,po kterém jsem neměl co říct... a tak jsem před očima matky stál 17ti letej feťák...následovali otázky..proč??máš snad nějaké problémy??

Asi o dva dny později jsem se odhodlal a šel jí to vysvětlit po svém...
doteď (cca o 1,5 roku později) mi říká, že nechce abych domů chodil zkouřenej a ptá se na všechny věci ohledně drog...chápe to,ale nelíbí se jí to
biom
sice nasi to este nevedia aj ked hulim uz pomlay 4 roky "pouzivam kvapky" ale su tu ludia co maju zaujimave pribehy o tom ako to rodicia zistili napr Morys to je zaujime s tym ze sa to zuve :D a shotone toje zaujimave ze si zhulil mamu ako sa ti to podarilo mas otca? to musi byt husta haluz hulit s mamou :D a Omnihash tak to je uz supa s tymi slonmi ale tym by ma od toho asi neodradil skor naopak a nehuli s tebou po tom co to zistil?
Sapik
moje matka me chtela hnedka poslat na detox...
biom
Omnihash : supa asi mas mladeho fotra bo moj na taketo veci neni skoda :D ale je to asi poriadny typek ked robi taketo haluze ! :D
Ježíš
citace:
Původní příspěvek od inf3cti
rodice byli nuceni uznat, ze kdyz si 10 let niceho nevsimli, asi to nebude az tak hrozna droga :D a to jsem se nejak zvlast neomezoval.... :D


tak nejak...
wendy
"kolik tě stojí jedna dávka?!!! za 3 měsíce ti udělam testy, když nebudeš čistá, pudeš do léčebny!" (už sem bylA objednaná:)
Vochomurka
že vy v tom parku nekouříte cigarety ale nějakou marijánku :D ja ti necham udělat testy a hotove!! už je to rok a ještě nic :jumper: jedu dal a dal!!! :flick:
vitojeto
je toho mnoho,ale naposledy včera, když matka viděla seminka a ptala se jestli to tu chci pěstovat ,jsem řekl že jo a ona mě "Dobře se ti tu žije ty pijavko jedna!" z toho jsem chytil největší rohlík
biom
wendy : a co s toho?
biom
po š rokoc som vzpestoval na chate pomocou otca :D a tiey som s nim hulil a tiy y mojou krsnou celkom zabava..
Pflusik
Já sem nikdy problém neměl, mám vysoce liberální rodiče :D ani nevím jak to probíhalo, když to zjistli. Asi největší takovou valbu jsem zažil, když mi máti řekla: víš jak dopadneš...jako ten machášek v samotářích :D ale to asi ani nemyslela vážně
HERBSMAN
Já hulim 4. rokem, pěstuju 4. rokem a rodiče neví a asi ani netuší, že ten náš malej hodnej synáček může kouřit tu majku.
Mívám to v klidu za oknem, otec se jen ptal co že to je a na co to mam, ale jestli to kouřim, to se mě nikdo nezeptal.
Problémy nemam, nedělam a záminku nemají aby si mysleli či domnívali, že můžu něco takového užívat.Ale teď po maturitě a nebo po sklizni si s něma asi dam špeka a normálně jim to řeknu. Když udělam maturitu, tak přece nemůžu být takovej "feťák".


A jinak žádný mýty o ganji kolem mě nelítají. Jen v hodině češtiny zavalil učitel " no když ti hipíci kouřili jointy a šňupali lsd" A jak si myslel že je sečtělý. :baby:
Mixerka
citace:
Původní příspěvek od Morys
Hehe ja sem se jednou hadal s rodicema kdyz prisli na kytky oni sou oba inzenyri vyrostli za komunismu a berou jen to co jim cpe nova a tak kdyz je nasli tak proste do me jebala Ty asi nechapes ze je to droga tobe to asi nedochazi!! Ty nechapes ze si jednou das a rano ubdes mit abstak ty to nechapes??!!! Rano vstanes a budes si muset tu Marihuanu dat znovu!! Kdyd z tebe bude fetka sakra co sem to vychovala a zakoncila to raznym "Nejhorsi je ze se ta marihuana nemusi pichat ale staci ji jen zvejkat" Z toho sem usoudil ze si asi mysli ze se z mj vyrabi kokain:)


Hej tak to je masne jak rika ze si ji das a pak rano vstanes a musissi ji dat znovu to me dostalo nejvic !! :D
josip222
no rodičia a ich hlášky niektoré názory sú fakt unikátne. Ale ja som zvedavý ako dopadnú naše deti :D večer si zapáliš špeka so synom
:D :rasta::rasta: :D
kanjack
citace:
Původní příspěvek od DieCatastrophe:
To že som inteligentný a viem si raziť cestu životom rodičov nezaujíma, hovoria:,, šikovný feťák, aj tak si stále feťák. Každý feťák tvrdí, že to zvláda a nezvládne a tak dopadneš aj ty!" Proste presvedčiť sa ich nedá rečami ani skutkami. Preto ich klamem, oni to vedia, a sú šťastný.

Tak tak...
rastajohn
Cucim ze furt vladne mezi hodne rodicema celkem zaporny vztah k zeli. Ja kdyz vykladam mati historky co jsme delali za mlada tak se taky nestaci divit no :))), od 15-18 to bylo celkem kriticke, taky byla proti, ale pak uz pohoda. V 19 prvni rodinny spek u more u kostek :D, to sem zas cucel ja, jake to mam v rodine profi hulice, dokonce me prehulili, pac ja uz jsem nemohl pak pocitat a tim padem ani hrat :D. No ale teda matine se mi nepodarilo nikdy vnutit ani prda, vzdycky si nasla nejakou vymluvu :) .nj zlate hulici casy ... :). No jo pivo slivovica a cannabis... to jsou "novodobe tradicni" moravské zemedelske produkty :)
ThurieL
Nechci to zakřiknout,ale zatím žádné problémy nemám:-D rodina se stím už zmiřila:-D,protože jsem je postavil před hotovou věc:-D Mám super rodiče a nemužu si stěžovat:-D
ribo
moji rodicia to zatial nevedia, len sestra (aj ta sa to dozvedela kvoli mojmu "skvelemu" zaseku :D). Ale myslim, ze minimalne u otca by som problem nemal, kedze sam huli :)
po návratu z fesťáku boty se suší v koupelně,upozorňuju,že na tom fesťáku jsem v nich chodila dva dny v total blátě...fotr:čuchni k tim botam!!...co?....čuchni!!!...co je?...ty z nich necítíš tu marjánku?si jí strkáš do bot,je to přiznej...tak sem se zasmála...večer...hele opravdu tu marjánku nefetuješ?jako nad tim se člověk fakt musí smát :-))))
Grissom
mě názory mých rodičů nezajmaj, když se mě na to ptaly tak jsem jim řekl at se nestaraj , že jsem dospělej a hotovo... proč bych se měl pořád někomu zpovídat???
CannabisForMan
Já to mám O.K..Nedávno jsem se přestěhoval a mamince jsem na balkon strčil kytičky..Ona řekla že je to pěkná rostlina ale že si nepřeje at jí nehulim..Tak O.K..Na chatě mám taky kytí..o ty se mi stará babča a fotr..S fogym jsem pálil už brčko ganji..Řekl ale že si nepřeje abych fetoval jiné drogy..Takže já mám fpoho rodinku..Nemohu si stěžovat :)
Nyc Diesel
citace:
Původní příspěvek od Grissom
mě názory mých rodičů nezajmaj, když se mě na to ptaly tak jsem jim řekl at se nestaraj , že jsem dospělej a hotovo... proč bych se měl pořád někomu zpovídat???


Kolik ti je prosimtě?
a tobe?....for Nyc Diesel
Nyc Diesel
já se ptal proto, že tohle podle mě většina lidí od narození do toho kdy bydlí s rodiči říct nemůže.
př: kamarád to takhle nák řekl dopadlo to tak, že ho vyhodili z bytu a ještě mu nadávali do fetáka..
tohle bylo řečeno jako červstvej 18ctník kterej si mylí,že věk mu dělá možnosti toho dělat co si chce,ale myslim,že většina rodičů ti řekne něco v tom smyslu,že dokud bydlíšč v jejich baráku tak platí jejich pravidla...příklad:hul si klidně,ale zapálíš si jointa doma a letíš...asi tak ;-)
jj, přesně tak a je to správné, přeci jestli někdo ještě bydlí u rodičů, tak je bude poslouchat.. teda jestli má aspoň špetku úcty..
S3RIOUS
Tohle mě docela dostalo, sice to není nikdo koho bych znal, ale ta holka....fakt masaker :-/ http://www.youtube.com/watch?v=TWEISiXbZwM
Kocour
Boze muj,to je husty video.
To me pripomina chovani nekterych MODu zde na Groweru :D
samoot01
no toe hustee!!pry ja se nechovam jako vy protože sem si nezahulila ale hlavně že tam řve na cele kolo. Takovou matku bych nechtěl :-) ne že by ta moe hulila ale tehle to asi kapanek j..be
PL3V3L
to je v točený v brně bejbe....myslím že sama jede na piku :D .....ale ti týpci sou cool :)
Nyc Diesel
takováhle prcinka a takovejhle názor to je v píči:D
v Přerově se nehulí jo?:D
PL3V3L
Tam se rovnou střílí a pudruje nos...:D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma