Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W minibush - Klikni zde pro originální téma
Frutexx
Zdrawim
tak sem se rozhodl prezentovat jeden ze svych dalsich pokusu v novem provizornim koutku kterej sem splacnul v novem pribytku a chci timto pokusem otestovat moznosti daneho prostoru. Tento grow je vyjimecny predevsim tim ze poprve pjestuju z rezu nikoliv ze semena.
Nejde zde tedy o zadny extra vynos ale o zkusenost a optimalizaci budouci pjestirny ;-) ktera bude stat na tomto puvodnim miste.

12.7. 2006 sem si obstaral rizecky ktery sli na dva dny pod zarivky a pak hned pod 400W MH (teplota 22°C, vlhkost 82%)
lampa zavesena 100cm na vrcholky a postupne snizovana na soucasnych 45 cm kdy uz mam prepnuto na kvet.

ventilace: odtah 260 m/h od stinitka flexem do komina
ofuk obstarava 3x PC ventilator

velikost prostoru svh je 150/170/75 cm - prostor nebude v tomto pokuse zdaleka radne vyplnen zeleni + navic mam stale mizerne vyreseny odraz svetla v pjestirne = mensi vynos

do 27.7. 2006 kyti meli veget v 3,5l kvetnicich pak sem je presadil do 5-7l kvetniku a samozavlazovaku fantazie (bez samozavlazovani :))

substrat: 10l AB substrat
5l raselina
7,5l kaktusy sukulenty
3l perlit + dolomit + drenaz keramzit
PH se pohybuje kolem 6 celych ;-)

zalevam destovou vodou o PH 6,2
hnojeni: 2x plagron roots
1x GH flora (rust)
1x plagron roots (pri presazeni)
+ postrik phytakem kazde 3 dny po vypnuti lampy

29.7.2006 prepnuto na kvet (teplota max. 27°C vlhkost 58%)

osazenstvo je nasledujici: 3x satori
3x chronic
3x apollo11xmatanuska thunder fuck
2x black gold x blue mystic

neco je zastiple klasicky, neco je jen ohybane spagatkama, neco zastiple FIMkou a neco ponechane volne rust - z toho plyne ze zelena masa je nestejnoroda (vyskove) . . . .

Hodim par fotek pri prepnuti na kvet kde zatim nebudu oznacovat co je co . . . .

Tak to je pro dnesek vse a doufam ze tenhle thread uz dopadne korektne a hlavne se zaverem ;-) tak drzte palce . . . .
zdrawim
Frutexx
Takze pokracujeme ;-) . . .
mam to zhruba 14 dni v kvetu . .
Vse jede zatim bez problemu . . . Jen jedna kytka BGxBM se zhermila tak musela pryc (zezacatku sem se snazil kulky vyhledavat a vystrihavat je - ale cim vic to nakvejtalo tim vic se jich zacalo tvorit a tak sem to radsi vzdal a dal ji/ho pryc - jen skoda ze sem si ji/ho nemohl nechat dozrat venku a to kvuli tomu ze byla zrovna v truhliku) . . na jeji/ho misto prisel chronic kterej byl jen v malym kvetinacku - a to tim zpusobem ze sem opatrne odrezal dno kvetniku - odhrabnul trochu zeminy v truhliku a celej kvetnik tam tak do pulky zasadil - tak doufam ze se koreny rozrostou :)
Jinak mam to cely vejskove rozhaseny - ale chtel sem zkusit jak ktera kytka dopadne. . . .

Takze dve satori ktery mam v truhliku jsou nezastipnuty a nejvyssi maji 62 cm a jsou nachlup stejny - vypadato ze z nich budou jen hlavni centralni palice . . .
posledni satori je ve "svym" 7,5 l kvetniku a je jednou zastipnuta klasickou technikou - ma pet vrcholku . . .
Jinak se mi zda ze se celkove tato odruda do sekundarniho vetveni moc nezene . . .

Zbylej BGxBM je taky nezastipnutej - je zasazenej ve "svym" zhruba 6l kvetniku a ma 39cm - krasne se vetvi - takze budou i naky bonbonky mimo hlavni palici ;-)

Nejvetsi radost mi delaji chronici :)
Jeden je ve svym 7,5 l kvetniku je to takovej krasnej stredni kerik - ma spoustu vrcholku jelikoz sem ho zastip fimkou a ma zatim nejpeknejsi palicky
druhyho chronika sem utopil uprostred mezi dvema matanuskama v truhliku - je zastipnutej klasicky ale chronic se krasne vetvi sam takze dost sekundarnich vetvicek dohnalo hlavni tah ;-) . .
No a ten treti neni zastiplej vubec zpocatku trosicku ohejbanej ale je zpomalenej jelikoz ma jen 3,5l kvetnik - ted si truni misto hermika v truhliku - jaksem popsal vyse . . nicmene vetvicek ma taky dost a hlavni tah vypada taky pjekne . . . ¨

No a naposled k tem matanuskam:
Nevim co jeste dale predvedou ale jsou to zatim takova tezce ovladnutelna kostata . . .
Dost se vytahuji a i se hodne vetvi - ovsem vetvicky mi pripadaji forove ne-li slabe . . ani tloustka stonku neni takova jako u ostatnich rostlin - dve jsou v truhliku - obklopuji jednoho chronika ktereho asi dosti dusi - jedna zastipnuta klasicky a jedna jen ohybana . . . . no a ta treti ma jen 3,5l kvetnik ale vytahuje se uplne a vetvi se stejne jako jeji kolegyne - je taky trosicku zohejbana . . . .

Jinak pritvrdili sme v cirkulaci vzduchu - 6x PC vetrak - 1 v kazdem rohu prostoru a dva zenou vzduch odpodlahy smerem ku stinitku kde uz sosa hlavni odtah do komina ;-) . . . teplota se pohybuje od 24-26 °C . . . vlhkost kolem 55% ale ne vsude - nektere kytky maji semtam listek pokrouceny od nedostatecne vlhkosti - zejmena v tech oblastech kde sou vrcholky nejbliz svetlu a pere to do nich ostosest - nicmene neni to nijak zavazne a zvlhcovacku uz zapojovat nebudu . .

Substrat vysycha co dva dny a kyti sporadaji za tu dobu 10l stavy - ztohoplyne 1l na jednu kyti zatim ;-)
Stridam GH na kvet - (EC cca 1.180) s destovou vodou - dvakrat papani a jednou destovka . . . Ph udrzuju od 5.8 - 6.4 . . .
Od dnesniho dne pribude v zalivce jeste B´CUZZ kvetak ;-) .....

Tak to je vsechno nashledanou zase priste . .

fotky:
1) matanuska vrcholek
2) Celek
3) makro chronic
4) makro satori
5) palicka matanusky
6) palicky chroniku
7) satori zvrchu
8) vrcholek BGxBM
Jeck Herer
no chlape nádhera! jakou výbojku používáš na květ?? nemáš to náhodou pod MH? ať ti to valí... K+
Frutexx
Cest :) MH to neni - mozna se ti to zda kvuli tem fotkam ale upravuju je vic do bila ;-) ikdyz moc mi to zatim taky nejde
Svitim Osram 400W NAV-T ;-) takze klasickej sodik
Frutexx
Koukam ze sem jeste nepredstavil holky jednotlive - tak tady jsou holky samostatne a je to 1.8. v podstate den po prepnuti . . .
1) BGxBM
2) chronik kvetnik 3,5l nezastrizenej
3) chronik 1x FIM
4) matanuska kvetnik 3,5l
5) satori 1x zastrizena klasicky
6) truhlik1 - zleva: matanuska zastrizena klasicky / "udusenej" chronik zastrizenej klasicky / matanuska ohejbana doprava :)
7) truhlik1 vrsky
8) truhlik2 - zleva: dve satori a zde je jeste BGxBM kterej se zhermil a sel pryc . . .
Frutexx
Tak jsem dneska konecne objednal nakou tu novou stavu :) . . .
Je to pulitru biobizz TOPMAXU a PK13/14 od ATAMI - tak doufam ze to prijde v pondeli :) . . . na 25. dnu kvetu vysadim GH flora a zacnu davat jen PK13/14 + topmax .. .. a jeste asi poridim enzymes+ od AH ktery pouziju pred nasazenim Ripenu :) . . . .
Jinak se mi projevil problem - urcil sem to jako nedostatek dusiku - jedna se o rychli ustup dolniho lupeni formou zloutnuti velkych listu + fialove rapiky - vymyslel sem na to zalivku destovkou + pridavek slozky Flora grow (NPK - 2,1,6) EC cca 0,69 - PH 6 celych - jinak to EC nemerim ec metrem ale nawebu jetakova vychytavka a menuje se to floracalc (muzu hodit link) . . .
Doufam ze se to holkam bude libit ...
ps: kdyby to nekdo vydel s tim listem na neco jinyho tak se nestydte poradit ;-D
Frutexx
22/12
par fotek od kazdyho modelu
1) amtf
2) amtf palicka
3) BGxBM celek
4) BGxBM palicka
5) BGxBM palicka
6) FIMnutej chronic
7) palicka chronicu
8) palicky chronicu
9) Satori stredni cast
10) Satori makro vrsek
Pampalini
jestli ti zloutnou jen spodni listy a je jich jen par tak je to v poho
zadny strach kytka uz ty spodni listy nepotrebuje.
Chtel bych se zeptet na toho chronica jak se tvaril po zastrihnuti
ja ho mam taky akorat jedu ze seminek a bojim se ho zastrihovat jelikoz sem o nem cetl na www.seriousseeds.com ze mu to moc dobre nedela co ty na to?
Frutexx
Zdrawim
to Vojta Thai: jasan - ale je divny ze by je uz nepotrebovala v dvaadvacatym dnu kveteni . . . a prave nejvic me znepokojuji dve matanusky ktery teda jako zloutnou docela fest - u vsech kytek sem to zachytil kdyz se to dostalo maximalne do stredni casti rostliny - ale matanusky podle me zloutnou dal..
k tomu chroniku: podle me neni problem ho zastipnout - ja mam jednoho zastipnutyho fimkou, jednoho klasicky a jednoho vuubec - no a nejlip na tom je ten FIMnutej - podle me zastipnout chronika neni na skodu ;-)

Flora-Series PPM Calculator:
http://www.eurohydro.com/anglais/accueil_gb.htm
zde poleve strane bile blikajici tlacitko FloraCalc
- pozor jedna se ovsem pouze o hnojiva GH

Jinak mam dylema jestli jeste resit to zloutnuti tech matanusek neb uz mam doma ten topmax s PK13/14 od B´CUZZ a uz sem netrpelivej a chtel bych to tam zacit lejt - zatim asi nastridacku GH flora kvet + topmax a PK13/14 + topmax . . . .

PS: to Vojta mrkni na predchozi update - dnes doplnim popisky fotek - je tam ten fimnutej chronik ;-)
Mirw
citace:
Původní příspěvek od Frutexx
Tak jsem dneska konecne objednal nakou tu novou stavu :) . . .
Je to pulitru biobizz TOPMAXU a PK13/14 od ATAMI - tak doufam ze to prijde v pondeli :) . . . na 25. dnu kvetu vysadim GH flora a zacnu davat jen PK13/14 + topmax .. .. a jeste asi poridim enzymes+ od AH ktery pouziju pred nasazenim Ripenu :) . . . .
Jinak se mi projevil problem - urcil sem to jako nedostatek dusiku - jedna se o rychli ustup dolniho lupeni formou zloutnuti velkych listu + fialove rapiky - vymyslel sem na to zalivku destovkou + pridavek slozky Flora grow (NPK - 2,1,6) EC cca 0,69 - PH 6 celych - jinak to EC nemerim ec metrem ale nawebu jetakova vychytavka a menuje se to floracalc (muzu hodit link) . . .
Doufam ze se to holkam bude libit ...
ps: kdyby to nekdo vydel s tim listem na neco jinyho tak se nestydte poradit ;-D


Ja mam taky problem se zloutnutim listu, zacalo to od spodu a porad pokracuje uz mam strach...hnojim BN P-K: 14 - 16 bo tak nejak. Myslite, ze by to opravdu mohlo byt tim dusikem? Je to na 3. tydnu kvetu a jeste to bude par tydnu chtit.....
Frutexx
Jeto bida pratele s tim zloutnutim - snad se to zastavilo, ale myslim ze to kytky pjekne zpomalilo.
to mirw:
Nevidel sem tvoje kytky jak vypadaj - ale u me si myslim ze to bylo nedostatkem dusiku - jelikoz sem si vymejslel ruzny zalivky a v rustu vubec moc nehnojil - v podstate jednou a to dost slabe - Pak sem zacal hned hnojit na kvet - taky s hodne slabym obsahem N . . . No a to si myslim ze byl dusledek meho zloutnuti . . Nejblbejsi na tom je ze zasazeny listy, i pres vyleceni rostliny z deficitu, nelze zachranit.
Jinak u tebe nevim zalezi to na dost vecech - zpusobu pestovani, hnojeni, PH - je toho vic . . .
ALe jestli jedes v hline a pred tim nez si zacal davat PK13/14 (hnojivo bez obsahu N) si nedodal rostlinam dostatek potrebneho dusiku - tak tvuj problem muze byt prave tady . . . Nejlepsi by byla fotka ....

nejake foto:
1) BGxBM
2) Satori
3) chronic
4) chronic
5) satori
6) celek
7) amtf
Pampalini
Vypada ,ze uz se to zloutnuti lepsi drzim palce.
Chtel bych se te zeptet ja jsem prepnul na kvet minuli tyden a uz se zacinaj rysovat male palicky leju tam Bcuzz na kvet a jeste jsem dokoupil od Canna PK13/14 akorat jsem zmatenej s uzivanim jelikoz kazdej rika neco jineho nekdo ho tam leje od zacatku kvetu a postupne zvysuje mnozstvi az do flushingu a nekdo ho tam leje pouze tyden co ty nato mas snim nake zkusenosti?
Frutexx
Tak sem konecne byl pro tu stavu tozn. dneskem 30/12 sem zacal hnojit 4ml Bcuzz PK 13/14 + 10ml biobizz topmaxu na 10l vody PH zalivky 6,4 :) takze takle - PK13/14 zacnu pomalu zvysovat - az uvidim jak rostliny zareagujou - necham je natom pravdepodobne do 50. dne - pak dve zalivky ripenem do 57. dne a vod 57. dne vodu
to Vojta Thai:
Zkusenosti stim nemam zadne - podle me je PK 13/14 doplnkove kvetove hnojivo - ktere se necha stridat nebo lit zaroven (tady pozor na EC) s jinym kvetovym hnojivem (v tvem pripade Bcuzz na kvet). . .
Ale zaroven si myslim ze PK 13/14 se da pouzit samostatne jako kvetove hnojivo . . . presne zpusobem jakym si napsal "nekdo ho tam leje od zacatku kvetu a postupne zvysuje mnozstvi az do flushingu"
S tim rozdilem ze ja sem jel do 30. dne GH flora kvet . . . .

Dalsi vec je ze mi nektery kytky castecne napadly svilusky (zespodu listu pruhledny mikrovajicka + chodici potvurky - sem tam i pavucinka) je zajimavy ze se sou jen na nekterych kytkach a listech - mam tady nakej TALSTAR EC10 - takze to zkusim postrikat a uvidim snad to zabere ;-( . . .

Kurva mi uz jebne - zluty jak prase to bylo a ted jeste svilusky - z toho bude velky kulovy hovno jaktak na to koukam - no nic nebudu propadat panice snad se to jeste zpravi . . .
Pampalini
Svilusky jsou mrchy radsi bych tam nic nestrikal abys neublizil i kytce.
Radsi bych koupil predatori (natural predators ) a oni je sezerou cobi dub jeste jsem je neskousel , ale meli by byt super
Frutexx
Cest
taky na to ted koukam a moc se mi do toho nechce - zadny sracoviny na palice typu biool a podobny - jenze ty hmyzaky sezenu tezko u nas - bych musel pro ne nekam zajet - pochybuju ze je posilaj na dobirku . . ale asi by to bylo nejlepsi reseni - jinak nevim co stim - strikat se mi to moc nechce noo . . .

Naky info k tomu TALSTAR 10 EC: postrikovy insekticidni a akaricidni pripravek ve forme emulgovatelneho koncentratu urceny k ochrane rostlin proti savemu hmyzu a sviluskam . . . .
ucinna latka je tady bifenthrin
myslite ze postrik timhle kolem 30. dne kvetu bude mit vliv na chut, vuni vysledneho produktu?
edit: no tak na to cumim a ochrana lhuta u tohodle srace je pro pozivatiny jako je jabko 60 dni coz je dost a rozhodne bych to nezkracoval pac koureni mi prijde jeste horsi nez jedeni ...
takzi postrik timhle nehrozi
Mirw
Mne se to v rustu plic nejak zastavilo,mam to ve 4. tydnu a fakt to nepribejva spis vubec...nejdriv to zloutnuti a ted toto...
Frutexx
Cuss
to dumbendumber: no vsechno je to napsany vejs - staci se mrknout - ale jinak dnes to je 32 dnem v kvetu a sklizet se bude tak za mesic ;-) . .
to mirw: covece asi podobne jsem na tom ja - taky se me zda ze to je sekly naky - i kdyz vono se to tezko posuzuje kdyz se na to koukas kazdy den - jinac rozhodne tomu nepridaj ruzny stresy a deficity ve vyzive anebo napadeni nakejma svinma ;-) . . .
Jinak jeden clobrda mi poradil kde sehnat predatori za slusny prachy - cca 2 stovky i s dopravou . . takze to jeste prozkoumam a popripade tam vypustim tyhle breberky kery by to meli zlikvidovat a timpadem dat kytkam trochu klidku a pohody alespon do ty zaverecny faze kvetu . . .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma