Jak si představujete, že vypadaj groweři? - Klikni zde pro originální téma |
Pytlos |
me tu nikdo nezna a ja znam jen dva,tri..jak casto delate ty srazy? :)))) |
|
|
JAHmaican |
citace: |
Původní příspěvek od kopřiva
po srazu, už raději nijak :D:D:D |
Asi tak no.. :D
jedinej kdo mě tak nějak moc nepřekvapil byl Farda a Maličká
Jo a Papaja je dosti v klidu |
|
|
Soul Rebel |
Ja si taky pokazdy vsechny predstavoval uplne jinak, nez jsem pka videl...
Kazdopadne, kdyz tu s tema lidma diskutuju a pak je vidim treba 10 minut poprvy v zivote, tak mi pripada, ze je uz davno znam:) |
|
|
|
Původní příspěvek od Soul Rebel
Ja si taky pokazdy vsechny predstavoval uplne jinak, nez jsem pka videl...
Kazdopadne, kdyz tu s tema lidma diskutuju a pak je vidim treba 10 minut poprvy v zivote, tak mi pripada, ze je uz davno znam:) |
Pod to se podepisu.
Potkal jsem za 3dny tolik groweru, co jindy za rok, a muzu rict ze naprosto vsichni vypadali jinak nez jsem si predstavoval, a uplne vsichni byli strasne v pohode. |
|
|
Zedy |
Umíte si představit, že byste měli vyřádkovaný všechny growery a tak jak si je představujete, by ste k nim měli přiřazovat správně přezdívky?:)
Každopádně bych se chtěl mrknout na nejbližší sraz! Určitě bude nějakej po sklizni ne:D |
|
|
Lucifer |
Podle mě vypadají groweři jako každý jiní lidé :D
Zase ovšem jak který že? :rasta: |
|
|
TeCZko |
uz si nikoho nepredstavuju, pokazdy vypadate uplne jinak nez cekam. takze se nechavam prekvapit :D |
|
|
|
jsem si skvěle početla a asi se přidám.......
za poslední dva měsíce jsem viděla tolik lidí z G. že už by to mohlo i mým potřebám stačit :D
ráda jsem poznala Jedulku, kt.se sem tam ztrácí v debatách,ale jinak jsem ji ráda poznala a ráda zase uvidím, milá, hodná, obětavá a pohostinná
Omni. - dala jsem ti přezdívku, nezlob se, myslím to hezky...kentaur. Zábavný, ale nesmí dojí k hranici, kdy se ztratí a jen hledí,.........prožívám s ním mé oblíbené příjemné záchvaty smíchu,...a nikdo z nás neví proč se smějeme....
Hlava-gentleman,:D rozumný, starší, sympatický...
Divoženka- divá žena, což sedí, jen bych ji chtěla někdy vidět rozdivočenou :) .... buď si já nic nepamatuji, nebo někam spěchá :) a stále školou povinná...
Rajda- všudybýlek, v dobrém, urýpaný a se stejným smyslem pro humor,doufám :)
Exodus, suns. - docela jsem byla překvapena, až moc, tiší hodní hoši...ale čím více je potkávám, tím jsem přesvědčena o opaku, pro mě dva mladí, upracovaní dědináci ( dobrém), kt, rádi unikají realitě vším, co se dá strčit do pusy, či pod jazyk :D
Hašišák, Doktor- viděla jsem je jen chviličku, takže můžu soudit jen z prvního dojmu, že jsme každý úplně někde jinde, ale popovídat si u piva by šlo :)
a má oblíbená dvojce, u kt. jsem si vybudovala závislost, je aspoň jednou za týden nebo 14dní vidět
Pohroma, Scatche - už dlouho jsem nepotkala takové typy, se kt. bych se tak zasmála a byla v klidu :D jj na ty nedám dopustit :D snad je to vzájemné
a poslední člen, o kt. bych mohla napsat román, protože mě neskutečně sere
je DannyBoy dříve BigBoogi kt. se mnou sdílí byt :D
ALE JE FAKT, ŽE JSEM VŠECHNY RÁDA POTKALA :D
mějte se k. |
|
|
|
Zdarec chlapi a dívky
Dobrej thread.
EDIT:Matrixx máš recht :D
Co se týče uživatelů zde:
Osobně znám jen dva co vím,o ostatních bych si netroufl......Ono v reálu je vše jinak.
Rozhodně bych rád poznal víc takto pohodových lidiček.
Měj-te se bay :frog: |
|
|
Matrixx |
Tohle neni thread o životopisech ani seznamka, já si třeba myslim, že vypadáš jako myslivec a nosíš brko na klobouku.... :D |
|
|
|
jestli někdy potkám kopřivu a nebude to zelená víla, tak budu naštvanej :( |
|
|
|
budes asi opravdu dost nastvany... :] |
|
|
|
praxer: vidíš, na tebe jsem zapomněla i na ten ostravský minisraz
radvancan: je v pohodě, ale na mě moc takový machírek....a
ten další už nevím, kdo to byl
a praxer: ty jsi mě asi moc nechápal, moc jsi nezvládal můj smysl pro humor ? že ? jinak věkově tě odhadnout bych se bála, ale líbí se mi s jakým nadšěním mluvíš o kytičkách, šalvěji...........
ale byl to zajímavé odpoledne a večer, to se musí nechat :D |
|
|
|
jé já chci taky na sraz :D |
|
|
Co? |
Původní příspěvek od praxer
budes asi opravdu dost nastvany... :] |
takže kopřiva bude modrá víla
:D:D
a medwěd vypadá jak včelař,+pohublej obličej,krátý vlasy,něco jako omnihaš v reálu vzhůru nohama :D - nebo to byl praxer? :D :guitarist |
|
|
|
to neeeeee to nejsem ja.
Ty jsi byl taky na srazu??
Hele uz se chci srazet jen s lidma z groweru, klidne i neplanovane. ALe s ostatnima lidma pouze planovane. a ne ze mne dnes potkalo 20 lidi z kterych jsem vetsinu nechtel videt... |
|
|
|
Tak ja tych growerov nepoznam az tolko ale bol som na jednom zraze a tam boli v poho lidi. ja som si radsej ani nikoho nepredstavoval ako bude vypadat, bo mi je to v celku jedno, kym su to v poho ludia, zo spolocnou zalubou/hobby. Urcite viem ze to bude spusta dredacov..a com sa sa aj presvedcil ale aj kopa takych ludi co by som nikdy nepovedal ze maju nieco spolocne s konope :D
Neviem ako si mna ludia predstavovali ked som siel na zraz, vsak Praxer :) ale ci uz TOncek, El Lib., Praxer, Scatch, Pohroma, kopriva su v poho ludia :D tesim sa na najblizsie stretko.
:) :rasta: |
|
|
|
Původní příspěvek od Co?
a medwěd vypadá jak včelař,+pohublej obličej,krátý vlasy,něco jako omnihaš v reálu vzhůru nohama :D - nebo to byl praxer? :D :guitarist |
anoano to sem celej já :D |
|
|
|
netroufám si odhadovat, jak kdo z growerů vypadá, ale o sobě bych se odvážil tvrdit, že mám nejspíš zmašťený vlasy, vyhulenou postavu, červený oči, těžce flegmatickou podstatu a vyskytuju se na místech předem neodhadnutelných... |
|
|
do_0b |
ja si nemuzu pomoct ale co potkavam v ove jednoho tipka tak si porad myslim ze to je praxer :D ... celkem me zajima jak vypadas jestli to teda jsi nebo nejsi :D ... |
|
|
flySter |
spoznavacie znaky growerow
1. unavene oci
2. typicka adihash vona
3. funky nalada
4. pozeranie do prazdna :D
piis |
|
|
|
par groweru znam a ani jednoho sem neodhadl, rekl bych ze oni me taky ne :wink: |
|
|
J@m@L |
No, ja keď som prišiel napr. prvý krát na strednú, tak do mňa hneď pozerali tí, čo mi pripadali ako huliči. Vkuse na mňa civeli a tak ma to začalo sr*ť (no, prváčik som bol vtedy :D) a išiel som za nimi, že čo majú za problém a oni, že či húlim a ja že čo je ich do toho :D Potom sa to nejak roznieslo a odvtedy som na strednej známy ako Jamal či Jamaica :D
Ale ostatných si neviem predstaviť (teda vás)... Keby vás vidím na ulici, proste neviem kto ste, tak hneď poviem: "Ten húli, ten nie, ten nie, ten áno" :D Ja mám taký pocit z huliča :D Ale toho čo pestuje, toho by som nespoznal, nevedel by som rozlíšiť ktorý pestujú a ktorý nie... Neviem prečo :D Peace |
|
|
|
growery si nepředstavuju. se všema co sem se setkal tak většina vypadá každodenně normálně ;) a tak to má bejt ;)
nebo myslíte že groweři sou něco extra??? |
|
|
|
hehe neco extra*ROFL* to je skvele na MJ, muze to byt kazdy a nikdo:) |
|
|
PsYcHo84 |
Původní příspěvek od RespectFlowers
growery si nepředstavuju. se všema co sem se setkal tak většina vypadá každodenně normálně ;) |
jasne, maskovani je nejdulezitejsi! :vampire: |
|
|
|
Jj, maskování je hodně důležité, protoo takhle nenápadně vypadá určitě jen StonedRaider ;) |
|
|
PsYcHo84 |
Původní příspěvek od Xerxes Artifex
Jj, maskování je hodně důležité, protoo takhle nenápadně vypadá určitě jen StonedRaider ;) |
to nemuze byt on. Rajda by si nikdy nedal do vlasu modre gumicky :D |
|
|
|
To je pravda, musím uznat že zelená ho zeštíhluje lépe |
|
|
tvrdosovce |
podla mna vsetci dredaty z cervenymi ocami:Dale normalne tak skratke taky ludia ktory su seriozny a maju spolocnu zalubu a vynimky...ingore... |
|
|
BoBoR |
podla mna vetcina vyzera absolutne ako normalny clovek / nie zeby sme my growery normalny neboli :D / proste ze to na nich nevidno...stari , mladi ludia...nicim zvlastni...ale v ich srdci tlie laska ku jednej krasnej rastlinke :) |
|
|
flySter |
presne tak, vyzerame ako normalny ludia len mame od vyroby jednu vadu, cervene oci a usmev ako JOKER :D Ja sa sam niekedy cudujem ked spoznam nejakeho noveho paalica, fakt niektori su SUPR herci ;)
piis |
|
|
|
začnu od hlavy až k patě.Takže dredy až ke kolenům,oči jak semafory hubu otevřenou dokořán jako by si v duchu říkaly no kurva,tričko legalize it!červené kalhoty a bez bot-tak zhulení že si je zapoměly vzít |
|
|
Co? |
takovyho huliče jsem nepotkal :P |
|
|
|
... vypadaj třebas jako Já
:D |
|
|
Co? |
ne, tak nevypadá nikdo :D nestraš jo :D:D |
|
|
Hy3nA |
tak všichni pošleme fotky a bude jasno :teef: :D |
|
|
|
Původní příspěvek od Hy3nA
tak všichni pošleme fotky a bude jasno :teef: :D |
kuke..!
|
|
Hy3nA |
Původní příspěvek od SIMOR
kuke..!
no tak ty seš jasnej, o sme věděl hned :D |
|
|
Co? |
simor: kua, já ti říkal, že ten stimulátor je na kořeny a ne na beďary :D |
|
|
|
Původní příspěvek od Co?
simor: kua, já ti říkal, že ten stimulátor je na kořeny a ne na beďary :D |
...no wé já si to spletl s tou pleťovou maskou od Gotta :D |
|
|
Hanizek |
Původní příspěvek od BoBoR
podla mna vetcina vyzera absolutne ako normalny clovek... |
O sobě bych si netroufal tvrdit, že vypadám jako normální člověk. Teda vypadám jako člověk (ne jako pes), ale normálně moc ne. Jedna paní průvodčí ve vlaku mi řekla, že prý jsem "nezapomenutelný typ". |
|
|
|
|