Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
out - co mi muzou policajti. kdyz mne chytnou u policka? - Klikni zde pro originální téma
Keany
zdarec.... zajimalo by me,co se stane,kdyz mam venku pole a chytli by me u nej fizlove,jak to zalejvam a hnojim,co mi muzou udelat?? normalne mi to prisijou jako indoor?? nebo se z toho da vyvliknout?? mate nekdo takovou skusenost?
mirico
inac to je zaujimava otazka aby ta obvinili musia mat dôkaz ze to zalievas a hojis inak by to bola halus niekto by siel okolo a zatkli by ho???? za pestovanie ..asi iba ked ta pri to zbadaju a nafotia si to ja ked idem na flek obzeram sa ako zajac dufam ze mi to pojde aj nadalej ..a vzdy ked idem na flek mam strach pretoze v minolosti som s takejto veci skoro infark dostal ..ale to us nechcem rozpisovat to som tu pisal ale davno
kostě
už uplně vydím toho fízla jak je celej žhavej lízt někam na pole. museli by tě nejdřív stopovat aby něli důkazi myslí jako že by to hlídali a vyděli tě tam pravidelně, to je ale nákladné, unavné a pokud nemáš tak kolem 100 - 150 kytak tak taky ůplně bezcené takže bud v klidu
Keany
mno to sem si taky myslel... takze by me museli videt vickrat jo?? super :) me slo o to,ze kdyby to nasel nakej deda nahoubach a poznal to nahodou tak aby nezavolal benga a ty to nesli znicit a necihli me tam :)
Salieri
policie bere všechno stejne ale venku bys mohl myt menší opletačky tak to by mohlo byt lepší na vykroucení se stoho
kostě
ovšem neřidte se podle toho čistě moje spekulace
Kuči
spíš jak švestek se bojím čorek ty se nevyhnou pred nicim.
Keany
njn corce rozbiju hubu a nekde zakopu ale fizla ne :D
hena
keany huste:punk: ,jestli nejakou lapnes tak postni fotoreport z pohrbu :frog:
Keany
njn... v tom to je jestli nakou lapnu... takovi stesti zas nemam :( takze mi nezbejva nez se vysrat na svi stary dobry pole a sadit jinam :(
Moltres
Keany- cca před 5ti lety v našem kraji sebrali dva kluky, jak šli na políčko zalívat. Nikdy by se o tom nedověděli, jenže je informoval právě nějaký děda! Myslím, že z toho měli podmínku nebo co, ale dávej bacha.. I když dneska je to úplně o něčem jiném než před 5ti lety..
El_Liberal
kdyz uz by pole nekdo nahlasil cajtum, tak ti to max pujdou otrhat... pochybuju o tom ze tam budou hlidkovat tyden kvuli par kytkam.
Bido
S tim chytáním u políčka POZOR. Kámoše takhle vyčapali. Jde si zalívat asi 14 dní před sklizní a najednou týpek, vytáhl placku a půjdete s námi. Měl tam 40 kytek a dostal naštěstí "jen" podmínku.
Domovní prohlídku mu nedělali, jen čekali před barákem a odevzdal jim pár semínek, filmovku hulení a ještě na políčku mu zabalili provázek, kterým kytky vyvazoval.
Opravdu se to stalo, četl jsem protokol o zadržení.
Joint-SR
A aj keby ma pri jednom z mojich policok cekli druhy krat co mi mozu proste zas raz idem cirou nahodou okolo vodim rastlinky su bez vody tak polejem nie ... sak mam rad prirodu priroda sa tiez o nas stara musime sa aj mi o nu ...
+
myslim si ze so sikovnym pravnikom sa da z takejto veci vyliezt aj bez podmienky
MangoMan
mě chytili u políčka tento rok,a nic z toho nebylo,jen mě nafotili jak tam jdu se kouknout,ale nemohli na mě nic,protože jsem jim řekl že jsem to zrovna ted našel,no a oni mě pustili,jen to se mnou sepsali že jsem to pouze našel,a pustili mě,kytky nafotili,a zkonfiskovali(zabavili):(
MangoMan
Expresion: jo čekali tam 3 benga kousek od pole,byli schovaní,a fotili si mě jak jdu ke kytkám,ale protože jsem je nezalejval,nehnojil,nezaštípával,atd...tak na mě nemohli,nemohli mi nic dokázat,protože jsem je jak jsem jim řekl vlastně našel zrovna ted jak mě fotili:)
Pak se mnou sepsali že jsem to pole našel,a že jsem potvrdil že mi nepatří,a ani že nevim komu patří,ještě se mě zeptali jestli by se mohli kouknout k nám do baráku,aby si byli jistí že jim nelžu,a když jsem jim řekl at se kouknou kam chtěj,že jim to povoluju,tak se na to vysrali,protože si mysleli,že kdybych tam měl kytky,tak bych je tam nepustil,a vytrhal je než dostanou povolení k prohlídce,a přitom jsem měl na zahradě 5 kytek HxS#1 už v květu+doma matkárnu se 3mi rostlinami OB,tak mi to sežrali i s návnadou,no jinak pole jsem měl ukrytý dobře,spíš si myslim že to našla helikoptéra,protože u nás docela často lítaj a pole hledaj,tak je trochu těžší najít dobrý místo:)
MangoMan
No velký pole to nebylo,jen 5 kytek,ale měl jsem to moc blízko jejich přistávací plochy,a proto když vzlítávali,tak byly jen několik metrů nad kytkama,a byly ve velkejch 60ti litrovejch květníkách,taky mě tam možná viděli jít,ale to je blbost.hlavně jsem je měl jakoby v takovejch pařníkách z folie,tak proto to bylo dost nápadný,ale jen ze zhora,proto mě napadl ten vrtulník
MangoMan
no na takovym místě že se to z vejšky nedalo přehlídnout,a hlavně možná se tam šli mrknout když to z vrtulníku viděli,kytky nebyly zrovna nejmenší:)
ineken
MANGO MAN chci ti jen rici ze az do konce tveho zivota kdykoliv si te policije proveri tak jim tam vibehne obor tve trstne cinosti a to proste a jasne DROGY to znamena ze ti pri podrobnejsi kontrole trebe pri patrani po pachatelich buhvi ceho moho prohledavat treba kapsi u kalhot nebo prosmejdit auto JSI CVOK POKUD TO PESTUJES U PLOTU POLICEJNIHO LETISTE A NEJSI SNIMA DOHODNUTEJ VIVA BERDYCH
MangoMan
ty si cvok,to jsem měl za nima jít a zeptat se jestli to můžu u jejich plotu pěstovat jo,čéče ty už to nehul:D
ineken
dyt ty bys moh se klido zeptat ale ofic by to asi neslo
Kuči
páni policajti dovolite mi tady za pltoem par mensich kytisek?:rejp:


hm ale jiste bezevseho :sun:
Hawke
2 MangoMan: a jakym způsobem probíhalo konfiskování???? To to normálně vyškubaly aj s kořenama a naházeli na zadní sedadlo bengakárky???
MangoMan
no přesně takhle to probíhalo,kytky vytrhi s kořenama,pak kořen usekli,a protože to nemělo ani palice,tak vzali list,a dali do do pytlíku,že prej to půjde na expertýzu,no a kytky hodili do kufru,a odvezli si je,pak se mnou sepsali prohlášení že nejsou moje,že jsem je pouze našel když jsem šel kolem,takhle to dopadlo,při expertýze to musej(ten list) usušit,a pak nějak zjistit kolik %THC,CBD,CBN to obsahuje,ale kolik to mělo se už nedozvím,protože to jako nebylo moje,tak mě neinformovali,spíš by mě zajímalo čím dělaj rozbory těch látek,to že se to musí usušit,je jasný,protože čerstvý to obsahuje jen kyselinu THC,což omamná není,stává se omamnou při sušení kdy se kyselina THC mění na THC psychoaktivní látku,takže tak:)
Exceptional
citace:
Původní příspěvek od MangoMan
čerstvý to obsahuje jen kyselinu THC,což omamná není,stává se omamnou při sušení kdy se kyselina THC mění na THC psychoaktivní látku,takže tak:)


To jsou mi novinky. Doporučuju udělat mlíko z neusušenejch listů a uvidíš tu psychoaktivitu, sušit se to fakt nemusí :)
Hawke
to MangoMan: ty vole, tak to je docela nášup!!! Vidět švestky jak mi škubou kytí tak asi popadnu nejbližší klacek...ZJEBOVÉ!!!:rocket:
MangoMan
Exceptional::okyselina THC se vařením,nebo alespon určitou teplotou přemění na THC psychaktivní látku,to nevíš?Expertýza se neprovádí tím že začnou ten jeden list vařit jako bhang:D Jinak jsem nepsal že se z nesušenejch listů nedá vařit,ale pokud jsou usušený,tak se proces vaření urychlí,a místo třeba 4,nebo 5ti odin můžeš vařit 1,nebo 2hodiny,tak to neřeš,nemá to cenu:)-záleží na dosti faktorech jako: odrůda,v čem vaříš,kolik toho je,atd...nebudu to tady rozvádět,sem to nepatří:)

Hawke:no to jsem chtěl,nervy ve mě vřeli jak v papináku,ale nemůžu risknout že půjdu do basy za napadení veřejného činitele,a ještě by se profláklo,že kytky byly moje,tak bych byl v base o delší dobu za výrobu omamných a psychotropních látek,navíc jsem měl kytky na zahradě,a kdo by je sklidil?no zase voni,to by bylo kua blbý přijít kvůli 5ti kytkám do basy,a přijít o ten zbytek na zahradě,to mi za to nestálo,ale taky bych je nejraději:rocket:
Exceptional
a je pryč
Hawke
copak se mu stalo????? :eek:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma