Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Detlefova miniskříňka :) - Klikni zde pro originální téma
detlef
Ahoj, tak jsem si konečně začal stavět skříňku, je to moje první a je hodně malá. Chci se snažit kytičky rozrůst do šířky :) Prostě co nejlépe využít prostor. Prostor je 41,5 x 27,5 x 86,5 centimetrů. Jinak skříň je v normální část stěny a má zrcadlo, jak můžete vidět na fotkách, jestli se mi je povede nahrát :)

Skříňku jsem vytřel takovou dost drahou bílou barvou - 270korun stála plechovka, tak snad to bude v poho... příště možná půjdu do fólie z growshopu.
detlef
No, takže skříňka by byla, teďko stínítko, jelikož do tak malýho prostoru nemá cenu kupovat obrovský stínítko a pak ho složitě upravovat, tak jsem si udělat svoje z plechu co se nám tu válel po zahradě, vyšlo mě akorát na dvacet minut práce. Ještě ho natřu takovou "stříbřenkou" co mi poradil sundance (dík)

A co bude ve stínítku?
150W SON-T PLUS - svítivost 17500.0 lumenů, přijde mi až v pondělí.
detlef
Takže taky bych se měl zmínit trochu o tom, jakým způsobem bych chtěl kytičky ofukovat, spočítal jsem a koupil jsem si dva větráčky od Susonu, k tomu, co bude dělat odtah jsem si ještě koupi speciální mřížku do které jde dát primitivní pachový filtr - taková vložka s aktivním uhlím.
mikel
tak do toho...vidím že máš ještě hodně práce...
ta skřín bude matkárna????
jestli ne tak nenech kytky dlouho v ruustu a brzo přepni na květ...nebo přerostou..
at se daří
detlef
Matkárna to nebude, vím že je maličká no ;o) Hlavně tu lampu, což už bude stačit jenom zapojit, protože tu ventilaci dodělám až za chodu, protože na mě už čekaj řízky...
Zamite
Zdravím Tě,
máš to opravdu moc pěkně vymyšlené,jen sem se chtěl zeptat na osazenstvo.Držím palce a budu dále sledovat,jak se ti povede.
*peace*
detlef
Osazenstvo by mělo bejt 2x Buddhas Sister, řízečky. Mám tam dva květináče 2x20cm - příště tam asi nacpu čtyři menší, uvidím, začínám ;)
[CZ]Neon
Ano potvrzuji, rizky cekaji... Jinak cela konfigurace je moc hezka na to ze jde o zcela novy box...
jozef
cau myslim jsi mel jit hned do ty folie z grow shopu lepe odrazi svetlo,jinak je to v poho.drzim palce
Co?
citace:
Původní příspěvek od detlef
Matkárna to nebude, vím že je maličká no ;o) Hlavně tu lampu, což už bude stačit jenom zapojit, protože tu ventilaci dodělám až za chodu, protože na mě už čekaj řízky...

hihi....imho. doporučuju nejdřív všechno zapojit, přeměřit teplotu a vlhkost a pak teprve nastěhovat kytky....
btw2. stínítko

citace:
Původní příspěvek od jozef
cau myslim jsi mel jit hned do ty folie z grow shopu lepe odrazi svetlo,jinak je to v poho.drzim palce

imho. v takovém prostoru by mohla stačit bílá barva, která světlo rovnoměrně rozptyluje...;)
Index
detlef: mohl bys detailnej popsat ci vyfotit to vlozku s aktivnim uhli premejslim o pachaci a tohle by me zajimalo....jinak vypada to pekne!
detlef
Mrkni sem: http://eos.ges.cz/peosc.asp?menu=re...pobr=&poznamka= Takhle to vypadá. Normální mřížka s vložkou, přesně na ventilátor, ale dělaj se jenom celkem malý no... podívej se. Daj se k nim koupit ty výměnný filtrační vložky tady: http://eos.ges.cz/peosc.asp?menu=re...pobr=&poznamka= Myslím, že cena je celkem v poho a u takovéhle malé pěstírničky to snad taky pude. Pak přidám fotky :)
kafevar
detlef: Z těch stránek jsem moc nevyčetl, zda se jedná o pachový filtr, ale přijde mi, že uhlí se do toho moc nevejde. Vypadá to spíše jenom jako filtr proti prachu, tak abys pak nebyl překvapený, že ti to bude smrdět po celém pokoji.
detlef
Tak mi dneska byla máma pro výbojku na poště :)

Co bych řekl k výbojce?

SON-T plus 150W, svítivost 17000 lumenů.

Objímka E40, tlumivka a zapalovač. Chybí ještě pojistka a kondenzátor, dneska je bude ještě mít :)

Nakupoval jsem u http://janca.cz - dohromady mě nákup vyšel cca na 1250korun - výbojka, tlumivka, zapalovač, objímka.
detlef
Jo koupil jsem si barvičku na to plechový stínítko - je to stříbřenka co vydrží 400stupňů, takže si myslím, že pro moje účely super :) A stála asi 90kaček.

Jo a když sem u těch barev a tak, chtěl jsem doporučit tenhle tmel na dřevo - když zaschne je krásně vytvrzenej, použil jsem ho na jednu dementní díru...
etno
Hele jen ti chci udelit muj postrech...

JA jsem si chtel udelat pestirnicku ze psaciho stolu. Taky jsem si poridil 150w. Mel jsem 2 pritahy a jeden odtah od stinitka... viz. ZDE (je to sice od uzivatele crash.. ale je to moje dokud jsem se sem neregnul) A na ten mali prostor bylo proste 150w moc hrozne to topilo.. tak ti chcu jen poradit aby sis to poradne promyslel... protoze teplota v tahle malem prostoru je az neuveritelna...

Jinak to mas pekne udelane.. hodne zdaru cago
detlef
Právě sem dodělal větráčky, vyřezal jsem na ně díry, přívod je dole u kytiček, odtah je nahoře nad stínítkem, cirkulace vzduchu by měla snad bejt v poho :)

Zejtra hodim nějaký fotky :) A děsně mě tlačí čas... musim to mít do středy.
detlef
Jo, tak sem udělal větráky :)) Udělal jsem díry přímočarkou a větráčky přilepil dovnitř tmelem. Drží to krásně, sem spokojen.

Pokud by někoho zajímalo jak je dělaná regulace - jsou tam dva potencáky 4W a 12V 800mA trafo do zásuvky, asi za 110kč v GM.
Everl0st
Brý odpoledne vynšuju,
zatim to vypadá takový prázdný....jsem zvědav jak to bude vypadat s tim osazenstvem....Jinak, nebudeš dávat na ten přítahovej větrák nějakej filtr proti prachu??Třeba ze silonek nebo tak něčeho....nebo by to bylo zbytečný???


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma