Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Holland´s Hope 2006 - Klikni zde pro originální téma
ares
Takže tohle je Holland´s Hope 2006. Semínka koupeny v Nirvana shop [NL]. www.nirvana-shop.com Letos podruhé kultivovaný model.
Semínka jsem dal přímo do hlíny 13.5.2006 (den 1). Kytičky se dostaly na povrch po 5ti až 10ti dnech. Vzešlo 9 z 10ti. Bohužel čtyři mi sežraly slimáci v útlém věku (pamatujte, chybama se člověk učí..) Na růst jsem používal Kristalon Start. Denně v průměru 2 l vody.
Dnes jsou 79 dnů staré a kvetou 12tý den. Výška mezi 160 - 180 cm.
Více na obrázcích.
ares
Další obrázky...
ares
No a to je zatím poslední várka...
Skatersoft
ČuZzz máš to pěkné zastřihával jsi ? Daval jsi na květ náky hnojivo ? Ja sem další várku sadil cca měsíc po tobě a mám teprve kolem 130cm a nic nekvete kromě jedný ale ta už má něco přes 170cm přeju hodně štěstí :rejp:
Ježíš
Zdravim kolegu! Taky jedu tenhle rok Hollands hope od Nirvany, zatim maji 120cm ale dost se divim ze uz ti to 14 dni kvete, u me jeste ani naznak. Sklizni zdar
Reggaemanista
Nazdar, proč už si to rovnou nezasadil do země když jsi to tam tak hezky vyplenil ? :)
Svahadji
A zatim žádnej samec? A těch 12 dní květu? Neměl bys k tomu něco bližšího?
s4kuL
No vypada to nadherne ... krasne vitalni rostlinky. Ale proc je nemas rovnou v zemi ? podle me by byly vic kosatejsi a mozna i vetsi ... ale samo kdyz to nejde dat do hliny tak aspon v kyblach ...
JAHmaican
Koukám, že se ti to povedlo...
Jinak se musim přiklonit ke kolegum, že v hlíně by to bylo lepší.
Ty květináče mi přijdou i docela malý, kolika litrový jsou?
ares
Zdravím vás!
Co se týče zasazení přímo do hlíny hodně jsem o tom přemýšlel, ale nakonec jsem to vyřešil takhle. Jak je vidět na fotkách, květináče jsou v díře. Je to kvůli zvědavým sousedům - nemůžu si dovolit příliš vysoké květiny. Myslel jsem že to vykopu a tam je zasadim. Jenže jsem narazil na hnusnou jílovitou a vodnatou půdu. Navíc ty květináče je omezujou v růstu což se mi hodí.
Co se týče kvetení, nejlépe to asi vystihuje přiložená fotka, ale nějak se mi chvěla ruka.. Jinak jsem si všiml několika znaků. Např.: Při růstu lehce voněly, potom přestaly a jakmile odstartovalo kvetení, začaly nádherně vonět.
Zatím to vypadá že samci mě nepostihli, ale nejsem si ještě 100% jistý u všech.
Zaštípnul jsem pouze jednu. Hodně ostatní přerůstala a teď má dva krásné vrcholy. Líbí se mi jak se sami od sebe větví - každé patro dvě nové větve.
V neděli jsem poprvé hnojil v květu - Hit-amin od Plagron. Rozprašuje se na květiny.
Objem těch větších květináčů je cca 20 l. Mám tam i jeden poloviční a na té kytce je to znát. Tak to je asi vše.

Mějte se a mnoho zdaru!

Peace!

dude9
dude9: hele ten phytamin neslouží jako hnojivo. pokud chceš hnojivo na květ od plagronu, tak si kup alga-bloom (alga-blute, zaleží na tom jakou "verzi" seženeš, jsou však identický)
Svahadji
citace:
Co se týče kvetení, nejlépe to asi vystihuje přiložená fotka



promiň, ale já na tý fotce žádný květy nevidim...
loeX
to Svahadji: a co bys na začátku kvtu čekal? pálky jako pěst? ještě je to spodní část rostliny kde se kvetení projevuje až pozdějc...

ale i tak mě to kvetení překvapuje...ještě bych holčinám nějakej čas určitě nechal...moje HH teda ještě nekvete:)
Svahadji
to Loex: dude9 napsal:
citace:
Dnes jsou 79 dnů staré a kvetou 12tý den
tak jsem se ho na to ptal a pak dal tu fotografii s komentářem, že tato fotka vystihuje kvetení nejlíp.
Milý Loexi, chci se tě zeptat, jestli na té fotce vydíš dvanáctidenní kvetení? Já tedy ne. Tak jsem to napsal. Takže baych ti odpověděl - já nečekám žádný pálky jak pěst (jak píšeš), jen jsem reagoval na to, co tu bylo předloženo.
ares
citace:
Původní příspěvek od futeW
dude9: hele ten phytamin neslouží jako hnojivo. pokud chceš hnojivo na květ od plagronu, tak si kup alga-bloom (alga-blute, zaleží na tom jakou "verzi" seženeš, jsou však identický)


Hele tak to je možný, dostal jsem to od bratra s tím že je to hnojivo na květ ale fakt o tom vim prd... A jinak díky za opravu názvu...
Pokud je pravda co říkáš, budu to asi muset vyřešit Kristalonem na plod a květ... Kristalon start se osvědčil tak to snad bude ok.
Jinak, k čemu teda slouží Phyt-amin?
ares
citace:
Původní příspěvek od Svahadji
promiň, ale já na tý fotce žádný květy nevidim...


Páč ta fotka stojí za hovno... Záleží od kdy kvetení počítáš. Po 12 dnech (resp. dnes je to 16 dnů) jsem pořád na začátku...
Tyhle fotky jsou o trochu lepší...
ares
Takže co se týče Phyt-aminu a Plagronu obecně, vyčerpávající info zde: PLAGRON
Pro pořádek... ;-)
ares
Tak už prší čtvrtý den. Kytkám to zatim prospívá, ale doufám že si na kvetení ještě pořádně užijou slunce... Největší má 191 cm.
Zítra dostanou první porci Kristalonu na plod a květ. Pomohlo by kdyby přestalo pršet abych mohl aplikovat i Phyt-amin.
Dnes Vám ukážu přehled růstu a přírůstku. V červenci mi přímo rostli před očima. Rekord byl 8 cm na výšku během 24 hodin. Co se týče nulového přírůstku mezi 10tým a 25tým dnem, je to kvůli přesazení. Kytky ve skutečnosti rostly, ale tím že jsem je dal trochu níž, doháněly chvíli ztrátu. červená čára označuje začátek kvetení.
Ještě jsem si vzpoměl, co se týče košatosti myslim že jsou v pohodě. Dnes jsem na jedné měřil roteč mezi nejkrajnějšími větvemi - 80 cm. Větví maji moc, zítra je zkusim spočítat a vyfotit. Jedna má nejspodnější větev silnou a vysokou skoro jako stonek.
Případné dotazy rád zodpovím.
Kolom&n
kdyz uz hnojis krystalonem tak JAHODA na kvet a ty grafy ?????ale je pekne postarano o mladatka :D
ares
No ten na jahody mám taky, máš ověřený že je lepší? Ty grafy znázorňují růst v čase, ale to z nich snad vyplývá, ne?
ares
Pod tlakem argumentů jsem od Kristalonu upustil. Díky za rady. Včera jsem pročítal vaše názory na hnojiva a nakonec jsem se rozhodl pro květový stimulátor C´Buzz. Jen nevim jak rychle po objednání mi na dobírku dorazí. Ale doufám že v průběhu týdne. Dnes pomalu vykukuje sluníčko takže večer rozprášim Phyt-amin a jakmile dorazí stimulátor, začnu i s ním.
Dnes nejspíš pořídím další fotky, tak je večer připojim.

Peace!

dude9
ares
Zdravím Vás! Jelikož se počasí neumoudřilo, nedošlo na Phyt-amin ani na focení. Doufám že se jasnovidci konečně trefí a ve středu bude hezky, abych vše dohnal.
Jinak díky za kladné ohlasy a K+!

Peace!

dude9
ares
Dnes odpoledne naštěstí došel bohu deště dech. Šel jsem tedy omrknout jak těch 5 a půl dne holky ustály. Celkově to vypadá docela dobře, ale moje "favoritka" mi ukázala něco co mi ani trochu neudělalo radost... :( A favority nemusim...
Dnes můžete vidět přírodní zavlažovací systém. Jsem zvědav za jak dlouho to kytky vypijou.. Doufám že dřív než je ohrozí hniloba. Co si o tom myslíte? Může to kytkám uškodit? Už se to párkrát stalo ale vždy přišlo intenzivní slunce a voda během dne zmizela. Teď si tim moc jistý nejsem.
JAHmaican
Ty koule jsou na tvej favoritce?
ares
Bohužel ano... Paradox je že tahle je nejkošatější. Ostatní jsou jí sice těsně v patách, ale i tak je mi to moc líto. No co se dá dělat, půjde asi ještě dnes. Ikdyž se mi do toho vůbec nechce... :(
Reggaemanista
Ty voe, vždyť máš ty květináče ve vodě !!! :eek: Jestli je tam tak necháš tak to uhnijou na 100%, tím si buď jistý...;) Doporučoval bych přesunout je z toho rybníčku...:wink:
ares
Právě že s přesunem to neni tak lehký. Mám je tam kvůli utajení a jiný místo mě zatim nenapadá. Ona tam ta voda dlouho nevydrží. Aspoň do teď to tak fungovalo. Ale pokud do zítřka nezmizí, nějak to pořešim...
Reggaemanista
A co třeba pod ně hodit polystyren ?
ares
Přesně tak! Myslel jsem taky na podložení. Akorát jsem nevěděl čím.. Polystyren zní dobře, hned se jdu po nějakém podívat... :)
Díky!!
shakelukas
zdar, jj polystyren tam hod,to je v poho napad....ty koreny nemaji radi tolik destove vody,uhnijou ti !!! hod to nekam mimo to,nebo fakt ten polystyren.......
ares
Ještě jednou díky za nápad s polystyrenem! Zde je realizace... :)
ares
Po krátké pauze následovala nepříjemná záležitost týkající se nezvaného hosta... :(
Škoda, kytka to byla krásná. A ta vůně... Ale to není to co pěstitel žádá...
ares
Dnešní den si do pěstitelského kalendáře označím černou tečkou. Při likvidaci samce jsem se dostal blíže ke spodním větvím sousední kytky a zjistil že jsou dva..
Samičím pohlavím jsem si zatím jistý pouze u jedné ze tří zbývajících (viz. první fotka). Ikdyž se říká - "co můžeš udělat dnes..." - druhou popravu nechám na zítřek. Zatím to není dobrá bilance.
Nakonec záběr na prořídlé řady.

Mějte se, přeji Vám více samic!

Peace

dude9

P.s.: Tak se mi hlavou honí myšlenka co vyvedu s těmi pány..? ;-)
Reggaemanista
Uvař nějakou dobrotu z konopí...:popcorn:
ares
Po krátké odmlce trochu aktualizace. Kvetení je v plném proudu. Počasí se celkem daří a kytkám to prospívá. Zbývající 3 rostliny jsou 100% samice. Konečná bilance je tedy 3:10.
Květy jsou maličké a sněhově bílé. Vršky větví se začínájí formovat do tvaru jedné velké palice. Trochu se objevuje plíseň. Vysadím Phyt-Amin i Alga-Blüte. Počítám že do měsíce budu sklízet. Doufám že vydrží počasí a klapne to.

Několik obrázků.
Ten druhý se zapalovačem představuje nejspodnější větev která sahá téměř k vrcholu.
JAHmaican
No nevim teda jestli do měsíce....
ares
Uvidíme, já tipuju 20-30 dnů :), ale samozřejmě se to může protáhnout...
Maarius
žasnu co jde vytvořit bez umělého osvětlení,ale tenhle rok již outdoor nestíhám. Velmi pěkné.
nazdar dude
vidím ze ani tvoje HH from Nirvana nemali pekný pomer samcov a samíc
tag isto je to aj u mna...
budúci rock fuckujem Nirvanácky outdoor...co uz.
drz sa a k+
ares
Zdravím všechny a díky!

Ten poměr jsem neuvedl zcela přesně. Z 10ti semen 1 vůbec nevzešlo[9:1]. Zasazeno přímo do hlíny. Při přesunu ven jsem podcenil riziko slimáků. Hranice ze soli okolo "záhonku" nepočítala s těmi co stihly vlézt pod květináče... Nakonec 4 oběti, tj. 5:9. Z 5ti přeživších byli 2 samci, tedy F:M 3:2.
Je to trochu chaoticky napsané, ale na nepříznivé bilanci mám svůj podíl. Trochu zklamání, nicméně nekupoval jsem zaručené samice - to by se sahalo mnohem hlouběji do kapsy... Finální hodnocení Nirvana seeds necháme až na finále. :)

Zapoměl jsem na fialovění vrchních částí větví.

Tato je momentálně těsně pod hranicí dvou metrů.

Jiná už dva metry překonala.. :)

Stručně:

* Největší přírůstek 8 cm/24 hod
* Maximální výška 201 cm/103 dnů
* Průměrný růst necelé 2 cm/24 hod
* Hnojivo růst: Kristalon Start (příští rok zkusím Alga-Grow)
* Hnojivo květ: Alga-Blüte + Phyt-Amin
* Objem květináčů ~20 l (odhad)


To je prozatím vše.

Peace!:)
Mr. Review
zdar dude. máš opravdu pěkny HH. jinak sem chtěl říct že ty fialové části vrchnich větví mám na mém ovocnáku taky.takže by ses neměl ničeho bát.jestli si to teda myslel tak?jinak by to mozna mohl byt nedostatek manganu ale nejsem si uplne jist :) tak hodně zdaru
ges
za tech 20-30 to budes mit mrte nedozrale, ale neznamena to ze to bude zhulovat malo, me osobne staci uz ted sila toho listi, a sily tech palic se bojim uz ted, bude to maskr :), ale jak psal .l. nech to min. tech sedm tydnu.
Ježíš
sklizej podle barvy trichomu, na to co rika nirvana se vyser, dulezity sou body :D
strih: ja bych nirvanu zas tak nehanel, klicivost jsem od nich mel 100% a ty kytky HH co zbyly mne a kamosovi jsou samy samice, takze to nejde takhle generalizovat..
to Ježíš: ok mas pravdu no mna to zrno sklamalo a budúcu sezónu pôjdem DP
caff
Ježíš
smula, ale pohlavi se jeste muze zkazit prilis kyselou pudou-ja tu svoji radsi prosypal vapnem a samce jsem tenhle rok nevidel :D
ares
Máte pravdu, s těmi 20 dny jsem to přehnal. Vycházím z 8mi týdnů kvetení, ale asi jsem - z nedočkavosti - start kvetení mírně předsunul.. Myslim ale že s těma 30 dny nejsem úplně mimo mísu. Teď bych to tipnul na 40-45. Každopádně sklízet budu podle situace, ne podle času. Páč jak řekl klasik: "na to co říkají se vyser, důležitý jsou body" :)
Fialové vršky mě samozřejmě neznepokojují, přidal jem to jako jeden z rysů mé HH.
Se samci je to jak říká Ježíš, Nirvanu bych nahanil. Oba samci byli ve stejné hlíně (jiné než ostatní - samice). Působících faktorů je samozřejmě víc, ale s tou hlínou je to minimálně podezřelé... (později přidám název jako výstrahu)
Tak jsem zvědav jak to letos dopadne. Poslední tip je ~ den č.145. :)
ares
Včerejší fotky. Jsou to dva pohledy na jednu z větví. Tato kytka je o trochu napřed. Připomíná mi časy kdy mi přímo "rostly před očima." Každý den lze rozeznat pokrok ve vývinu květu. Škoda jen že není víc slunce. To by teprve nabíraly na objemu..:afro:
Nakonec jsem se rozhodl ještě naposled? rozprášit Phyt-amin (2,5ml/ 0,3l) a zalít Alga-Blüte (5 ml/ 2l). Královským dělením pro všechny tři rostlinky..:beer:
ares
Tak jsem brouzdal starýma fotkama a narazil na loňský Chronic - bál jsem že se ty fotky tak nějak ztratili... Byl to fakt mazec a vydržel mi hroozně dlouho - možná do května. :) Tři metrové kytičky!
A jedna kontrolní otázka. Zda-li pak víte kterého města je toto náměstí? Asi není třeba, ale nápověda je že pomník je věnován obětem 2. světové války. Strávil jsem tam relativně dlouhou dobu. Moc rád na to po letech vzpomínám a vždy se rád vracím...:love:

Peace!
golgotha
Stim pocasim mas pravdu,ale i tak rozdily v prirustkach hmoty v kvetech jsou neuveritelny!A ten Chronik - to je paradni vypestek!Hold na pristi rok si musim poridit vic genetiky(zaradim tam i chronik)!
K+
Peace ,ll..
ares
Kéž by dnešek předznamenával zářiové dny. Přestože všechny kytky jsou stejně staré, jedna je o dost napřed. Je to ta v pravo. Z té pochází "květ" a jeho větev. Není to vršek, ten se začíná mírně zabarvovat do tmavě fialova (okvětní lístky, ne blizny) - jenže tam nedosáhnu. Škoda že je tak rozmazaný. Mám asi půl roku nový foťák a vůbec mi to s nim nejde. No nic, to je můj problém.. :)
Už se nemůžu dočkat sklizně, dávám si 2 roky starý no name a fakt to neni ono...:(

2Golgotha: Díky. Máš recht, příští rok chci taky zkusit "víc genetiky". A chronic tam rozhodně chybět nebude...:) Jinak Tvůj dnešní upload opět skvělá podívaná!
ares
Takhle to vypadalo 7.9. Detail jsem mohl pořídit díky pořádnému foťáku půjčenému od bratra... Díky! :)
tomas77
Mám Hollands Hope zasazeno 10 kousků od 10.5.2006 a ještě mi ani jedna nekvete.Jsou zhruba Myslite,že stihnou vykvést a dokvést včas???? Zítra hodím foto!
ares
2 Tomas: Myslim že by HH zasazený 10.5. měl dokvést. Ale to záleží na podmínkách, takhle těžko říct. Ještě žádná blizna?

EDIT:
Mimochodem, pokud někdo letos jede taky Holland´s Hope, neváhejte sem přidat nějaké foto, případně informace. Letos tento model zkouším poprvé takže uvítám možnost dozvědět se vaše postřehy o této odrůdě.

Peace!
tomas77
Ještě nic,kromě jednoho samce.
ares
OT:
Rád bych oznámil změnu svého nicku. Důvodem bylo uvědomění si že člen Dude (Shpongler) si na tomto fóru zaslouží jedinečnost nicku. Děkuji za pochopení. :)

Tento týden moc nestíhám takže na kytky jsem neměl čas. S tou "třetí" se ale fakt dějou věci. Objem se každým dnem pozitivně mění. A vůně je vážně nepopsatelná... Zbývající jsou pozadu ale vyvíjejí se též. Nicméně doufám že celkový objem se ještě rapidně změní k lepšímu... Nové fotky snad v pátek.

2 tomas77: Asi ti můžu doporučit jen trpělivost. Jakmile to začne, jde to docela rychle. Snad vydrží počasí a klapne to. Jinak na fóru se lze dozvědět lecos o zatmívání - urchlení kvetení. Těch samců je víc nebo všechny detaily pochází z jedé kytky??

Peace!

ares

P.s. Moc všem děkuji za podporu a K+!
ares
Původně jsem počítal že touto dobou budu sklízet, ale ukázalo se, že mě ještě čeká +/- měsíc.
Omlouvám se za kvalitu fotek, ale tady snad přichází uragán... :eek:

1) větev (patří k paličce viz. 2)

2) palička (ta co minule, ale o týden později)

3) "světýlka" :)

4) vrchol

Holland´s Hope každopádně krásně a plně voní...;)
Kolom&n
hhmm vypada to zajimave a myslim ze to bude dobrota pre tv plice.
Az napises smaznu:D PEACE
ares
2 Svahadji: Nevím jestli je měnění nicku běžné, ale v mém případě jsem napsal členovi Grower týmu PM s odůvodněním a on mi vyhověl, za což dodatečně děkuji! ;)
tomas77
Už začinají kvést (viz.foto).Z 10-ti rostlin jsou čtyři samice,tak alespoň něco. Příště ale budu chytřejší.Myslíš,že to ještě má cenu zatemňovat na 12/12,nebo mám dát více tmy.dík za radu.
ares
Kytky už začínají připomínat finální produkt..:) Na ukázku známá palička o 4 dny později. Vůně a množství pryskyřice jsou ohromující. Objem zatím není nijak závratný, ale každým dnem se přibližuje mým představám. Konce blizen se červenají.

Teď to odhaduju na 14 dnů. Dnes už tedy Alga-Bloom vážně naposled ;) Poslední týden jsem do chemie zařadil ještě PK(13+14). Pokud bude vyvoj tak jak si představuju, příští pondělí - úterý začnu aplikovat Final Solution. Co vy na to?

EDIT:
Tomas77: Zatmívání určitě za pokus stojí!

Peace!
ares: Nechal bych to ještě na tom bloom hnojivu. Alespoń dle té poslední palice. Jak dlouho kvete, zhruba?
ares
futeW: Všechny 3 kytky byly zasazeny stejný den. Kytka ze které pochází uvedená palice kvete 7. týden. Teoreticky by mělo stačit 8 týdnů, ale realita je jiná. Nicméně když vidím co dokáží za 4 dny, myslim že 14 dnů by stačit mohlo. Uvidím jak to bude vypadat v úterý, ale zatím plánuju FS + 1 týden a sklizeň. Myslím tu kytku co je "nejdál". Zbývající potřebují víc času.
ares
Záštipek z 25.9.2006.
tomas77
Mám tady foto moji rostlinky,která se pěkně rozkvetla. Jenom doufám ,že stihne dokvést.Dávám tomu ještě tak měsíc.
emilioramirez
ako tak pozeram a citam, vidim ze tu je vela profesionalov a mam sa este co ucit.......
cuzz
to -->ares
kamos ma tiez HH sadil asi o mesiac a pol neskor ako ty, mal to doma v malom kvetinaci na balkone asi 2 mesiace a tak to supol na zahradu.
rastlinka ma okolo 2m, sirka fu okolo1,5m. Nehnojil zadnym kupovanym hnojivom iba konsky shit a polieva mu to mamca. skoda, ze mi zakazal veskeru propagaciu,alebo zverejnovanie na groweri lebo som si vcera poridil peknu sadu fotos. sichas komplet fialove tluste a dlhe jak cele moje predlaktie... proste mazec...
a s kosenim caka az po prvy mraz....

ZATIM a som zvedavy na konecny vysledok...
ares
Uvedené snímky představují výsledek mého letošního pěstitelského úsilí.

1) Plato

2) Krystal

3) Přetížení 2,8G ;-) (naráz nedoporučuji..)

4) Jiný pohled ad.3)

EDIT: Jak to po sobě čtu, vidím že by mohlo dojít k nedorozumění. Fotky nepředstavují celkový výnos..
ares
Nejdříve se chci omluvit za dlouhodobou indispozici. Často si kladu otázku zda je tento stav výsledkem souhry okolností nebo důsledkem opájení se dary úrodné půdy, každopádně poslední dobou nic nestíhám. Tento rok osobně považuji v mnoha směrech za vyjímečný. Důraz přitom kladu na změny které jeho průběh charakterizují. Život je nikdy nekončící změna. Ovšem sdělit se chystám dojmy z výsledku spolupráce se společností nirvana-shop.com
Výstižně by mohlo znít tvrzení že v příštích letech nehodlám věnovat svůj čas jiné než ověřené, kultivované rostlině. Musím uznat že stav doprovázející výše uvedené požitky se mírně liší od prvotních očekávání, nicméně výsledek nelze hodnotit jinak než kladně. Představa "high" kdy neutuchajícně zahlcuji kolegy z kolečka hlubokomyslnými poznatky se rozplynula. Výsledná euforie mozkovou činnost bezpochyby nepostrádá ovšem komunikace je ryze interního charakteru.. Obecně schopnost dorozumění se se zdá být značně oslabena. Jedním slovem "stoned", opisem "obyčejně ještě v průběhu inhalace upadnuvší v nehybnost fixován na pohodlnou polohu a zahlcen neutuchajícím proudem elektrických výbojů které bohužel nejsem schopen odpovídajícím způsobem ventilovat." Kéž by myšlenky bylo možné přeměnit ve skutek výdechem kouře.. To je tedy ten "cerebral buzz"?! Fajn, líbí. Ale rád bych přeci jen okusil plod který ukojí moje prvotní očekávání. Příští sezonu tedy opět budu hledat odrůdu která ve mne umocní schopnost sdílet všechny ty tisíce maličkostí se svým okolím. Ocením pokud mi v mém hledání pomůžete Vašimi doporučeními. Závěrem bych rád podotknul že jsem se utvrdil v názoru na otázku "keř vs. strom". Bez obsáhlých komentářů volím keř. Nesmím zapomenout uvést že k předčasné sklizni mě donutila začínající, ale zároveň rychle se šířící plíseň. Nakonec bych rád poděkoval všem growerům sdílejícím své zkušenosti na tomto fóru. Obyčejně více čtu a méně píšu a proto je toto místo mým oblíbeným brouzdalištěm. Mnoho zdaru.

Peace!

ares
ares
Ty nejvrcholovatější vršky zde:



1) top 3

2) pryskyřice

3) zátiší se žvýkačkou

4) list vs. zapalovač

Práce s tímto materiálem mi připoměla mladá léta s modely a "Lepí M"... :-D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma