První grow-400w,Jeck Herer,Ice - Klikni zde pro originální téma |
Jeck Herer |
Takže tady jsou detaily těch záštipků z vršku tý největší palice... :wink: |
|
|
Jeck Herer |
A tady je něco málo z outu a ze skleníku...
Venku maj moje kytí zatim celkem malý paličky,ale za to takový kompaktní a krásně vosypaný pryskyřicí a ve skleníku sou to hrozný šišky těžký a taky krásně sypou.... Check it :wink:
edit: ta první fotka je Jack Herer z řízku z growroomu... |
|
|
Jeck Herer |
Tady jsou ještě nějaký fota skleníku + kytí Jacka z indooru která je teď ve tmě... |
|
|
Teryk |
Čau lidi..hej ja mit net doma a taky foťák, tak vam sem tez hodim svoje kousky..hezky outík a taky dobře chutná..Ale tyhle vase kousky sou fakt třída!! |
|
|
Jeck Herer |
Spousta lidí se mě ptalo na smrad toho skleníku,takže odpovídám :) :
Smrad tam je šílenej,ale už to ani nějak nepochytávám,už sem z toho smradu tak načichanej že už to celkem přehlížim :D
Celej barák nám krásně voní po Hererovi,celá zahrádka po kytičkách a skleníček je cejtit až k sousedům :D Náádhera.... vůně je fakt good,ale už mi to celkem leze na mozek,hlavně ten Herer je tak strašně aromatickej a šíleně voňavej,když mám v kapse v energitce sakl s 0,4g paličkou tak je to cejtit jako svině,a cejtěj to hrozně i lidi co si se mnou povídaj a stojej kus vode mě :D
Taky už se mi párkrát stalo že si ke mě v busu přisednul týpek když sem měl u sebe paličku a hned se zeptal jestli mám náký hulení :D Je to fakt dost voňavka..... :smoker: |
|
|
Kolom&n |
K+++++moc peknej sklenik prispevek c.228 posledni fotka co to je za model ta palice tam??? |
|
|
Jeck Herer |
to Koloman: Zdarec,dík za pochvaly,jinak to na tý fotce je ňákej skunk ze semínka co jsem vyndal z paličky skunku kterej jsem kdysi koupil,takže No name skunk :smoker: :) |
|
|
ANK |
Nadhera :D :) ten 400W indoorek se ti vazne povedl... Taky uz za chvili zacnu svuj prvni 400W indoor, a kdyby se mi povedlo neco takovydleho, byl bych snad nejstastnejsi clovek, samo K+ |
|
|
Jeck Herer |
ANK: dík za chválu...
já jsem byl taky spokojenej,hlavně s kvalitou Jacka Herera... Už je všechno pryč,nejdřív jsem si myslel že uděláme náký zásoby na zimu,ale už sme všechno zhulili.. Teď budu kupovat 600w lampu,nasadim várku řezů JH (cca 15ks) a trošku sem vymáknul a přestavil growroom,už je to všechno připravený na 600w takže to chystám zanedlouho pořádně rozjet znova.. A hlavně budu už vod malinka zastřihovat,a dám větší květníky.. Chtěl jsem zkusit hydro,NFT ale už se mi nechce se do toho cpát tak eště letos pojedu hlínu.. Čuzz |
|
|
matko291 |
JAck kolko si toho mal? |
|
|
Jeck Herer |
Vážil jsem to když to ještě nebylo úplně suchý,ale dalo se to už vpohodě hulit a neškrábalo to,a mělo to 208g... Nechtěl jsem to právě přesušit,a takhle suchý mi to maximálně vyhovovalo... Na první indoor mě to celkem překvapilo,šišky byly obrovský a krásně nabobtnaný,ale myslim si že kdybych to bejval víc zastřihával,tak by se to víc rozvětvilo a mohlo z toho bejt daleko víc!
Příští várka bude pod tou 600w nejspíš,takže budu už vod malinka řezy hezky zastřihávat aby se rozvětvili,a taky už trochu vim co vod toho Herera můžu čekat,tak si myslim že to bude lepší!
Od 600w očekávám větší hustotu a velikost palic,větší výnos,protože prosvítí víc než 400w a pokryje i větší plochu,takže sem na to zvědavej!!
Čuzz |
|
|
Jeck Herer |
Ještě koukám,že jsem asi zapoměl napsat slíbenej smokereport!!!
Po tomhle dlouhym měsíci,kterej jsem více méně strávil mimo realitu :D jsem na to úpe zapoměl..
Jack Herer mě šíleně překvapil... Je to absolutně nejlepší odrůda jakou jsem kdy zkusil,HIGH je vysoce společenský,z 90% sem po něm šíleně v euforii a pěkně vysmátej.. Když se ale trochu přežene dávkování,tak přichází pěknej stoned stav,to se mi stalo jednou,když sme dávali večer u kámoše čistý brko bez tabáku,dal jsem si snad 6-7 velkejch plic a po asi 15ti minutách jsem vůbec necejtil nohy a nemoh sem se zvednout z gauče,ruce mi vibrovali,a v hlavě mi děsně bušilo jak kdyby mi do ní práskal někdo kladivem :D
Do špeku jinak stačí trošku ''pocukrovat'' a stav je po tom pak šíleně happy,ale zase záleží celkem na situaci.. Když sem např. nervozní,tak bych rozhodně Herera nehulil,protože to se ten stav ještě několikrát znásobí a sem pak děsně stoned... Když je ale ňáká pařbička a je prdel,tak do týhle situace je Jack naprosto suuuperr!!
Ani po dlouhym nepřetržitym :D hulení sem nezaznamenal jakékoliv ztráty účinku na můj mozek,prostě si myslim že jentak účinek neztrácí,ani při dlouhodobějším hulení..
Je to přesně to co jsem dlouhou dobu očekával od marihuany.Neznám lepší odrůdu,z toho co jsem měl možnost okusit je pro mě Jack 100% nejlepší!!!
Zdarec a hodně úspěchů všem growerům!! |
|
|
ANK |
cus, nojo kdyz je uroda tak se vzdycky planuje ze se neco necha i na pozdejsi dobu, ale nez si neco stihnes uvedomit je vsechno pryc..:D
jo a jak si psal ze uz mas, ze mas vymakanejsi growroom a pripravenej na 600W, mas to vyfoceny..? nebo uz mas udelany na to new tema..?:) docela bych se na to rad mrknul...
ja uz totiz mam objednanou komplet sadu 400w mela by uz do par dnu dorazit, a budu to davat vsechno dohromady, tak by se mi docela hodilo videt ten tvuj growroom:) jestli by to pro tebe nebyl problem..
jinak budu snad zacinat uz za tyden, mozna....
Herera mit sice nebudu:D ale BLUEBERRY 6rizecku...to by snad mohlo stacit..
tak kdyztak predem dik....:D |
|
|
Warl0ck |
Ty mas taky pekny salamy.. Ty woe Jak to delate? :D.. Rozhodne dostanes K+.. Pak sem hod link na novej thread (nebo pod caru), jak pise ANK, jsem taky zvedav, hodne zvedav.. Peace |
|
|
Jeck Herer |
ANK: Ne bohužel vyfocený to nemám ale fota budou... jen koupim new foták a hned to bude.. Příští tejden to asi rozjedu,v úterý by měla bejt new šestikoule.. Čavas |
|
|
Moje |
Když se ale trochu přežene dávkování,tak přichází pěknej stoned stav-------------------------:wink::confused::p: |
|
|
Jeck Herer |
Tak a tady Vám ještě ukážu nějaký fotky ze skleníku,těsně před sklizní,model Orange Bud..
Chuť naprosto vpohodě,neškrábe,zhulení je takový pohodový,žádný sedativum :D mám to moc rád,je to takovej příjemě povzbudivej model..
Účinek trvá tak 2-3 hodky,po odeznění jsem nikdy necejtil únavu,apod. je to zkrátka takový pohodový hulení přes den..
Jenom dodávám že jsem to vůbec nehnojil,možná jsem měl,kvůli většímu výnosu a kvalitě,ale byla to jenom taková záloha tak jsem se tomu moc nevěnoval,a úplně mi to teď vyhovuje :)
Check it :wink: |
|
|
ANK |
jojo OrangeBud je hodne v pohode hulco:D jako zas tak pohodovy ho neznam, jak tady pises, ale naladu mi zatim pozvedlo vzdycky..Hlavne mas pravdu v tom, ze po odezve necitis unavu, aspon po mych zkusenostech to tak vzdycky bylo..proste primovej stav:)
jinak krasny kytky;).. |
|
|
Ju-Lee |
Chcem zacat pestovat hydroponii a nemam nic ine ako zeminu da sa to ? |
|
|
Kuči |
Ju-Lee------> cože =P |
|
|
UdL |
Takovýhle příspěvky mi vždycky zvednou náladu! :punk: :D :D :D
citace: |
Původní příspěvek od Ju-Lee
|
|
|
Tayem de Tox |
Původní příspěvek od Ju-Lee
Ty to určitě dokážeš!!! :D :bravo: |
|
|
cosecha |
je lee první příspěvek a hand nejlepší perla K+ |
|
|
k/-\pr |
Ju-Lee no,parada,ja teda moc o hydroponii nevim,ale verim ze ty to vazne dokazes,drzim palce.. :D K+ za nejvetsiho Joukera :D
[edit]Jeck Herer taky samozrejme K+,pekny palicky,o tom si muzu u outu nechat jenom zdat |
|
|
k/-\pr |
Původní příspěvek od Deckardph
Herer kdyz by si cet co sem psal tak by si vedel myslis ze ta rostlina vyprodukuje x nasobny mnozstvi pryskyrice ktery by jinak vyrabela nekolik dni behem par sekund v horky vode ? asi ne co :D |
nekde jsem cetl ze kdyz napr. pri outu propichnes rezatym rebikem stonek,tak to pomuze k tvorbe pryskrice...je to tak? thank |
|
|
|
|