Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Reggaemanista's outdoor 2006 - Klikni zde pro originální téma
Reggaemanista
Zdravím Growers, :beer:
tak jsem tady se svým skromným outem
...:frog:
Budu vám tady postupně představovat mé již sklizené kýtí tohoto roku...:) Dnes jsem sklidil jeden kousek z pěti, tudíž už mám jen 4 kykty. Další zde postnu až při jejich sklizni, teda jestli se něco neposere :crazy:...;)

*********************************************************

Takže první modýlek co vám představím je noname skéro, které pochází ze semen mého minuloročního hermafrodita :mutant:.Kytka byla zasazena 5.5.2006, na růst jsem používal ganja + kopřivovou zálivku, na květ slepičince.Pěstována v kuřincové hlině + hlině ze zahrady...:) Byla pěstována v cca 7 litrovém květináči a její výška byla i s květináčem asi 160 cm,nebylo na ni provedeno zastřihnutí FIM.

Jestli jsem na něco zapomněl :angel:, tak se mě zeptejte...;)

FOTO :
Na fotkách je kytka ještě zaživa, pár maker :love:, sklizeň (listy usuším a pak budou placky)...:frog: :crazy:

LIVE IN PEACE !
Reggaemanista
+ dodatek :love:
Tayem de Tox
Taky mi to přijde ještě dost nezralý. Většina mejch kytek má podobný bambulky a já vím, že maj před sebou ještě tak pět šest tejdnů.
Podle mejch zkušeností pozdě ještě zdaleka není. Každej rok sklízím převážně až v říjnu. Loni mi dokonce jeden model dozrál až v půli listopadu. A bylo to to nejlepší, co jsem kdy vypěstoval!
Reggaemanista
Cituji z :faq: :
citace:
Obykle dříve sklizená MJ má celebrální účinky, zatímco později sklizená spíše "stoned". Proto je nejlepší experimentovat - sklidit několik rostlin v různých fázích květu a zjistit jaké vám nejvíc vyhovují. Příští sklizeň s touto odrůdou už to budete mít jednodušší.

A navíc nemám rád "stoned" stavy, ale spíše ty energičtější, při kterých se dá něco dělat ne jenom sedět na prdeli, takže jsem i rád...:D
lipi
No jestli ti můžu něco k tomu rannému sklizení říct za sebe (než to tu smažeš), ta já loni sklidil kytk yvšechyn stejně, protože mi vznik menší (větší) problém. Některý už byli dost (řek bych až přezrálé) a u nich se dost ukazobvali ty "stoned" stavy. Jedný ještě ale chybělo tak 3-4 týdny ale musela jít taky pod kudlu. Neměla velký palice,ale rýsovala se zní velká favoritka a ty stavy po ní byli přesně takový akční jak se i líbí. V určitym momentu se thc v palicích začne měnit na různý další látky, který jsou sedativní, čímž vznikaj ty "stonedy". Ten vhodný okamžik poznáš pod mikroskopem, když se začnou ty krupičky pryskyřice zbarvovat do zlatova. Myslim, že to že jsi to sklidil tak brzo je pro Tebe mínus jenom v tom smyslu, že toho nemáš tolik. Nevim co víc k tomu říct, snad jenom popřát dobrou chuť:D
Svahadji
Také se přimlouvám za nemazání!!!

Jinak ale souhlas, že to bylo dost předčasné. Myslim, že určitě ještě tři týdny a pak by se vidělo. Stoned stavy sou až u těch fakt přezrálejch, ale taky dost záleží na druhu - stoned může bejt i na předčasnejch.

Jak tedy cituješ z FAQu, tak zkus experimentovat nějakou nech dýl, než tuto.
Reggaemanista
Tak ok, nechám to tu...:)
A hned přihodím další kytku /respektive/ 2 kytky které jsou obě v kýblu od primalexu.Ta první "salámová" :love: :bandit: je pokračování téhle kýtí...Je i s tou druhou po přechodu z květ z5 na růst...:mutant: To poznáte i na listech...;) Ta druhá kýtí je slabší, moje "babička kytka" která byla nasazená 20.2. :eek:, a je to ten samý model co již sklizená kytka.Hnojena taky ganja + kopřivová zálivka + slepičáky...
Tak ať to roste...:frog:
Reggaemanista
Tak je už dousušeno a musím říct že je to dobré pukání, že by to bylo nějak energické bych neřekl, spíš právě to stoned...:wink: :crazy: Po skle už jsem nemohl...:death:
Připojím zde další foto kýblovek...:) Ale asi tu stejně nikdo nechodí...:(
Rudra
prepac ale nejako mi uslo ake mas modelky?
Reggaemanista
Tak přínáším nový update...Listy žloutnou, kytky už jsou dávno flushnuty ;), teď čekám jenom na sklizeň...:smoker:

Rudra: Ty "salamky" jsou obycka, kupoval jsem jednou venky, a byly trošku oprc a tak jsem je využil, to "koště" je stejný model co ta již sklizená kytka, noname skunk...:frog:
Reggaemanista
Ještě jedna...:frog:
Protest
máš to pěkný! :) taky mám SS budeš používat Final Solution nebo něco podobnýho?? :)
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od Protest
máš to pěkný! :) taky mám SS budeš používat Final Solution nebo něco podobnýho?? :)

Final Solution ne, ale zato už je to minimálně prolíváno měsíc čistou vodou smíchanou s peroxidem vodíku...;)
Reggaemanista
Teď na to koukám a ty se ptáš na SS ? To nejsou Super Skunky ale obyčko + nějaký noname skunk...:confused: :D
+ jako bonus 2 fotky...;)
Reggaemanista
:frog: :frog: :frog:

Tak vám tady postnu makra posledních 2 kýtí, které zde zveřejním až je zkosím...:satan:

:frog: :frog: :frog:

! PEACE !

Doporučuji zvětšit na maximální velikost...;)
Protest
Dívám se, že se ti SS vybarvil.. mě se nezbaroval! :(

Máš to fakt moc pěkný! :)
Reggaemanista
Tak mi to nedalo po téhle hlášce : Ahoj, Reggaemanista! Zdá se, že jsi již několik týdnů nepřispěl do fóra žádným příspěvkem. Udělej si chvilku a začni nějaké zajímavé téma, pomoz s odpovědí někomu z čerstvých členů anebo se prostě poděl o svůj názor v některém z odlehčených témat v Kuřárně! nepřispět --- :)
Po sklizni nemám moc čas no...:satan: :D :crazy:
A tady přikládám sklizeň SS...Hnojeny kopřivovou zálivkou+ ganja zálivkou na růst, slepičáky na květ, hlína byla kuřincová + zahradnický substrát.Sušené toho bylo od každého SS 3 zavařovačky...:) Jinak obyčko už taky sklizeno, 1,5 zavařovačky sušeného ;).Na jedné fotce jde taky vidět že fialová SS už chytla na vršku plíseň...
Zkuřujou hezky...:smoker:
Reggaemanista
...další...
Reggaemanista
...další.../ten stonek v předešlém příspěvku je od té fialovější ;)/
Protest
nevím, jestli si to už psal.. ale kolik to vážilo?? ;)
Reggaemanista
Protest : Nevážil jsem to :(, ale jak jsem psal tak toho bylo od každého SS 3 zavařovačky...:angel: :bong:
Reggaemanista
Pofotil jsem nějaké makra...:satan:

Stav ze SS je spíše stoned, příště to zkosím o něco dříve.Snad jenom dodat že je to jednoprdovka, zvláště pak, když čadíte na slunku...:sun: :frog: Více jsem si oblíbil :love: zeleného SS, je takový více "skunkovitý" (však víte co myslím), palice nejsou tak řidké jak u fialy, docela šutry :D.Jinak obyčka jsou to nejlepší, když chci být HIGH, navíc z nich můžu aspoň motat brka, ze SS by to byla jistá smrt...:death:

PEACE...:smoker:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma