Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hehe ja sem se jednou hadal s rodicema kdyz prisli na kytky oni sou oba inzenyri vyrostli za komunismu a berou jen to co jim cpe nova a tak kdyz je nasli tak proste do me jebala Ty asi nechapes ze je to droga tobe to asi nedochazi!! Ty nechapes ze si jednou das a rano ubdes mit abstak ty to nechapes??!!! Rano vstanes a budes si muset tu Marihuanu dat znovu!! Kdyd z tebe bude fetka sakra co sem to vychovala a zakoncila to raznym "Nejhorsi je ze se ta marihuana nemusi pichat ale staci ji jen zvejkat" Z toho sem usoudil ze si asi mysli ze se z mj vyrabi kokain
Hmm,
zajimavé příhody
já osobně si pamatuju, jak zhruba před 8 lety vtrhla do čajovny rozzuřená maminka, které se dcerka vrátila domů ve víceméně nestřízlivém stavu a začala vykřikovat cosi o naší morální zkaženosti...
Celý, asi desetiminutový proslov zakončila následovně:
"Si tady pícháte marihuanu do krku a šňupete LSD !!!"
...moja mati po tom ...co som jej povedal ze hulim: "to je jeeed...nie....ty sa mi otraaavis....eeeee..."...potom nevedela poradne spavat....no bol to pre nu sok....a asi si mysli ze som s tym prestal..a je to tak lepsie..
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť! Moje male brblave
Mno když máti zjistila,že jsem kuřák marihuany,bylo to docela pekelný..zjistila to asi tři dnz po mejch 17,když našla univerzální přepravku,která byla "trochu" od pryskyřice...následoval velice dlouhý monolog,po kterém jsem neměl co říct... a tak jsem před očima matky stál 17ti letej feťák...následovali otázky..proč??máš snad nějaké problémy??
Asi o dva dny později jsem se odhodlal a šel jí to vysvětlit po svém...
doteď (cca o 1,5 roku později) mi říká, že nechce abych domů chodil zkouřenej a ptá se na všechny věci ohledně drog...chápe to,ale nelíbí se jí to
sice nasi to este nevedia aj ked hulim uz pomlay 4 roky "pouzivam kvapky" ale su tu ludia co maju zaujimave pribehy o tom ako to rodicia zistili napr Morys to je zaujime s tym ze sa to zuve a shotone toje zaujimave ze si zhulil mamu ako sa ti to podarilo mas otca? to musi byt husta haluz hulit s mamou a Omnihash tak to je uz supa s tymi slonmi ale tym by ma od toho asi neodradil skor naopak a nehuli s tebou po tom co to zistil?