Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Passion 1 x Swiss crypto - Klikni zde pro originální téma
Moltres
Zdravím, letos jsem se rozhodl pro originál genetiku a proto jsem sehnal zde na G. 5 řízků passionu a 5 swiss crypta. Po loňské čorce, kdy mi ukradli vše do poslední paličky jsem se rozhodl pro lesní mýtinky. Navozili jsme si tam 200l substrátu pro pelargonie, vykopali díry a do nich dali substrát s perlitem. Mám 5 políček po 2 kytkách, protože mám fakt strach z čorky. Řezy jsem obdržel v hodně špatném stavu a myslel jsem, že už to nerozdýchají, ale nakonec je vše ok. Ven jsem je dával na 2 várky, tu lepší před cca 3 týdny, tu druhou před týdnem a půl.

HNOJKY: Plagron alga grow, alga bloom a phyt amin.

Foto po zasazení:
Moltres
A tady tak po 2 týdnech.

Foto 1-3 swiss crypto
Foto 4-5 Passion 1
Moltres
Tak a tady je foto staré 2 hodiny.
Moc se mi líbí, jak se swiss crypto krásně větví.
Passion se oproti němu táhne dost do výšky. Nejspíš nasadím kolínka. Taky se mi passion celý ohnul kvůli větru, tak jsem ho provizorně přivázal ke klacíku a příště, až navštívím políčka ho uvážu pořádně.

1-4 swiss crypto a jeho větvení
5-6 passion1 roste nehorázně do výšky. je 2x větší, než swiss crypto.

Pište sem všechnu kritiku, uvítám každý dobrý nápad.:)
Ferdinand Bongo
hmmm...pekne sa ti to rozrastlo.. kvetinky aj pekne zozelenili.. :) to ja som zasadil az dnes,.... takze uvidim ci sa to tiez tak rozbehne....
Moltres
Zezelenali hlavně díky phytaminu. Jsem s ním moc spokojený.
golgotha
Phyt amin je kaviar pro rostlinky!Taky si ho nemuzu vynachvalit!Jak casto tim strikas a kolik jim ho davas?
A chtel bych se zeptat,jestli nemas zkusenosti s predavkovani phytaminem?Ja si myslim,ze to snad ani neni mozne!A Alga grow ten mam taky,toho davas jakou koncentraci,dyztak napis jak si zacinal a jak koncentrujes tet!
Zajimalo by me to!
Jinak posilam K+ pro krasne kyticky a preju at se ti corka vyhne!
Ja minuly rok prisel taky kompletne o vsechno ani jedna vetvicka nezbyla!
Moltres
Dávkuju vše podle údajů výrobce. S tím phyt aminem stříkám komplet celou kytku nejdřív horní a potom spodní části listů. Úplně do mokra.
Jinak zkušenost z předávkováním nemám, ale nějak to nepřeháním. Stříkám je jednou za 5-6 dnů. S alga grow jsem opatrnější, ale hodlám dávky postupně zvyšovat.Děkuju všem za káčka!
Moltres: docela bych ti doporučoval toho passiona šmiknout. I když teď už je docela velkej... hm, no nevím. Každopádně docela mě zajímá to avizovaný ohýbání.
Moltres
No, to jsem právě chtěl pořešit. Nevíte, co by mohlo být lepší? Mám ho ohnout nebo fimnout? Připádá mi na fim dost velký. Má cca 70cm a ten stonek to nemusí zvládnout. Dík za káčka!
Moltres
Dneska jsem se vydal na pole, protože včera v noci chcalo jak cip. Chtěl jsem vědět, jak je na tom passion, protože jsem ho jen tak provizorně uvázal. Všechny kytky jsou v pohodě a při cestě jsem vzal foťák a něco nafotil.

1. Swiss crypto ze 3. políčka mi nakvíta
2. SC z 1. pole
3. SC z 2. pole
4. SC z 1. pole
5. Passion 1 - už pořádně uvázaný. Má už skoro metr. Co s ním? Střihnout, ohnout...:confused:
Dudušek
Ahoj, pěkné k tvé otázce: jestli střihnout nebo ohnout? Je to absolutně jedno, ale něco udělej, jinak budeš mít jen jednu centrální palici a věř tomu, že na výnosu to pocítíš! Já teda stříhám, ale v tvém případě, pokud to době zohneš, tak to budeš mít lepší, daleko víc výhonků = víc velkých palic. Rozhodni se jak chceš, ale něco udělej! GL
Moltres
No, ohnout, v životě jsem to nedělal.. tak snad něco neposeru. Při příští návštěvě to vykutím. Nejspíš koupím kolínka v gshopu.
Moltres: dle mě je na ohnutí hlavního stonku lepší nějakej drát, či provaz. kolínka slouží spíše k sekundárnímu tvarování - hlavní stonek jima ale nijak výrazně neohneš!
Moltres
No, já ho měl dneska s sebou na políčku (ten drát), ale neměl jsem odvahu passiona nějak ohýbat, abych něco nezdupal. To mám normálně ohnout centrální stonek na stranu? A jak daleko od vrcholku zhruba?
Moltres: ohýbej u vrcholu, hlavně jemně a s citem. můžeš samozřejmě i postupně.
stonek, jde zlomit raz dva, letos se mně to taky podařilo.pokud máš však z toho ohýbání strach, tak to jednoduše zaštípni.
mlakak
ja som skusil aj zastrihnut aj ohnut...podla mna je najlepsie kombinovat tieto techniky..ked dobre zasrtihnes a rastlinka sa rozvetvi a zaroven ju mas ohnutu tak to je fakt dobre..setky pojdu smerom k nebicku a su to pekne palicky potom :)
Papaíto
Je to strší,ale dávno na G někdo říkal.že dokud nezdřevění stonek zmáčkni ho prstama a ohni kam chceš do druhého dne se tok živin obnoví a kytka bude o.k.
Nebo FIM coo?
Jinak moc krásné mě P1 nechce rust vubec
Moltres
Ták a mám tady další update. Před chvílí jsem přišel z políčka. Docela hustota, chodit v přítmí po lese. Místama jsem měl dobré stihy...
Dnes jsem pořešil konečně to ohýbání a stříhání. Rozhodl jsem se jednoho passiona fimnout a druhého ohnout kousek od vrcholku. Miláčkové dostali i své papání a mají se čile k světu.
Foto 1 - passion po fim. Fimnul jsem asi 4 vrcholky na celé kytce.
Foto 2 - passion před fim.
Foto 3 - Celý passion
Foto 4 - Zase passion, ale teď z jiného políčka. Ohnul jsem ho drátem a plánuju další ohýbání nebo stříhání.
Foto 5 - Moje oblíbenkyně: Švýcarská kráska jménem Swiss Crypto. Je k nevíře, jak se sama krásně větví.. a ta vůně!:love:
Svahadji
taky mám tu zkušenost - kombinace obou technik :)
fire.ent
mozna by si se mohl kouknout na lahvanuv sklenik je primo pod tebou a zkusit sc mel sem taky jednu sativku a nechtene sc mi z ni udelalo indiku takze zatial
Svahadji
fire.ent: tomu moc nerozumim - jak si nechtěně udělal ze sativy indiku????
Moltres
hehe, myslíš supercrooping? Ne, do toho nejdu, zas tak utajené a nízké to mít nechci. Znám výhody této techniky, ale letos ji nepoužiju. Fim by měla stačit na víc vrcholků, ještě k tomu se passion taky trochu větví sám. Myslím, že výnosově by to vyšlo na stejno.
Jo, a sativa a indika? Tos trošku nešikovně popsal, chlape. Myslím, žes chtěl říct, že sis zlomil kyti a vznikl Ti nechtěný sc = menší vzrůst. To nemá ovšem se sativou a indikou co dělat:D
Moltres
Jelikož chci jít dnes odpoledne postříkat kyti phytaminem a je hlášený déšť, chci se zeptat někoho kdo má tuto zkušenost: Stačí se phytamin vstřebat do kyti za cca 2 hod? Abych jej nestříkal zbytečne a déšť mi ho spláchl...
kavalera
nie nestaci sa vstrebat..cca 5 dni to trva...ked ma prsat kasli nato zmyje ti to !
kavalera: 5 dní? a na to jsi přišel jakým způsobem?
wad
Phyt-amin se dávkuje asi po 3 dnech :) On je totiž trochu multifunkční. Po postříkání listů udělá malej "film" kterej zabraňuje spálením listů, zadržuje vlhkost v listu a pod.. A další věc je to co list vstřebá... :) phyt-aminem nejde ani pořádně předávkovat páč sou to nějaký shnilí mořský řasy nebo něco podobnýho :) ale pravdu ste měli..phyt-aminem před deštěm nestříkat.. smyje se s listů a v hlíně si z něj kýtíz nic nevezme.. :) měj te se a stříkejte.. :)
Moltres
Tak jsem zariskoval a stejně jsem ho předevčírem použil. A ta předpověď nevyšla, takže ho to stejně nesmylo.
Kavalera- Taky by mě zajímalo, kde jsi zjistil, že se vstřebává 5 dní.
Wad- Jestli tomu dobře rozumím, tak kyti můžu stříkat co 3 dny?
Moltres
Po týdnu jsem tu s dalšíma fotkama. Kytkám se daří dobře, obzvlášť když mají teď tak hodně slunce. Zvýšil jsem počet stříkání phytaminem na 2x týdně. U alga-grow jsem zvýšil koncentraci na 6ml/l. Docela mě mrzí, že se mi nepovedla fim technika. Vyjely mi z toho listy. Čím to je? Může to být tím, že jsem to fiknul vysoko?
Dost řečí a konečně foto:

1)Porovnání Passion 1 a swiss crypto
2)Passion 1
3)Swiss Crypto
4)Stonek Passiona.
Moltres
A je tady dnešní aktualizace z políčka. Před cestou jsme dali brčko a vyrazili jsme:frog:
Jeden Passion mi ohnul vítr, tak jsem ho opětovně přivázal. Jinak jsem byl příjemně překvapen, jak se kytkám daří.
FOTO:
1)Můj spolugrower hnojí:D 100% Bio!!!
2)Mí 2 dobří kamarádi- swiss crypto a passion1(ten vyšší)
3)swiss crypto
4)passion1
Moltres
Tak jsem tu s dalšíma fotkama. Po zdupané fimce jsem se rozhodl nechat je růst, tak jak jsou. Jsou z řízků, takže se větví samy. Nejvyšší passion má necelých 130 cm, což je v klidu. Myslel jsem, že bude švihat víc. Jestli bude mít 2 metry, tak to bude ok. V těch vedrech se jim daří, jen je nemůžu tak často zalívat. 2x projdu stejnou cestou a už je tam vyšlapaná cestička, to je děs! Jinak jsem otrhal pár listů, které buď vadily ostataním nebo na ně nesvítilo slunce.
Foto:
1)Tohle je překvapení jak prase. Je to Swiss crypto, které bylo úplně nejslabší ze všech řezů. Trocha hnojek a slunce a jak válí! Myslel jsem, že se vůbec nechytí, namísto toho se krásně sluní a košatí..

2)Toto je passion1, nepovedená fim, už nebudu zasahovat

3)Swiss Crypto z 2. políčka, druhé nejlepší

4)Swiss Crypto z 1. políčka, nevyšší, nejrozvětvenější. Má oblíbenkyně.

5)Otrhané listí.



Mám dotaz:
Na poslední fotce vidíte otrhané listí. Napadlo mě, že bych udělal mlíko pro mě a mého spolugrowera. Mám v plánu několikkrát to převařit ve vodě a pak klasicky v mlíku a tuku. Ochutím kakaem a čokoládou. Je to ale jen cca 30 listů. Smrdí dost, lepí taky, jen mám starost, jestli toho je dost. Co Vy na to? Má to cenu?
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od Moltres
Mám dotaz:
Na poslední fotce vidíte otrhané listí. Napadlo mě, že bych udělal mlíko pro mě a mého spolugrowera. Mám v plánu několikkrát to převařit ve vodě a pak klasicky v mlíku a tuku. Ochutím kakaem a čokoládou. Je to ale jen cca 30 listů. Smrdí dost, lepí taky, jen mám starost, jestli toho je dost. Co Vy na to? Má to cenu?



Přijde mi zbytečné dát listí převařit do vody, protože THC se ve vodě nerozpouští a tutíž by to pro vás byla jen práce navíc. Nebo máš k tomu nějakej jinej důvod?? Pokud se to chystáte vypít ve dvou, tak by snad účinkovat mělo, kytka obsahuje celkem dost tetrahydrocannabiolu už ve vegetačním období, ale určitě to nebude žádná velká síla. Kdyžtak pak poreferuj;)!

Jinak máš moc pěkný keříky...

PEACE
Moltres
No, převařit ve vodě, protože se chci zbavit zbytečných látek a nečistot. Je to normální postup.. Dík za pochvalu a K.
Pan Ker
Aha, to mě nenapadlo. Ale že by to byl normální postup, to se mi nezdá. Četl jsem již desítky návodů na výrobu mlíka a ani v jednom o tom zmínka nebyla:)...
Moltres
Ale jo, mrkni třeba sem nebo tady.
pyroman.cz
ahoj , máš moooc krásný keříčky , něco takovýho jsem měl v plánu , ale myslím si , že větší výnos je , když to nechávám volně růst a jen občas t o zastřihnu.. nebo se snad mejlim ? :D .......jinak k tomu mlíčku ... já si myslim , že by se ty listy měly převařovat , jsou v tom nečistoty a když se převařej , tak je mlíko míň zelený , než dyž se tam daj rovnou :)
ChaoticRoman
Určitě převařit!! A několikrát, THC neubyde a shit jo... Grower jsem začátečník, ale mlíko uvařit umím...no a hlavně to nepřipal, pak je to shit, furt míchat...no a nebo vodní lázeň (nezkoušel jsem)...
Fantasie
Jo presne jak rika ChaoticRoman : klidne 10x vylouhovat ve vařící vodě,
a potom ta vodní lázeň to je lebeda.... dva hrnce v sobě, v tom větším na spodu je voda v tom menším nahoře je mlíčko.... a vařit klidně 2-3hodiny...
Hodně zdaru při kuchtění
Moltres
No jasně, přesně tak jsem to myslel, jak říká Fantasie. Tak se to nepřipálí...
Jo, a je jedno, jestli už je to listí suché? Má se to kutit hned nebo to můžu uvařit cca po týdnu? Bylo mi řečeno, že toho mám málo a že z toho nic nebude, tak jsem chtěl protrhat i ostatní kytičky..
Moltres
Nějaké další fotazz ze včerejška:
Passion při západu slunce
Swiss crypto z 2. pole
Passion z 2. pole
Swiss crypto z 1. pole
Passion z 1. pole

Otrhal jsem asi dalších 70 listů ze všech kytiček, tak snad už to na ten vývar bude...
Moltres
Tak jsem tu cca po 2 týdnech s dalším reportem. Původně jsem to tu ani nechtěl psát, ale stala se mi dost velká nepříjemnost:
Jdeme s mým spolugrowerem na políčka a u prvního mě polil studený pot.. Ten pocit už jsem si zažil loni, dost nepříjemné. Starám se o ně jak kokot, měl jsem je rád, jako své děti, a nějaký ču*ák mi je fikne ještě dřív, než zažnou kvést... Jdu na druhé pole a fiknuto zase těsně nad zemí.. Bylo mi z toho na blití, lidi jsou strašné ku*vy... Pak bylo na řadě 3. pole, které bylo nejlepší a bylo fakt dost kryté. Ani by mě nenapadlo, že by ho někdo našel. Jenže jsem se zase mýlil. Nejlepší passion a nejlepší swiss crypto jsou v tahu! :grrr:
Celkově jsem přišel o 6 kyti z 11ti. 3x passion1, 1x swiss crypto a 1x Jack herrer, kterého jsem tu neprezentoval, bylo to jen tak na zkoušku. Mohl to být jedině hajný, který to tam má asi o dost líp zmapované, než já... Chjo, co se dá dělat. Tak Vám tu dávam fotky kytiček, které mi zůstali a s obavami čekám, kdy mi je najde taky.. Bezvýchodná situace? Snad to dopadne dobře... Ať Vás nepotká to, co mě.
Moltres
Tak tady foto. Passion se dal do květu, takže jsem vyměnil alga grow za alga bloom. Swiss crypto ještě nic. Jedno jsem ohnul, jen tak na zkoušku. Bude mít víc prostou pro palice na každé větvi. Ohýbal jsem kolínkama. Na první fotce je vidět, jak mi nějaká mrcha žere listy. Nevíte co to může být a jak na to? Mějte se, dík za každou radu. Moltres.
Moltres
Dlouho jsme přemýšleli, kdo by to mohl ukrást. Bylo více variant. Čorkař to být nemohl, ten by počkal na květ. Pak by to mohly být nějaké děcka, ale ty by neměly zmapovány všechny pole.. Myslivec je ta nejlogičtější varianta podle mě.
sony_blue
ale proč by teda myslivec nezlikvidoval vsecko?a kam by si to odnasel?ten by se na to vy*ral,to stou barvou jak pise fox bych od myslivce cekal spis,nebo neco podobnyho.Tohle byla spis nejaka hloupa corka-lama/decko a na zbytek si jeste pocka
Moltres
No, lama čorkář, to ještě sedí, možná i nějaký myslivec experimentátor:D, jen doufám, že zbytek mi nenajdou, jak jsem psal, měl jsem 6 polí na různých místech, ty co mi zůstali jsou jinde.

FOTO- poradíte někdo, co je to zač? vyskytlo se mi to na swiss cryptu, možná je to tím hmyzem, možná nějaká choroba. Jak na to? Dík za rady a za káčka, potěší to;)
Moltres
Yeah! Proběhla akce vývar 006!
S tím otrhaným listím jsem počkal do pondělí, kdy jsem protrhal opět swiss crypta a utrhl jednu nakvetlou větvičku passionu, která vadla, nesnesla přehnojení a v půlce uplně uschla.
Kutili jsme to od půl 5té a pili jsme ješte teplé v 21:45. Stavy začly naplno asi po hoďce od vypití.
Dělal jsem vše podle
viridisova návodu. 10x spařil ve vodě, pak přes 2 hoďky vaření v mlíku, zcezení, ochucení.

Suroviny: míň, než půl igelitky listí z passionu a swiss crypta
2 plnotučné mlíka
smetana ke šlehání
Tabulka hořké čokolády+0,5tabulky mléčné
Vanilkový cukr

Chutnalo to vážně skvěle, jako horká čokoláda, jen trochu krémovější. Celkově toho bylo asi 1 litr, 3dcl padly hned po uvaření. Dali jsme ve trojko káždý po deci, po hoďce brutální záchvaty smíchu a pak trochu nevnímačka. Škoda, že jsem musel jít v 1 (ješte dost na kaši) spát, čekalo mě ranní vstávání a pak do večera v práci. V práci, jsem byl ještě mimo, musel jsem komunikovat se zákazníkama a někdy jsem plácnul pěknou p*čovinu:D No co, ale stálo to za to a dnes je pokračování. Máme ješte 7dcl!
Tady some fotos:
1- suroviny
2- tuhle zelenou sračku chlorofylu a jiných nečistot bych pil, kdybych to nespařoval...
3- vaření
4- po zcezení
5- čokoládka na ochucení
6- závěrečné míchání s čokoládou
7- dobrou chuť!
Celller
Na tech listech to delaji hmyzaci, poradil bych ti chemii, je to Talstar 0,4ml/1litr vody, postrikat rozprasovacem, ale pak si z toho, teda kdyby si bral:) zastipky, nebo listy tak az tak po dvouch tydnech
Kapka1
Zdravim,

máš to moc pěkný, taky letos jedu Passion1 a už mi kvete taky, stejně jako tobě. Co se týče těch děravých listů, mám to na kytkách taky a dotedka jsem nepřišel co to je. Má to asi letos u nás velkej rozmach, protože to má hodně lidí. Zkoušel jsem to stříkat Bioolem, ale nic. Původně jsem myslel že jsou to svilušky, ale ty sem měl na jiných kytkách, takže o svilušky nejsou. Skus to tim bioolem, ale nevim, když je to teďka v květu.

Každopádně držim palce. Ať to roste :)
Moltres
Mám tu další fotky krasavic z 18.8.06. Omlovám se za kvalitu, fotil jsem je mobilem, protože mi mladší bratr odjel s foťákem do Práááglu:D

Byl jsem se v zahradnictví kouknout na ten Talstar, jenže tam nebyla vůbec prodavačka! Čekal jsem tam 5min a ona nikde. Ale všimnul jsem si ho tam, takže příště kupuju, protože se to rozšiřuje.

Jinak passion kvete jak cip! Už si kutím green sensation, tak snad to dopadne. Asi už ho nebudu stříkat phytaminem. Dostává trochu koncentrovanější dávku alga bloomu.

No, a swiss crypto, posuďte sami. Myslím, že to ohýbání prospělo. Hustě se rozjela. Naopak ta neohýbaná je pořád takové koštátko. Jsem zvědav, kdy se odhodlá ke květu, bo ve sněhu se mi tam lozit nechce:D

Foto:
1-3: passion a jeho květ
4- ohýbané swiss crypto
5- neohýbané swiss crypto
6- Passion 1 x Swiss crypto

Díky všem za káčka, jsem rád, že se Vám to líbí;) Moltres.
Moltres
Čest! Tak jsem se zrovna vrátil z pole. Byl jsem tam po týdnu a úplně mě dostal passion. Krásně kvete, cukruje se, no vidíte z fotek, že jsem na něm uletěl... Tak here is some photos:
1. - swiss crypto s mým novým postřikovačem:D
10. - swiss crypto
zbytek passion 1, 3. týden v květu.
G@nja M@n
cus moltresi peknej pasion pekne ti kvete ja sem docela nastvanej protoze jeste ani naznak kvetu...nevim co s tim mam delat...
Moltres
Čus, zatím mi kvete jen passion, swiss crypto ani náznak kvetení. Jsem fakt moc zvědavý, jestli stihne dozrát. Nemáte někdo zkušenosti z touto odrůdou? Uvítám každé info. Jinak jsem včera zapoměl napsat, že už passionovi dávám papat ješte green sensation, tak jsem zvědav, jestli se to nějak projeví. Taky jsem si vzal malý záštipek z passionu a dal test. Docela v poho, na to, že kvete 3týdny.
bubik
...cau moltres...fialovy pheno P1 je fakt husta nakladacka...mas se na co tesit...
Moltres
Zdravím všechny. Dnes jsem po týdnu zavítal zas na pole, a co se nedovím. SWISS CRYPTO UKAZUJE BLIZNY!! KONEČNĚ! Snad to dokvete. Jinak passion si vesele kvete dál, víc se cukruje, voní, však to znáte;)
FOTO:
1-4: Passion 1 z 2.políčka. Je o týden pozadu v květu oproti passionu z 1. pole.
5-6: Swiss crypto z polí 3 a 1.
Moltres
Tak a tady můj nejlepší passion. Cukruje se:love:
No, snad to nějaký ču*ák nezkosí. Líbí se mio ten fialový květ..
Oralius
fakt to mas moc pekne tak nech to roste dal a nech sklidis vsechno:)..
Moltres
Tak, je to zase tu. Jak jsem předpokládal, nějaký vymrdaný kokot mi zkosil nejlepšího passiona + 2 rozkvétající swiss crypta k tomu. Jestli toho kripla chytnu, sejmu ho, že ho KURVA nikdo nepozná. Fakt ubožáci. Víc jak 4 měsíce se tam tahám jak kokot, 5km na kole, pak ještě minimálně 2 kiláky pěcho. Navozil jsem tam 200l substrátu, minimálně 500l vody a hnojek, vytočil cca 10 klíšťat, celý podřený a propocený jsem se tam jebal... A to ani nepočítám, že jsem do řízků, půdy, perlitu, hnojek, a příslušenství investoval bezmála 3000!!! Pičo já ho sejmu! Zahulil jsem si z passiona 1 zajebaný záštipek, narychlo usušený... Fakt sorry, ale tenhle výlev jsem potřeboval, protože jsem počítal s tím, že si budu hulit svoje bůčo a nebudu furt opruzovat kámoše nebo si ganju kupovat.. Outdoor je fakt dojeb. 2 roky po sobě taková smůla.. Ani paličku mi tam nenechal.

Pánové, co pěstíte, přeju Vám, ať se Vám velkým oblukem vyhne to, co mě potkalo a přeju hodně štěstí a bohatou úrodu. Howk.
Svahadji
To nasere - upřímnou soustrast..

Jen takovej poznatek - podle fotek je vidět, žes to měl na otevřenym prostranství (paloučekv lese) - zkus to příště trochu schovat třeba ve křoví, nebo nějakym houští, takhle to fakt muselo bejt dost vidět a někdo si zřejmě jen čekal, až tam budou aspoň nějaký pálky a jen tě předběhl ve sklizni.. Obecně 80% lidí když procházej lesem a je tam palouček, tak to vezmou po něm.

Tak snad se zadařej zbylý políčka.
lipi
Cože :confused: Ani nevim, co ti na to říct:( Ten tvuj výlev je naprosto opodstatněnej a naprosto Tě chápu! Největší shit je to, že určitě nejsi letos poslední kdo si to takhle vodsere a neni proti tomu žádná obrana!!!! Upřímnou soustrast a jestli zjistíš kdo to byl, tak :rocket:
elanius
Uprimnu sustrast! :( Takyto ludia patria do pasteky. Buduci rok musis vychytat lepsi flek a skusit to znova, hlavne sa nevzdavat aj ked viem ze sa mi to teraz lahko hovori. Vedz ze som si to sam uz zazil...No, raz sa to podari...
sony_blue
co budes delat s tema zbylejma?pockas az si pro to prindou a pocihas si?zkusenost veli,ze lupic si posleze dojde i pro zbytek,to by byl nejakej hodne slusnej,kdyby se s timhle spokojil a zbytek ti tam nechal za tu namahu,na to bych se nespolihal
Moltres
Dík za podpru. Zůstaly mi nejslabší 2 kytky. jeden passion a jedno swiss crypto. Tak snad tady toto sklidím.
Svahadji: Na paloučku to nebylo. Jen se to zdá z těch fotek. Bylo to mezi stromama, takový vychytný plácek, kde je všude okolo rostla 120cm tráva, jen jsme tam vyšlapali takové kolo, cca 3 metry v průměru, aby tráva nebránila slunci ozářit kytičky. Ale máš recht, podcenil jsem to.. Nejde mi ale do hlavy, že 4 fleky z 5ti jsou fuč... No, teď budu muset doufat v zázrak. Mějte se.

Sony blue- zbylé 2 jsou na jiném místě.
Moltres
Tak Vám ukážu, co mi ještě zůstalo. Od každé odrůdy po jednom kuse, tak snad ochutnám aspoň toto. Myslím, že není třeba komentáře, kdyžtak se ptejte.
hodinu stará fota:
Fialový je passion.
MR.GREEN
Mas to pekne,hlavne ten passion vypada eno-nuno skoda tych coriek :(

Keby sa rubali ruky za zlodejinu ako v irane tak kazdy corkar si to kurevsky rozmysli

samo ze K4you+
Moltres: Je to hrozně nepříjemný, pure out je fakt těžký dopěstovat a setnout aniž by to někdo sklidil za tebe. Mně to někdo čórnul 2x, jednou se nevyvedl až letos mám docela velkou šanci, že to sklidím. Možná to bude znít paradoxně, ale možná ta přílišná péče o kytky se ti nakonec vymstí - moč častý návštěvy...
Ještě než to utnu, docela rád bych se zeptal, jak se ti líbí P1´s high? Já jsem očekával něco takovýho lehkýho, energickýho a musím říct, že mě zatím vždycky uvrhl to stoned stavu, kterej ovšem není nepřijemnej. Dneska jsem setl jednu postraní větývku, kterou mám v plánu regulerně usušit, takže uvidíme. Přeju hodně štěstí a přemýšlel bych o předčasným sklizení (lepší vrabec v hrsti, než holub na střeše).
p.s. pokud ti vybrali jedno pole a ty máš ještě druhým, tak to s předčasným sklizením beru zpět. Hoj a karma pro tebe. P1 vypadá opravdu moc pěkně!
Moltres
hoj futew, no sklidili mi celkem 9 kytek, zůstali 2. Ty jsou na jiném políčku, ale ve stejné lokalitě. Ty už jsi sklízel passiona? Já měl jen na rychlo usušený záštipek, takže high nemůžu posoudit. Uvidíme, nechám to tam dojet, teda jestli mě někdo nepředběhne...
Ale tak jak jsi napsal: Ty časté návštěvy budou problém. Pak je tam čím dál víc vyšlapaná cestička i když nechodíš pořád tou samou cestou. Jakmile si toho někdo všimne, už je to v pí*i... Dík za káčka a určo dám nějaký smokereport.
Sklizeň P1 plánuju za týden. Už dostává Final Solution. Mám ho trochu oprcanýho pravděpodobně pylem Holands Hope, takže ty účinky a konzistence palic není uplně ideální, ale jsu docela spokojenej. Btw. kvete mně někdy od 1.8., což je docela brzo.
Smokereport udělej. No a ten narychlo usušenej záštipek neučikoval?
Moltres
Ale jo, účinkoval. Dali jsme skleněnku napůl. Chuť total hovna, cítil jsem tam hnojky jak cip, jak říkám, bylo to narychlo usušené a teprve 2. nebo 3. týden v květu. Stav byl takový pohodový, komunikativní, žádný sedák.
Moltres
Zduř! Čas passiona se nachýlil. Jeho vrchní část je zralá, v pondělí nebo v úterý fiknu vrchy. Minulý týden jsem vzal malý záštipek, který je už zkouřený a musím říct, že je to fakt dobré kouření. Sice víc k sedáku, ale záleží na tom, jak se ten stav zvládne. My třeba hráli hackis, a bylo to stopro!! Bavilo nás to, docela chlama. Chuťově mě taky překvapil. Nějak výrazně nesmrdí, ale chuť to plně vynahrazuje. Vůbec neškrábe. Dali jsme skleněnku ve dvojko, a to bylo do pohody. Pak ještě jednu a to už bylo móóc.

Taky jsem dnes vzal(jak vidíte z fotek) další, tentokrát větší záštip. Už je zralý, tak proč ho tam nechávat na pospas čorek.

Taky swiss crypto valí. Pozohýbal jsem ho kolínkama, ať se sluníčko dostane všude. Pomalu nabírá na obrátkách v květu.

Budu rád za každou připomínku, třeba jestli ho mám ještě chvíli nechat atd. Mějte se, Moltres.
Moltres
Včera jsem se ještě zapoměl zmínit, že jsem se pokusil kontrolovaně opýlit passion pylem hollands hope od člena Groweru - díky chlape! Bylo bezvětří, tak snad to neoprcá ostatní paldy.

Jinak mám docela dilema: Plagron jsou Bio hnojky, ale jak si zde všímám, spousta lidí, co je používá sahá ke konci po final solution. Myslím, že u plagronu je to zbytečné. Byl jsem se na to ptát i v Gshopu, a tam mi to potvrdili. Final solution se používá spíš na pročištění půdy než na dojetí kytky nebo ne? Já na dojetí pořídil green senzation, používám ho cca 3 týdny a pěkně se to cukruje. A co myslíte Vy? Pište sem veškeré věci, týkyjící se final solution vs green senzation. Furt uvažuju, jestli koupit FS nebo ne.
FS (a plagron hnojiva) používám ale nejsu bohužel schopen posoudit, jak by kytka dojela bez něj. Nemám zkrátka s čím srovnávat. Kdybych měl prašule, tak si raději taky koupím green senzation, ale i s tím nemám žádný zkušenosti. Mimochodem, co se týče tvýho nádherně fialovýho passiona, tak já bych ho ještě chvílu nechal - palice, jak se mně zdá, pořád ještě nabírají na objemu - rostou nový blizny.
Moltres
Ták, dneska jsem se jel mrknout, jak to vypadá s passionem, že ho fiknu. Aspoň vrchy. Jenomže on nahazuje furt nové a nové blizny:frog:! Dělá mi radost, krasavec...
Foto: paldy passionu a začínající květ swiss crypta + swiss crypto komplet.

P.s. TO FUTEW- měls pravdu kejmo, s tím sklízením ještě minimálně týden až dva počkám.
Moltres
Tady házím foto swiss crypta. Docela se rozjelo do šířky, což je hlavní zásluhou kolínek, takže výnos bude o dost větší..
Čím dál tím víc smrdí. Na tuhletu kytku jsem fakt zvědav.
Moltres
Táák, a konečně to, o ce se s Vámi chci podělit nejvíc.
Včera jsem sklidil passion1. Vedlo mě k tomu několik faktorů.
Palice dost ztmavly + 90% blizen hnědých + strach z čorky = akorát na sklizení.
Když jsem ostříhával lístečky na paldách, měl jsem fest ulepené ruce. Nešlo to smýt i když už jsem udělal žížalku:D Jsem rád, že po tolika čorkách, co mě postihlo mám doma aspoň toto. Krásně voní, dobře zkuřuje a JE TO MOJE! Navíc celou dobu v přírodě. Ta námaha za to stála. Dost keců a tady photos:

Pls, omluvte kvalitu, spěchal jsem.
Moltres
Už jsem všechno naporcoval, usušil, okoštoval a zvážil. Na gramáž jsem byl zvědavý. Bylo toho 70g suchého, fakt dobře zkuřujícího a chutnajícího materiálu. Kdyby mi nečorli ten zbytek, tak počítám, že bych mohl mít to kilíčko této odrůdy. Přeci jen toto byl nejmenší a nejslabší P1. Ale dost mě potěšil. I všichni lidi, co koštovali, chválí, tak jsem spokojen.
Zde fota sklizně:
Moltres
Tak, v rychlosti update. Co začal semestr tak mám tak málo času, že mě to až jebe... Na poli už je jen jedno swiss crypto. Nejslabší kytka ze všech, co jsem měl, ale myslím, že mi to vynahradí kvalitou, bo smrdí jak cip! Tak Photos:
Moltres
More sugar!
Další growreport ohledně swiss crypta.
Teď mě jebe asi nejvíc, že jsem přišel o ty nejsilnější kytky. Tahle odrůda vypadá na pořádného zabijáka. Intenzivně voní, lepí, a čím dál víc se cukruje. Teď jen ta zasraná plíseň. Už jsem vyštípnul 2 napadené paličky. Snad nebudu muset předčasně sklidit...
Sry za kvalitu - foceno mobilem, foťák byl vybitý.
Moltres
Už i její čas se nachýlil. Včera jsem přišel na políčko a z hrůzou zjistil, že tak 40% palic chytlo plíseň. Jsem zvědav, kdo ho tady dojede bez plísně. Nu což, potřebovala by ještě tak týden, dva, ale myslím, že už se to dalo.

Teď něco k historii této kytičky:
Byla vysazena jako poslední ze všech. V půlce června. Neměla to jednoduché, začala mi ze startu nakvítat, poté přešla znovu na růst, což způsobilo drobnou mutaci. Celou dobu byla to nejmenší koštátko, takže jsem ji nedopřával tolik péče, jako krasavicím, co mi později čorli. Pak jí napadli píďalky. Začala dost pozdě kvést. Modlil jsem se, ať je hezky. Hezky bylo, květ jel v poho, ale stejně jsem se plísni nevyhnul. Co mě těší je, že tahle odrůda má chrakteristickou vůni, takovou zvláštní, kteou jsem ještě na ganji necítil. Projevilo se to i v chuti. Produkuje moc pryskyřice, má hodně tvrdé palice. Moc se těším na kouření. Včera jsem hulil týden starý záštipek, a bylo to fakt dobré. Chuťově i stav byl dost dobrý. Hoďku zásek na fotbálku, který jsem už dlouho tak neprožíval..


Tady photos:

Poslední doporučuju zvětšit.
Moltres
Jsem tu naposled se závěrečným reportem.
Shrnutí:

Z deseti řízků(5 a 5 od každého druhu), které jsem obdřžel fakt v nic moc stavu, se mi jich podařilo zachránit 9. Odnesl to 1 passion.
Pak přišlo vysazení na políčko. V klidu si rostly, košatěly, smrděly...
Měl jsem je moc rád. Celkem jsem měl 6 políček.

Nezmínil jsem se tu o Jackovi herrerovi, od kterého jsem dal ven dvě sazenice ze semen.

Pak přišla první čorka- ta je vysvětlená. Nedaleko toho lesíka bydlí na hájence kámoš, co mi říkal, že myslivci pravidelně každý rok ničí v té lokalitě okolo 6ti políček, takže mezi nima byly 100% ty moje 3.

Poté 2. čorka. Ta mě fakt mrzela, protože jsem přišel o nejlepší strom.. Ta je taky vysvětlená, už i vyřešená, ale o tom později.

Takže mi celkem zůstalo z 11ti kytek only 2.
1x swiss crypto(nejslabší kytka ze všech) a 1x Passion 1.

Passion 1 - vylezlo mi z něj fialové pheno, za což jsem moc rád. Výnos byl 70g suchého. Málo, ale na to že byl z těch passionů nejmenší, tak docela spokojenost. Chuťově super, stavy podle zhuleného množství. Já dával vždycky skleněnku sám a total rozsek.. Docela silný kafe. Chci ho zkusit i příští rok, protože je to výborná odrůda do našich podmínek. Totálně bez plísně, sklizeň v půlce září. Tohle mi vyhovovalo maximálně.

Swiss crypto - Když rostlo, smrdělo jak sviň. Takovou krásnou vůni jsem u outdooru ještě necítil. Krásně se větví, silná a odolná odrůda, ovšem jen v růstu. Začala relativně pozdě kvést. Citlivá na vlhkost a to moc. Šíleně náchylná na plíseň, kterou nejde zastavit. Šíří se tak rychle, že nezbývalo nic jiného, než předčasně zkosit. Kouření je to ale vynikající. Chuťově hodně nad průměrem, neškrábe. Tvrdé palice obalené pryskyřicí zaručují opravdu silný high. Maximální výtlem, sranda, dělám pod jejím vlivem take kokotiny, že ostatní nechapou. Dokud si nezahulí. Pro nezkušené pěstitele vůbec nedoporučuju. Výnos cca 30g(nejmenší pozdě zasazený žebráček) Příští rok bych chtěl zkusit 1 řez a tu plíseň pořádně posichrovat.


Jack Herrer - Tak to se mi stala drsná halda. Jedu takhle s fiknutým swiss cryptem a napadlo mě: co kdybych se podíval na to pole, kde byl Jack? Sice mi ho myslivci ustřihli, ale nějaké lístky tam byly, tak možná vyjely větve. A dup, fakt tam Byl! Úplně zralý, krásně voňavoučký, pidi Jack herrer! Moc příjemné překvápko, zajít na ustříhnuté pole po 3 měsících a najít tam zralou bonsaiku!
Bylo toho na filmáč, voněl tak trochu po koření, stavy do pohody, mezi lidi. Můžete vidět na FOTCE u příspěvku.

Pokoušel jsem se kontrolovaně opýlit passion i swiss crypto, ale ani jedno semeno. Nevím, kde jsem udělal chybu.. no nic, příště.

Tak a k té 2. čorce: zjistili jsme, kdo to byl, protože to hulení prodával. Nějaký vyfetěný kokot, 23, ztroskotanec. Díry v uchu(take ty velke) piercing mezi očima, no škoda mluvit. Prodaval to i mojim kámošům, řek jim, kde to našel, ochutnali jsme a Bingo! Mám ho hlupáka. Teď ho ještě najit. Asi za týden se objevil v našem městečku, já bohužel nebyl přítomen, ale můj dobrý kamarád to vzal do svých rukou. Přišel na byt, kde seděli všechny ty fetky, šel rovnou za ním, dal mu taku jebu, že mu roztrhl obličej, vytáhl ho ven, tam dostal pár kolen a ťafek. Prostě ho rozbil, že si to bude fakt dlouho pamatovat. Zmrd jeden. Nemá krást. Škoda že jsem u toho nebyl... Ale když jsem slyšel, jak dopad, trochu líto mi ho bylo.

Na závěr chci poděkovat všem lidem, co tenhle thread sledovali, radili mi, podporovali mě karmou. Členovi, co mi přivezl řezy a lidem, co mi poslali pyl.. Díky všem. Tento týten jdu experimentovat do skříně, ať je co kuřit přes zimu..

Příští rok zase v outdoor galerce!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma