Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
ww a HH na strome - Klikni zde pro originální téma
ges
Takže konecne jsem si sehnal krasne rizky od nasi krasne clenky wildy. Je to jeden rizek white widow a jeden holands hope. Budu je pestovat na zhruba 6m strome ve dvou kyblech o objemu 10l. Na dno kyble dam vrstvu pisku a na ni smes perlitu, hliny pro kaktusy a hliny s aktivnim humusem. Na rust budu hnojit krystalonem start a na kvet si koupim obm.


Hned jak u nas prestane prset pujdu je zasadit. Zatim posilam foto rizku z převozu vlakem.(ta treti kytka je ww a je pro komose).
ges
zdarec vsem, mel bych dotaz: Co bych mel dat na povrch substratu, abych co nejvice zabranil zbytecnemu odparu vody. Myslite ze kdyz tam dam nejakou folii, ze se tam bude tvorit plisen? Pak me jeste napadlo ze bych si tam zasadil mech, rika se ze drzi vlchkost ne?

Jinak cekam nez oschnou stromy a konecne pujdu zasadit.
Lahvan_FlaskiCZ
dej tam netkanou textilii, je levná a navíc působí dobře na prohřátí půdy a zabraňuje odparům vody. dvě varianty, černá a bílá.

seženeš v každém zahradnictví, dává se např na jahody.
Použíj Mulčovací kúru.
citace z odkazu výše :
Popis: Drcená a tříděná kúra jehličnatých stromů.
Určení: K mulčování záhonů (zabraňuje růstu plevelů a odpařování vláhy z půdy), okolo okrasných a ovocných stromů, k vysypávání cest, oddělování záhonů a na úpravu dětských hřišť a koutků.
ges
diky za rady. Zkusim teda asi tu kuru. Nasbiram ji nekde v lese, snad to nebude vadit a nedonesu si nejakeho skudce.
gona
blbosť zbytočne ti zvýši kyslost pôdy...
ges
Zdarec konecne u nas prestalo prset a vsechno krasne uschlo, tak jsem mohl bez problemu nainstalovat kyble a zasadit kyticky.


1. moje vybava
2.HH
3.HH
4.pohled ze stromu
5.WW
6.WW
7.Pohled ze stromu na strom(takova ta bila tecka v dalce je muj kybl)
Lahvan_FlaskiCZ
byly kybl bych byt tebou necim hnedym natrel, doporucuji INDUSTROL, tolik to pak nemlati na tom strome do oci. btw letos asi zkusim nejaky strom taky. :sun:
ges
to Lahvan_FlaskiCZ: Natirat to urcite nebudu, to se mi fakt nechce, ale asi udelam prirodni maskovani a to tak ze ohnu okolni vetve okolo kyblu a tim vete nijak neposkodim a budou zelene po celoy rok.

To Locus: 1. ze zacatku budu zavlazovat jednou do hliny zapichlou 2l PETflaskou s proderavenym vrskem a casem az kytka povyroste pridam druhou, pripadne podle potreby pouziju flasky s vetsim objemem.

2. Stromy jsou vysoke tak 6-8m, nemam moc dobry odhad, kdyz je neco do vysky, ale budeto max 10m.

3.Strach, ze to spadne mam zatim u smrku kde je HH , protoze jsem nemel dost provazu a drzi to tam jen tak na heslo, ale priste to privazu poradne a bude to ok. U druheho smrku strach nemam, je tam dobre rozpolozeni vetvi a kybl by tam a drzel i bez provazu.

Jinak si myslim ze borovice nejsou zaz az o tolik pevnejsi nez smrky a pro pestovani jsou o neco horsi nez smrky (hur se na ne leze, maji ridsi vetve a pritom stini na kytky). Smrk je podle me idealni strom pro pestovani.
ges
Zdarec po dvou dnech jsem to nevydrzel a musel jsem se jet podivat na moje kyti. Zda se mi ze ani o trochu nepovyrostli, ale co bych chtel po dvou dnech. Zjistil jsem ze v kyblech je jeste trochu mista na hlinu, takze jeste prikoupim tak 5, nebo 10l. Jinak jsem ke kytkam pridal do hliny zavlazovaci Pet lahve s vodou a zjiistil jsem ze ww zacala vonet krasnou omamnou vuni.

Vymyslel jsem program pro moje kytky:
1.Pristi tyden prisypu ke kytkam novou hlinu.
2.tyden na to pohnojim prvni slabou davkou krystalonu start
3.dalsi tyden zastipnu
4.po tydnu zase pohnojim krystalonem
5. a na tri tydny odjedu za hranice, takze doufam ze to beze me
prezijou.
ges
dnes jsem se byl zase podivat na kytky. Rizek ww vypada ze uz si zvykl a zacina rust a mohutnet. Rizek hh je zatim nejaky zasekly a zezloutly mu spodni listy, tak jsem je otrhal.

sice neni naco koukat, ale jen tak z nudy sem neco hodim.
1.ww
2.ww
3.ww
El_Liberal
ges: pekne chlape, ale pokud tam davas kuru, tak to asi nebude moc provzdusnene.. a k cemu ti bude ze to nemusis zalevat, kdyz ti to uhnije?
jude
No ja si nemyslim ze mu to uhnije, ked tam nema moc velky otvor(na tej flasi)...mojho kamarata foter je zahradkar a na viacerych kvetinach to takto spravil a ani jedna mu neuhynula :)
ges
El_Liberal: nevim proc by to melo hnit a proc by to nemelo byt provzdusnene, ja tu kuru nebudu mychat do hliny, ale dam ji na povrch.
ges
Dnes jsem bylu kytek, prisypal jsem novou hlinu. Do kazdeho kyble jsem pridal 1,5l perlitu a 2l hliny, kterou jsem nakopal na zahradce. Takze ted mam v kyblech neco pres 13 litru zeminy. Holands hope porad stavkuje a moc neroste, ale kdyz jsem prisypaval hlinu, tak jsem se podival na jeho korenovy system a vypadato ze se mu pekne rozrostl, takze doufam ze zacne rust.
White widow uz roste pekne a zacinaji ji rust vetvicky.
www.emerald.ic.cz
Omlovam kvalitu fota, ale nemohl jsem to vyfotit lepe, protoze me zastihla bourka, takze jsem rad ze sem to vyfotil alespon takhle.
hh jsem nefotil, protoze vypada furt stejne.
ges
letos pestuji porve z rizku, tak mam dotaz na nekoho kdo uz ma z rizky nejake zkusenosti. Chtel bych se zaptat jak dlouho muze dobre prokorenenemu rizku trvat nez zacne rust a jeste se chci zeptat jestli je dobre rizky zastrihavat nebo je nechat volne rust, mam takovy pocit ze se to budou asi pekne vetvit samy.
ges
zdarec mam zde dalsi aktualizaci, dnes je to 20 dni co jsem rizky zasadil do kyblu. Holads Hope uz trosku porostl a vypada zdraveji, ale porad jeste neroste 100%ni rychlosti. Bila vdova narozdil od HH nasadila pekelne tempo, dnes jsem ji zastrihl.

1HH
2HH
3HH
4WW
5WW
6Zastrihla WW
ges
Po tydnu nove fotky. HH je vpoho a krasne roste. U ww me dnes cekalo mensi prekvapeni. Kdyz jsem sel ke stromu, uz z dalky jsem videl ze mi spadla na zem pet lahev s vodou. Hned jsem pomyslel na nejhorsi a rychle jsem dobehl ke stromu. Podival jsem se na horu a videl jsem ze se prevrhl kybl. Nejakym me neznamym zpusobem se povolil provaz a asi pusobenim vetru se kybl prevrhl. Bile wdowe se nastesti nic nestalo, akorad je trosku ohla jak se tahla za svetlem, ale to vubec nevadi. Priste vemu provaz a pro jistotu privazu oba kyble jeste jednou.

1.hh
2.hh
3.hh
4.ww prevrhla
5.ww prevrhla
6.ww
7.ww
damsiveku
Doufej že si nezabral místo nějaký veverce, aby ti to pak nesklidila:D
Ať tě nesetřelí myslivec, nespadneš a nezmlátí tě veverky:wink:
(mohl si skusit samozavlažovací kýbl někde sem ho tady viděl)
mír veka
ges
Jo o samozavlazovacim kyblu jsem uvazoval, ale nakonec jsem ho neudelal, protoze by to pro me bylo strasne namamhave. \musel bych sehnat kyble, na 4krat snema jet 3km na kole, vynest je na strom, vytahat nakou vodu a to se mi proste nechce.
ges
Dnes jsem holky pohnojil slabou davkou krystalonu start. Ke kazde kytce jsem dal pul odmerky rozpustenou ve 2l vody. Zasrihla vdova nejak nechce rust. Uz je to tri tydny od zastrizeni a porad se mi nechce rozvetvit vrsek. Dokonce vdova z toho chytla nejaky šok a zacala nakvetat a uz se ji tvori i trocha priskyrice. Snad se holka vzpatuje a zecne se ridit podle svetla.


1.HH
2:HH
3.HH
4.WW
5.WW
6.WW
Blood_THC
Ako mas spravene te pet flase mas ich bez vrchnaka alebo mas v nic len malu dierku??? Ms to odskusane? Lebo ja to xcem tiez podobne spravit.
ges
to Blood_THC: Ve vrsku je jen mala dira . Ma asi tak 3mm v prumeru. Jo mam to odskosene, pouzivam to uz tretim rokem a myslim ze v horkych letnich mesicich bych se bez toho neobesel. Az budou velke horka, tak bud budu davat do jednoho kyble dve 2l pet lahve, nebo jednu 5ti litrovou. Jinak v dnesnim obdobi kdy nejsou moc horka je to vcelku zbytecne. Ted by mi jedna pet lahev vydrzela u kytky tak tři tydny, takze je to v celku zbytecne a mam ji tam jen pro jistotu kdyby nahodou neprselo.
Kolom&n
mas to pekne letos jsem taky chtel vysadit na stromy nebo aspon na jeden.Ale nejak sem se nemohl nikam na strom dostat a ani se me nechtelo lozit nekde.......taxem to PRDL na Flicek Pěstu Zdar
ges
Zdarec po dvou tydnech jsem konecne navstivil moje kyticky. Kdyz jsem lezl nahoru, mysel jsem si ze najdu polozivou zeschlou vetvicku, ale kdyz jsem vylezl uplne nahoru zazil jsem sok, misto zeschle vetvicky na mne cekal vcelku vzrostly kerik, fakt mi holky udelali radost.





1-3 WW
4-6 HH
Aidam
Teda ten kmen za kterej se držíš vypadá docela tenkej.Hodně zdaru a nezabij se...
ges
dalsi aktualizace, minule jsem zapomel dodat ze jsem kytky pohnojil krystalonem start, ke kazde kytce 1 odmerka, dnes jsem dal neco vic jak jadnu odmerku. priste zacnu kytky ohybat pomoci dratu, protoze uz ted jsou kytky moc huste a na spodni vetve neprosvita svetlo.

1.ww
2.ww
3.ww
4.hh
5.hh
6.hh
7.omylem utrzeny list hh, ma krasne temne zelenou barvu
ges
zadarec dnes jsem se kytky pokusil nak poohybat, abych z toho nemel takove housti, na spodni vetvicky totiz skoro vubec nesvitilo slunicko. Zkousel jsem je ohybat pomoci dratu, ale to mi moc neslo, tak jsem je ohnul pomoci provazu.

Protoze zacala houbarska sezona, tak jsem dnes kyble poradne zamaskoval, takze ze spodu uz vubec nejdou videt. Houbari sice necumi po stromech ale pro jistotu jsem je zamskoval.


1.ww
2.ww
3.hh
4.hh
ges
mam spatnou zpravu, rostlinky jsem tyden nezalil a kytky skoro zemreli. WW byla povadla, mela zlomenou jednu vetev a celkove byla vyvracena do strany. HH byl skoro suchy, par listu zemrelo, ale vetsinu listu mel na omak jeste trochu vlhke, kdybych prisel o den pozdeji, tak hh by uschly temer vsechny listy.

1.hh
2.hh
3.ww
4.ww
ges
Dnes kazda kytka dostala 1,5 odmerky krystalonu start, a 5l vody, takze doufam ze to vydrzi vic jak tyden. Jinak holands hope ma strasne moc vetvi, napocital jsem 35 tech vetsich a z kazde roste spousta dalsich.

Nevim jestli to je normalni, ale zlotnou mi ty nejvetsi listy, mozna to bude tim suchem, ale nevim, nevite cim by to mohlo byt? prikladam foto

1. zlute list
2.hh
3.hh
4.hh
5.zluty list
6.ww
7.ww
8.ww
ges
Zdar dnes jsem zase pohnojil jednou odmerkou krystalonu, ale zda se to byt zbytecne, kytky uz vice nerostou, asi by chteli presadit.

Trapi me zloutnuti listu zda se mi ze jich zloutne cim dal vice, pls poradte cim to je, nebo jestli to je normalni.

1.zlute listy WW
2.WW
3.WW
4.WW
5.zlute listy HH
6.HH
7.HH
8.HH
ges
tak dnes jsem byl holkam vylit vodu s kyblu. Opet jsem je pohnojil krystalonem.
HH se uz tak nak zacina prepinat na kvet, zatim nic moc, ale sem tam naka bliznicka uz je.

Nyni mam v planu toto:
Pristi tyden naposled pohnojim HH krystalonem start. Pote nasadim do akce OBM a budu jim hnojit kazdy tyden po dobu 6ti tydnu. Posledni dva tydny necham kytku spotrebovat zbytky hnojiva a budu ji porolevat cistou vodou. Pro ww plati to same jen stim rozdilem, ze nez zacne kvest, tak dostane este navic jednu, nebo dve davky krystalonu.


dotaz: Mate nekdo zkusenost se strihanim spodnich slabych vetvicek, projevi se to nejak na velikosti vrchnich palic, nebo je zbytecne je strihat ?

1.ww
2.ww
3.hh
4.hh
shakelukas
cau pekne kyti,taky se chystam pristi rok sadit na stromy..... ale uvidim,chtel bych tam sadit prevazne rizky...
pyroman.cz
kytky vypadaj zatim moc pěkně :) ... jinak k tomu dotazu: samotnýho by mě to zajímalo ... ale muj nazor je , že když ty sponí větvičky ostříháš, tak kytí dostane menší šok a začne produkovat víc thc , a možná že by se to projevilo i ve výnosu.....

mno , moc tomuhle nerozumim ,radši si nechavam radit ...ale doufam že sem aspoň nějak pomohl :D
zkuřřř
ges
shakelukas: Na stromy sad jen rizky je to nejlepsi, kdyz budes sadit ze seminek tak je sad alespon po dvou, pak jedno vytrhni, ale je to na nic.

pyroman.cz: no nevim jestli bude mit vic thc, ja si spis myslim ze kdyz je odstrihnes, tak by se to mohlo projevit narustem hmoty u hornich palic, ale kdo vi jak to je radeji to delat nebudu, depta me kdyz kytka chytne sok a neroste
Ježíš
mas to pekny, taky jsem chtel jet stromy ale nejsem veverka ;) na kazdej pad proti corkam supr vec. urcite by se ti vyplatily samozavlazovaci koliky, bylo to tu nekde na groweru, jeden stoji asi 100kc, ke kazdymu kyblu bys pridelal jeste jeden kyblik (20l vody) a nemusis tam dva tydny lozit, akorat je blby to najednou naplnit. k+
lipi
Ke tvémui dotazu asi toto: Rozhodně je zbytečný nechávat tam ty spodní chudý větvičky, protože zbytečně berou živiym vršku a stejně z nich nesklidíš nic moc dobře hulitelnýho. Z toho plyne, že se to i projeví na horních palicích, ale nepočítej s tim, že když ostříháš spodní větvě, tak sklidíš půlkilový palice:frog: Jinak máš ty kytky moc pěkný
káfórjů
caves ges
:eek: idem si oči vyočiť aké máš pekné stromovky :eek:
jednoznačne do toho budem musiet íst znova budúci rok....bo stromy sú super....;)
HH mám aj ja a tiez sa mi sama pekne vetví....
tagze prajem úspešné dozretie a oberáčku ( stromovú ) hehe

kcem este vediet ci ti HH uz kvitne???
ges
strih: zdarec uz jsem u kytek nebyl dva tydny, takze nevim jestli kvetou, ale kdyz jsem tam byl naposled, tak HH mela sem tam nejakou bliznicku, takze ted uz mozna dela palicky, kazdopadne v patek tam pojedu a dam vedet. HH se umi fakt brutalne vetvit, te moji rikam koberec.

Co tobe kvete uz HH, cekal jsem ze bude kvest drivejc, jestli v patek nebude mit mini palicky, tak si rovnou na tom strome hodim provaz na krk :)


Jo a vsem moc diky za karmy, ani jsem netusil kolik lidi fandi stromarum :)
No mne HH este stale nie a nie zacat...dnes by som kcel doniest nejaké fotky konecne a uvidim co je new....
Ježíš
Strih-bud v klidu, mne HH taky jeste nekvete, ale uz vim ze je to na beton holka. Ale mela by se rozjet kazdou chvili at nezplesnivi :eek:
Ježíš: Ako vies na beton ze je dievčina, ked este nekvitne???what? :rejp:
Ježíš
tusim ze se tomu rika preflowers. like this motofoko ;)
ges
kua tak ted jsem byl na stromech a sem pekne nasranej, wdowa plno zlutych listu, celkove vypada nemocne a na stonku trocha plisne.

HH sem asi prehnojil boco, taky ma plno zlutych listu ale jeste jeste vice listu cerveno hnedych ktere jsou suche uplne. Jinak bliznicky ktere tak pekne zacala nahazovat vsechny uschly a vubec nekvete. Doufam ze letos neco sklidim, kdybych zasadil muj noname, tak by to bylo v klidu
Ježíš
hmm mrkni jesli to neni napadeny nejakym skudcem
ges
Na listech vdovy se delaji takove bile nepravidelne tecky, nevim z ceho to muz byt.
Ta HH bude asi prehnojena.
gona
citace:
Původní příspěvek od ges
kua tak ted jsem byl na stromech a sem pekne nasranej, wdowa plno zlutych listu, celkove vypada nemocne a na stonku trocha plisne.

HH sem asi prehnojil boco, taky ma plno zlutych listu ale jeste jeste vice listu cerveno hnedych ktere jsou suche uplne. Jinak bliznicky ktere tak pekne zacala nahazovat vsechny uschly a vubec nekvete. Doufam ze letos neco sklidim, kdybych zasadil muj noname, tak by to bylo v klidu
sa nediv na stromy nemôžeš chodiť 1 raz za 2 tyždne preto sú to stromy lebo si môžeš najsť v blizkom okoli svojho bydliska ja nechapem že už si spravil tuto chybu 3 rok aj minule si sa stažoval že su moc daleko od teba,, nechapem ,, čo tam kde byvaš niesu stromy?:D inak podla toho čo pišeš je to prehnojene
ges
u nas je stromu a stromu, jenze taky hodne lidi, takze to musim dat trochu dale. Jinak to neni zas az tak daleko, pesky tam dojdu tak za 30min, a na kole jsem tam tak za 10min mozna rychleji . Ja tam nemuzu chodit protoze byvam cast pryc. Taky mam strach z toho ze me nekdo vystopuje, mam docela napadne kolo a kdybych jezdil po stejne ceste co tri dny, tak by si toho nekdo vsiml. Hodne casto potkavam po ceste i nejake lesaky bo co a dokonce kdyz sem v kvetnu vezl kyble tak jsem jich potkal asi 8 a z dalky na me rvali ze hriby jeste nerostou :).

Jo a jeste jsem se dival na nemoce kytek, a mozna ze to bude taky spatnym pH, tak priste holkam pridam trochu hydroxidu vapenateho
Ježíš
citace:
Původní příspěvek od ges
kdyz sem v kvetnu vezl kyble tak jsem jich potkal asi 8 a z dalky na me rvali ze hriby jeste nerostou :)


lol :D taky kdyz jsem nesl na jare kyble jsem potkal chlapka ktery zrovna natiral plot-to musel byt fakt luxusni pohled: roztrhana klokanka a jeans, na zadech batoh s kanystrama, v kazdy ruce 10-ti litrovej kybl plnej hliny. no co mam delat kdyz nemam cernocha, samo se to tam neodnese :D
JAHmaican
Tak už i huliči jsou rasisti :flick:
Ježíš
citace:
Původní příspěvek od JAHmaican
Tak už i huliči jsou rasisti :flick:

ty nejakyho znas? :flick:
ges
Dnes jsem byl kytickam mirne zmenit pH. HH se jeste nedala do kvetu, WW uz asi konecne poznala ze se blizi podzim a vypadato ze se pusti do kvetu.

Mam dotaz ohledne WW. Udelala se mi na stonku jedne vetvicky takova seda plisen, ktera je max 1cm vysoka. Nikdy sem se jeste s plisni nesetkal, mam vetvicku ustipnout? V pripade ze bych tam vetvicku nechal bude se plisen sirit? zatim to vypada ze plisen nepostupuje.

Jeste prilozim foto nemocneho listu, je to prirozene starnuti, nebo to je nedostatek neceho?
ges
Par palicek hh z 15.10.
pozerám ze ti to sfialovelo nejako...
nemás to nejaké riedke??? ten čas si predsa aspon 1x do tyzdna nájdeš na bylinky....
ges
Strih: Ridke ty palici nejsou, jsou docela tvrde, ale jsou strasne male...celkova doba kveteni byla jen asi tri tydny a to jeste ve spatnem pocasi :(, Nejvetsi chybu jsem udelal, kdyz jsem si na jare rikal ze kytickam udelam svetlo po cely den - byla to chyba, kytky meli moc svetla a strasne pozde se prepli na kvet. Ted vim ze kytkam staci i trocha stinu aby se prepli na kvet
to ges: no neviem mne tak isto neskoro zacali kvitnút a dozreli v pohode.....az na tu corku no......
vravis ze sú malé palice.....hmmmm....cim si hnojil???
ges
Ze zacatku krystalonem start, potom obm, ale tim obm jen mirne
hnojenie je dost dôlezitá procedúra a preto netreba len mierne ale podla návodu...hehe....niekedy mozno aj troska viac
ges
Ja vim jak hnojit, ale kvuli tem destum sem nemohl
JAHmaican
citace:
Původní příspěvek od ges
Strih: Nejvetsi chybu jsem udelal, kdyz jsem si na jare rikal ze kytickam udelam svetlo po cely den - byla to chyba, kytky meli moc svetla a strasne pozde se prepli na kvet. Ted vim ze kytkam staci i trocha stinu aby se prepli na kvet


Podle mě je tohle blbost.
I když je kytka ve stínu, tak fotoperioda je pořád stejná, nic to na tom nemění, že má o trošku mín přímých slunečních paprsků...
ges
i troska min slunecnich paprsku staci na to, aby kytka zacala drive kvest


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma