První grow-400w,Jeck Herer,Ice - Klikni zde pro originální téma |
Jeck Herer |
Opaque:Já si taky myslim že R-Manovy semínka sou best... jo a hnojim to dost.. zalejvám tak jednou za 2 dny litr na kytku,možná víc a přidávám do toho AH bloom tak 3x větší koncentrace než má bejt a AH grow tam taky trochu přidávám.. AHčkama prej jentak přehnojit nejde! tak dávám celkem vysoký dávky hnojiva a super.. i v růstu sem dával AH Grow tak 3x víc než má bejt.. pohoda.Jinak dík za káčko kámo... |
|
|
sting |
ty konecky lístků jsou spáleny o hnojiva....delalo se mi to taky...... na par dni zmirni davku hnojiva... a pak zase nastup na tvuj ozkouseny rezim...vychytany to ma kazdy sam |
|
|
Jeck Herer |
sting: Kde mám konečky listů spálený vod hnojiva?? právě že vůbec nemám spálený.. se ti asi zdá ,) vypadaj právě strašně zdravě,dost good.. tady přihazuju makro paličky ICE,už začíná trošku cukrovat,a to je teprv 16.den od přepnutí na květ... začíná se mi to dost líbit,a jak ta ICE voní!! |
|
|
Jeck Herer |
to Sting: A co jinak? jak roste Hawaiian?? Do pmka ti psát nebudu,protože je myslim stejně nečteš ne?? :D čus |
|
|
sting |
na ice u ty velky fotky ti zacinaji slabnot ty konecky na fotce je to spatne vydet tak newim ale myslim ze se palej.....jedno delej jak chces:) jo hawaii roste good jsem ho zastrihl akorat jedu na dovolenou tak newim kdo ho bude zalejvatr:( |
|
|
sting |
jo a sehnal jsem od kamose seminka nyc dieslaa papay...... mam od kazdy 5 neporadi mi nekdo co ty rostliny potrebujou jaky podminky? rikal ze jsou narocny... |
|
|
Jeck Herer |
Teď sem byl před chvílí s kámošem na jeho políčku,tak Vám sem hodim fotku jak to u něj vypadá! Má takovejch políček asi 8. a na každym tak 5-8 kytek.. má to celkem pěkný,sem si to musel vyfotit ,-) fotim všechno co se týká travky :D |
|
|
Jeck Herer |
Teď sem byl před chvílí s kámošem na jeho políčkách,tak Vám sem hodim fotku jak to u něj vypadá! Má takovejch políček asi 8. a na každym tak 5-8 kytek.. má to celkem pěkný,sem si to musel vyfotit ,-) fotim všechno co se týká travky :D
Jinak modely sou no name,a na tomhle políčku co je na fotce to jsou skunky,co dostal od kámoše,co pěstuje venku.. ,-) |
|
|
Jeck Herer |
Tak nemám zas takový štěstí no.. teď sem byl zkontrolovat skříň a zjistil sem že jeden ten skunk je hermáč,tak sem ho hned vyhodil,a pak jedna ICE byla taky hermáč,a jeden Herer,takovej ten chudák v levym dolním rohu je samec,takže sem všechny tyhle kytí vyházel a zatim tam mám teda 8x Jack Herer a 1x ICE.... takže už jenom 9kytkek,snad se ze žádný hermáč nevyklube,už takhle sem pěkně nasranej :D |
|
|
Opaque |
dumb§dumber,tak jim smrdí po celé hůře,ale to ICE je fakt good.... |
|
|
Jeck Herer |
Tak paličky rostou skvěle,všechny Jack Herery už maj palice a krásně cukrujou,jestli to dneska budu stíhat tak k večeru hodim fotky,abyste to viděli! ICE je krásně rozvětvená a má největší pálky ze všech kytek.. strašně se mi líbí... asi jí zkusim voprcat Jack Hererem jednu paličku! Jeden můj samec Jacka,ten nejhezčí co sem vybral už pomalu dozrává,mám ho venku tak asi zkusim pár kytkám voprcat ňákou paličku opatrně a nakřížit,co z toho bude.. Jack Herer x ICE to zní dobře ne?? moh by to bejt celkem silnej hybrid,to musim zkusit... :D |
|
|
Jeck Herer |
Takže sou tady slíbený fotky!!!! Doporučuju zvětšit! A mám dotaz,jak upravujete fotky,aby měli menší velikost (v mb/kb)?? já když to nafotim tak má těch pár fotek asi 10mb,tak to musim otevřít ve Photoshopu a každou fotku uložit v horší kvalitě (dávám střední) a hned se velikost zmenší,ale kvalita je vo dost horší.. proto se ptám jestli je lepší spíš fotku zmenšit,nebo oříznout nebo já newim,prostě ňák jinak na to jít než zhoršit celkovou kvalitu... za případný rady děkuju!! |
|
|
brambora |
mas to moc pekny k+ a uz setesim az prijedu:) |
|
|
Tutan |
ses docea master ....
chtel sem se zeptat esli nemas naky seminka este...ptz shanim kde muzu:D
a pak taky napis smokereport...a jinak K+ |
|
|
Jeck Herer |
Tutan: Semínek eště pár mám,ale to už má zamluvený jeden z growerů,a já taky ještě potřebuju na příští grow,budu dělat matkárnu... Dík za káčko! |
|
|
Jeck Herer |
poolik: já vim,ten nick je debilní,ale newim jak ho změnit!! nevim proč sem si ho ze začátku dával... vlhkost mám teď kolem 40%,a v růstu bylo kolem 60-70%...
PS: jestli víš jak změnit nick,písni mi do pmka please.. |
|
|
Moje |
Caj
Si asi tejden mozna dva predemnou,jedu to samy,seeds wod r-mana(teda zbyly mi 3 samice mel sem 6 samcu :( ,mrte me to sere ale nemyslim si ze by to byla r-manova chyba) a nakej orenge bud a santa maria,bohuzel nemam fotak,ale zkusim stim neco udelat.
Mohl prosimte postnout naky fota celej kyti herrera?docela me to zajima jakou maji stavbu,diiiiiiiiiiikes
Jinak K+ letiiiiiiii..................................MLASK :sun: |
|
|
Jeck Herer |
Moje: semínkama to 100% neni... ta kytka se v průběhu růstu rozhodne čim bude,jestli samec nebo samice,podle podmínek... fotku ňákou hodim! třeba zejtra,to dojdu blejsknout.. všem díky za karmy!! sem za ně moc vděčnej! díky moc! |
|
|
Jeck Herer |
Zdravim.. Tak dneska sem se pěkně nasral!! Zjistil sem že ICE je komplet voprcaná,protože to skero co bylo před ní byl hermáč jak sviň a měl pod palicema rozevřený ty pilový váčky.. takže ICE šla pod kosu,a Hermáč šel ven,dozrát na balkon.. Takže jediný co mi tam zbylo je 6 krásnejch Hererů,který už snad budou OK!!!!!! ale všichni ty Herery sou krásně rozvětvený a dost mohutný a velký takže si myslim že výnos stejně bude bezva... Stříhal jsem tu ICE a dal jí sušit,má ještě nedozálý ty semena,a má dost pryskiřice,a hlavně šíleně voní!! Při stříhání sem měl hodně zalepený prsty,fakt mazec.. aspoň bude co hulit než přídou pod kosu Herery! :pimp: |
|
|
Jeck Herer |
Tak tady jsem se snažil nafotit ňáký makra,ale nemám stativ,tak newim jestli je to úplně ok! :D doporučuju zvětšit,začíná to pěkně cukrovat! |
|
|
Jeck Herer |
a ještě doplněk.. |
|
|
sting |
zkus tu kytku pred focenim vyndaat na bílo zed a vyfot to tad yje prd videt |
|
|
Jeck Herer |
sting: si to zvětš woe,je mi jasný že to na těch mini vobrázkách neni vidět.. vyndavá snad někdo kvůli focení kytky na bílou zeď?? já myslim že ani ne... a co Hawaii?? doufám že si ho nezhulil!! :D |
|
|
sting |
od hawaii mam este 1 rizek........celkem jde mam akorat neco malo pro tebe na skousku..... a jo vyndava kvuli foceni tu nej.kytku se mrkni |
|
|
Jeck Herer |
tak tady je makro už bohužel suchý (tak rychle) a taky bohužel skoro zhulený :D ICE!
doplňuju že je to voprcaná kytka sklizená v 25.dnu květu... krásně to voní,krásně to lepí,a krásně to zkuřuje,je to ale dost kill,a hodně to nakopává,podle nálady no.. :pimp:
jinak ICE má kvést myslim 55-60 dní,takže si nedokážu představit co by to dělalo za divy kdybych to sklidil normalka nevoprcaný a v době sklizně! To by nás všechny zabilo!! :D sem zvědavej hlavně na Herera,je to šíleně lepkavý,a krásný,tak se na to moc těšim :)
jinak to makro doporučuju zvětšit,ať vidíte ty krásný detaily... |
|
|
Jeck Herer |
jo a kouř je dost těžkej... má to takovou dost silnou chuť,ale ne že by to škrábalo,to ani ne,ale chutná to jak benzín :D |
|
|
Jeck Herer |
tak sem se narychlo pokusil udělat ňáký makra Jacka... tady sou.. |
|
|
Jeck Herer |
Tak mám asi malej problém!! dneska jsem u malý paličky úplně v rohu skříně objevil jedno semínko jak se dělá!! tak jsem to uštípnul! na ostatních se mi nezdá že by něco bylo! Myslíte si že to může bejt tim jak tam byla ta ICE voprcaná že to mohlo voprcat i Herery,když byly malinký paličky?? Doufám že nebudu mít semínka!!! Jinak pryskyřice tam na tý paličce se semínkem bylo fakt hafec,a když sem to semínko uštípnul tak to lepilo jak kráva.. vo kolik si myslíte že by se u Herera snížila kvalita,kdybych měl semínka?? |
|
|
Kolom&n |
no hele zalezi na pylu kam az se dostane pil se nesmi dostat na blizny jinak mas seminka,seminka a seminka no a jinak nemate nekdo pil ze samce??z dobryho? pls poslete PM.dik JO a Jack Herer mas to moc peky ale venek je venek |
|
|
Jeck Herer |
Koloman: Cože??? Myslíš jako že venek je lepší než indoor nebo co?? :D Já mám strašně kytek i venku samozřejmě... Na políčkách mám cca 30 samic,a ve skleníku 19 řezů + 3 matky velký jak svině.. ale myslim si že venek se s indoorem každopádně co se kvaliti (ne kvantity) týče srovnávat nedá!!! :pimp: |
|
|
Kuči |
to Jeck: no tak to máš pravdu! Kdo má skříň hulí si jak král že? :)
ale Kolom&n má pravdu příroda je příroda |
|
|
sting |
ja se spis tajky naklanim na prirodu;) i kdys pojedu v indooru |
|
|
Jeck Herer |
New fotozz update! :pimp: |
|
|
Jeck Herer |
jo a ještě přidávám fotky ze skleníku,abyste to viděli.. už newim co s tim mám dělat,za chvíli mi to snad vybourá skla :D
jinak fotka č.2 je Jack Herer z řízku z growroomu.. |
|
|
Jeck Herer |
NEW FOTOZZzz!! :devil: |
|
|
sting |
to jo je to krasa..... |
|
|
Jeck Herer |
moc dík,a všem moc dík za káčka!! zejtra hodim new fotky jestli to stihnu.. ;) |
|
|
Jeck Herer |
Dneska budou,jestli to budu stíhat.... :smoker: |
|
|
|
Na to že je to zhruba 40.den se paldy začínaj ďábelsky nafukovat :devil:
Jo a prosimtě nějak sem nepostřehl čim to hnojíš, páč to vipadá fakt dobře, musíš pak podat report o zhulovacích účincích posvátnýho Jacka :angel: :D
A samo K+ ;)
Zdar Bobek :beer: |
|
|
Jeck Herer |
Bobek: Zdarek chlape... no hnojim akorát komplet AHčkama... a je to good no! dneska budou fota.. jo a ještě postřik phyt-aminem jednou za 3 dny...
neboj smokereport bude stopro! a bude dost detailní!! :D
smokereport si na závěr vychutnám a napíšu fakt přesný zhulovací efekty.. |
|
|
Jeck Herer |
Enjoyy! :wink: |
|
|
Jeck Herer |
jenom dodávám,že jsem přihodil do growroomu new kytí z řízku,co sem udělal ve skleníku z toho skunku... dal sem jí do Bubleru,ve kterym bublá SPS 802 a dal sem tam velkej vzduchovací kámen... příští indoor chci jet bublery,tak abych se to trochu naučil :D je to jentak protože tam bylo hafec místa tak sem to dal ke kraji a chytla se pěkně na to že je tam 3 dny a zdá se mi že se vytáhla! řízek byl už ve skleníku pěkně chycenej a dával sem ho do growroomu když měl tak 45cm.. teď má 50cm a je v poho ,-) moc to sice nezkošatí asi,ale zato paldy by mohli z toho bubláku bejt luxusní :satan: |
|
|
Jeck Herer |
Dumb: Dík :wink: Je tam už jen 6 čistejch samiček + jedna kytí v bubleru.. |
|
|
r0uR4 |
Nóó máš to taky slušný, sem zvědavej na výnos + smokereport ;)
K+ :frog: |
|
|
Jeck Herer |
Tady přihazuju dnešní fotky,fotil jsem to po zhasnutí lampy s bleskem,abyste to pořádně viděli:wink: |
|
|
sting |
to si delas kozy...:) tak takhle to fot furt je to krasny fakt ze jo! |
|
|
Jeck Herer |
Tady je fotka modelu co jsem dostal od nejmenovaného kámoše z groweru... Jinak doplňuju že se jedná o hawaii skunk... dneska bude testing,už se těšim! :wink: |
|
|
Jeck Herer |
New fotoZzz! :wink: |
|
|
badjoke |
Hey, na 3tim fotu z 42. dne tam mas dva arachnoidni pomocniky, na 3ti fotce z posledni aktualizaci vidim jen jakejsi mastnej flek. Doufam zes je chudacky malinky nezliqidoval, ty swine??
Esi je to tak, tak tu karmu vratis.. Grower ma mit uctu k prirode, i kdyz hnoji AH.. |
|
|
Jeck Herer |
badjoke: :D nezlikvidoval.. sou malý a je to na půdě takže mě to nesere :smoker: kdybych to měl doma tak dávno letěj! :wink: Měj se a dík za káčko! |
|
|
Jeck Herer |
newim čim to je ale poslední dobou mám štěstí na samý výborný modýlky!! tady přihazuju foto co sem dostal dneska.. Orange Bud dovezenej z Holandu.. tahle palička má přes půl gramu :wink: :satan: |
|
|
sting |
mas to hezky roste ti to moc pekne..... kua cim to hnojis?? |
|
|
Jeck Herer |
Dík..už sem to tu psal... hnojim AHčkama komplet... + Phytamin jako postřik 2x tejdně..
Jo a připomínám že včera sme dali s jednim kámošem půlku tý paličky z holandu do brka a zhulili sme to,a takový pocity sem nikdy neměl!! normálně sem dostal křeče a klepali se mi obě nohy jak kdyby mi byla zima a ani sem na nich nemoh stát!! v těch posledních fázích se mi začala klepat i držka a byl sem šíleně v náladě a hrozně spomalený vidění a slyšel sem ozvěny!! :D fakt dobrej model... |
|
|
Jeck Herer |
Tak menší aktualizace z growroomu :pimp:
Fotil jsem spíš makra malejch paliček,abyste viděli jak je to nádherně vosypaný.. Na posledních fotkách je bubler,ve kterym je řízek ze skunku ve skleníku,roste výborně,mám to abych se s bublerem naučil a mohl ho použít v příštím growingu,zjistil jsem že na tom neni nic těžkýho,takže bude příště bubler! momentálně jsou v growroomu dva malý bublery,v tom druhym je řízek Herera a taky krásně roste! |
|
|
Jeck Herer |
New Update FotooZzz :wink:
Doporučuju zvětšit,už je to dost mazec,palice jsou ohromný!! |
|
|
matko291 |
paradne mikrofoniky gut grow
K+ |
|
|
Jeck Herer |
Tak teď sme byli s kámošem u známýho,a dostal sem řízek Nothern LightsxG13xBlack Widow...
Má G13xBW a tý voprcal paličku samcem Nothern Lights,a z těch semen teď jede matky tak mi dal jeden řízek.. aspoň new model do matkárny,sem zvědavej jak to bude zkuřovat! |
|
|
Jeck Herer |
Update.... :satan: |
|
|
Jeck Herer |
fištekk: No jasně... Vidiš už se mě na to někdo tady ptal :) Jestli to dneska budu stíhat tak nafotim.. Měj se! A všem strašně moc díky za K+!! |
|
|
brambora |
ten jeck tak krasne sviti typicky u jecka moc nadherny moc dobre seti dari |
|
|
Jeck Herer |
Tak tady sou ty slíbený porovnávací fotky....... :wink:
Jo a připomínám že je to asi ve 3.5 lirovejch květináčích!!! jenom jedna kytka je v 6ti litrovym a je skoro stejně velká jak ostatní.. |
|
|
Warl0ck |
Tak od znova :)
Moc pekny K+
Ja pouzil v prvni sklizni 3l a prorustaly mi korinky drenazmimi dirami, musel jsem to resit, ze jsem nasypal hlinu s perlitem do nadobu kde jsem mel umistene kvetinace.. Ted mam 5l a je to v poho.. Neprorustaji ti koreny?? Peace |
|
|
zaya.cz |
to se mi stalo taky a mel sem vic jak 3 litrove kvetniky a nebylo to tim ze by byly male, rizky par dni na rustu a koreny dou asi za vodou dolu vetsinou sem ale podtacky mel vylite tak ty korinky pak nelezly protoze by stejne uschly.. jo a venku mi prorostl kybel asi 20l a ja to chtel presadit a jak sem chtel zvednout kytku s kyblem, kybel byl prirostly korenama k zemi :D |
|
|
Jeck Herer |
No kořínky mi neprorůstaj,voni se ňák vytvarovali do tvaru toho květináče a pohoda :)
Vono ani prej moc nezáleží na velikosti květináče,prej to slouží spíš jako držák na kytku mi řikala jedna ženská v zahradnictví... prej že když tý kytce dodáváš dostatek potřebnejch živin tak nevadí že máš malej květináč,de spíš vo to aby se tam prej ta kytka udržela tak neim... Ale určitě si myslim že je lepší mít větší květináč,v malejch se asi ty živiny rychlejš vyčerpaj než v těch větších, a taky když máš větší květináš=vypěstuješ větší kytku,a tim se zvýší i výnos... |
|
|
zemi |
No joo.. Paráda!! K+4U. Jen sem se chtěl voptat jak sou asi vysoký. Stačí odhad v desítkách cm.. Ted už asi brousís kosu co?!:wink: Kdypak pudou..? |
|
|
Jeck Herer |
no největší má asi 120cm :wink: jinak je to tak kolem 110cm...dík moc za karmu!! jo kosu brousim,zanedlouho je seknu,zatim to tipuju tak na 10.září,a hned po tom bych chtěl rozjet další várku...Seknu je podle barvy kristalů no.. Měj se! |
|
|
Warl0ck |
Nechci to tu zbytecne zasirat, ale poznas to i podle barvy tech chloupku :).. ze zacatku jsou bile (to snad kazdy vi) a zacnou hnednou, az kdyz prevazuji hnedy tak (70% az 80% bude hnedych) tak to je na spravny ceste k harvestru.. Jak kdo chce to muze jeste nechat, ale melo by to byt dozrale.. Jestli melu nesmysly, pisnete PM a ja to tu smaznu..
120cm? .. to jsou dost vysoky.. co? Jak velky paldy na nich mas?? .. to me dost zajima.. Asi brzo prileti dalsi kacko.. Jsem na to zvedavej a hlavne na ten vynos.. budu delat upgrade skrine a asi budu opisovat :) .. doufam, ze to nevadi :).. Tak smele k finishi.. Peace Warl0ck!
Jeste PSko pro Janxu.. Metallica is n.1 .. |
|
|
Jeck Herer |
Zdar Warl0ck: Jo podle tý barvy chloupků to poznáš taky,ale mám ňákej dětskej mikroskop,tak to chci sklidit hned jak se začnou přebarvovat krystalky na hnědou barvu,aby to bylo takový vyvážený...
120cm je vysoký docela dost no :)
Palice sou dost velký,třeba na tý poslední fotce co sem přihazoval,je ta palice skoro víc než půlka kytky :D a ta kytka vedle taky,akorát nemá tu palici tak vobrovskou...
Že budeš vopisovat mi vůbec nevadí :) ať se ti daří,a dík za dotazy :wink:
Jo a jinak dneska jsem to byl zkontrolovat,a šíleně se to zas osypalo pryskyřicí :D je to best... už se na to nemůžu dočkat.. :D
To Fištekk: Dík za info o zbarvení krystalků kámo :wink: |
|
|
Jeck Herer |
Tak menší update dnešních fotek,taky fotky kytí v bubleru,má krásně tmavě zelený listy a je teprv chvilku přendaná do bubleru a do growroomu a už začíná krásně vosypávat paličky! Check it :wink: |
|
|
Jeck Herer |
Takže proběhly nějaké změny,musel jsem seknout jednu kytí,tu nejmenší,tu nejvíc obalenou pryskyřicí,vpravo nakraji... Ńějak předběžně dozrála,koukal jsem na ní mikroskopem a už se většina krystalků přebarvovala na hnědo,tak jsem to hned seknul,pak jsem kořeny vopařil vařící vodou a s kámošem jsme ostříhaly všechny lístky,z části okvětní, a dali jsme to sušit...
Vážili jsme kolik ta kytka má takhle za mokra a měla 35g... Vim že to neni moc,ale měla howno paličky,byla nejmenší,a těch paliček měla fakt pár... Zato ta kvalita bude určitě špičková!! Je to šílená vůně a krásně vobalený pryskyřicí! :D Na její místo šel Jack Herer v bubleru :wink:
Jinak všechny ostatní kytky maj krystalky bílý,žádný náznaky přebarvování... |
|
|
zemi |
Sorry za hloupou otázku, ale opravdu netušim na co to zpaření kořenů?? Předem díky za ponaučenou a nezlob se že ti tu zasírám dread.. S tou maličkou je to celkm logický.. měla méně světla a proto začala dřív s dozráváním, ale to tě asi už napadlo. Kdyžtak to tu smáznu
Uff.. Mooc pěknáá šíša!! :frog: |
|
|
Jeck Herer |
Čet si thread jak dostat z kytky maximum v den sklizně?? Píše se tam několikrát že vopaření kořenů vede k vyšší tvorbě pryskyřice! A vopravdu je to poznat!! Dali sme do hrnce vodu,a když vařila namočili sme do ní celý kořeny a chvíli to tam podržely,a po chvíli byla úplně vidět jak stoupla pryskyřice,byla taková objemnější,řika se že je to dost účinný na zvýšení pryskyřice no... Měj se! |
|
|
Jeck Herer |
Dumb § Dumber: Zdarec brotha! :D
Neni to suchý,je to focený dneska dopoledne a včera k večeru sme jí sekli.. Takže zatim to schne,ale vypadá to nadějně!! :)
Těch 5-6g by snad mohla vymáčkout,je to tvrdý jako šutrák :wink:
Okvětní lístky vostříhat to bylo hustý,byly pevný jak svině! |
|
|
Deckardph |
Jeck Herer: heej to chces jako fakt rict ze si pozoroval zvetseni obemu pryskyrice na kytce po tom co si dal koreny do varici vody ? |
|
|
Jeck Herer |
no normálně sme na to s kámošem koukali,a asi po půl hodině sme viděli úplně z palice na krajích byla vidět čerstvá pryskyřice,jako kdyby vytekla nová... A dneska je tý pryskyřice mnohem víc bych řek než co tam byla když sme to sekli... |
|
|
Mr. Review |
Nazdar. Máš opravdu pěkný palice,radost pohledět!!! :) a myslíš že by to strčení kořenů do vařící vody fungovalo i u outdoru???jinak sory za takovou blbou otazku,asi se sem moc nehodi,ale zajimalo by me to... |
|
|
Kuči |
Mr. Review: no to doufám že to funguje(jeste aby nefungovalo) u outu páč s touhle metodou počítám. :D |
|
|
Jeck Herer |
No jasně,určitě,jestliže to funguje u indooru tak u outdooru určitě taky... Dík moc za Karmu!!! |
|
|
Deckardph |
ad ta zvetsena tvorba pryskyrice mne se proste nezda ze by kytka behem par vterin vyprodukovala neco co tam nejni je podle mne nesmysl ! |
|
|
Jeck Herer |
New FotoZz! :satan: |
|
|
Jeck Herer |
A ještě Vám ukážu jak vypadá momentálně skleníček :D
je to monstrum,za chvíli mi to zboří skleník... |
|
|
Jeck Herer |
úplně v cajku... takhle brzo mi kytky venku eště kvést nezačali... začala kvést někdy v půlce července... |
|
|
zaya.cz |
pekny venek!!taky si myslim ze to v poho dokvete mi kytky teprve nedavno zacaly nakvetat stejne jako kazdy rok a kazdy dokvetly ;) |
|
|
Jeck Herer |
Tak dneska už je ta sklizená kytička suchá,zejtra budem s kámošem testovat :D už se nemůžu dočkat,vypadá to úžasně a voní to jak svině!! :satan: |
|
|
knoblauch |
Jeck Herer: zdravím tě, máš to všechno moc hezký - K+ - nezapomeň napísat smokereport...
Ať to roste, zdraví česnek :-D |
|
|
Jeck Herer |
Takže dneska jsem si koupil Final Solution,stojí to pár kaček a myslim si že za pokus to stojí,tak jsem dost zvědavej co to provede s tima pálkama :smoker:
Jestli to budu stíhat tak večer hodim fotky... Jo a myslíte si že mám už začít Flushing s tim Final Solutionem a za těch 7-8 dní to seknout?? Nechci stoned stavy a od přepnutí na květ už je to 66.den!
Chloupky jsou ještě většinou bílý,začínaj se pomalinku přebarvovat... |
|
|
|
2 Jeck Herer: No počítej, že Final Solution ti moc pálky nezvětší, ale urychlí ti flushing a zlepší chuť hůla, takže se to určo vyplatí a já bych to taky setnul dřív ať to nejsou samý sedativa! Čus a ať se daří! |
|
|
Jeck Herer |
Updattteee!!! :satan: |
|
|
sting |
jo as tim opařením kořenů..... četl jsem na netu že je to uplná blbost..... snížení kvality rostlin..... ta rostlina dostane šok a vyprodukuje všechnu priskyřici co má v sobě zbytečně ven.....je to jako když živej strom sekneš sekerou tak poteče smůla...... je to blbost.... |
|
|
matko291 |
JH krasne salamy K+ |
|
|
sting |
tu pryskyřici akorát dostaneš z rostliny na povrch!! a ...jako myslíš že má pryskyřici janom n povrchu???.... akorat ti zbytečne vyleze s té rostliny.... dělěj jak myslíš |
|
|
Jeck Herer |
sting: :D tu vyprodukuje jedině ven tu pryskyřici chápeš? no comment... |
|
|
Deckardph |
Herer kdyz by si cet co sem psal tak by si vedel myslis ze ta rostlina vyprodukuje x nasobny mnozstvi pryskyrice ktery by jinak vyrabela nekolik dni behem par sekund v horky vode ? asi ne co :D |
|
|
Warl0ck |
toDeckardph:
herer ma ale pravdu.. Ona ti pryskyrice pri ruznych sokach rostliny (zlomeni, poskozeni, vysoka teplota) doopravdy a doslova vylejza na povrch.. Je to dano tim, ze se tim kytka brani a snazi se ta poranena mista zacelit.. Newim na kolik je to pravda a jestli se to vyplati, ale hodne clanku zde na groweru se zabyvalo tim, ze kdyz zacnete kytku propichavat u stonku zrezlejma hrebikama, tak prodlouzi rustovou/kwetovou fazi a snazi se poskozene misto uzdravit a cim?? :) a nehlede na to, ze když pozorujes palice doma ve skrinu uz od jejich zrodu, videl bys jak se ti vsechna pryskyrice pekne trpyti na liste a palickach a JAK krasne to ZARUSTA do te palicky :o..
Kdyby neco tak pisni PM a ja tento prispevek smaznu.. Zdrawim Warlock! |
|
|
The Farm |
zdar tak samic z 9 bylo devět ale 4 kamošce zlikvidovali čorli |
|
|
Jeck Herer |
sting: ok... zkusíme.. tak pls smázni ty příspěvky který jsi napsal,já to taky smáznu a nebude to tu dělat bordel.. taky si myslim že to bylo zbytečný...
Jinak už sou kytí dneska první den ve tmě,zejtra budou taky ve tmě a večer v neděli to seknu a bude sušení!!! je toho dost hodně!! pak naházim fotky,nafotil jsem growroom a novou várku řezů + skleník a něco málo z outu na políčkách :) Vybila se mi baterka ve fotáku tak to teď nabiju a k večeru až bude time tak to sem naházim....
And na jedný tý největší palici na kytce v growroomu mi začal vršek ňák schnout,a chloupky tam byly naprosto hnědý a bylo to šíleně vosypaný a celý jak vod bláta,tak jsme to vostříhali,ten vršek,a nabombili do skla jednu malinkou paličku,ve třech sme si každej dali dva prdíky a byli sme tak dvě hodiny na sračku :D šíleně stoned účinek,byl sem jak kdybych dostal palicí po hlavě,prostě masakr... Doufám že to neni všechno takhle přezrálý,protože to je fakt killer jak svině... :) |
|
|
|
|