Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Políčko 2006 by Karri - Klikni zde pro originální téma
Karri
Ahoj! tak už sme s kámošema zasadili první kytí.. ale pač hlásili na noci dokonce i přízepní mrazíky, tak sme koupili nějakou spešl fólii pro růst, která proupoští světlo, ale hlavně udržuje teplo a vlhko a tím pádem vytváří takové malé klima něco jako fóliovník, ale když sme se na ně byli včera podívat tak sme zjistili že sou nějaký jak kdyby zvadlí... nevíte někdo co s tím... folii sme už odělali... a snad si to kytí dají..:) posílám zde pár foto, tak poraďte please;-) thx
Karri
sakra, ry fotky sem tam nějak špatně uložil a upravil.. byli to moje první fotky co sem sem dával:D, jinak hnojivo používáme zatím krystalon na růst..
Karri
oprava fotky 2 a 3
Karri
oprava opravy :D
HooBr
ak boli dlho (viac ako 2 dni) pod tou fóliou, nemali vzduch a zvädli . . .
do tej fólie urob nejaké dierky, napríklad cigaretou aby mohli dýchať, neboj sa nezmrznú . . .
ale možno ich zložila zima . . .

ono to nieje také zlé, rozchodia to uvidíš . . .
Karri
no my už sme tu fólii teď sundali, pač to bylo moc vidět když tam byla:), já doufám že to ještě rozdejchají, brzy připojím další foto!!
maslo
hej kamo ty kytky ti moc neporostou kamosovi tady se to taky stalo to sou seminka indooru a tady u nas neni dost svetla takze kytky rostou strasne pomalu a vypadaji jak kdyby zvadle ale sou porad zelene ...
Ramzes
Cest praci pratel ty kyti uz hnojite co je taky mozne ze jsou prehnojene ... jak davkujete ?;)
JAHmaican
Ale hovno!
Ty kytky takhle na noc jakoby vadnou vždycky a všude a každýmu
svob
PŘESNĚ TAK, máš ty kytky focený za tmy a to jsou vždycky všechny kytky povadlý.

TAKY BYCH POTŘEBOVAL PORADIT!!!!!!!!!!!!

potřebuju poradit nějaký hnojivo. Kytky pěstuju už 3tím rokem, ale letos poprvé jsem se rozhodl dát nějakou část kytek do lesa na takový palouček kam svítí hezky slunce.....v tom by, ale problém nebyl.

je to jakoby ve školce kde jsou malý stromečky. zasadil jsem to tam, ale chápete že v tomhle počasí kytky moc nepovyrostli.

Dal jsem tam 2 kytky asi 30 cm, ty už mají teď tak 50cm a ještě menší sazeničky, ty měli asi tak 10-15cm. Ty 2 větší se chytli dobře a daří se jim. Ale ty malý se úplně zasekli, a vůbec nic nedělaj, jak nato???

A včera jsem tam byl a zdá se mě že ty vrchní listy u těch větších kytek jak tam jedou výhonky jakoby lehce žloutnul,??? jestli je to kvůli kyselosti??? nebo jestli se mě to zdálo a ty listy jsou jenom světle zelené když jsou vlastně čerstvě vylezlé???


můžu už dát k těm malým kytkám už slepičáky??? mylsíte že ten poměr 1:15 jim neublíží???

a slyšel jsem že na kyselost půdy funguje vápno, je to pravda? a NEDOKÁŽU SI PŘEDSTAVIT V JAKÝM MNOŽSTVÍ A V JAKÉ VZDÁLENOSTI OD KYTEK mám to vápno poházet??? nebo to mám nasypat do vody, a potom to zalejt s vápnem???



PROSÍM PORAĎTE MĚ, AŤ SE MĚ S NIMA NIC NESTANE!!!!

DÍK MOC
jestedman
hele svob: nazasírej tady karriuv thread, jestli něco nevíš, tak hledej, jestli nenajdeš, tak si založ SVOJE téma

na slepičák se vyser, ten je dobrej na květ
problem v jehličnatejch lesích je právě kyselost půdy, doporučuji dolomitický vápenec, ale ten se dlouho rozkládá, tak vem skořápky a nadrť je do zálivky

sorry karri za OT
svob
to jestedman:

dík, doufám že to pomůže a že je snad ze skořápek nemůžu nějak poškodit. ale to je přiroda tak snad ne DÍÍK
Karri
no já myslím že to bylo tím jak byla furt zima a měl sem tam ten igelit ale ted se udělalo strašně hezky když sem byl tejden pryč, tak tam hned povalím a ukážu vám fotky, myslím že by to už mělo být o dosti lepší :)
Karri
zasadili jsme dalších 9 kytiček a ty osatní už se pomalu vzpamatovávají, mají už celkem teplo. Ve čtvrtek je byli kámoši hnoji - krystalon na růst. Přidávám další foto - sou teda zase focený skoro za tmy, takže sou zase nějaká zvadlý:). PS: zítra po týdnu budu fotit znova:D
Karri
zasadili jsme dalších 9 kytiček a ty osatní už se pomalu vzpamatovávají, mají už celkem teplo. Ve čtvrtek je byli kámoši hnoji - krystalon na růst. Přidávám další foto - sou teda zase focený skoro za tmy, takže sou zase nějaká zvadlý:). PS: zítra po týdnu budu fotit znova:D
Karri
Zdarvím všechny growery!!! Zasadili jsme dalších 9 kytiček a ty osatní už se pomalu vzpamatovávají, mají už celkem teplo. Ve čtvrtek je byli kámoši hnoji - krystalon na růst. Přidávám další foto - sou teda zase focený skoro za tmy, takže sou zase nějaká zvadlý:). PS: zítra po týdnu budu fotit znova:D
zemi
Hele, všimnul sem si že odstraňuješ listí. Máš pro to nějaký důvod?? Listoví jakékoli rostliny je v období růstu strašně důležitý. Rostlina prostřednictvím listů získává energii!! Později taky využívá zásobní živiny v nich obsažené. Další problém, neméně důležitý, je způsobování šoků a následné zastavení růstu!!
Karri
já vím, v tech spodních patrech se to dít nemělo, původně to byl pokus o zaštípnutí, ale pak sem se dověděl že to je blbě, že až tak od šestýho patra se to má zaštipovat, ty spodní listy sem fakt nechtěl:( a ještě sorry za ty kiksy že tam mám tu zprávu dvakrát, další omil:) nebo podle tebe ty listy mám zatím nechávat všechny, právě některý ty spodníl listy sou tam úplně na houby, pač na ně vůbec nesvítí a tak neměli by jít taky pryč? thx:)
zemi
Já bych je nechal!! Byl by to pro ně zbytečný šok a právě teď se jim bude hodit každej lísteček. To že na ně moc nesvítí nevadí, na listy nemusí dopadat přímé sluneční záření. Rostlina dokáže využít i několikrát odražené světlo a je schopna provádět fotosintézu téměř za tmy s minim.množstvím světel záření!!
Karri
a mám se teda snažit vůbec zaštipovat? pač tento zákrok taky dost ubírá cyklu růstu!
zemi
Hmm toť otázka... Samozřekmě že pokud se ti to rozvětvuje dobře samo, tak je zbytečný to zaštipovat. Jenže, jestli potřebuješ mít kyti malý, třeba kvůli utajení, tak se tomu nevihneš! Pak musíš zaštipovat s rozvahou a co nejmíň!
Dobrá je FIM technika..
Karri
Ahoj tak dnes sem byl asi po týdnu a půl na poli a vůbec sem nevěřil svým očím, to hezký počasí udělalo svoje a kytky se vyhoupli snad skoro o polovinu taky sme tam našli prvního samce(teda myslím že to byl samec) chtěl sem to vyfotit detajlně, ale nevěděl sem jak to mám zaostřit, mám novej foťák:D a byli vybitý baterky, takže na experimenty nebyl čas!! Tak sme toho samce vytrhly a hodili do pi*e a pak sme našli dalšího, ale řekli sme si že skusíme otrhat na něm ty koule a chvíli počkáme co to udělá - může to pomoct? taky sme zalili a přidali krystalon na růsta a pač sme byli trochu zděšeni těma samcema tak sme do vody přidali trochu vápence to by mělo pomoci ne??!! díky za rady a vše co k tomuto máte tak pište, rád opovím na dotazy:) zde přikládám foto co sem pořídil
Karri
asi sem lama, ale ty fotky tam dávám asi nějak špatně, povede se mi to vždy až na podruhé, jinak další fotky přídám až budu mít čas, nejspíš zítra!(mám jich ještě 11)
Karri
heh, tak na potřetí to snad výjde:D vždy zaškrknu připojit obrázky z galerie, zvolím počet pak dám Submit Reply a pak si najdu cestu kde je mám uložený a pak dám dokončit a ještě si je označím a přidám si je do galerie, včem je chyba?
Karri
tak tady dávám další foto + fotky z drhuhého a třetího pole kde je to zatím jen po třech kytičkách :)
Karri
předevčírem sme zvětšili naši úrodu o dalších 9 miminek... :) vypadá to že se všechny chytli :P
Blood_THC
Podla mna su sraaasne blysko pri sebe.
Karri
myslíš že to vadí hodně... budou jen víc do víšky.. sme to udělali kvůli tomu aby to nebylo moc nápadný, všude sou samí z*urvený čórky!!! uděláme na každým poli jak kdyby jednu vobří kytku, která se bude skládat tak z deseti:) to půjde ne?
maslo
hej kamo nevim .... lepsi je mit 10 kytek dostatecne daleko od sebe aby mohli luxusne rust a vsude na ne svitilo a rostly do sirky ... musis mit podchycene mista kde corky v zivote nepudou ....
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od maslo
hej kamo nevim .... lepsi je mit 10 kytek dostatecne daleko od sebe aby mohli luxusne rust a vsude na ne svitilo a rostly do sirky ... musis mit podchycene mista kde corky v zivote nepudou ....


tak to by mě teda zaímalo, kde takový místo je..nejspíš někde v Africe
maslo
kamos to takhle minuly rok mel 6 early vedle sebe vyrostly pekne vypadaloto jak melo ale vinos celkm prumerny
Karri
ale my tech kytek budem mejt skoro čtyřicet tak to stačí!! hlavně aby si toho nidko nevšiml, má to nejkrutější kopřivový maskování:) ale teď budem asi dvě prostřední kytky přesazovat kvůli tomu že rostou strašně pomalu protože sou uprostřed mezi těma největšíma gygantama, tak je šoupnem na jiný pole:bandit:
Karri
zdravím, teď sem už tak dva týdny na poli nebyl a v pondělí nebo úterý tam s kámošema jdem přesadit asi ješště tak 1 - 9 kytek + jednu co už na poli je, ale je uprostřed ostatních a dostatečně tam nesvítí, ale došel nám krystalon na růst a přemíšlíme o tom jestli máme kupovat znovu ten samí, nebo jestli náhodou nemáme přejít na krystalon na květ!! poraďte někdo please:bravo: :frog:
Karri
zdarvím všechny growery!! včera sem byl na políčku a vše se celkem vede podle plánu, maskování pomocí okolní vegetace je suprové ale začínají se vyskytovat určité komplikace!!
-pokud si dobře prohlédnete fotky 1 - 5 zjistíte že listy jsou ožrané a oslizlé od slimáků, toto se zatím stalo jen cca na 4 menších kytkách, i když jsme slimáky uspěšně zahubili bojím se aby nepřišli další a navíc nevím co s listy které jsou napadené znáte někdo radu?
Je něco dobrého jak je odpudit? samozřejmě nepočítám hlídkování na poli s plamenometem:) :bong:
stefue
Zdravíčko karri,
Já si myslím že bys měl koupit zase krystalon na růst. Na květ je ještě brzo.
No a ti slimáci, mi se osvědčilo zakopat do země poblíž kytky kelímek s pivem. slimáci ho mají radši než kytky bohužel pro ně, neumí plavat. Tady je o tom všude hodně
Tak ať ti kýtí frčíí!!!
Reggaemanista
karri - Když už chceš hnojit takvým shitem jako je kristalon, tak na květ je lepší kristalon JAHODA než Kristalon plod a květ...;) více o KRISTALONech zde...
zemi
Méně nápadný než ten kelímek je třeba obsypaný stonek železnýma třískama, ovšem ne každý má k nim přístum jako já, coby mechanik seřizovač CNC mašin. Každopádně votestováno a učinný :death: Proti slimákům toho tady na G je spousta, takze
skus trochu zacmuchat :wink: S těma listama těžko něco uděláš. Prostě už zůstanou takový jaký sou. Jen je třeba to víc sledovat, pže budou náchylnější vůči plísnim a tak...
Jinak souhlas s Reggaemanistou. Krystalon je na hoven, použitelnej tak na růst. Jestli to je trochu možný, tak si pořid na květ neco lepšího. Třeba AHčko, nebo OBNko je taky dost good!!Určitě se ti to vratí ve výnosu a chuti.
Ja osobne bych už začal hnojit na květ. Krystalon se dlouho drží v půdě a i v hnojivu na květ je nějakej dusík. Nedostatek N mít nebudou jen se neboj :) A krom toho přemíra dusíku způsobuje kytce problém s přechodem na květ!! Rozhodně je škoda muset sklízet nedozrálé paldy.
Reggaemanista
karri : Jak bojovat proti slimákům najdeš zde...:)
Karri
díky vám moc za cený rady, dnes to kámoši byli zalít, malí zalili krystalonem na růst, a ty giganty už jen vodou, pač ten krystalon na květ tam tedy dávat nebudem, pomalu začnem sbírat slepičance a do tý doby se poohlídnem po nějaký lepším hnojivu, třeba to AHčko nebo OBNko!
A kde se to dá koupit? v normálním zahradnictví to asi mít nebudou, nebo se mýlím? Jinak v pondělí jdem asi vařit mlíko z jednoho samce co sme tam vytrhli a z různých záštipků
ps:před necelími čtrnácti dny už sme první vařili, postup, foto a věci k tomu i když to do tohoto fóra nepatří brzi dodám!! zatím se mějte:baby:
Karri
sory že sem sem nedodal to co sem sliboval, ale nic z toho se ještě nedělo a furt teď makám... tak strpení! thx :crazy:
Karri
konečně slíbené fotky!! roste to dobře... jen by to chtělo teď valit co nejvíce do palic aby byli co nejtvrdší a měli dobrou chuť :) kytek je už jen dvacet, ale 19 jich je 100% samice, zbytek byli hermáči a u té dvacété to není ještě jistý!! zatím zdravím a pište a pište!!
Karri
zdravím konečně se vše vydařilo a zde jsou foto... kykty rostou jako z vody jen to chce do nich něco narvat aby měli co nej chuť a hlavně tvrdý a velký pálky... největší macci už mají přes tři metry, kytek je dvacet - zbytek byli hermáči...:flamer: takže pište pište a pište... zatím čauwec :)
Karri
nechápu čím to... ale ty fotky jsem musel zmenšit až na 150x112 aby měli do 521 Kb takže to vypadá na prase a ani nevím jak, ale nepodařilo se mi je zobrazit, pouze v galerii... tak poraďte co jsem posral... thx :)
Karri
zdravím... už to roste až oči přecházejí... mám zde pár foto... ale sou ve špatným rozlišení... pač v tom větším mi zabírají moc... nevím jak sem sem dával před tím ty ostatní... a potřebuji ted poradit!! poslední hnojky co sme sem ted dávali bylo OBM a má cenu před sklizní ještě něčím hnojit? budeme sklízet cca za měsíc a půl a co by ted bylo nejlepší na hnojení aby to určilo hodně chuť a tvrdost a růst palic? a jak dlouho s tím máme hnojit a kde to sehnat a kolik to stojí :D ps: na posldní dva až tři dny před sklizní ke kytkám nasypeme slepičance a tím je spálíme a oni jako obranu budou vypouštět thc.. -> máte s tím někdo nějaké zkušenosti? nezmění to třeba kvůli tomu chuť a nebude to chutnat po hovnech? díky moccc!!!!
Reggaemanista
citace:
Původní příspěvek od Karri
zdravím... už to roste až oči přecházejí... mám zde pár foto... ale sou ve špatným rozlišení... pač v tom větším mi zabírají moc... nevím jak sem sem dával před tím ty ostatní... a potřebuji ted poradit!! poslední hnojky co sme sem ted dávali bylo OBM a má cenu před sklizní ještě něčím hnojit? budeme sklízet cca za měsíc a půl a co by ted bylo nejlepší na hnojení aby to určilo hodně chuť a tvrdost a růst palic? a jak dlouho s tím máme hnojit a kde to sehnat a kolik to stojí :D ps: na posldní dva až tři dny před sklizní ke kytkám nasypeme slepičance a tím je spálíme a oni jako obranu budou vypouštět thc.. -> máte s tím někdo nějaké zkušenosti? nezmění to třeba kvůli tomu chuť a nebude to chutnat po hovnech? díky moccc!!!!

Hnoj dál OBMkem, ale nezapomeň 14 dní před sklizní na flushing...;) A to s těma slepičákama je úplná hovadina, jak si na to přišel ? :rolleyes:
Tayem de Tox
Zkušenější tvrdí, že když to přeženeš se slepičákama, vzpomeneš si na to při každým kouření. Prostě, že to smrdí a tak..
A abys je spálit, to bys toho tam musel naházet fakt kila. No, to je jedno, ale hlavně je to blbost. To už rovnou potom můžeš použít třeba vápno nebo kyselinu.
Pokud jsi zastáncem teorie "Poškození kytky=víc thc".. tak je spíš jenom nalom,ne?nebo do nich zabodej hřebíky,to některý lidi taky dělaj..
lipi
No jediný čeho dosáhneš přehnojenim slepičincema v posledních třech dnech života tvý kytky bude to, že se z toho hulení leda pobleješ.... On ten flusing neni žádnej výmysl! Těch 14 dní to ještě hnoj tim OBM, nebo těma slepičincema, nebo si kup Final Solution, když chceš něco na nafouknutí a chuť palic, ale rozhodně ten flusing dodrž!!!
Peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma