Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
HROZNA DEMENCE UZIVATELU - Klikni zde pro originální téma
JFKALFA
vazeni a mily. dekuji vam za celej tedle web, ale uz mi nekteri uzivatele zacinaj vadit, asi je to tim ze je jich hodne a bude hur :(

1/ pripevky typu : pekny, K4U atp. jako chapu ze negdo vyjadruje radost, ale na to je karma. staci pridat a je to.
a ne pridavat novy a novy prispevky

2/ neustalej offtopic kerej je tu prorostlej vsude

3/ duplicitni uplne vsechno

4/ demence uzivatelu nepouzivajich hledani

prominte ale tedka me vylozene vytocil oton , kerej ve foru vo zarivkach pise jakej si ma koupit kondenzator do sodiku coz je tuplovanej offtopic :(


serte na me sem nasracky :)
marc
Jo a kdyz ti budou nejaky prispevky vadit, tak je vpravo dole cudlik s karmou.

Vsichni holt nepremejslej a kdyz ses novej a moc to tu neznas tak je velka pravdepodobnost, ze driv zalozis thread nez se podivas do archivu.

[Edited by marc on 22-01-2002 at 09:11 PM]
oton
mě připadá, že spíš trpíš nějakým mindrákem!

PS: pro ostatní, který tady mystifikuješ, ve foru o zářivkách, (mimochodem na kterým sem se podílel od začátku, ale to by ti došlo kdybys nebyl línej a přečet ho celý, protože má 10stránek) jsme se scházeli někteří, kteří víc či méně rozumí věcem kolem elektriky, a proto sem tam dal onen dotaz kolem SHC
jestli tě to tak vytočilo, že se o mě musíš otírat, tak patříš asi někam jinam a ne na tohle forum, toť vše!

[Edited by oton on 22-01-2002 at 10:01 PM]
Tim
Ja vim ze tady mame nejaky problemy s vyhledavanim, nebo se zmenou nazvu treadu,ale zamyslete se taky nad tim ze kazdy useda vice ci mene zhuleny a to se pak nemuzete divit ze to takhle dopada.
Tak jako tread ...co jsem to ....nebo jak to je.
A ted nevim jestli MrVosik si z vas dela legraci nebo se vazne zase prekliknul.
Walhalla2000
2jkalfa

no, co mne prijde mnohem horsi nez prispevky "vybrone", "k+" ´je, kdyz nekdo "verejne" nadava uzivatelum groweru...

Ostatne ty jsi taky nedavno byl novacek a ptal jsi se driv, nez jsi hledal...

A ver, ze zadni z tech, kteri maji pod svym prispevkem prave ty hlasky, ktere "odsuzujes", s tebou nemuzou souhlasit... Proste to k tomu patri. Stejne jako tobe udela radost, kdyz te nekdo v realnem zivote pochvali.

Offtopic je sice nehezka vec, ale obcas je to lepsi, nez kdyz se zaklada znovu a znovu novej thread... Cili vsechno spatne je k necemu dobre...

Mimochodem, jak pises, ze staci poslat karmu a nic nerikat. Ano, staci to, ale... Vis, karmou potesis... Slovem potesis... tak proc nepotesit rovnu dvakrat?

A jak rikam, mnohem vic nez vsechno co popisujes mi vadi "slovnik", kterej pouzivas. Opravdu je treba silnych slov?

2 mr voslik

pises, jakej je des, ze nektere nazvy threadu tu jsou dvakrat... a pritom tu sam zanechas dvakrat uplne stejnej prispevek. Nemluve o tom, ze hned predtim mas taky jeden vlastni prispevek... Od toho je zase tlacitko edit, abys mohl neco pridat. Proc to psat do dvou (nebo do tri, jak se ti to povedlo) prispevku, kdyz to lze do jednoho...

Jinak s tim oteviranim oken... Tady vycitas groweru neco, za co si muzes sam. Taky se mi obcas stane, ze pri kliknuti nedrzim ctrl a stranka se mi otevre v aktivni strance a ne v novem okne a pak kdyz zavru, tak se "divim". ale nadavam jen a jen sobe a nikoliv groweru... Ten za moji blbost nemuze...

2 tim

i ty musis tady zanechavat dva prispekvy? Co se to s vama deje???

Careful
Tak tohle je fakt na me dost.Ten JKALFA nebo jak se jmenuje me pekne hnul zluci.Co to tady rozjizdi za seqence?Ja ho fakt nechapu,mysli si ze je reditel planety a rozhodovat o neci radosti a o tom jestli jestli muze napsat K4U nebo K+.Takovyhle zmrdi me fakt serou na plny care.

2oton:hele vubec toho zmrda neres.Ja te respektuju protoze si mi nedavno pomohl se zarivkama.Myslim ze toho vis vic nez ten zalud JKALFA.Sem na tvy side kamo.

2JKALFO:Zmrde neser se tady do nikoho.Ses jak muj fotr ty demente.Mam 100 chuti ti rozbit drzku.A kamo neco pro tebe ty curacku

K- chapes.

P.S. nejsi zadnej buh ani nic podobnyho ty chytraku ale ses pritez cely Zemekoule.Takovy zmrdecky jeko ses ty by meli strilet na potkani.
Preju ti aby te chytli benga za vetsi mnozstvi nez male a sel sis sednout do chladku aby ti vychladla ta tva duta palice.
konart
Ale no tak, pánové, pokud se tady budeme hádat a nadávat si, tak nikdy nic nevyřešíme. Pokud vám některý uživate vadí, tak si jej vypněte, nebo mu dejte negativní karmu nebo mu pošlete PM a upozorněte ho na jeho chyby (zvláště nováčky) a poraďte jak na to. Je pravda, že se vše tady omílá dokola ale pokud nebude v provozu "Pěstitelský FAQ" (co pánové editoři?) tak to tady bude pořád stejný, ne-li horší.
oton
no silnym slovum bych se taktez vyhnul ale co je moc to je moc, jinak nechci ze sebe delat zadneho zkuseneho growera protoze jim jeste urcite nejsem!

jinak ten FAQ by to urcite chtelo, aby nekdo prosel cely forum a vybral ty nejlepsi a nejmoudrejsi rady, ale dovedete si predstavit co to bude prace??? myslim ze tady toho zrovna neni malo!
Haman
Nediv se, že některý lidi nepoužívaj hledání, protože když ho použiješ tak ti z toho většinou vyleze hafo navzájem si protiřečících informací. A to je celkem k hovnu. A když ti někdo vadí zapni si jeho ingnoraci a je to, ne?
TommyBoy
Dejte si vsichni jointa nebo co chcete...
A budte v pohode, o co de. Tohle prece neni zadna skola nebo knihovna, opakovat a offtopit se tu bude vzdy. Vzpomente na sve zacatky.
Vice klidu a hlavne TOLERANCE, preje T.
Zdar.
hh-top
Pokud nevíš, co to doyen je, je to nejstarší osoba nějakého sboru lidí. Pečlivým chybováním několika výše uvedených typů jsem na tomto fóru zjistil, že ho mám moc rád, že se tady lidé na rozdíl od jiných míst združují a že jsem tady nechutně nejstarší. A tak tě zdravím a prosím tě o osobní laskavost. Nenech prchlivost cloumat svým majestátem, svou kritiku vyjádři důrazně ale slušně, používej Karmu a ignore list a hlavně uč se, uč se, uč se...
PS: Groweři vědí, že tohle platí pro nás pro všechny.

Kdo nehulí s námi, ať si hulí s kým chce!
miki
to Careful : no to si snad delas prdel, ne????
Idea
high men
Ja sem do groweru moc nepisu i kdyz sem on-line denne a docela dlouho registred..spis se ho snazim poradne prostudovat a pochytit veskery vychytavky..ale...clovek jako Carefour /mimochodem jeho prvni prispevek/ je moc!
2Carefour:kamo ,prober se z ty diskoteky ,nevim proc tady fakujes kdyz mas h****o v galerii,takovy jako ty mam fakt rad ... zamysli se nad sebou clovece... =)
Piece
Limba,CsC
Že nám to napsal ten obří obchod !?!:D::D::D:
Takový výkaly!!
To mohlo napsat jedině totálně dopálený nákupní centrum těsně před zavíračkou. A to má tak andělsky modrý reklamní voči!
Řekl by to někdo do něj ???
Já teda ne..............
hh-top
Všichno to, co už dnes umíme, jsme se naučili v minulosti pouze samým chybováním. Tohle se nám trochu nepovedlo a tak navrhuji, obraťme list a zkusme znova. Kromě emocí v tom byl i kus pravdy, pro tu se lidé nejraději hádají a nakonec také obvykle vyjde najevo. Na mě to dýchá dvěma hlavními poznatky. Že Grower už je ve fázi, kdy potřebuje o fous více "redaktorování" a že ošklivý jazyk by tu měl být co nejvíce potírán všemi dostupnými prostředky. Výjimky ať existují, vy študáci, ale pravidlo ať je jasné. Trávaři nejsou houf, který se od rána do noci hádá, kdo je lepší hulič, ale houf lidí spojený něčím větším, než jsou oni sami.

Kdo nehulí s námi...!
majklovec
Do takhle hloupého threadu jsem nechtěl původně ani přispívat, ale teď tak dělám - uzavřete ho příp. rovnou smažte, je tu totiž k ničemu.

Pouze pár výplodů chorého mozku neschopného se rozumně a civilizovaně vyjádřit. Původní příspěvek pouze držkuje, ale řešení nehledá ... 'opatrný' tomu dává korunu, když stejným slohem píše další hromádku h...

Co takhle jen nemektat a přiložit ruku k dílu, pomoci Groweru ke zpřehlednění - spolupracovat na FAQu?

[Edited by majklovec on 24-01-2002 at 02:21 PM]
JFKALFA
mno nekeri z vas by si mely muj prispevek precist poradne . reseni sem nehledal ja v tom jasno : tady to jede na jak na nejakym chatu, je to neprehledny. tak proc rovnou ne nejakej dizkuzak jako treba http://www.hofyland.cz to by nekery tydle problemy odstranilo.
a jen bych chtel ty fuckery upozornit na to, ze onich je todle forum. ja sem sprosty slovo nepouzil a nepouziju. tak si to uzijte

oton: mystifikujes ? ja bych rek ze zcela jasno v tom nemas ani ty ani ja. a s tou shc mno radsi nic nerikej

walhalla2000: mno ja sem se moc neptal, mam na disku asi 300for ulozenejch nez se zeptam tak to vsechno zkouknu a zjistim co a jak, vetsinou se uz ani neptam pac to najdu gdekolif

mno jestli ti demence prijde jako silne slovo taq to pardon ja to pouzivam dost casto a myslim ze na nekery lidi to plati :) a zrovna ten careful nebo co toje to je fakt demence

ddevil
Já vás tady poslouchám a nestacím se divit (konec citátu)
Osobně si vůbec nemyslím, že by se tento thread mel vymazat,jak tu nekdo navrhoval (ne ze bych nechtel jmenovat, ale precetl sem si vetsinu príspevku dvakrat <clanky pana voslika...zdravím, a pana tima..taky zdravím.. - .čtyřikrát :) a stacilo ) Ale myslím, ze právě naopak...tento thread by mel byt v budouci kronice Groweru (at uz se bude jmenovat jakkoliv... FAQ, letopisy, zahradníkův rok (kolega Čapek promine) a... vůbec .)) zvecnen nekde ke konci............ .
Byla by to takova pekna tecka, za tim nasim pripadem..... (opet konec citace)

Kazdy se od prirody snazi na svoji osobu upozornit (vedome ci nevedome), být stredem pozornosti, vzdyt je to tak prirozené....driv to bylo kvůli rozmnozování, ale s postupujicim casem, se to jaxi poondilo a ted na sebe lide upozornuji kvuli kdecemu jinemu... nekteří střílí Lennony, někteří vam prejedou fasadu sprejem, nekteri (ti co neumeji ani strilet ani malovat) si holt vylejou srdce na prvnim moznem miste, kde vedi, ze je bude nekdo poslouchat a hlavne...KDE BUDE NEKDO REAGOVAT. ( No reknete panove, jez jste zde uzili ostrejsich vyrazu, nenastvalo by vas, kdyby nikdo na vase prispevky nereagoval? A ted se zamyslete....co jste dokazali? Kromne teda toho, Ze ste na sebe upozornili)..........

Letosní outdoor byl docela fajn :)

Apropo.....majklovce.....jak je mozno vypomoci s pestitelskym Faqem? Rad bych prispel svoji troskou do mlyna.....

Walhalla2000
2 ddevil

hod pm Carlosovi nebo Deu(ovi)... jezis... to nevim jak se sklonuje...
Cpt. Pierre
Úplně zbytečná pruda.....K-. Vyhovuje ti to takhle?
Mr.Proper
JFKALFA:
Clovece, je mi te lito. To ses nasranej uz narodil?
No nic, myslel jsem, ze trava je o toleranci...

Careful:
Tak tohle chapu jeste min...


Ach jo :(
TSUBA
Vážení, narodí - li se někdo dementní, není to jeho vina, nesmí se pak ovšem divit, že jej společnost nepříjme tak, jak si to on představuje. Položme si otázku, k čemu je primárně určeno toto forum? Je to o pěstování toho našeho potěšení nebo o prezentaci myšlenek třeba i nesouvisejících s pěstováním anebo je to forum, kam mužou přijít lidé, kteří si - cituji: "holt vylejou srdce na prvnim moznem miste, kde vedi, ze je bude nekdo poslouchat a hlavne...KDE BUDE NEKDO REAGOVAT"? (nic osobního ddevile) První případ - určitě! Druhá kategorie - prosím, pokud hulím, mění se nějakým způsobem mé vnímání světa a cítím potřebu promluvit o tom se spřízněnou duší. Třetí případ? Pokud možno ne! Pěstování a kouření marihuany je obecně spojováno s tolerancí a ohleduplností. To je sice hezká věc, ale možná bychom si měli dát pozor, abychom pro samou toleranci nepřekročili bod, od kterého sice umožníme dementům, aby se necítili osaměle ale už se díky tomu chováme dementně sami (překročili jsme rozumnou hranici únosnosti). Mám - li být konkrétní, pak to, že oton v threadu o zářivkách ventiluje své problémy se sodíkem, jsem ještě schopen překousnout (i když JFKALFA má samozřejmě pravdu, že pokud by hledal, pak odpovědi v jiných threadech, které se sodíkem přímo zabývají, odpověď by našel), co ovšem nepřekousnu je tohle: http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2484 Nebudu to komentovat, pouze si prosím všimněte, kdy se autor threadu zaregistroval na Groweru, kolik příspěvků celkem poslal a kdy tento thread založil.
Někdy se zde na Groweru demenci opravdu zadaří. Nemusíme kvůli tomu jít jeden druhému po krku, buďme tolerantní, ale neztrácejme schopnost být kritičtí.
JFKALFA
mno moznym resenim problemu offtopicu a jinejch podobnejch veci by bylo zaskoleni prvouzivatelu dizkuzniho fora, pac mam dojem ze nekery lidi nevedej jak s tim tady zachazet a co a jak

Cpt.pierre: mno dekuji ti za tvuj prispevek , prave vo takovejdlech prispefcich je todle forum. tvuj prispevek je k nicemu tvoje oznameni poznam na karme prispevku, ale !!!! ale !!! hodnota tveho prispevku do dizkuze je NULOVA NULOVA !!!!!!

MR.PROPER: seriova srazka s blbosti me dost vadi. a toleranci za kazdou cenu (jak bych to tak nazval), tak jak ji tu muzu casto videt, neberu .
taky NULOVEJ prispevek !!!

uz sem zazil jeden dizkuzak s bodovanim prispevku v takovy forme jako tady ,ale s mensima kosmetickejma zmenama. a ve vrcholny fazi na popud uzivatelu bylo todle same kuli zneuziti zruseno. bodovani totiz spis znacilo oblibenost uzivatele/prispevku nez primarni obsahovou kvalitu prispevku.
zakladni vyhodou tohodle systemu bylo to, ze spravci mohli mazat jak spatny/offtopic prispevky tak cely fora, coz znacne prispiva k eliminaci takovych neprijemnych jevu

TSUBA: tys to vystih !! obcas mam podobnej dojem ze uzivatele sou az tak moc tolerantni, ze je jim jedno snad uplne vsechno, ale nic vezlem. vzdyt o to nam jde :) ale na spravnem miste ???

UPOZORNENI : nepouzivam K+/- pac podle me to nesplnuje svuj ucel. pokud si negdo chce hrat na boha a soudit lidi , necht si jde hrat jinam.nebo at si hraje potichu. skoda ze nemuzu mazat prispevky :(
Idea
2Jkalfa a spol....
Vazeni mily /nekteri radoby groweri/ ...
Nemyslim si ,ze tenhle thread je nejak spatnej a uz vubec nevidim duvod proc by se mel mazat
Nevim proc tady odsuzujete napady Jkalfy .. z 75% s nim musim souhlasit... nektere thready jsou tady opravdu zbytecne a o offtopikach radsi ani nebudu mluvit... podle me by bylo aspon mensim resenim pro nove cleny neco jako nemoznost psani prispevku do fora a zakladani threadu pokud by nestravili aspon po svem zaregistrovani 10 minut ctenim FAQu /doufam,ze chapete jak to myslim/ .. mozna je to debilni napad a tezko realizovatelny ,ale aspon neco..
---
Pro mistra popra cpt . pijera a dalsi..jak rikal Jkalfa vase prispevky jsou v podstate o nicem ,nevim proc tady zbytecne rvete sami tady na groweru akorat timhle zaplacavate misto to je presne to o cem tu je rec ,jako sorry ale napast vetu tipu :hmm,neprud K- umi kazdej...
Zijeme ve svobodny zemi tak nevim proc by se Jkalfa nemohl svobodne vyjadrit.. /kor kdyz ma pravdu/ a pise k veci
2jkalfa:myslim ze s tim hranim na boha to tak nemuzes brat :) ... a protoze se nebojis rict co tady vsichni moc dobre vedi leti Ti ode mne K+
domluvil sem Howk
Walhalla2000
2 jkalfa

mazat prispevky? ted myslis cizi, jako ze bys to tu procistil, nebo svuj? pokud mas na mysli svuj (coz doufam), tak jej smazat muzes (editovanim) a nebo pokud se uz ti toto tema nelibi, tak muzes thread zamknout (opet v editu) a nikdo uz sem nic nenapise..l
sativa
Proč to tu pořád tak řešíte? Akorát se tu hádáte, urážíte, etc.
Co kdyby si to každej přečetl až sem, už nic nepřispíval k tomuto tématu a každý by se snažil nedělat to, co mu vadí, nebo to vadí většině.

Myslel sem že lidi, co hulí a pěstují, že jsou v pohodě, řeší všechno v klidu a ne, že si hned nadávají.......
majklovec
Zkuste se mrknou sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2513, možná by to bylo vhodné řešení.
JFKALFA
majklovec: mno jenze to by chtelo zasadni zmenu systemu a to je kamen urazu. na druhou stranu by tato zmena urcite nektere problemy vyresila.
treba se mezi nami najde nadejny a zhuleny programator , ktery nebude mit co delat a udela php dizkuzak pro pestitele
majklovec
Bral jsem to jako nápad do další verze Groweru, myslím, že není špatný. Programátorsky to nebude dle mého soudu problém.
PODziM
Někteří se chowáte jako děti ve školce, kterejm jiná parta hajzlíků sebere nejnovjejší bábovičky na písečku... Nevim, proč tady řešíte takový blbosti... Já sem na grower chodil kdysi často a informoval jsem se o jenom o outdooru... Teď pjestuju indoor a všechny informace, který jsem potřeboval, jsem během pár hodin (!!!) sehnal tady a myslim si, že až to vyroste (Power Plant :D), tak to bude hustota!!! Tagže se přestaňte hádat a začněte se tolerovat, nebo vás pak všechny zhulim do komatu a budu vás hypnotizovat, hehe :)

PS: reaguju na první stránku tohodle threadu
GreenMary
Souhlasím s PODziMem. Za moudrý přístup dostává Karmu. Takhle má vypadat pravý "hulič".. neagresivní flegmatik s přístupem kouzelného dědečka :)

Ciao.. GM

P.S: Už to neřešte..
GreenMary
Ooops..
ten palec v nadpisu měl směřovat dolu.. už nevidim, omlufte mne..
ddevil
http://grower.cz/forum/showthre...73&pagenumber=4

Tak nač ten povyk?

Jak se to rika o tom vlastnim prahu?

Nikdy neni tak zle, aby nemohlo byt hur!!!!!
majklovec
Myslím, že povyk je správný v případě, že z něj něco vznikne. JFKALFA má prostě pravdu, taky je ale pravda, že jen prostě udělal to samé, co kritizuje. Založil thread o hovně.

Takže rozumnější by bylo ptát se JAK? to vyřešit? co s tím?

Moderátorství?

Samočištění?

Nucené prohlédnutí pravidel po přihlášení nového člena?

.

.

nápadů má každý spousty, tak neleňte a trochu se zapojte.

Uvědomte si, že toto je NÁŠ server, není to server jenom Carlose, my jsme spolutvůrci tohoto díla.
hh-top
Promiňte počítačovému miminu, ale co takhle líheň témat na jednom místě a jejich případné vnesení do již existujících rubrik jejich FAQ editory? Neubrali bychom tak lidem na tvůrčím úsilí a neztratili přehlednost základních témat.
Chce se mi napsat, že nechci radit, ale to už tady říká někdo jiný. Tak se tedy zeptám, šlo by to?
Limba,CsC
Bez ohledu na obsah či kvalitu úvodního příspěvku: Nechte náš (všechny) žít !!!
Nemusí přece být každý příspěvek vysoké informační, umělecké či jiné hodnoty (proč???)...zejména v Kuřárně. Nepřimlouvám se za každou kravinu, ale každý se někdy potřebuje otřepat, napíše fakt volovinu, ujede,...
Anebo potom opravdu založme nový oddd..."...cokoliv na volné téma...", aby se kdokoliv, kdykoliv mohl vypsat o čemkoliv...
Otvírám-li Kuřárnu, neotvírám ani Ottův slovník naučný, ani Spisy TGM, čekám prostě cokoliv...!!!
Toleranci, milá dítka ! Děkuji uctivě.
tomy
kde uvidim ze kolko mam karmy to by ma zaujimalo??
konart
U svýho příspěvku klikni na karmu a uvidíš.
carlos
Už brzy se alespoň části těchto "potíží" zbavíme. Grower Network bude veškeré podstatné informace uchovávat v předhledném archívu Často Kladených Otázek, který budou spravovat FAQ editoři a členové budou jejich prostřednictvím moci přidávat do FAQu své zkušenosti. Veškerá navigace na Groweru co se týče informační poptávky bude jasně směřována do FAQu (tzn. search na každé stránce, link do faqu při zakládání nového tématu nebo odpovědi). Pokud tam člen nenajde odpověď, budou tu fóra. V těch se konečně budeme moci zaměřit na nejnovější poznatky o kultivaci.

Nazdárek JFKALFA!
Máš velkou pravdu, proto Karma bude upravena ještě o karmické komentáře. Takže: naklikneš Karmu a ještě současně přihodíš krátkou hlášku jako ohlas na příspěvek. Žádné zbytečné zaplácávání fóra- člen si bude moci reakce přečíst při kliknutí na karmu svého příspěvku.

Off-topic zase prozměnu vyřeší stálý tým moderátorů, kteří se budou své práci věnovat důkladně, takže fórum zůstane čisté především od různého odpadu...

MrVoslik,
pojmenovávání témat, to je problém členů, s tím nic nezmůžeme.
Ve výpisu vyhledávače sice není, kolik má téma stránek, ale je tam počet odpovědí (a těch je zhruba 15 na stránce)... tak aspoň něco :)
Ale neboj, v nové verzi groweru bude i nový vBulletin, jehož vyhledávání je podstatně vylepšené, takže se těš!

A ještě JFKALFO: nepoužíváš karmu, protože podle tebe nesplňuje svůj účel? Můžeš mi to popsat trochu podrobněji? Ale mazat příspěvky bys chtěl... Vždyť i Karmou můžeš upozornit na příspěvky ke smazání (zaškrtnout "Upozornit administrátora").

citace:
treba se mezi nami najde nadejny a zhuleny programator , ktery nebude mit co delat a udela php dizkuzak pro pestitele


Spíše než hádky bych rád slyšel konkrétní návrhy (díky Majklovče). Jak bysis tu ideální diskuzi k pro pěstitele vlastně představoval?
torhorc
Najprv som sa iba pousmial nad threadom HROZNA DEMENCE UZIVATELU ale postupne zistujem ze lenivost a najma neznalost novych clenov bude stale problem. Mozno by nebolo od veci umiestnit nejaky velky oznam NAJPRV HLADAJ POTOM SA PYTAJ (prípadne česky) cez ktory sa treba preklikat. Ja viem je to trosku infantilne ale kto nevie nech cita, pripadne taka idea od Idea

Zatial som ziaden thread nezalozil, lebo vsetko co som potreboval som si nasiel.
Ked som raz oboznameny pri registracii o sposobe prace a komunikacie na G a zistim ze to funguje nemam dovod sa donekonecna vypytovat na to iste co tu uz sto krat bolo napisane. Trpezlivos ruze prinasa. Aj tak ti poriadne nikto neodpovie, len co ta upozorni na vychladavac.

Rusit tento thread by nebolo nic ine len umlcanie mnozstva nazorovych prudov.
Prajem pekny den :-)
sativa
no vždy sem se divil, že tak vyvádíte, vždyť já sem klidný člověk, zdá se mi, že jsem nejlklidnější doma, v celý škole, atd.....

....ale to co sem četl dnes mě malinko naštvalo, asi jsi půjdu dát jointa, uklidním se a v klidu si popřemejšlím sám nad sebou.,.....

jen se sami podívejte, to sem otevřel ......

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2540
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2507
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2532
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=2544


Já bych zavedl ještě něco, před hodností Nový člen, něco jako "čtenář" = po přihlášení by měl někde napsáno - "po uplynutí jednoho týdne, čti a poučuj se, pak se staneš novým členem tohoto fóra"
JFKALFA
ja se fakt divim tem co me fuckujou, dyk je demence problem n.1. :) todle fakt uz ne ! ne ! proc mam klikat novy temata dyz autor je takovej dement , ze si na svoje otazky neumi odpovedet hledanim. proc ? proc je sou lidi tak debilni ? proc?
klidni si mi davejte ----- --- -- ale todleco tu bylo linknuty ted, tak fakt jako ne.

BTW: ten dvojitej klik co sem negdo linkoval (moje prace) , je normalne nerealnej. zkuste si negdo odeslat svuj prispevek 2x. to fakt jen tak nejde. asi chyba TCP/IP :(

a co se tyce tech prispevku, ze najit tu jde vse. to samo kazdej vi, ale sou lid co to nevedi, nechapou a chapou to uplne jinak nez je puvodni myslenka a o tom je todle forum. tak si nechte svoje pocity doma a radsi navrhnete reseni tohodle globalniho bugu :)
Walhalla2000
no ty temata jsou husta... sem si jich taky vsimnul, ale jednotlive... kdyz jsou takhle u sebe, tak to je fakt hustec...

hele, myslite, ze se sem nekdo schvalne loguje pod jinymi jmeny a dela takovyhle srandicky? zkousi, co to vyvola za diskusy?

Vite co, jako kdybych se zalogoval jako Pakalolo nebo jak se to pako jmenuje a napsal nejakou strasnou blbost a pak cekal co se stane a jak hodne se to bude protrasat...

:-)
Limba,CsC
Doufám, že nová podoba Groweru, jak ji naznačil Carlos opravdu vyřeší nejzákladnější otázky a odpovědi. Ale to bude platit spíše pro úplné začátečníky nebo nové členy, jimž by to opravdu mělo ulehčit život.
Při hodnocení výše uvedených příspěvků začátečníků také pomněte, že ne každý se zde dokáže rychle zorientovat (lidičky přece příkazy, rady a nápisy nečtou- natož aby se nimi řídili...). A potom berou Grower jako takovej zahrádkářskej CHAT !!!

Pro "stálé obyvatele", se (doufám) podstata nezmění. A sice možnost, svobodně vyjadřovat a diskutovat jakékoliv nové problémy, zkušenosti, anomálie, zážitky a nevím co ještě.
Pokud by to tak nebylo, ztratil by Grower svoje kouzlo a stal by se pouze obsáhlou encyklopedií.
A pokud to tak bude, budeme se i my potýkat se stále stejným problémem - těžko určit přesná pravidla pro založení nového threadu (každý máme přece jiná měřítka...). A v Kuřárně to snad ani nejde - tam přece stojí za založení threadu i Východ slunce.
Mějme se fajn.

[Edited by Limba,CsC on 30-01-2002 at 11:36 PM]
Sido
To Walhalla
No nevm jestli se sem nekdo loguje jen proto aby vyvolal nejake diskuze.
Nicmene at to ten clovek dela schvalne ci ne, nevim proc se tim zabejvat. Proste kdyz mu na jeho blbej dotaz nikdo neodpovi nebo mu tam nekdo napise ze je blb a at pouziva vyhledavani, nezbude mu nic jineho nez vyhledavat,vyhledavat.Takze se tu vlastne bavime o cem????Proste je novej tak sem vleze a chce rychle info,hledat neumi,nikoho nezna, ale zadnej ucenej z nebe prece nespadl, takze proc tady padaji tvrda slova o demenci fakt nechapu.
JKALFA - Nic proti tobe, chapu ze ti je otravne cist stale ty same dotazy dokola, ale jak sam pises.Navrhni konstruktivni reseni, ktere je aplikovatelne a potom urazej ostatni.

Snad by bylo resenim jak uz v jinem treadu navrhoval DDevil nebo kdo, aby se informace z groweru zkompletovaly a tak by novacek proste zadal klicove slovo treba "Svetlo,Hnojivo,Zastipovani atd. atd." a vyskocila by mu presne info kterou chce a ne jako dnes kdy na dotaz svetlo dostanes 20 threadu......

[Edited by Sido on 30-01-2002 at 11:45 PM]
JFKALFA
CARLOS v jinem foru naznacil budoucnost groweru
koncim todle tema, uvidime co ukaze cas :)
jdu radsi resit demence do kredence :)
chell
opet neco co je velice aktualni
Dude
demence je aktualni dycky :D:D
r-man
he?

:-)
Problém založení stejných threadů je v tom, že ho většinou mají na svědomí nový členové. Proto bych povolil zakládat thread až např. po 30 příspěvkách, takhle se tu lidi rozkoukají a zjistí, že tu je taky to hledání že jo :bravo:
chell
musela sem to vystavit aby se to uz nestratilo.. hele claune myslis ze by to pomohlo ty lidi by se snazili co nejrychleji nabrat prispevky aby mohli zalozit to co chtej.. aspon podle myho a nic by se tim asi nezlepsilo...
chell
to co rikam je mene pravdepodobne jako to ze by se to nezlepsilo :) jako ja nerikam ze by to nebylo spatny pac me stve porad promazavat duplicitni temata ale nejsem si uplne jista jak to bude kdyz se to resilo s bazarem tak tu bylo spousta tupounu co hrabali prispevky aby tam mohli....
Řešení by mohlo být taky dostatečně velký nápis při zakládání nového threadu NEJPRVE HLEDEJ NA ...... Vím, že už tam něco takového je, ale já osobně jsem si toho všimnul až po delší době, chce to pořádnej nápis :D
CAESAR
podla ma by to mohlo byt tak, ze by kazdy novy thread musel schvalit mod a az potom by sa vytvoril, samozrejme na to dostatocne upozornit, aby sa kazdy neznaly nepokusal vytvorit novy 30krat a furt by mu bolo divne, ze to nejde
weider
ale vezmime to aj s tej druhej stranky.O com by bol potom grower?stale ty isty clenovia.Ziadne nove prispevky.Treba aj novacikov,nie?sak ide o popularitu firmy.A opakovanie matkou mudrosti je,nemam pravdu?
Rhino
Na to už je funkce: ZKONTROLOVAT EXISTUJÍCÍ TÉMA
Je to při zakládání nových témat.

Ale stejně na to nováček neklikne nebo tam dá uplně jinej název, než čeho se týká obsah.
Lahvan_FlaskiCZ
citace:
Původní příspěvek od Waneck
Zdar potrebuju naky uchazejici seminka skera kdyby se neco naslo byl bych moc rad piste na vzkazy predem diky.
Jsem novacek, takze radsi neco, co nepotrebuje nejakou extra peci.


dá se do hlíny, zaleje a na podzim se příjde sklidit? :D:D:D a hlavně SKÉRO! :punk:
Lahvan_FlaskiCZ
http://grower.cz/forum/showthread....7889#post487889

mám malý návrh. daly by se protřídit přispěvky v threadu Kuřárna/Vtipy?
Když otevírám thread s názvem VTIPY a vybafne na mě stránka nicneříkajících odkazů na nějaká pomatená videa rozesetá kdesi na internetu, už se mi občas otevírá kudla v kapse. Chci se zasmát, ne čekat až se mi načte nějaké stupidní video na YouTube.
Bylo by to uskutečnitelné? Prosím.

:vampire: reskept
Reggaemanista
Demence zde, aneb někdo nepochopí srandu...:wink: A jako bonus toto by potřebovalo to smazat, MODalert nepomohl...;)
Moltres
Tak mě dneska nasral tady tenhle příspěvek
Do prdele, Dude si s tím dal takovou práci,, aby to bylo cool a ten kár tam šoupne total OT. Ještě do tak cenzurovaného trýdu.. Co tu leze za lidi, fakt nechápu..
Lezbitchmann
Napíšu to třeba sem......snad si toho někdo všimne....Byl mi pravděpodobně zablokován účet pro mou delší nečinnost (tak dlouhá zase nebyla) a zapoměl jsem e-mail, na který jsem si registroval svůj nick. Psal jsem už opakovaně e-mail adminovi a nikdo se neozyva. Musel jsem se prihlasit na jiny nick a napsat to do tohoto threadu aby si mě taky někdo všimnul, protože bych rád pokračoval v growingu pod mým starým nickem a taky bych rád působil serioznim dojmem, před lidmi, se kterými jsem zde už o nějakých věcech jednal pod starým nickem. Jedná se o nick " executor ". Pokud by šla nějaká rozumná dohoda o zaslání bezpečnostních údajů, tak mi prosím někdo z MODů ty informace jak to resit treba sem do PM....děkuji moc a doufám, že se někdo ozve.....
Dude
cece tohle fakt asi jenom s adminem...
Stoned_r41d3r
Vim ze to asi zni dost hloupe, ale navrhuji thready jako :


,,Slovíčkaření ve vyhulenosti'', ,,Zranění ve zhulenosti'', ,, V kolika lidech nejraději hulíte?'' , ,, v kolika letech ste začli hulit ? '' , ,,Kolik ste toho nejvic vyhulili za jeden den?'' , ,,Zhulenecký teorie & definice '' ,,brutalni zazitky po huleni ''a jim podobne thready postradajici myslenku, plne prispevku vetsinou mladsich uzivatelu s nalezitym mnozstvm hrubek a vyhuleneho nonsense- presunout do kanalu.

Uz jen nazev v 90% o necem vypovida...

Protoze kdyz sem prijde nekdo ,,cizi'' musi si tu pripadat jako u debilu, nemuzi se toho dojmu zbavit. ,,Jednou sem se zhulil az tak ze'' :omfg:
Pokud se mame prezentovat jako ,,nejvetsi internetova pestitelska komunita'' tak si myslim, ze to neni idealni cesta....

Nemam nic proti vyhuleneckym debatam, ale pripadam si v Kurarne jako v Kanale u skolky obcas...
vaaanha
Naprostý souhlas. Dnes sem si projížděl nové příspěvky a na jedné stránce bylo - "Na co myslíte" a "Na co ste mysleli". :vampire:Pochopim, když se třeba založí trýd jaké kdo má rád hulení, tam se aspoň dá DISKUTOVAT nebo jednou za měsíc ňáký flejm v kanále, ale ne tady plácat takové výkaly! Vím, že tu je Kanál, ale zdá se mi, že čím dál víc lidí chodí jenom tam. Zčásti to chápu, co mají outdoráři taky teď dělat, ale stejně by mohli trošku ubrat.
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od TOMY-G
no jo ja taky vypalena hlava ani nevim kde co pisu!! ale nema cenu to resit!! vseci sme zhulenci tak se nedivte!!

Vsichni sice jsme ,,zhulenci'' (i kdyz tohle oznaceni nemam rad), ale spousta z nas se umi ovladat, takze se nad sebou zamysli. A pokud pouzivas koureni marihuany jako omluvu za svoje skutky, tak nehul!
:rolleyes:
Lahvan_FlaskiCZ
:punk: http://grower.cz/forum/showthread....2355#post522355 :punk:
lahamila
no panove, myslim ze i pro prolezeni celeho G je jeste s "dementnimi" uzivateli porad v pohode, i pres line nove uzivatele, kteri nectou FAQ a klikaji na vsecko a zakladaji porad to same, je to podle me mnohem lepsi nez diskuse na forech zive.cz o tom, jestli je lepsi windows nebo linux, nebo jestli je coolovejsi pocitac s modrou LED diodou nebo cervenou, nebo uz mam mozna zdegenerovany pohled na vec z technicke podpory :)
citace:
Původní příspěvek od Lahvan_FlaskiCZ
:punk: http://grower.cz/forum/showthread.p...2355#post522355 :punk:
ucebnicovej thread jak by to nemelo vypadat...ted uz nemilosrdne mastim k- nedelal jsem to driv ale po letech na G to proste dela m a cim dal vic....
Matrixx
to deth.: myslíš no to mě po.... ?
Cpt. Pierre
kolegove, budme radi za ty liny novy troubiky, dyk kdyby jich nebylo,nebyl by tenhle tread a dalsich milion, ktery oni zbytecne zakladaj...tak pevne nervy s nima
Jelitnik
na 1. prispevek teda ... sikovny kluk. Chapu, ze tady hodne lidi uz nekolikrat omlete veci, sam taky tu v tom mam jeste takovy prehled ze login je vrcholem vsecho :) Jen by ses na sebou mel zamyslet kluciku :)
Som nový člen, zatial viac čítam ako prispievam ...prečital som si tuto temu no nerieším a nemám názor ale čo sa mi tvrdo nepači ...želat niekomu aby ho chytily benga z množstvom...atd ako prispel Careful- tak to ma vie nasr..profit by mala zas len represivna zložka moci..alebo tak nejak.
A včera na chate ta debata --no do kludu ma to nedalo .
Eloren
Všechno tady již bylo rečeno tak bych se nerad nějak opakoval, ale každý jsme jednou začínali. A Sám děkuju starším a moudejším lidem tady z groweru, že se mnou stráceli na začátku čas, že když jsem ujel v nějakém Offtopicu tak že mi to vysvětlili pres PM nebo mi tam poslali cervenou kostku :D kazdopadne jsem ochotny novackum vzdy jejich chyby ukázat a rict jak a co (pokud budu vedet). Ostatne jsme lidi a spojuje nas jedna vec tak proč na sebe štěkat a chovat se jak prasata. (něco jiného je když je člověk od prírody dementní)

Ps: myslel jsem si že se zbliju jak jsem pročítal tento thread
Jpt
Prominte ale tohle mi nedalo.......Nabizi ke koupi klony....a nakonec z nej vyleze toto:
tak matky zatim nejsou hned co to pujde objednávám semena .po novym roce už jsem neco málo pěstoval takže by mytky měly do 3týdnů dost velké na nařezání
klony budou rust se stimulaxem nebo clonexem (gel)podletoho co budou myt na krámě v 4*4*4 rockwoll kostkách
tak a ještě cena 100kc/ks na větší množství slevy 9ks/800 16ks/1400

Jinak
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=33033
At si to muzete precist cely:-D
Sawers
Fesaci sme lidi a delame chyby!! Ale mysim ze kdyz clovek neco spacka, tak boze stane se spis vic radte jak kricte!!! Co sem tady ctl ty body treba!!!! To me dorazilo co to je ??? Tak ja neco pokazim a dostanu body??? Nechcete nahodu kdo bude met 60 bodu tak mu vezmete skrin?? Za 20 lampu a predradnik?? za 10 rizky?? To tak dopadne tady! zachvilu! Moc hledite na malickosti. Tady nekdo nema co delat a vymysla hovadiny TOTO JE GROWER SKOLA??? Radsi mysto vymyslani bodu bezte hulit! Pak ze trava uklidnuje... a at me nekdo napise ze mam chyby v pravopisu ihned zasilam svoju adresu a cekam na dotycenho. Tak tot vse mejte se
Soul Rebel
Sawers> az tu budes dyl, tak pochopis;)
Kazdopadne se divim, ze s tvym poctem prispevku uz nechapes:D
Celá sekce "Outdoor pěstování" se pomalu ale jistě mění na druhou outdoor galerii. Modi, moderujte trochu.
rovněž indoor....ani se nedivím, že spousta uznávanejch členů grower opustila a je na jinech webech.....na grower.cz se clovek uz nic novyho nedozvi a jen ho to tu dokaže nasrat......hold časy se mění :(
citace:
Původní příspěvek od futeW
Celá sekce "Outdoor pěstování" se pomalu ale jistě mění na druhou outdoor galerii. Modi, moderujte trochu.


- Už na tom pracuji postupně :)
Stoned_r41d3r
Prisnejsi moderace Bazaru?!
Mam na mysli posty, co nemaji v bazaru co delat.
Stoned_r41d3r
..... jak to teda je s tim bazarem? Je to diskusni cast fora jako vsechny ostatni, nebo se tam zacnou dodrzovat aspon nejaky pravidla?....

To plati i pro ,,stary mazaky''.
Stoned_r41d3r
Pokusy o flame prosim sem : http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=37409
dokktor
rád bych načrtnul jeden takový začarovaný kruh: nováčci či neználci se vymlouvají na hlednání, které mimochodem teď už funguje celkem obstojně. nemožou najít to či ono, hledali snad dvě hodiny a i faq si dva dny vkuse louskali, ale prostě thread o tom konkrétním problému nenajdou a tak blijou další a další hovna se stupidníma názvama, díky kterým to pak nemožou najít.
viz např: http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=38178
nebo
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=35316

pokud teda nekdy nekdo nebude moct neco najít, ať si zpomene, jak debilně nazývá svoje témata
püss :punk:
Calzone
dokktor:
na jiných fórech se to řeší třeba tak, že nově zaregistrovaný uživatel může založit topik třeba až když má 30 příspěvků. Já bych to ale ještě spřísnil, třeba bych u registrace idělal nějakej menší testík z FAQ, aby je to donutilo se do něj aspoň jednou kouknout.

Takhle je to fakt o ničem. Když to tu bylo placený, tak si to fórum či faq lidi opravdu pročetli než se odhodlali dát těch 70 Kč, takhle neni nic snažšího, než se zaristrovat a založit nějakej stupidní topik. Fakt děs a hrůza. :(
Mno, co třeba zavést povinnost procházet před každým příspěvkem takovým zatrhávacím testem z FAQ (např. můj příspěvek obsahuje offtopic, nevztahuje se k tématu, je srozumitelný - podle správnosti zatržení, či nezatržení, by pak uživatel mohl přispět - varianty by se samozřejmě měnily, aby nedošlo k situaci, kdy to člověk po čase bezmyšlenkovitě odkliká). Tato povinnost by se vztahovala pouze k některým, řekněme těm, co mají méně než 50 příspěvků a třeba jen v některých sekcích fóra.
Co se týče hledání, nebylo by možné zavést něco na způsob keywords u každýho threadu, které by zakladatel vyplňoval?
Dude
Zajimavy clanek k tematu - pro rozsireni obzoru:)
http://www.cracked.com/article_1676...g-internet.html
(doporucuju linky k dalsim konkretnim clankum ;))
EricCartman
JE to hrozný! je to hrozný! je to hrozný!... co jinýh říct když člověk narazí na téma ve kterým se vede debata o tom jestli jde něčím snížit ph... Dobře nebudu jen nadávat, taky něco navrhnu, proč to někdo nepromaže? To je tak málo modů nebo maj tolik práce že nemůžou vymazat opravdu zbytečný příspěvky? Nebo se bojíte, co by se dělo, kdyby někdo začal řvát že jste mu smazali něco z jeho v potu tváře a bez použití mozku přes klávesnici vys..anejch keciček?

: modi víc mazat, upozorňovat, kopat.
: pokud modi nestíhaj - víc modů.

EC.
EricCartman
vpohodě, oznamovat je dobrý
jen si myslím že by to chtělo striktněji dupat za těch pár pravidel co todhle fórum má... navíc je otázka kdy už je post zbytečnej...
myslím že by bylo potřeba aby modi přitvrdili, já být na místě kohokoliv tak mažu polovinu threadů a tisíce postů... a to se tu podle mě bohužel neděje.
Nechci sýčkovat, ale opravdu mají všichni moderátoři dostaečný skilly v pěstování aby mohli odhalovat skryté hrozby dezinformací a cest zkázy? neberte to prosím jako útok na mody, jen nikde nevidím jakýkoli centrální mozek... jo je to fórum a každej do něj píše co uzná za vhodný, ale zároveň je to výspa českýho groweření, vyrostly tu tisícetisíce pěstitelů a díky nim i miliony kytek.
Myslím že by se mělo zformovat nějaký těleso co by opravdu vědělo a dokázalo by tudhle rostoucí hordu hnát kupředu svinským krokem, osekat od těch co nám to tu zasíraj a dělat z groweru to co by pro český pěstění měl být. Studnice informací (vzorový kola, tabulky a data tam kde jdou vidět a ne zapadlý v minulosti) a ne hromada hnoje !!! (sice i na té se dá zasadit, ale bůhvíjak to dopadne...)
Říkám jediný : musíme to tu vyčistit !
citace:
Původní příspěvek od EricCartman
vpohodě, oznamovat je dobrý
jen si myslím že by to chtělo striktněji dupat za těch pár pravidel co todhle fórum má... navíc je otázka kdy už je post zbytečnej...
myslím že by bylo potřeba aby modi přitvrdili, já být na místě kohokoliv tak mažu polovinu threadů a tisíce postů... a to se tu podle mě bohužel neděje.
Nechci sýčkovat, ale opravdu mají všichni moderátoři dostaečný skilly v pěstování aby mohli odhalovat skryté hrozby dezinformací a cest zkázy? neberte to prosím jako útok na mody, jen nikde nevidím jakýkoli centrální mozek... jo je to fórum a každej do něj píše co uzná za vhodný, ale zároveň je to výspa českýho groweření, vyrostly tu tisícetisíce pěstitelů a díky nim i miliony kytek.
Myslím že by se mělo zformovat nějaký těleso co by opravdu vědělo a dokázalo by tudhle rostoucí hordu hnát kupředu svinským krokem, osekat od těch co nám to tu zasíraj a dělat z groweru to co by pro český pěstění měl být. Studnice informací (vzorový kola, tabulky a data tam kde jdou vidět a ne zapadlý v minulosti) a ne hromada hnoje !!! (sice i na té se dá zasadit, ale bůhvíjak to dopadne...)
Říkám jediný : musíme to tu vyčistit !




muhehhe beru te za slovo, ode dneska se nebudu s nikym parat. Od rana jsem uz vymazal asik 6 debilnich a zbytecnych threadu...
Je treba cistit, muhehehe
Barnabáš
To sou kecy naprosto o ničem, každej at si říka co chce a komu se někdo nelíbí tak at ho ignoruje
Hopík44
citace:
Původní příspěvek od Barnabáš
To sou kecy naprosto o ničem, každej at si říka co chce a komu se někdo nelíbí tak at ho ignoruje


Nesmysl!!! Navíc jsi odpověděl někomu na 4 roky starý příspěvek, takže jsi přidělal MODum zase trochu práce s nesmyslným příspěvkem!!!
Mr.Sordo
citace:
Původní příspěvek od Stoned_r41d3r
Posilat MODalerty, bonzovat


Good Work !
snb.jenik
Nejen demece uživatelů ale bohužel v posledních letech HLAVNĚ moderátorů... bohužel!! Chodil jsem se pravidelně a často roky 2005 - 2011 a v té době jsem neznal lepší forum!! člověk se dozvěděl co potřeboval početl a ani nebylo nutný zakládat zbytečný téma navíc... Dnes po dlouhý době jsem chtěl se tady něco dozvědět a děs! nejde to do kytek ani do hnoje ale do prdele! ... asi nejvíc mě dojeblo placenej bazar! placenej bazar na stránkách o konopí? kam uzž stejně nechodí tolik lidí jako dřív?... trochu paradox.... musel jsem se někam vyblejt... kdyby mi dal někdo tip na forum který jede líp budu moc rád! ... . aha:-D poslední reakce v tomhle tématu 2005 :) dobrý.. v tý době to byla demece uživatelu ale moderátoři byli super!!:-) amigo
AkatronChronic
Ja teda musim rict ze nejlepsi vyhledavani na geoweru je pres seznam.. Napis treba stinidla grower a hned najde.. Jinak tento web je good :) akorak me sere ze nemuzu mazat svoje prispevky ale nejak me to nesere :) napisu adminovi a je to .. Jinak ja si myslim ze kdyz nekdo prezentuje svuj grow tak ma radost za kazdej koment a ne ze se lidi bojej napsat ! Growu zdarr


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma