|
Tímto zvu Duda na brčko případně nějakou jinou drogu :frog:
a ještě bych si chtěl popvídat se Sinuhetem ve stavu po požití lysohlávek... |
|
|
matko291 |
ja to schvalujem nahodou dobra tema a nejde o zoznamenie ako take ale o spolocne zakalenie :D:D
ja by som pozval vsetkych co su na growery hlavne tych starsich ako walhalla2000
TommyBoy
vsetky baby growerky urco a proste vsetkych s ktorimi som aspon elektronicky v kontakte |
|
|
Dude |
Jahudka! PM X
Krychle PM X
Stoned_r41d3r PM X
absinthová víla PM X
Atominator PM X
chell PM X
chOdec PM X
Claune PM X
Co? PM X
cosecha PM X
czechglock PM X
Deda Mraz PM X
deth. PM X
dolpe PM X
Dr. Smokalot PM X
Dub-Teaser PM X
Evildoer PM X
Firestarter PM X
h'assassin PM X
Hellboy PM X
Hlava PM X
Hodinář PM X
Janísek PM X
Jedubabka PM X
jjaman PM X
kikukisek PM X
Kuchta PM X
Kwjetoň PM X
Loki PM X
MIRIS PM X
mischa PM X
Murphy PM X
nature PM X
Omnihash PM X
oton PM X
palkop PM X
pitko PM X
praxer PM X
prenda PM X
psilos PM X
PsYcHo84 PM X
Ratatosk PM X
satanyslaf PM X
snark PM X
sorethroat PM X
Taker PM X
TheKeptn PM X
Time PM X
trojbodka PM X
Trolejbus PM X
u4eea PM X
UdL PM X
wad PM X
Wouq PM X
Yarreck PM X
ZEta PM X
+ nekolik desitek dalsich mozna :D:D |
|
|
Dude |
sem to stahnul z buddy listu .-)
ale urco tam par lidi nemam ferovejch..
sem koukal tedko - asi s patnacti sem zahulil uz :D |
|
|
matko291 |
DUDE
tak ja by som ta darmo ponukal brkom aj tak by si si nedal:D:D ked nie som na zozname pasazierov :D |
|
|
Dude |
matko - sem rikal par desitek dalsich .-)
omni - hele vono to nejak dobre dopadne :D |
|
|
ChaoticRoman |
No jak se tak dívám na akty growerek: vrrn, cosecha, kikukisek, Janísek, absinthová víla...jen by mě trochu frustrovalo, že jsou to vesměs lepší groweři než já :D, ale snad nepohrdnou kukuřičným outdoorkem... |
|
|
JAHmaican |
Co vy víte, třeba jsme ( jste) někteří spolu už počuďovali, ani o tom nevíme;) |
|
|
kafevar |
JAHmaican: to je taky možný, už jsem chytil tolik cizích oparů, že bych se tomu ani nedivil, kdyby byl nějakej odtud :D |
|
|
Kwjetoň |
dude: tak sis včera spnil sen.. :D alespoň zčásti, no ne? :wink:
taky jsem tě moc rád potkal..
byli jste nakonec na tý kosti? ta hospůdka pod hradem je celkem fajn, doufám, že jste tam zavítali.. :)
no nic, tak zas někdy přístě a pozdravuj Jíťu, sympatická holčina.. :)
ahoj Kwjetoň
:afro: |
|
|
Jahudka! |
Je vás tolik,ze by jste mi to vsechno zhulili:D |
|
|
Janísek |
brněnská sqvadra je jasná(infecty a stoned),
Hlava, Pfreaky, Cosecha, Vrrn, Moswa, Kinky ty taky :-) Snark, Xetrhon, Dude, Omnihas, Sancha :D |
|
|
matko291 |
Omnihash dufas zle vsetci to este neboli :D:D:D |
|
|
|
no rozhodně bych si zakouřil s dudem, walhallou, breederem nebo carlosem, ale growerkama taky nepohrdnu...holky maj fotky v aktech mooc pěkný :D |
|
|
matko291 |
Omni skor na to stredne slovensko to by si bol blizko velmi ja sa chystam teraz cez tyzden navstivit Ostravu |
|
|
TouchWood |
já bych to předělal na : Od koho bych se chtěl nechat pozvat na brko
protože když vidím fotky některejch členskejch kytek tak bych tou chutí nejraději skočil z okna :D
*já bych chtěl hulit se všema - ať z growerru nebo odjinud :frog: |
|
|
|
Není brko, jako BRKO... :-)
Jinak, jak říká Janísek - Brněnská squadra
+ Kapka1, praxer, Kikukišek atd., však smrt je daleko (doufám), takže času bude dostatek... :-)
Ps: škoda, že jsem se nikým z Groweru nestrazil na Trutnově 2006. Měli jsme tam krabici od dortu plnou koláčků a sušenek... :-) |
|
|
Moltres |
Jó, je tu moc lidí, co bych rád pozval na brko.. Třeba bych se chtěl uplně mastně zkuřit a kecat hodiny o genetice a pěstění s DDT, nebo bych se chtěl zhulit s Claunem, má stejné názory, jak já..
Matko - Jestli jste na tu ostravu domluvení, přijel bych tež! Mám to kousíček. |
|
|
|
já bych pozval na brko mopslíka a lipiho, jakožto growery, jejíž thready se snažím průběžne sledovat (poslední dobou nestíhám, sorráč :) ) Dále pak mám domluvený předběžný zhulení se s Hnědojedem a možná natrefím na fakultě, hehe, na drinkera huliča :)
no a ještě bych chtěl pozvat na brko uživatela Bonsai, kterýmu to za semínka, co mně poslal a já je bohužel ještě nezvládl vypěstovat (čórky, letos z řízků) dlužím. Mám jen pocit, že už je na G.cz neaktivní. |
|
|
matko291 |
Moltres idem tam tento tyzden vo stvrtok po kloniky polarnych svetiel :D:D:D |
|
|
PsYcHo84 |
jsem svolny jednorazove zahulit s kymkoli z groweru.. nemam predsudky a clovek nikdy nevi, kdo se za jakym nickem skryva... vzdycky je to s nekym novym prekvapeni a v drtive vetsine prijemne... tagze kdokoli :D |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
aneb můj Buddy list:
Evildoer is on-line Evildoer PM X
Jahudka! is on-line Jahudka! PM X
mati0n is on-line mati0n PM X
n0si is on-line n0si PM X
Stoned_r41d3r is on-line Stoned_r41d3r PM X
Asocial is off-line Asocial PM X
Claune is off-line Claune PM X
Co? is off-line Co? PM X
dlouhán is off-line dlouhán PM X
Drevo-Kocur is off-line Drevo-Kocur PM X
Jedubabka is off-line Jedubabka PM X
jjaman is off-line jjaman PM X
kavalera is off-line kavalera PM X
KinkyRasta is off-line KinkyRasta PM X
Locus is off-line Locus PM X
praxer is off-line praxer PM X
sancha is off-line sancha PM X
snark is off-line snark PM X
Time is off-line Time PM X
trosca is off-line trosca PM X
VoidMAN is off-line VoidMAN PM X
xerthon is off-line xerthon PM X |
|
|
Leštěnka |
Rada bych rozhodne s Omnihashem, Dudem, Psycho 84, Sinuhetem, Moswou, Sanchou...sakra, je vas mraky..taky theKeptn.(asi jsem to ale zkomolila)..no proste je vas hafo a rozhodne jsem vas 90% zapomnela
Ale jak rika Psycho..vlastne s kazdym z Groweru, i kdyz je, sice mizive, procento tech s kterymi ne..
Snad to nekdy vyjde
MYR |
|
|
|
určitě bubika, protože jeho thread pro přátele mýho nejoblíbenějšího modelu mě vždycky strašně dostane a tak bysme mohli každej ochutnat Durban P. od toho druhýho. Strašně moc bysme se zmastili a já bych znal konečně někoho z groweru |
|
|
Toxikoman |
ja by som vas najradsej pozval vsetkych...:D ,, sak mozme dakedy ist na jona...co vy na to ? ...dame dake stretko v cechach ? :D |
|
|
Toxikoman |
Omnihash - ale kde ? daj dake info :) |
|
|
PsYcHo84 |
citace: |
Původní příspěvek od Leštěnka
Rada bych rozhodne s Omnihashem, Dudem, Psycho 84, Sinuhetem, Moswou, Sanchou... |
slibuju ze se mnou se ti to urcite jednou splni :D |
|
|
moswa |
s par lidma uz sem pokourila a s chci s nima jeste urcite nekdy pokourit :) jinak bych rada zahulila s....janiskem :D , vilou, sanchou, psychem, lahvanem, kwjetonem, drtikolem, jahodou, mationem, slamou :D , lupusem,hanyzem(ten zmizel), praxerem :D a jeste jeste jeste... :) |
|
|
jumpp |
hej ja bych zakouřil s kýmkoliv, kdo mi sedí na kůži, a to jsou grower, prostě ty co milujou kytí jsou milováni i mnou, kouřil jsem s pár lidma a doufám že z dalšími zakouřím, asi tak |
|
|
Mr Proč |
Mit dostatek materialu, tak pozvu skoro vsechny, ale tolik mi toho asi nikdy v zivote ani neprojde rukama :D |
|
|
Leštěnka |
2 Omnihash: Smim te tedy pozvat? Pripadne nekoho dalsiho, kdo by se pridal?Psycho? Ovsem jsem z Prahy a nikam moc za humna se nedostanu... |
|
|
Kwjetoň |
praha je matka měst a nálad..
houba! - co víc si můžeš přát? :punk:
leda tak eště abych tam byl i já.. ;)
omni, leštěnka: počkejte s tim srazem tak tejden, bych se k vám přidal.. :wink: :D
joa eště..
leště: dle tvýho nicku usuzuju, že jsi četla Za pár prstenů.. :) sem to blbec někomu pučil (samozřejmě jsem zopmněl komu :rolleyes: ) a rád bych si to přečet znova, nemohla bys tu knihu na chvilku postrádat?
|
|
PsYcHo84 |
Lestenka - budu v Pze nejdriv 28.10. taxe muzem vsichni srazit :)
Omni - Beskyyde beskyyyde, kdo pooo tobee iiideeee... :D |
|
|
moswa |
no tak ze se přisíram ale jesli 28.10. tak bych se taky srazila :)))) |
|
|
Ono |
Rád by som pozval na brko týchto členov:
ddt - vždy mi vedel odpovedať na množstvo mojich dotazov,:)
Dudušek - inšpirácia + dobré rady,:)
Dude - takmer vždy odpíše obratom na PM,:)
Carlos - pochválil by som ho za GROWER a spýtal by som sa ho, prečo mi neodpisuje na PM,:)
Matko291 - riešili sme spoločný problém a pomohol mi ho vyriešiť,:)
Lahvan_FlaskiCZ - chcel by som ho proste vidieť (sám neviem prečo).:)
Momentálne mi už nikto iný nepríde na um, tak pak dopíšem.:) |
|
|
Grind |
a kde je problemos???
odpalte sa zo salvinky, astralne sa mozte stretnut, zabrckovat, zhulit sa a telepaticky pokecat...
Cela realita je len vyplod fantazie, to comu SKUTOCNE uveris, sa v tom momente stava realitou.
Ludia vsak zabudli verit tak aby to malo silu stat sa realitou, pretoze je nam ta schopnost odmala ovplyvnovana a potlacana (znie to sice trochu paranoidne, a vlastne je zbytocne sa nad tym rozvadzat)
VSEOBECNE viera ma taku silu, ze ak verite v Boha, vierou ho v momente uverenia stvorite.
napada ma otazka, dokazete uverit niecomu mimo fyzikalnych zakonov, a to bez naznaku pochýb. (ja sam musim smutne skonstatovat, ze nie, chce to trening, zmenu hodnot, zmenu myslenia, co je zaujimave, v ludoch je umelo vybudovany odpor voci podobnym temam)
Je to nieco ako vazenie mysle, mozno aj preto su drogy zakazovane...
ani neviem preco sa o tom rozvadzam, je to tema nadlho, chcel som len poukazat na moznost astralneho stretnutia, existuju komunity ludi, ktore to praktizuju. |
|
|
Leštěnka |
Kwjeton: Cetla, ale bohuzel nevlastnim...jinak obdiv za tak bravurni dedukci!
Psycho 84: Proc ne? Tak az se termin priblizi, tak udej nejaky presnejsi info..
Tak se to tedy muze nakumulovat na 28.10. nekde v Praze? Rada vas konecne uvidim a nebudu vas mit v pameti jen podle avataru..Ozvete se PM
Pripadne nekdo drive? Omni?
Tesici se Lesta
MYR |
|
|
Kwjetoň |
leštěnka: schade.. :rolleyes: zkusim to sehnat někde jinde..
k tomu srazu - od příštího tejdne budu v praze pečenej vařenej tak se můžem srážet jak často budem chtít.. ;)
klíďo hned v pondělí, stejně nemam kde spát.. :D
que?
|
|
luckyBOB |
me je to jedno..:D kdo prijde a bude v pohode nemam duvod proc bysme spolu nemeli dat brk neeee????:)
btw:brno,spodni trakt.:) |
|
|
kafevar |
Sraz v Praze? Slyšim dobře? Že bych udělal kontrolní průlet a konečně zpoznal všechny ty leštěnky, moswy, omnihaše, psycháky, houbaře (chtěl jsem říct kwjetoně) a další? Není nad to se bezokolků přisrat. :) |
|
|
Leštěnka |
Kafevar: No spravne...vyuzij prilezitosti, kdyz je moznost...takovy pristup chvalim..Tak pokud se ti hodi 28.10., rozhodne nebudem proti..Napis mi PM at na tebe pak nezapomenu..Ta pamet, no.. |
|
|
|
luckyBOB: hele ve spodním traktu nemají točený... nic proti lahváčům, mám je taky rád :) |
|
|
Hašišák |
Ideal místo v Brně je Tenis na Kolišti..Zastavte se někdy na brko,byvame tam s Infi3tem co chvila...:D
Jinak doufám že na podzim pozvu na brko: Jedubabku,Dudeho,Infi3ctiho,Hanyze,Drinkera Huliče...A Samozřejmě nejdrsnější dívku co znám Janiska...:love: |
|
|
Janísek |
ehm...:p:
ale no tak pánové, jak malý holky :D Když mě se s vama prostě dobře kouří :D |
|
|
trojbodka |
Hašišák
...ja som to u Vas v Brnde mydlil v Mydle...a modrej galerii,poznas ...funguju este... idem okolo... |
|
|
trojbodka |
Původní příspěvek od Ganja Garfield
NEJRADŠI bych chtěl pozvat na brčko Midlocha a Trojbodku protože mi oba pomohli HOŠI DĚKUJEME |
hahahah nemas zaco...dufam ze ti Queens powalia...brko kludne ice queens tu to maju este za +- 9 dni... |
|
|
trojbodka |
PsYcHo84
rad zahulim s psyxom.aj mam co... |
|
|
trojbodka |
jumpp
...Teba by som vyhulakal...mas ice queen minulost...nejaka iq pritomnost bude uz za par dni... |
|
|
trojbodka |
...bubika...pretoze je to podobne ako bobika...a je to grand pappi...a shponglera dudea... |
|
|
PsYcHo84 |
trojbodko pujdu s tebou na brko jen kdyz se naucis editovat prispevky a poslednich 5 prispevku spojis do jednoho ;) |
|
|
|
všechny dotyčné, kteří nikdy nikomu neprodali ani g kouření...:) |
|
|
PsYcHo84 |
kopřivo 90% lidi nekdy prodalo aspon g.. v dnesni dobe vlady trhu |
|
|
Kwjetoň |
kopřiva: lakoto.. :D |
|
|
|
ts...
skoro nikoho tady neznám, takže odpovědi typu všechny se mi příčí, bylo by to nereálné, takže to chtělo nějak protřídit a napadlo mě tohle
ráda sama kouřím :) |
|
|
Hašišák |
Původní příspěvek od kopřiva
všechny dotyčné, kteří nikdy nikomu neprodali ani g kouření... :) |
Já nikdy nic neprodal slečno..:D těším se na brčko..Jakmile budeš mít cestu do Brna,nebo na Kyjovsko ozvy se..:) |
|
|
b779 |
...určitě s každým kdo nemá předsudky a nesoudí lidi dle vzhledu :)...ta slečna a ona ví mě v Práglu dostala :)...chodila kolem a čekala prý někoho jiného....:)....moc mě pobavila :)
P.S.Škoda,že nebyl čas na rouru... :) |
|
|
trojbodka |
PsYcHo84
okberiemalealenaucismatoosobneamaterialje naTeba! |
|
|
trojbodka |
...ok ak xces sprskame sa... |
|
|
Leštěnka |
kopriva: tak se nekdy ozvi
jeste bych rada pozvala clena Jumpp :-) |
|
|
|
leštěnko, trojbodko, pane hašišák :)
jsem z Hranic, takže po sklizni by jsme mohli udělat nějakou večerní kouřovou, ale kde ? cca za 14 dní ? máte nějaký návrh kde ? |
|
|
Jay-jay |
rozhodně čepra (už se i splnilo,dobrý typos i se svou něžnější polovičkou..rád jsem je poznal), PanKer s Jahmaičanem,detth,dude,kluci slovenští (jjaman,gona,endy,caesar,matko291...njn,na moravě k vám máme blíž :) ),xmalcolm (asi nereálné,nicméně díky za vsjo),Rappa,papaja,jedu,svahadji,sinuhet,claune,něžné pohlavíčko a mnoho dalších
trocha flejmu...na brko bych rozhodně nešel s amfetaminem,vladburem,cosechou a vood.sorry
edit:
jsem z Hranic, takže po sklizni by jsme mohli udělat nějakou večerní kouřovou, ale kde ? cca za 14 dní ? máte nějaký návrh kde ? |
to k nám nemáš daleko,cca 30km? :D |
|
|
|
Původní příspěvek od Jay-jay
trocha flejmu...na brko bych rozhodně nešel s amfetaminem,vladburem,cosechou a vood.sorry
|
Vzhledem k tomu, že jsem ani nepostřehla, co jsi zač, vlastně nevim, jestli mě to má mrzet a jestli to stojí za omluvu :) |
|
|
|
Tak nebo tak, já bych vood pozval hnedle..SRT, jestli si vzpomínáš, i zájem velmi potěší ;) |
|
|
Aidam |
Imugnia,protože sem od něj zadarmo obdržel několik řízku,který mi předal náš společnej kamarád Jebal a já mu nemoh ani osobně poděkovat,takže Imugnio jestli se koukáš-Děkuju.. |
|
|
Jay-jay |
Původní příspěvek od vood
Vzhledem k tomu, že jsem ani nepostřehla, co jsi zač, vlastně nevim, jestli mě to má mrzet a jestli to stojí za omluvu :) |
jn,to je taky pravda.věřím,že jsi fain,ale většina z tvých příspěvků mě iritují.nic ve zlém,sto lidí,sto chutí |
|
|
trojbodka |
Původní příspěvek od PsYcHo84
trojbodko pujdu s tebou na brko jen kdyz se naucis editovat prispevky a poslednich 5 prispevku spojis do jednoho ;) |
..mYSlim ze nie si potom dostaTucne psyxo kamo...nexame to tak nic sa ucit nebudem a idem si prasknut s jednym s moJix dream growerov.a na brko so mnou mozes len ked sa naucis rozdelovat posledny prispevok do minimalne piatix...okrem toho tusim si sem daval nieco s xlastom a to je dalsi klinec do rakvy.som kulturny praclovek a ked brkkko so mnou tak striktne NO ALKACZ...HAHAHAHHA |
|
|
trojbodka |
b779
HAHHAHA BER TO S HUMOROM VED TY SA POZNAS A VIES CO SI ZAC...asi to bola nejaka fiflena...a nebude predsa hulkit s niekym co nevyzera dostatocne metrosexualne.dame nahradne brko neeee... |
|
|
trojbodka |
Původní příspěvek od kopřiva
leštěnko, trojbodko, pane hašišák :)
a s ktory hranic si to ...ja som fcelku mobilna osoba hlavne potom co mi zase corli tssku s dokladmi...sklizen mi skoncila policajnym zatahom este v cervenci ale nakolko som dost rozdaval seeds nieco dostanem...kde ja neviem kde to byvas,ale viem o podniku v prahe co sa da prenajat,nic to nestoji,proste vopred dam vediet a je to...a za par mesiacov kupujem dodaffku cize mobilna obyvaczka...inak som pocteny az sa cervenam... |
|
|
Hašišák |
Původní příspěvek od Omnihash
No já naopak bych s vood někdy docela rád pokecal:) |
Napodobne...Vood=Sympaticka osubka :) |
|
|
PsYcHo84 |
Původní příspěvek od Hašišák
Napodobne...Vood=Sympaticka osubka :) |
ja taky :D myslim ze by stalo za to videt ji nazivo :D |
|
|
b779 |
to trojbodka:Já to myslel trochu jinak :),ale to brko pokud bude někdy příležitost tak určitě! :) |
|
|
trojbodka |
Původní příspěvek od b779
to trojbodka:Já to myslel trochu jinak :),ale to brko pokud bude někdy příležitost tak určitě! :) |
a ako teda...ako si to myslel ...co sa mna tyka prilezitost je 24 hodin denne a nocne... |
|
|
Svahadji |
Pozval bych všechny pohodové growery a growerky, co to maj v hlavě trochu srovnaný.
Jinak Jay-Jaye, jelikož jak jsem to pročítal, tak byl jedinej, kterej by pozval mě :D |
|
|
Leštěnka |
Lide z Prahy a pripadne odjinud, co delate 28.10. 2006 v podvecer? Psycho, Omni, Kwetoni? A dalsi? Uvidime se?
Pevne doufam, ze se ozvete a domluvime se...Rada se sejdu
Lesta (v tomto pripade zastupujici i cast Mafie) |
|
|
Kwjetoň |
28. je sobota a to bejvám doma.. lepší by byl srázek někdy v tejdnu..
|
|
kafevar |
Omnihash:
Záleží to na spoustě jiných okolnostech, ale když vyležim chřipajznu a vyjde mi čas, nebudu váhat ani vteřinu. Dorazit bych chtěl a asi už bych i měl. Vždyť už jsem s tim trapnej, jak pořád slibuju a nakonec se stejně nikde neobjevim. |
|
|
Svahadji |
pražská zhulbanda plánuje nějakou akci? Tož já sem také pražák... |
|
|
Kwjetoň |
muhehéé :satan:
jako já sem pro..
viděl bych to na nějakej autdór sraz, co vy na to?
dokavaď je ještě trochu teplo a dá se.. :)
výběr nějaký konkrétní lokace bych nechal na zkušenější pražácích, já zatim nemam takovej rozhled.. :D
bylo by fajn sezvat hafo lidí - tagže každej kdo může ať obpéemkuje svoje pražský známý ať se tu taky trochu poznáme.. ;)
ať je sranda, no néé? :punk:
|
|
JAHmaican |
Tak já bych chtěl třeba pozvat Mopslíka... |
|
|
Celller |
claune
coprus
dlouhan
erixon
evildoer
hanyz
hodinar
jahmaican
jedubabka
krychle
kutas
kweton
kopriva
pan ker
rappa
hyena
udl
rastafan
rastajohn
wokap
xmalcom
wilda
akorat jsem si dal pauzu a nehulim:) |
|
|
PsYcHo84 |
Chtel bych casem dat brko s xerthonem, jumppem, futeWem, cosechou a sanchou.. jinak je to ale otevreny seznam a budou pribyvat dalsi jmena :)
edit: jo a jeste s lestenkou.. ale ta tady posledni dobou moc nebyla |
|
|
cosecha |
ja se tomu taky nebranim...ale taky mam ted obdobi pauzy, prestala jsem kourit jointy i cigara, davam plicim pohov...ale najaky ten kolacek by to mohl vyresit + jedno dve tri ctyri pivecka. :) |
|
|
Soul Rebel |
Ja bych rad pozval>
Lupus
Hanulkááá
Jedubabka
Stoned_r41d3er
JAHmaican
Xerxes Artifex
Tayem de Tox
eso rimmer
slama
Kopřiva
omnihash
...to tedka jen tak z hlavy, takze pokud si na nekoho jeste vzpomenu, tak doplnim:)
a z tech ,,starsich'' treba papaju nebo Sr:):)gu, ale to jen ,,tak'':) |
|
|
Lupus |
safra tech lidi je :D
takze doufam ze nekoho nevynecham ;)
slama
Soul Rebel
Breadhacker
Jedubabka
Divozenka
Stoned_r41d3r
Xerxes Artifex
eso rimmer
indi88
inkognito
Protest
želvik
Hanyz
praxer
Kwjetoň
Plantationer
AHM4D
Mirkoff
Mati0n
Omnihash
Brambora
Scirus
Dr Skunk
JAHmaican
Kutas
Svahadji
Buddh@
b779
Kikukisek
a urcite jich bude vice a vice :)
jenom se obavam ze bych tolik speku nesehnal :D:D:D |
|
|
danihel |
Teraz JAHmaičana, ale neviem či príde:D:D |
|
|
|
jen namatkou:
janisek
divozenka
jedubabka
chell
psycho84
svahadji
dr.smokalot
udl
psylos
snark
jaman
mad lion
manhunt
big
time
krychle
claune
rappa
co?
ale kdyz tak az po sklizni a postupne :D |
|
|
TeCZko |
divozenka
Stoned_r41d3r
Xerxes Artifex
omnihash
Hlava
Locus
psycho84
Jedubabka
JAHmaican
Tayem de Tox
cosecha
sancha
Hanulkaaa
udl
pokud se letos zadari tak snad se mi povede aspon nekoho z nich sehnat a zahulit s nim :D |
|
|
TeCZko |
na letny bohuzel ne, na moravaku :D |
|
|
sancha |
Původní příspěvek od omnihash
hehehééééééééé :D a zejtra se všichni dsejdeme, skouříme jakprasata a jestli neumřeme, tak budeme sedět na letný zhulený už navěky :D |
už zas? :rolleyes: :D :D |
|
|
Asocial |
... s nikym pac vas vsechny nenavidim :d |
|
|
Svahadji |
asocial: jojo taky tě máme rádi :D
a já bych pozval svahadžího - už sem si s nim dlouho nezahulil.. tak snad za hodinu :D :D |
|
|
|
Původní příspěvek od TeCZko
na letny bohuzel ne, na moravaku :D |
cemu se rika moravak?pokud moravskemu poli,prijde mi to hodne na jihu.Pro moravu bych navrhl zlaty stred.Nakou hustou valasskou louku :-) |
|
|
PsYcHo84 |
Jsem povolny zahulit s kazdym kdo me pozve na spek-rande.. porad resim, jestli zitra pojedu na MMM nebo ne.. nechci jet sam, pac tam nikoho nepoznam..
xerthon - kdyz budu doma, muzes zitra prijet, je tu spousta hustych valasskych luk kolem :punk:
edit - Moravak = moravske namesti v Brne
TeCZko - nejni problem.. kdykoli pres tyden ;) |
|
|
|
invalida
kwjeton (temer se stalo)
jahudka
udl
rappa
papaja
snark
scrat
x-malcolm
praxer
rastafan
jahmaican
pan ker
eso rimmer
non lama
sinuhet
hlava
prenda
deda mraz
jedule
stoned raider
drtikol
mirkoff
dude
psycho
co?
jump
wad
lipi
a vsichni na ktery jsem zapomnel :mutant: |
|
|
TeCZko |
Psycho84 - budem to muset nechat na pozdeji. za prve jsem otalne suchej a za druhe odlitam na tri tejdny do pryc :D |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
mirkoff
praxer
Asocial
Claune - povedlo se
Co?
dlouhán
Endorfin - povedlo se
Evildoer
infama-fi-dead
Jahudka!
Jedubabka - povedlo se
hick - povedlo se
jjaman
kavalera
kolumbijec
Locus
Lupus
mati0n
PsYcHo84
reggae_druid
sancha
Sciurus
snark
Softly
Stoned_r41d3r
Time
traged
trosca
VoidMAN
xerthon
zlobidlo
JAHmaican |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
jůůůů :love: :angel: a co ti brání?
reakce během minuty - to vypadá jako kdybych tu čekal. :D:D:D |
|
|
Lahvan_FlaskiCZ |
Původní příspěvek od řapík
nevim...ses sympatickej :D |
máš smolíka, jsem zároveň plně zadanej :p:
s nasušeným konopím jsme na tom lautr stejně, tak kdyžtak napodzim... :wink: :afro: |
|
|
Matrixx |
chtěl bych pozvat fšechny vážené MODy aby mě poznali a vzali mě mezi sebe :wink: |
|
|
|