Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Sundancovo 3x400w.SENSI STAR,SKUNK NUMBER ONE. - Klikni zde pro originální téma
sundance
Tak jsem se rozhodl,že letošní úrodu nenechám na náhodě a tak jsem nelelnil a sklizeň pojistil.Mám totiž neblahý dojem,že mi out někdo sklidí nebo poseká kombajnem-v tom případě byl bych odkázán pouze na svojí zahrádku a z té by mi na celý rok asi nevystačilo:)
Takže po skušenostech z 2x400w.indooru,jsem se porozhlédl po groweru na skušenosti ostatních pěstitelů s větší watáží a začal si pohrávat s myšlenkou postavit si pouze na skoušku a na jednu sklizeň 3x400w.
Místo bylo vcelku jasné,jenom můj mrazák o výkonu 400w.:)s matkárnou na zádech,musel krapítek ustoupit aby uvolnil místo asi tak na čverec o stranách 1,50m.


Model je od Kannana a sice Sensi star(řízečky),které jsem doplnil o 3kousky super skunku(semeno)-dohromady to jest 36 kousků.
Sluníčko nahrazují lampy 3xSILVANIA grolux.
Větrání je zajišťeno pomocí 3větráků o výkonu-viz foto. 2 jsou přítah,1odtah od stínítka.Stínítko nepřekrývá celý prostor nad kytkama,takže teplý vzuch může nerušeně utíkat z prostoru pěstírny pryč do okna.
Kolem prostoru kytek,jsou mé oblíbené polystydénové izolující desky na fasádu-abych nešpinil zeď:)Z těch jsem měl postavenou mojí předchozí pěstírnu.
Co dále....?
Ehm,tak třeba truhlíky-25x25x26cm.(šířkadélkahloubka)
Substrátek-namíchané od voka-na domácí květiny,trochu písku,perlit,rašelinka a do spodku keramzit.
Nějaké mňamky pro holky-wuxal,AB extrakt(vermifluid),plagron na květ a samo že dobrá voda:)
sundance
.....Již výše jmenované věcičky potřebné pro provoz na fotkách.........
sundance
.....
sundance
............
El_Liberal
hm, vypada to paradne. budu te sledovat :P chystam se jet od zari 2*400w a mam na to plochu 2x3m o kolik bys ji zmensil? at rostou a nezahrivaji se .P
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od sundance
Model je od Kannana a sice Sensi star(řízečky),které jsem doplnil o 3kousky super skunku(semeno)-dohromady to jest 36 kousků.

Znáš původ toho Super Skunku ? :confused:
loeX
to Liberal: taky chci něco podobnýho rozjet...mám už všchno postavený ale ještě nejsou řízky...prostor je to 2x1m a 1.8 na výšku...chlazení jeden velkej otočnej ventilátor(chladnej sklep)...doufam že to bude stačit? co myslíte?
sundance
El liberal--Já jsem měl 2x400w.na 1m čvereční,16kytek.Ale upřímně si myslím,že to bylo dost na husto,takže ta tvoje věc by mohla mít úspěch...a kdyby jsi nebyl spokojen,tak to vždycky můžeš předělat,tak aby to bylo to pravé ořechové.

Regga-pardoon,jsem si spletl modely není to super skunk(ten jsem pěstil předtím)toto je Skunk number one a jeho původ je nad slunce jasný-z hollandského Sensi seeds bank.
sundance
Loex-ty vole,já to chtěl také rozjet spíš ve sklepě u matčiného přítele v baráku-odcestoval na delší dobu pryč,ale nežli jsem se dokopal k tomu abych se rozhodnul a šel do toho,tak uběhl měsíc a já jsem měl pouze řízky které ještě nebyli připravené na přepnutí,mezitím borec ohlásil příjezd v nejbližší době a to mi udělalo čáru přes rozpočet,takže jsem to rozjel doma-adresu nedávám:)

Si myslím,že ta tvoje věc bude v poho alespoň co se týče přístupu ke kytkám,já bych také raději udělal takovej obdélníček než-li čtverec:(Teď to vidím ale chybama se člověk učí a je dost dobře možné,že to nechám možná ještě na jednu várku ať je prdel a udělám z toho obdélník:)

Sundance:)
sundance
Když už tady jsem tak přidám aktuální foto.
Přepnuto bylo 2.7.06.takže to už pomalu máme skoro 5 dní na květu-teď nastáva takové to ticho před bouří,tedy alepoň doufám že to tak bude:)
El_Liberal
sundance: este jsem se chtel zeptat jak ses na tom s teplotou, prece jen 3*400w musi docela radne pect
sundance
No,topí to pekelně,to máš pravdu.Recept na teplotu je takovej-bydlím v podkroví a tady je teplo jako kráva i když venku je akorát.Takže jsem to vyřešil jednoduše-mám otevřené balkonové dveře a u kytek je otevřené okno,takže mi vzniknul průvan plus ještě 2 větráky který si tahaj vzduch přímo od země a to díky flexi alu trubkám ve kterých jsou usazeny.
Nevýhodou je,že ten průvan jde přes můj pokojík kde hnípu a samo že na spaní to musím zavřít aby mi nezábli nohy:)takže tam zůstane otevřené okno ale to samo o sobě není ůplně ono.

Teplota přímo pod lampamy je nějakých....38 stupínků,na úrovni vršků kytek je 28 a teplota substrátu je vostrých 20.
sundance
Ještě dodám foto takové šikovné věcičky kterou jsem zabavil matce-stejně to nepoužívala:)
Seed
mam na tebe dotaz neni to zbytečnýs svitit na takovou plochu 3*400w asi čim vic světla tim lip ale spiš sem to myslel kvuli spotřebě, ja mam rozměr skříne 150x150x230 posledni je výška. Moje slunce je Sunmaster 600w. myslim si že to stači ,nevim třeba kdybych přidal, vynos by byl větši co ty na to a popřipadě čtenaři?
Spuk
Mohu ze zeptat sceho mas to stinitko???
sundance
SEED---No,možná zbytečné to je ale myslím si že čím větší watáž,tak tím lepší výnos,samozřejmě zaleží na genetice,trochu štěstí a hodně šikovnosti,tohle všechno bude potřeba k pořádnému výsledku a to mám také v plánu.
Vem také v potaz,že tam je 36 kytek,takže si myslím že zase tak z cesty tohle není.
Problém s elektrikou nemám,zase tolik šťávy to nezbaští-nejede to přeci nonstop,ale pouze 12/12 a zapnuté na noční proud.


SPUK--NO,ehm,stínítko ja tak trochu PUNK,nebudete tomu věřit,ale ja to starej deštník:)potaženej jak jinak než-li alobalem:)
Spuk
Destnik-asi nejvice kurioznejsi stinitko :)
sundance
ZPRÁVY:

Jsem čůro,vlastní neopatrností a lajdáctvím,jsem zrušil jednu kytku-spadnul na ni větrák kterej ji řádně osekal.
Ještě že mám pro tyto případy na zahradě z čeho doplnit mezeru,takže jsem okamžitě nahradil zraněnou kytku novou,sic menší ale to snad neva,ne?viz.foto.
Také zapasím s velkým teplem za poslední 2 dny neklesla teplota pod 25. a to si myslím že není zrovna košér.na kytkách to ale vidět není-zatím.Dneska tady u nás řádně sprchlo,tak doufám,že se i podkroví trochu ochladí.
Další věc,usadily se mi na jedné kytce takové ty mrchy co vyžírají lupeny,nenechám to na náhodě a už to kropím mospilanem:)

Poznatek,příště postavím obdélník na místo čtverce-asi si dokážete představit,co je to za práci,natahovat se na tu nejvíc vzdálenou kytku v rohu a zalejvat ji.....nedokážu si představit,až tam budou salámy a já se budu přes ně natahovat:()

POkud mi tohle vyjde a neseberou mě,tak se na podzim přihlásím s malým upgradem o stejném výkonu:)


Sundance.
sundance
Teď mi také došlo,že musím projevit radost a poděkovat za nějaké kostky které mi přišily nějací typové....děkuju!!:)

Také se musím omluvit za kvalitu fotek-nedávno jsem si koupil novou kameru (panasonic NV-GS 300) a ještě jsem se moc neseznámil s funkcema,takže tak nějak....
sundance
1) Co všechno se v těch substrátech ještě nenajde:)Naštěstí jenom žížala.
2) Listy-jeden zdravej a jeden napaden nějakou sviní:(
sundance
ZPRÁVY DNE:


Před květením jsem udělal holkám výlet do sousední místnosti abych je mohl společně s kámošema ošmikat,dosypat substrát a nasadit nějaké půlměsíce a v pěstírně vytřít vodou se savem proti plísním.
Touto očistou prošli i nádoby ve kterých se připravuje hnojení a přístupové cesty k pěstírně-abych si nezanesl nějakou plíseň do palic (ikdyž to ještě nekvete).

Také jsem koupil nějaké věci na ochranu před škůdci a vůbec na všechny neduhy kytek které by mě mohli v nejbližší době navštívit.
sundance
Tak jsem opět tady,koukám že sem nikdo zrovna moc nechodí a nekomentuje,ale to neva,třeba se to někdy změní....:)

Dneska jsem se děsně nasral až jsem musel pěstí vybít vztek na skříni co stojí vedle pěstírničky-teda spíš stála-teď už si to pomalu valí směr půda a tam ji čeká totální rozebírka-mám tady děsně moc věcí a málo místa,takže mě v nejblíší době čeká radikální úklid.

A proč jsem se nasral??
V původním plánu měla tato pěstírna být ve sklepě,který rozměry byl tak vyhovující,že se dalo kolem pěstírny chodit kolem dokola.
Jak jsem již zmínil,tento plán nevyšel a tak se muselo improvizovat.Bohužel se moc hulilo a málo přemýšlelo,takže jsem s tímto stavem pěstírny zcela NESPOKOJEN (!!!) a v nejbliší době,či možná hodinách,celou pěstírnu rozeberu a přemístím na půdu,je tam větší místo .Problém je v tom,že v této době je místo na pěstěni v rohu místnosti sousedního pokoje a přístupná pouze ze dvou stran,takže při zalevání zažívám takové malé psycho páč na tu nejvíc vzdálenou kytku se prostě nenatáhnu i kdybych se posral:(

Takže přiznávám,jsem idiot a vůl......
A slibuju,že hned zítra se do toho pustím....ještě vám nahodím místo budoucího úspěchu....nebo provaru:)
Kannann
čusík....:)

Koukám že se to malinko hnulo:)heh, asi se u Tebe zastavím kouknout se osobně:)A docela mě zajímá jak to přestěhuješ, to bude slušná makačka.
KABUTO
Sleduji to,
jedna jsem zvědavej na SS a pak takym na to jak to pošéfuješ lépe.
Kýti u přízpěvku 21. vypadají velmi pěkně!

Já osobně bych asi volil 2x600w místo 3x400 ,ale proti gustu žádnej dyšputát :-)

Ať jedou
Svahadji
mě hlavně připadá 3x400 na 1,5x1,5(2,25m2) m trochu zbytečně moc. pokud na tý půdě máš víc místa, tak bych dal 2x1,5 m(3m2).

PS: a na návštěvnost threadu si neztěžuj - mám je ještě míň navštěvovaný :)
sundance
To Kannan-no hnulo se to maximálně,až s tou vejškou nejsem zrovna spokojen (příště půjdu do něčeho menšího)ale co se dá dělat.Hehe,makačka to bude,ale co bych pro ty holky neudělal....:)


Kabuto-dnes by jsem měl dodělat novej pěstěbní prostor a holky přestěhovat do lepšího.už se na to těším,vypadá to docela fajne-foto dodám jakmile bude co na focení,v tuhle chvíly se mi na zemi válí konstrukce nového stínítka.

Svahadji-těch lamp je tam tolik(3)aby jsem měl lepší rozložení světla po prostoru-mě se zdá,že je lepší osvítit všechny kouty a části prostoru stejně.Ale jestli je to blbost,tak se nechám přesvědčit o jiném a stejně učiném spůsobu jak pěstit pod více waty:)


Sundance.
sundance
Tak jsem se na to včera vybodnul a sledoval Apollo 13.takže do úpravy prostoru jsem se pustil až dnes,tj.:v neděli:)

Posílám foto z celé akce......

Vše dopadlo vcelku dobře,jediná vada na kráse je taková,že se mi podařilo rozbít jedno 4kilo.(silvanii grolux)Naštěstí mám po čem šáhnout a tak jsem to nahradil Teslou SHC 400w.

Ještě musím upoznornit,že fotky budou vkládány od rezebírání starého sprostoru až po ten nový.......
sundance
Kamarád který mi s tím vším pomáhal.....
sundance
...........
sundance
a to jest pro dnešek vše......:)



Sundance.
sundance
Ten model je úplně šílenej-nebo jsem z toho šílenej já-já už nevím kam až ty kytky poletěj....
Už je to měsíc a 5dní a jak se zdá,tak se konečně(doufám)zastavil růst-v tuhle chvíly mají asi kolem jednoho metru padesát,takže výška se mi vymkla z ruky,přiznávám.Nebo to jest úplně normoš?Já nevím,jsem zvyklej že mám kytky do 60cm.:)Možná jsem moc chtěl aby holky byli ve formě a přehnal to s krmením hnedka na začátku.
Už jsem vyflákal litrovku plagronu a načnul další.Výsledek se mi moc nezdá-asi moc tlačím na pilu,co myslíte?Každopádně Kannan tvrdí že to kvete 56dní,což se mi moc nezdá.....Přemýšlel jsem nad tím čím tohle může být-napadla mě jedna věc a sice trápení vysokýma teplotama v první fázi kvetení a předělávání prostoru pěstění-kytky byli vystaveny na 2 dny jiné periodě-nevšiml jsem si že došla baterka v časovači a nejspíš někdy došlo k výpadku el.sitě:(
V těchto dnech to vypadá na opravdovou fázi květu,objevujou se pořádné chlupy na paličkách a celé podkroví se navonělo CHanelem jménem ganja:)Fotit tenhle blázinec moc nejde,tok fotonů je natolik velkej,že to foťák nějak dobře nepobírá,a nebo mám volšový ruce:)
Kafrám,kafrám a práce stojí-dneska jsem holky už po 3tí za jejich život vzal k holiči,byl toho zase pytel-co já stím budu dělat,másla mám na rok dopředu:)
také jsem trochu nafotil,takže vám to nahazuju-ještě připomínám že od přepnutí je to 38mí den.....jsem sklamán a snad studenější teploty mi dopřejou dotáhnout tento indoorek do zdárného konce------kdyb měl někdo nějaké připomínky či spíše rady,tak ať promluví!!
děkuji!

Sundance.....
Firestarter
Tohle se mi taky jednou stalo, ses si 100% jistej, ze se do pestirny nedostalo od nikud svetlo z venku, kdyz meli kytky tmu? Mas uplne stejny naznaky toho, ze jo.

edit: Tak sem si pro jistotu radsi precetl celej theard a jsem si skoro 100% jistej, ze je to tou periodou, ktera ti tam blbla. Skoro identicka vec se mi stala pod 2*600W a vysledek byl 56.den kvetu pouhych 284g, takze asi tak. Nechci strasit, ale mozny to je ....
sundance
No ze začátku tomu tak skoro bylo,ale pak už jsem to vychytal a je tam tma tmoucí,ale vidíš,tohle také mohlo způsobit to zpomalení.....Díkes!!
Kannann
Doba květu je v cajku.Teď jsem si prohlížel foto a a fakt je to děsně vylítlí.Možná má Firestarter pravdu.Když má mít kytka tmu tak ji musí mít.Estli si to tak uplně neměl může to být ten problem.Sám si viděl moje SS.Sice v SOGu,ale aby mi to udělalo to co Tobě to teda ne..:(
sundance
Nazdar K...
.Hele kdyby měl dát na tvoje měření tak za 16dní bych sklidil velké nic.Si to měřil od prvních blizniček a ne od přepnutí na jinou periodu,co?!Jinak mi to nedává smysl......Však víš že na začátku to byl kurva PUNK a ne férovka pěstební prostor,teď už je to o něčem jiném.:)

Sundance.
Kannann
Jistě že tak.Nevím jak ostatní ale já měřím začátek květu od prvních blizniček:)Ale to mám dojem sem Ti říkal.U mých SS se ukázali až po 12-14 dnech po přepnutí.K.
sundance
Pokud někdo uvažuje o tom že bych něco prodal,tak ať si vylíže,třeba jako J.TRAIN!!!!:(
sundance
Potřebuju rychle poradit-mám tohle dobře zapojené?Prodlužoval jsem šňuru na větrák a on mi teď přestal fungovat,pouze v něm hučí ,nebo spíš vrní a vrtule se nehne ani když do ni strčím-nechci ty drátky přehazovat a testovat pojistky když mi vedle frčí těch 1200w.Chápete,ne?Opětovné nastartování by stálo docela dost peněz nehledě na tu časovou prodlevu než se schladí cívky....

Díky.

Kdyby to nebylo z fotky úplně jasné,tak z větráku vedou drátky černej a hnědej,napojil jsem na ně tedy šňůru kde byli drátky o barvách modrá a černá-černej jsem tedy logicky dal na černej a modrej na hnědej....

Nechápu jak jsem mohl zapojit tu veškerou el.co tady mám:):confused:
matko291
podla mna memi problem v zapojeni
je ventak novy?
sundance
No zrovna moc novej není,ale předtím než jsem do něj pustil tak fungoval docela spolehlivě....:(:rocket:
Lukasheck
sundance: Že by odešel?

Jinač pěknej grow...
Pampalini
Na tom zapojeni nemas co zkazit podle mne je ten vetrak v cudu.
Chtel bych se te zeptat o kolik se jeste kytky vytahli po prepnuti na kvet ?
Pampalini
Jinak pro vsechny kdo ma problemi steplotou a maj nakej ten peniz v kapse MOBILNI KLIMATIZACE nejlevnejsi od 7000kc
www.e-klimatizace.cz
Podle mne docela slusna investice jestli hodne pestujes.
A nebo bych v tvym pripade spojil tri cooltube dohromady na ty tvy 3x400w a udelal bych odtah s podkrovi
sundance
Lukasheck--díkes.a ten větroň šel do kytek-tudíž už nefachá-místo něho jsem koupil od vietnamců otočnej větrák o průměru 40cm.za 5kilo:)


VojtaThai-jooo,je v čudu....když se mrkneš na začátek threadu tak si to dokážeš spočítat asi sám,máš tam také porovnání s krabičkou od cigár...
pro jistotu nahodím aktuální stav:)

Hm,sedmička za klímu v místnosti která nemá izolaci(půda)se mi zdá jako plýtvání penězi-ale jestli v tomto stylu pojedu dál,tak by se to možná šiklo,ale nevím jak to unesou jističe,koukal jsem že ta klíma docela dost žere:)

Sundance:wink:
Pampalini
Jo mas pravdu jestli ta puda neni izolovana tak je to na nic a taky si myslim ,ze ta klimoska dost zere ja mam profi klimosku asi za 25 000 kc
napevno namontovanou v baraku a na mesic me ta mrcha prijde asi tak na 1500 kc ale bez ni bych nemohl ani mrt jelikoz je venku ve stinu neco kolem 38 stupnu.
Asi jsi udelal nejlip stim vetrakem od zlutejch
sundance
............UPS....:wink:
Lukasheck
Už to pěkně paličkatí...
Kam jsi dal ten new wětrák? Do prostoru mezi kytky?:bounce:
X.Met
Mooc pěkné , přemýšlím o 3x600w tak bych uvítal nějaké celkové postřehy a rady kudy ano a kudy ne.
sundance
Lukasheck-Jojjjoo,už se to pomalu rísuje:wink:
Větrák je v prostoru před kytkama-jakoby z boku.


X.met-Joooo:wink:3x600w.Hmm,tak to bych chtěl taky,ale na takovou plantáž není místo-už tohle je dost:)


Včera jsme si trochu ulítli na klouboukách a zakouřily nějaké dobré špeky-ještě teď jsem z toho celej unavej a nejradějí bych se natáhnul ale nedá mi to a podělím se o moji včerejší uměleckou náladu-ještě ve 3ráno jsem vytáhnul kamerku,ušmiknul nějaké nic moc paldy a skusil je vyfotit..... Tady jsou výsledky:afro:
-badboy-
.............. proč si je stříhal???????
sundance
Jsem střihnul jenom 2 spodní paličky,která stejně neměly podle mě šanci na to aby z nich něco bylo,ne?Copak to nevidíte jak jsou vytáhlí za světlem?Ono to možná trochu mate,ale věřte,že stály za starou bačkoru:)
Kannann
Hoď sem až budeš mít časík ty korunky:) Ty vrcholový koule sou dost pěkný:)
sundance
Asi jooo,máš pravdu Kannanne,lepší sem hodit ty palice,než nějaké ty mrchy od spoda-ale jsou pěkně obalené pryskyřicí,co??:wink:Už vím jak tomu modelu budu říkat-lepivec:)Včera jsem u té zahrádky vylemtal 2 píváky a různě očuchával a osahával,až se mi slepily prsty-krásně se mi potom usínalo:love:



Sun-dance:pimp:

Přihodím ještě nějaké pěkné fotečky,ale už to focení musím trochu omezit páč se mi při manipulaci s kytkama trochu lámou stonky...:wink:


:bandit:
sundance
No dobře,ukecaly jste mne.....:DTak ještě nějakou přihodím....
sundance
Pod sodíkem.....


Aktuální stav zralosti:punk:Takto zbarvených chloupků je asi baj očko 20%Myslím že ještě tak 2-3 týdny,co myslíte??:rejp:

Sundance:jumper:
Deckardph
Barva chloupku preci nejni dulezita v idealnim pripade si sezen neco co 30X zvetsuje a koukni na zbarveni krystalku pryskyrice az bude do hneda kolem 30% kosil bych ;)
sundance
Nebo spíš toto.....
Deckardph
Hehe jj ale na ty chloupky nekoukej stejne se postupne tvorej novy a po case muze bejt tech bilejch zase vic nez bylo puvodne

Apropo je blbost se na tohle ptat lidi ty musis prece sam vedet jak moc zraly koure mas rad ;)
sundance
Ptal jsem se otázkou,na kterou je odpověď pouze orientační,samo že na konec usoudím sám kdy je ta pravá chvíle...:D
sundance
Nebojte,ještě nenadešel čas,já jenom že jsem už asi před měsícem vystěhoval 6 kytek pro jejich nedokonalej vzrůst a neschopnost:DMísto nich jsem tam našrouboval jejich matku:DTak aby jste o tom věděli,hm?:D

Dnešním dnem začínám flušing a tak báj očko do 14ti dnů půjdou holky pod kosu a šmitec...Už teď se opírají jedna o druhou a nedávno se mi jedna kytka dokonce zlomila.

To je zatím vše a večer postnu nějaké nové fotozzz....možná:D
Hm,takže na nové foto sice nedošlo,ale došlo na menší plíseň,viz foto.:mad:

Sundance.
sundance
Tak už po druhé píšu tento příspěvek....Jsem tou sklizní nějakej celej nervozní a zbrklej:D

Takže je tady pár věcí které si musíme znova ujasnit-pro ty co nečtou celé dredy:D
Model:sensi star,řezy.
Hnojeno růst:Wuxal,AB exktrakt,OBM,AHmicro.
Hnojeno květ:OBM,AH,plagron bloom,AB extrakt.
Sázeno.2.7.06.
Sklizeno včera.

V první řadě musím vyslovit velké dík jednomu našemu členu za technickou a hnojkovou pomoc v nouzi-DĚKUJI!!!
V neposlední řadě ale také musím poděkovat několika kamarádům za neskutečnou pomoc při sázení a sklízení této zahrádky,nebýt vás tak bych se z toho asi po...l.:D
A samo že děkuji všem lidem kteří vyjadřovali podporu v kometářích a někteří ocenily mé snažení i karmicí....děkuji!!!

Nebudu vás dlouho týrat kecama a rovnou přistoupíme k divácky velmi atraktivní "PROMENÁDĚ V PLAVKÁCH":D


ZA LEGALIZACI!!!
Sundance.:punk:
sundance
Bohužel jsem byl nějak v transu a fotky nepatří mezi zrovna ty se kterými bych se rád chlubil,umím i lepší,takže tímto se omlouvám že jich nebude zrovna hodně na zdokumentování celé zahrady.
Také upřesním jednu věc a tou jest fakt,že jsem omylem :mutant:ponechal periodu květu asi na měsíc 14/10 a před 3mi týdny přehodil natvrdo 10/14.Takže se z holek staly takové nic moc dobře stavěné košťata.
sundance
Harvest.

Jdu ochutnat kolegyni těchto holek pěstovanou venku:bong::mutant:
Mějte se.
sundance
A jetě takové malé varování-takto vypadá rozdvojka když je na ni napíchnuto 3x400w,2 větráky po dobu 3měsíců.Ještě chvilku a mohl jsem vyhořet.

Sundance.
sundance
Táák dámy a pánové,po několika dnech krutého zhulování jsem na chvilku procitl a vzpoměl si že jsem tady něco rozjel a nedomáknul:wink:

Nevím pořádně jak začít a tak rovnou předložím kruté fakta.....
...Za prvé,masakr znamý z minulé sklizně se nekonal-pod 1200w jsem vypěstoval "pouhých"855g.suchého,v uvozovkách nepovedenou sklizeň přičítám různým problémům na začátku a víceméně i po dobu celé vegetace.
Díky špatnému počasí venku se mi do největších palic pustila neviditelná plíseň která se v době sušení nekontrolovatelně rozšířila.
Jak jsem již naznačil,sušení nepatřilo mezi zrovna profesionální a to se odrazilo na kvalitě výsledného produktu-paličky nepatří mezi zrovna tvrďáky,některé jsou prochlé až hamba,ale za to některé vrcholky jsou přímo parádní.
Co se týče množství priskyřic v tomto modelu,tak musím říct že patří do té lepší společnosti šlechtěných modelů(pouze můj názor) a jsem za tento model děsně rád,škoda že mi čorky nepřály ostatní modely které jsem měl zasazené venku,takto jsem odkázán pouze na jeden model po celou dlouuuuhou zimu....Achjo...

Doufám že jste se u mého dredu nějak zvlášť nenudily a nyní vám neservíruji nové a nejspíš i poslední fotesky:D

Sundance.
sting
kde to zkladujes?
sundance
V těchto pytlíkách a v krabicích od balkánského sýra.
sting
jj a v jake teplote?? mas to normal v mistnosti??nebo nekde venku..nebo lednice???:)
zajonc
moc hezke...uz mi tece slina jak bych dal brko:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma