Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Policajti? - Klikni zde pro originální téma
Dude
Hele lidi zajímalo by mne co si myslíte vo policajtech. Já jsem dřív vždycky považoval poldy za takový nadlidi (základka) a čim jsem starší tim jsem skeptičtější. Ale zase jim nechci křivdit, třeba to nejsou jenom kreténi.
Jenom když si vezmu, kdo se většinou chce stát policajtem, s pár policajtama sem se bavil a většinou takový latentní náckové...

Jaký máte vy osobně názor na policajty?Nebo nějakou zkušenost (nemusí bejt jenom s hulenim), třeba i pozitivní.
rastajohn
Me se jenom jednou stalo ze sem cadil s kamosema pred hospodou dojelo 5 aut (hulicskou hospou).A tak si nas zapisali ani neprohledavali a jeste pred tim nez sli zkontrolovat hospodu se jeden zeptal jestli nemame travu na prodej.No potom nekdy uz nevim presne bylo to minuly rok sme fsichni sli na vyslech, kttery vypadal takto zenska vyslecharka"tak co mi k tomu muzete rict" ja "nic protoze si nic nepamatuju" zenska V "no tak to vyresime blokovkou 500kc... to byl muj cely pribeh od te doby me nekontrolovALI semi teda zda....ale asi jo.
livo
Platí dvě hlavní zásady:
1. dobrý policajt je 24 hodin ve službě
2. nesvěřuj se s ničím nelegálním ani dobrému ani špatnému policajtovi

dobrý policajt= dobrý a poctivý člověk, ale nemůže být kamarád
-->> pokud se dobrý policajt dozví něco, co je v rozporu se zákonem, je jeho povinností zakročit, nebo minimálně předat informace kompetentním orgánům - to je dobrý policajt, který vás ochrání před nepoctivostí a můžete se na něj ve všech legálních věcech spolehnout

špatný policajt= nespolehlivý člověk a kámoš
-->> policajt, který o vás ví, že pěstujete, hulíte atd. a "nikomu to neřekne" - ten je nejnebezpečnější, na takovýho člověka se nikdy nespoléhejte, protože žije v obrovském rozporu člověk-policajt x člověk-kámoš a vždycky se v krizový situaci přikloní na tu stranu kde to pro něj bude výhodnější.
Jak může být někdo dobrý policajt (a za naše daně), když si neplní svoje pracovní povinnosti? A jak se tedy na něj můžete spolehnout, když je to vlastně podvodník? Jak poznáte míru toho, že policajt-kámoš se bude poctivě chovat zrovna k vám?
hh-top
Možná se k tomu nejlépe vyjádří naši kolegové,kteří policisty jsou či byli. Dokonce jsem přesvědčen, že i mezi naší mírumilovnou omladinou se jich pár najde, kteří by si to řemeslo uměli představit jako svoje. Mé osobní zkušenosti s policajty jsou tyto: Lžou, kradou, šukaj a cpou se do autobusů, čímž se od ostatních občanů výrazně splývají.

Kdo nehulí s policajtem, ať si hulí s kým chce!
miki
No jasne, vsude se najdou slusny lidi a vsude se najdou hovada. Je teda pravda, ze nejvic hovad je v nasi mestsky policii, to sou opravdu kousci.
mad.maq
No mne jednou corli z auta vsechny doklady /nic jineho sam tam nemel a do stanu se mi doklady brat nechtello/ tak jsme nalozili vsechny veci do auta a jeli za bengama. Oni furt ze se na to mam vyprdet ze to stejne nevyresi atp., no potom jsme sepali protokol, to jsem si pripadal jako bych to auto vykradl ja, a pak to sli vyfotit :) tu fotku bych fakt chtel protoze (otevreli si dvere), ale ty masla fotili kufr. Tak sem ho otevrel, a na ne se vyvalilo spoustu batohu, spacaku, bubinky, rido, a takove dulezite veci na peknou stanovacku :)....... no bylo to pekne na picu /celou dobu jsem mel strach aby tam nekde nebyla Ganja, protoze tam byla fakt vsude :)
nakashi
Chapu, ze i mezi policajtama jsou slusny lidi, ale moje zasada je NEVER ZADNYMU POLICAJTOVI! Moje zkusenosti s bengama jsou na 99% spatny, netvrdim, ze kazda svestka je pica, ale moje heslo -- ACAB! Myslim, ze pro Vasi pohodu, klid a bezpeci je to to nejlepsi motto.
Piskot
:flick:

[Edited by Piskot on 19-01-2002 at 01:14 PM]
oton
fízlové v americe to už je něco jako kult, tady je většina lidí nesnáší ale tam maj velkou pdoporu vod gaučáků a myslej si že si můžou dělat co chtěj, (no ne že by si to ti naši někdy taky nemysleli) ale přece jenom ti američtí to je vohodně větší SHIT

sám sem tam teda ještě nebyl ale stačí sledovat nějaký dokumenty a ty jejich USA filmy (většinou braky) a hned si člověk udělá vobrázek, ale vono je to celou tou jejich divnou společností, se kterou nesympatizuju
livo
re hh-top: souhlasím až na nadpis tvého příspěvku ;) a přidávám:

Kdo nehulí s policajtem, hulí bezpečněji!!
hh-top
Teda jestli ty ..... jsou to, co máš na mysli?

Kdo nehulí s nikým, ať si klidně zahulí sám!
malasorte
Moje zkušenost je následující : mě prudí policajti skoro pořád kvůli kolu - jezdim flatland na freestylovým biku (vypadá to jako BMX se stupačkama) a furt kde mám odrazky, světla, atd. Vždycky ale jen hrozí a žádná pokuta. Jen jeden byl nějak horlivej a chtěl mě pokutovat, ale měl taky kolo a chyběly mu odrazky. Když jsem ho na to upozornil tak se zatvářil zklamaně a nechal mě na pokoji. Toť vše.
livo
joo jasně :sun:, já myslel, že jsi reagoval na mě :D:D:D:D, moc jsem :smoker:
maslox
No moje zkusenost s bengama je prozatim kladna. Muj "kamos" [spis miho kamose kamos] je svestka a normalne snim hulim brka a von sam pestuje.
Jo jednou gdyz jsem jel z hospohy tak revizori delali zatah na tramvaj! Zastavila asi 50m pred zastafkou a u kazdej dveri se vobjevil revizor a za nim 2svestky. Z tohodle se nedalo zdrhnout a tak jsem presel na metodu ukecavani. Benga me pochopili a rikali ze jsem chudak ale ten Revizor stejne tu pokutku napsal!
:flick:HEHE stejne sem to nezaplatil:flick:
oton
:-) heh s tim kolem mě to docela překvapuje, já jezdim na kole asi 8 let naprosto všude, do práce, do hospody, v zimě v létě, naše město je na rovince a proto je pro ciklistu gaučáka jako jsem já ideální

za celých 8 let sem vystřídal asi 3 kola teď mám nádhernou ukrajinu v modrobílé barvě, pruhovaná (jediná ve městě) celých 8 let jezdim bez světel, odrazek či jiných pičovin

jezdim, střízlivej, zhulenej, spitej, prostě za každých podmínek, a nikdy mě benga neotravovali! asi už si zvykli :-)))

PS: jestli jste někdo tak vášnivej ciklista jako já, tak jestli ste si všimli toho, že když se někdy opijete nebo zhulíte, že skoro nemůžete jít po svejch, tak sedne te na kolo a jedete v pohodě ?! já sem to už zjistil, že líp jedu na kole než chodim, když sem na sračku :-))

jo a teď v tom sněhu a mrazu, to jsou jízdy, to je prostě hardcore :-)) a to mě baví
Vysmátá cyklistka
Otone, hej brácho, já na kole jezdim JEDINĚ zhulená, nevim jak je to možný, ale mam pak reflexy vostrý jak blázen a hlavně s tim kolem splynu v jedno, nejradši holduju off roadům v lesích, smažim si to z kopce mezi stromama, vysmátá až na půdu a dycky si řikam, jaká je to parádní jízda, mam ovšem problémy s vyjížděnim kopců na silnicích, kde nahoře musim z toho kola slízt a vždycky čekam jestli omdlim, pozvracim se, nebo rovnou na místě umřu ( nejsem žádnej sportovec, ale přesně jak řikáš, radši to našrot vyšlapu, než to jít po svejch).
Jinak jako klasickej zhulenec nemam na kolo žádný speciální voblečení, ale co mam ráda jsou upnutý elasťáky na chlapech, vy to asi musíte nenávidět, ale já si takhle všechno prohlídnu.
Nosíš elasťáky, Otone?

Dude
Teď nevim, jak moje otázka vyzněla, chtěl jsem si jenom udělat konkrétnější obrázek, jaký lidi maj zkušenosti, zas mi ta otázka tak stupid nepřišla.
malasorte
Oton & VysmataCyklistka : Jo souhlasim, ale jednou sem jel v noci a byl jsem zhulenej jak motyka a nějak mě napadlo, že mam špinavý zuby na převodníku, tak sem šáhnul dolů a začal to prstama čistit. V tom okamžiku jsem omylem šlápnul do pedálů a pěkně si označkoval ukazovák s prostředníkem. Od tý doby se radši pořádně soustředim na jízdu a závodim sám se sebou.
oton
for cyklistka: :-)) dobrá sranda ale bohužel tě nepotěšim elasťáčky nenosim na kole ani jinde, mám rád volný kraťasy na kole to je nejlepší všude to fouká :-)) a td.

for malasorte: :-)) to ses blazen strkat ruce do retezu jeste za jizdy, me se tohle stalo asi pred 8 lety na jednom stroji a to ozubeny kolo mi propichlo dva prsty az na kloub, nastesti nasledky zadny (coz by me dost sralo protoze hraju na basovku) ale pohled na svuj vlastni kloub byl hustej... :-)

fo all: ale jedno je jasný jezdit na kole je fakt dost v pohodě a aspoň něco děláme pro svoje prohulený tělo a plíce, když sem měl auto tak sem akorád projezdil partu peněz a všude sem si vozil zadek, kolo je nejlepší, teda jestli nebydlíte v horách, protože ty kopce ty bych asi neskous :-)
hh-top
nepoužil jsem to ošklivé, ale to hezké slovo, chytrost, byť i v negativu. No hard feelings, mate, chtěl jsem jen vyjádřit kvalitu otázky, která v odpovědích nutně vyzní tak, že každý policajt (stejně jako všichni ostatní lidé) je jiný a že shrnout je do jednoho šuplíku není ani možné, ani chytré.
That´s all folks.
Guru
Ja mam jednoho kamose policajta a myslim ,ze je to dobrej kamos i dobrej policajt.Normalne si pred nim motnu speka a zacadim a vi i to ze jsem se pokousel pestovat.100% mu verim.Popravde receno si ani nedovedu predstavit situaci ,ve ktery by se musel rozhodovat jestli me jako praskne nebo ne(jak tady nekdo psal predtim).Myslim ze o takovy lidi jako jsem ja (konzument a obcasnej pestitel), se policajti ani moc nezajimaj.Protoze co by z toho meli ,akorat papirovani navic...
Dude
no jasně, to vim, že každej člověk (tim pádem i policajt) je jinej a zobecňování je blbost.

Peace, Dude
GreenMary
Zdravíčko dromedáři..

Souhlasim s názorem, že policajti jsou taky lidi. Ale myslim si, že už to, že jsou policajti, je musí do života hodně psychicky poznamenat. Neříkám, že "fízl"="blázen", ale...:
Vemte si to takhle: Když se nějaký člověk stane například učitelem(středoškolským), tak ať chce či ne, musí mu to do budoucna silně ovlivnit život. A z větší části negativně. Jde se třeba někam bavit, a ať jde kamkoliv, tak všude potkává své opilé studenty, jak se válejí na svých opilých spolužačkách. Učitel si ani nemůže užít zábavu, protože za ním studenti lezou a obtěžují ho svými nejapnými poznámkami typu "Důchodci jsou o patro níže, pane profesore". Leckdy se opováží drzé studentky dokonce vyzvat svého učitele k tanci. Ti proto často trpí syndromem "strachu z parketu" a kinderdiskotékám se vyhýbají obloukem. (Sám znám jednoho takového profesora, na kterého tento profil sedí perfektně.)
No a policisti to mají velice podobné, ale v trochu jiném měřítku. Když Vám někdo, s kým se zrovna seznámíte ve své oblíbené huličské hospůdce, po chvilce řekně, že je chlupatej, Váš pohled se od té chvíle poněkud zkreslí. Vaši důvěru by si daná osoba získala mnohem snáze, kdyby pracovala například jako dojič krávy(nebo učitel). Strach o svou svobodu je totiž v takovém případě na místě. Pokud na víc v té hospůdce narazíte na policistu Ignáce Bonzáka, můžete se se svými milovanými kití nejspíše na čas rozloučit. Nezapomeňte říci sousedce, ať Vám je chodí zalévat...
Vyslovuji tedy hypotézu, že policista (a učitel) je vlastně chudák. A být policistou a zároveň dobrý člověk je velký handicap..

Ciao.. GM


P.S.:Nechtěl sem se dotknout žádného policisty ani učitele. Pane profesore, nezlobte se...

P.SS.:A vlastně mě vůbec neberte vážně...

[Edited by GreenMary on 13-01-2002 at 11:37 PM]
czert420
oton is a goddamn genius...it would have never occured to me that i could actually learn something about a country's police force by watching a fuqn tv show! incredible discovery oton!!! why don't you try...u know...living somewhere before commenting on it next time...

im not saying US cops are saints...not at all...but i can't stand ppl who say shit like "oh that place has to suck...everybody says it sucks...so who can argue with that!"

btw...USA sucks...but i can say that cuz ive lived here for way too long...i guess USA is good once u get out of a metro area and live in the middle of bumblefuck and do nothing...

anyway sorry for the foreign language...i don't give a flying fuck if u can't read it...
oton
promiň ale anglicky moc neumim, tak jestli to bylo na mě tak mi to přelož :-)
Dude
citace:
Původní příspěvek od czert420
oton is a goddamn genius...it would have never occured to me that i could actually learn something about a country's police force by watching a fuqn tv show! incredible discovery oton!!! why don't you try...u know...living somewhere before commenting on it next time...

im not saying US cops are saints...not at all...but i can't stand ppl who say shit like "oh that place has to suck...everybody says it sucks...so who can argue with that!"

btw...USA sucks...but i can say that cuz ive lived here for way too long...i guess USA is good once u get out of a metro area and live in the middle of bumblefuck and do nothing...

anyway sorry for the foreign language...i don't give a flying fuck if u can't read it...


Čau otone, volnej překládek:
Oton je zatracenej génius, nikdy by mne nenapadlo, že bych se mohl něco naučit o policii nějaké země sledováním nějaké zasrané televizní show. Úžasný objev otone. Proč nezkusíš někde žít předtím než to příště začneš komentovat.

Neřikam, že americký policajti jsou svatý, vůbec ne, ale nemůžu vystát lidi, který řikaj "to misto musí stát za hovno...všichni to řikaj...tak kdo by se hádal!"

Mimochodem: USA stojí za hovno, ale já to můžu říct, protože jsem tam žil, dost dlouho. Myslim, že USA jsou dobrý, když vypadneš z města a žiješ někde uprostřed ničeho...

Sorry za cizí jazyk, je mi u prdele jestli to přečteš...

Konec překladu. Sorry za případný chyby.
Hele otone, docela by mne zajímalo jakej tvuj článeček toho chlapíka tak nasral:)
Dude
Jo, už jsem si to našel...
Dude
no teď jsem na ně měl štěstí jak swině - předevčírem jsme se s hejbatum a ještě pár lidma zůčastnili oslavy narození dítěte jednoho kámoše - lítali tam špeky za dvou stovkovejch papírků, sqělej outdoorek, no prostě rohlík:)
domů jsme vyrazili hejbatovym trabantem, asi v půl druhý ráno, čtyři lidičky - já byl uplně na plech, další dva lehce vykalený, hejbatu si zapufal z jednoh špeka a měl asi dvě pifka (tak za šest hodin)...
v pohodičce se šineme trabantí rychlostí, když tu najednou policajti za náma, zastavili nás houkačkou na zastávce trolejbusu - a už to jelo řidiči vystupte si, doklady, hrozně do něj hustili, jestli chlastal a prej jestli nehulil, zkoušeli to i na nás polujezdce jestli sebou něco nemáme,no hukot...
hejbatu nadejchal asi 0.05 promiláče, ještě musel ukázat kapsy, prohledávačka (maj na to vůbec právo:confused: ) a nakonec nám dali kilo za rozbitou blikačku nebo co a nechali odject...

o den později - vracíme se s hejbatum a ještě jednim kámošem po jednom výbornym špíčku z města, asi o půlnoci - a copa nevidíme policajti s plácačkou. Naštěstí když hulim jezdim fakt hodně dost v klídku, všichni připoutaný, akorát to pálení v peněžence:eek: - ještě nebyli sme v trabantu ale celkem slušnej oktávce, v kůži, xenony, za volantem dreaDAŘ a u ž to jelo - doklady, jestli neni kradený - potom dejchačka (naštěstí sem se vysral na obligátní malý pifko,dal sem si kolu:)
a policajt na mě "A něco jinýho omamnýho nebylo, to mi klidně říct můžete to stejně nenadejcháte?" - ty vole, to sou ty policajti plně blbý, že bych jim jako řek, že jasně, teĎ sme dohulili špeka:confused:, co si myslí?
naštěstí vše OK, doma sem si musel dát špeka na uklidnění:)

nevim jestli dostali shora nějaký nařízení, že maj jít po drogách nebo podezřelejch typech, ale takhle nevim, ještě že sme v Čechách...
pála žáhí
Možná bych to sem ani neměl psát, protože si o mě budete myslet, že sem pěknej grázl a tak předem na svojí obhajobu chci napsat: vožralej už nikdy nepojedu!!(vždycky když to řikám kámošům tak se jenom smějou, ale od poslední bouračky sem fak nejel, přísaháám).
Takže ňáký ty fuckta: pátek fečír, tak deset piv, ňákej panáček, mooře jointů, auto týden po opravě, 113hp, vozovka kluzká-těsně po dešti, hospoda zavřená, blbej nápad-jedeme na posledního jointíka na dobešku. Tak vyrážíme!:devil::devil::devil:-to sou moji pasažéři, sou nasračky jako já a chtěj si užít rychlou jízdu, hučej do mě, ať to voroštuju a já jim řikám ať si políběj prdel páč mám auto po opravě a od této chvíle již budu svého miláčka šetřit a s láskou o něj pečovat a hlavně sem nasračky, je mokro a nechci zabít žádnýho chodce. V tu chvíli se ovšem už blížim moooc rychle ke křižovatce(kámoš říká, že sem jel 120:eek: ) a začínám brzdit.... bohužel pozdě, na semaforu padla oranžová, do křižovatky sem najel už na červenou, eště před tim na mě kámoši řvou, že tam sou benga:eek::eek:totální blokace mozku-já kretén se ještě snažim zatočit doleva na dobešku, rána jak hovado-narazil sem do ostrůvku, zpátečka, hrabačky, jednička, hrabačky a všechna tahle šou před bengama co stáli v první řadě na semaforu a už měli zalenou, když sem jim tam vlítnul. Ujedu deset metrů a benga zapli blikny. Já zesranej jak howado parkuju u chodníku a vylejzáme z káry. Z oktávky vyskakujou tři benga s kvérama nad hlavou, RUCE NA KAPOTU NOHY OD SEBE!! Adrenalin jak hovado. Doteďka to nechápu:confused: ale já byl během vteřiny střízlivej!!!! A to sem před tim sotva chodil! Když benga pochopily, že nejsme žádný mafiáni, začaly otázky: ,,Pil ste něco před jízdou?" ,,Já? No to opravdu ne, klidně si fouknu, jestli chcete" ,,A nějaké drogy ste před jízdou požil?" ,,No tak to už vůbec nee, Já a drogy:rolleyes:?" Dozajista to byl můj největší hereckej výkon, co sem kdy předved, bejt to za jinejch okolností řeknu že sem na sebe hrdej. Došlo mi, že to sou bengálové ze zásahovky(měli neprůstřelný vesty) a to bylo moje největší štěstí!! Oni s náma nic řešit nemohli(nechtěli?), museli by zavolat dopraváky. A jak to skončilo? Po asi deseti minutách mi polda podává doklady se slovy: ,,Potrestal ses sám(odnesla to olejová vana), zavolej si odtahovku a jděte se vyspat" :eek::eek::eek: ,,Děkuju, děkuju, děkujuuu!" stáli sme tam a nechápali nic, nic! Takový štěstí......
Je pravda, že sem od tý doby zase několikrát jel zlitej/zhulenej(dokonce mě zastavili-100kč pokuty), ale teď o prázdninách se mi do cesty postavil plot(nechtějte vědět co sem měl v sobě) a na chlast za volantem uz seru, seru, SERU! Kdyby u toho plotu někdo stál, tak by byl už nejspíš mrtvej. Nejspíš mě teď umínuskujete, možná si to zasloužim, možná mě karma dostihne a zajede mě auto.... Kdybych nalitej někoho zajel/zabil nebo zmrzačil tak si opravdu nedovedu představit jak bych s tim žil, žil? Auto je zbraň. Chtěl sem se s váma podělit o moje zkušenosti s policajtama(velmi dobré-podobnejch příhod mám víc) a tak trochu se vykecat ze svejch hříchů. Jezdit nasračky karem neni taková prdel jak se některejm lidem zdá(mě už rozhodně ne).
Ondrash
děcka řeknu vám, že když jste chlastali a hulili před jízdou, měli jste o ten řidičák přijít ! To by vám patřilo !!!

Jak máme, my nemotoristi, chodci a cyklisti, (ale můžu sem zahrnout i slušné motoristy) po světě šmatlat a jezdit když všude je plno ožralých řidičů, když mnozí z nich si za volantem hrajou "tvrďácké" hry typu: jeď rychleji, potřebuju adrenalin !

Fujtajxl na vás ! Fujtajxl na ty, kdož takhle kurevsky jezdíte ! :rocket:

Ale jinak vám přeju hodně kilometrů bez nehod :)

Zdar



Charles
Ahoj vsichni,
diskuze o dobrych policajtech,tak to bych tu take jednu prihodu mel.Je to tak 3 roky,co jela moje hodne dobra kamaradka snad i nejlepsi kupovat auto a protoze jsme oba studenti,tak tech penez moc nemela.Koupila autood jednoho kamarada ze skoly,ktery ma velkou dilnu na auta.Auto to bylo ponekud starsi,ale hodne do pohody,bzla to stara Oktavka :-)Bylo to tesne pred letem a tak jsme se tesili jak budem v lete jezdit po krasach ceskych v tom old car a nejaky ty brcka no proste pohoda.Auto koupila,a ze pry jestli budu ridit a ja ze ne ,ze to v Praze neznam,ale protoze si uz dala dvojku vina,jako oslava dobrehe koupi,tak jsem jel.Jelo se mi v pohode az do one osudne chvile.Prazaci jiste vedi,kde je ulice Sokolska,tak tam jedu,jedu v druhem pravem pruhu a chci se zaradit do toho praveho,blinkr ,pohled do zrcatka a najizdim a v tom mi tam prosvistela zelena Oktavka,ta nova:-) a jak jsem se lekl,tak jsem vzal volant na druhou stanu.V tu ranu se to auto tak kurevsky rozkolibalo a byli jsme na strese.jsou tam ctzri proudy,auta tam valej 90 a i vice a my po strese z praveho pruhu do leveho a tocili jsme se jak kaca.Nakonec jsme stali na jevem chodniku.Sok.musime ven rekla.jeste nez jsme vylazli tak uz tam byli policajti.Meli to z prvni rady,protoze jeli hned za nama ve Ford Tranzit.Zijete,to snad neni mozny.Jo byli jsme uplne v pohode,snad proto,ze auto nema samonosnou kastli,je tam ram,nebyt toho,tak je z nas placka.A pak jak v americkym filmu pozarnici s pochromovanejma helmmama zachranka policajti vsechno modre blikalo no peklo.Pak nas odvezli na komisarstvi a zacal vyslech.Mohl mi dat pokutu az 5000,-a sebrat papiry,ale dal mi jen 200,-A potom to bylo poprve,co jsem brecel pred holkou a propo uz jste nekdy breceli pred holkou?to bylo ve ctvrtek 20:00 a v patek jsem sel do kostela,protze jsme oba dva mohli byt uplne na sracky a uz jsme tady nemuseli byt jo a propo byli jste nekdy v kostele?
pála žáhí
Tak já sem dřív jezdil opravdu v jakkymkoliv stavu. Nejsem jedinej, koho znám, kdo je schopnej relativně bezpečně řídit káru ve stavu, kdy neni už schopnej chodit. Riziko, že by mě v takovym stavu chytli policajti si prostě v tu chvíli vůbec neuvědomuju a riziko, že někoho zajedu nebo se vysekám si v tu chvíli prostě nepřipouštim. Sem prostě kurva king, když sem nametenej. Chlast za volant, je opravdu sračka-každej kdo je ožralej má zpomalený reflexy, ale jak je ožralej tak si myslí jakej je borec a jak mu to de a potom stačí nechat se vyhecovat od kámošů, bejt hrozně nasranej(to sem byl, když sem boural plot) a nebo jenom z vlastní vůle(chlast-agrese) a ožralej boreček si to kalí jak na okruhu a to je ten největší průser. Už sem naštěstí dospěl k tomu, že za volant nesedám ani po jednom pivku. Jak tady Gannja napsal, že si myslí, že po pár pivkách nejezdí o nic hůř než střízlivej, já si to taky myslim, ale nikdy nevíte, co se stane. Kdybych třeba jenom po jednom pivku sednul za volant a blbou náhodou někoho zabil/zmrzačil, tak je mi jasný, že bych si to celej život vyčítal a furt bych musel přemejšlet o tom, že kdybych bejval byl úplně střízlivej, že bych tomu dokázal zabránit.
Ondrash
2 Gannja,

no já jsem ještě chtěl napsat, že za ten přestupek cos měl ty, bych řidičák nikomu nebral :D :D to je fakt blbost, myslím že jsi tímhle nikoho nijak zvlášť neohrozil :)
- ale napsal jsem to až teď

PS: jo brečel :) (a dokonce před svou)

PS2: byl jsem v kostele kdysi, ale už dloouho ne. Zato rád relaxuju na hřbitovech... hlavně takové ty které nejsou celé zapuštěné v betonu, ale ještě ty drobet lidovější :)

PS3: karma mi klesá :D, ale stojím si za tím a říkám to znovu:
Fujtajxl na ty, kdož takhle kurevsky jezdíte ! :rocket:

[Edited by Ondrash on 19-09-2002 at 08:19 AM]
georgeus
Zdravim všetkých,taky mám pár takových zážitků.
Jedus si do večerky pro cigára,v sobě čtzři pivka,auto nechám stá na autobusový zastávce,vracim a uz tam byly. Požil jste? Ja ano jedno pivo,tak si dýchněte. tak jsem dýchnul a zezelenela. Chvilku me dusili a pak mi podává trubičku a povídá jeďte domu, za deset minut se tam stavíme a jestli tam nebudeš tak si tě chytnem.
Nejlepší bylo,že ti samí mě chytli týden před tím za slušnej přestupek. Jeste jeden. Jezdim do polska,vezu si zpátky na dobré brčko,zastaví mě na hranicích policajti,kontrola,otevřete motor,kufr a vše ven z vozu. Prohladali celé auto a nic. Pak me odvedli dokanceláře a začali vybalovat věci. V ledvince to našli a jeden povídá: á pán je kuřák,co takhle nějaké extáze. Já ne,já jen kouřim. Chvilku na me koukal a povídá, tak si zbalte věci a tohle taky (pitlik) a bacha na to v polsku maj velký postihy. Díky Vám pánové. Georgeus
Charles
Ahoj vsichni,
jen bych chtel poznamenat,ze tady nejde jen o to dat si pred jizdou jedno,dve piva,to stoprocentne odridi kazdy z nas,ale nahoda je kurva a stane se nehoda a nebude to vase vina,nedej boze nekdo umre a ty nadejchas tak potom muzes poldovy stokrat rikat,ze ti ten magor z vedlejsi silnice nedal prednost
gunman
presne o tom to je. Ja som už starší pes, tak som možno viac vybúrený než vy mladší. Napriek tomu, že ma vodičák neživí, potrebujem ho a dávam si naňho bacha. A dosť veľké riziko je práve to, že keď do mňa nejaký debil napikuje a ja nafúkam, budem rovnako namydlený ako on. Proste alkohol za volant nepatrí: Don't drink and drive, smoke and fly :-)))
Což znamená že je-li to kretén, není to kretén proto, že je policajt, ale protože má defektní mozek.
Osobně mám jednoho kámoše-policajta (naplněných a posléze vyprázdněných šlukovek nepočítaně) a bejt všichni jako on, to by byl mazec. I když na druhou stranu, nemá rád cikány, to jediný bych mu mohl vytknout, ale nevytknu. Bohužel se totiž zatím setkal pouze s cikány, kteří něco čórli, prudili ap.

Takže závěrem: doufám, že budete mít všichni štěstí na podobný pohodáře.
gunman
zrovna zo včerajška mám príhodu dokazujúcu, že aj medzi nimi sú normálni: dohodli sme sa s kamošom, že zbehneme na strelnicu trochu prevetrať železá. Dali sme si spicha v jednej uličke, do ktorej sa dá vojsť, ale ďalej je jednosmerka. Vliezol som tam, otočil som to a postavil k chodníku. Za mnou stál nejaký Jugovič a za ním dopravná značka. Ako tam stojím, zastavia pri mne mestskí "dobrý deň, pán vodič..." tak som vyliezol z auta (dobrá psychologická finta, kto ostáva v aute, ostáva na "svojom teritóriu" a opičie reflexy policajta to nemajú rady :). Medzitým ďalší začal Jugošovi zakladať papuču :) Tá značka bola zákaz zastavenia!! Začal licitovať na dvoch litroch (max. výška pokuty) alebo oznámenie na inšpektorát. Keďže som sa veľmi ospravedlňoval a nadával si do blbcov (čo bola bohužiaľ pravda :) napokon spustil na kilo!!! a či som ochotný zaplatiť. Tak som vytiahol buksu a hovorím, no dobre, škoda, neostane mi na strelnicu. On na to "idete na strelnicu? Tak som mu vysvetlil, že čakám na kamaráta, inak by som tam nestál, a on hovorí: no dobre, tentokrát vás pustím, takže dobrú mušku, ale NESTOJTE TU DLHO! bomba, normálne slušný človek (ale zas je v tom psychológia, proste som sa zaradil medzi "nás pištoľníkov" :bounce:
bukowski
Tenhle vikend jsme meli taky zázitek s docela pohodovýma policajtama. Jeli jsme na free party kousek od Mostu a nemohli jsme to najit proto jsme zastavili ze si poslechnem jestli není něco slyset. Zhasli jsme protože jsme měli vybitou baterii a auto jsme museli roztlacovat. Za chvili u nas zastavilo nejake auto (myslel jsem ze nam chteji pomoct proto ukazuju ze nic nepotrebujem ale oni stoji a nic nerikaji po chvilce odjeli) My jsme se otocili ze to ještě jednou projedeme a za nama majaky (v tom osobaku byli tajny). Co tady vyvadite, zastavujete, zhasínáte (nevim co si mysleli) rikam ze hledame jedno místo. Tajnou technoparty co? povida policajt. Ja Vam to vysvětlím. Když nam zkontrolovali doklady povida pojedte za nama. Tak jsme jeli za nima az na místo který by jsme asi bez nich nenasli :-)
Hanny
Dneska se mi stalo tohle: Jdem s kamoskou ze skoly, bylo pekne tak ze posedime v parku. Sedli sme na docela zasitou lavicku jen tak kecáme a já si kourim svoje odpoleni CIGARKO. No a najednou kolem tri cajti, mirili si to rovnou k nam, jako by sli na jisto... A uz to zaclo... :rejp: Dobry den slecny, kolik je vám let, je vám 18? Ten jeden docela jeste prijemnej to bral tak trochu s usmevem ale pak se do nas pustil druhej, uz na pohled vypadal ze si nas pekne vychutna... Co jako ta cigareta??? Ja rikam, nic no, a on hned jak si to jako predstavuju, ze jestli chci mit nekdy deti, ze asi ne, kdyz kourim... No nic, nebudu se s nema hadat, donutili me cigaro tipnout musela sem nahlasit jmeno, adresu, atd a ze to budou resit pres skolu a rodice no a ze mame opustit park... Nastesti moje mother vi, ze kourim ale i tak mi to prijde dost absurdní, kdyz o 500metru dal delaj u kasny bordel cigani ale cajtum to vubec nevadi... Mate nekdo podobnej zazitek?:flamer: :rocket:
drinker hulič
jo já sem běhal nahej po parku a dostal sem litr pokutu. hajzlové
koupala
2 Hanny:
A jake "cigarko" mas na mysli? No,nech to byt, jestli to byla normalni startka nebo tak,tak to jsi mela jeste stesti,ale nemuseli se do tebe srat,jako by nemeli nic jineho na praci,asi ne.Urcite z toho nic nebude,to jsou male veci.Na gymplu se nam to o prestavce taky stalo a nic,zadny pruser ze skoly,byli asi zvykli.
Deda Mraz
Hanny: to je v klidu, pokoušeli se vás prostě nabrnknout... :)
Skrec
Jo někteří policajti jsou hajzli někeří ne. Můj kámoš jednou když byl naštvanej a rozkopal na městě odpadkový koš tak ho chytli ale zapsali si jen jméno a bydliště a zase odtáhli s výhružkou že jestli se to bude ještě opakovat tak už se to bude řešit pokutou.
ZEta
mnoo, to me by teda žádnej cajt asi cigáro nedonutil típnout....a to ani před osumnáctejma...co je komu do toho, že si ničím zdraví.... :D
cybermik
Já dostal minulej tejden od cajtů pokutu 200 za to, že sem šel na červenou. Opruzovali mě asi deset minut a nejlepší na tom bylo, že za celou tu dobu snad ani žádný auto nejelo! Některý cajti jsou opravdu zvláštní lidi......................
Groom
ja sem radsej nbudem nic pisat lebo vacsina mojich zazitkov s policajtami je velmi uuuusmevna pre mna a spolikuuuuriace okolie ale hrozne ponizujuca pre panov ochrancow zakonov tohto skurveneho svetadielu.vzdy ich pojeb.em tak ze ma nechaju tak.svoje prihody spisem a postupne ich tu budem zverejnovat.ked pochopite fakt ze som skutocne najlepsi ganja writer suhrnne to vydam a polovicu vytazku jebnem na nowy server.papapapap a kuuuurte maaariu
jestedman
myslim si ze fizlove te nemuzou donutit tipnou cigaro, ani kdyz ti neni osmnact, nezakonej je prodej, ne konzumace.
a to ze te vyhanej z parku, tak to bych je poslal do prdele, to sou magori a zustal bych na truc sedet, mozna bych si zapalil dve najednou a tahal z nich stridave, park je verejny prostranstvi a pokud tam nic nedemolujes nebo tam nebehas nahatej tak ti muzou polibit
apropos: nejsou nahodou cigara od sestnaci?
nevim ale za nas to tak snad bylo
drinker hulič
jestedman: cigara az od osumnacti - a po parku v noci kdyz tam nikdo jinej neni si muzem behat jak chcem ;) ; pac jak zpiva plexis: ulice prece patri mladejm, kdyz kluby zaviraj, budoucnost se z minulosti vzajemne popiraj, ze duvera se nevyplaci co je to za blbost, zlo se z lidi nevytraci, zloby bylo dost!

PUNK´S NOT DEAD!
system_failure
k naší škole přišli nedávno o přestávce taky (městský) tak se skoro celej ten dav tak 200lidí rychle přesunul do školy...
Groom
rolnik nemam teraz lovase na net ale nejaku pukoshku zadelim,ohrozena trieda policajna je u mna hlavne bratislavska vetva ty si ma uzivali mierou vrchovatou.a este buduuuu.prepuunam
Groom
spicka ladovca/v petrzke som rano stepoval s party a pristavili ma dvaja tajnasci a ked som videl ze xce doklady tak som sa mu povedal ze je mladsi a trafil som ze ma 24 ja som mal 27 tak som u zadelil ze je mladsi a ze ja som bol na gympli ked on bol susnavy siedmak zobral som obcianku a pokracoval v jazde,bol som tusim kwalitne skolowany a skkureny samozrejme.
kratene,upravil groom auTorske prava vyhradene 2003
Zarovka
Fizlove jsou v posledni dobe cim dal vetsi svine... tedkom behem tydne udelali 2x zatah na nadr i se psama....
weeman
Meli jste nikdy konflikt s policajtama???Utikali jste jim nikdy???No proste vsecho co se toci kolem poldu a huleni:frog: :frog: :frog:
loeX
no já se jednou ožral a šel s disco asi 30 km pěšky domů...cestou sem se nudil tak sem si vzal na ramena značku pozor smyk..jenže na mě někdo zavolal benga a ty zmrdi mě chtyli 300 metrů od baráku jak si tu značku nesu domů:-) no ze začátku sem jim tvrdil že sem to našel na cestě a že to nesu na policajtárnu, ale to mi moc nežrali tak sem jim řek že sem s tím chtěl posilovat tak to už jakš takš vzali.,..no odvezli mě na stanici...vyfotili si mě(ještě sem so toho poldy ptal jestli se mám usmívat nebo ne:-) a on že to záleží na mě) pak sme tam asi 2 hodiny sepisovali nějakej protokol..pak mě v 6 ráno zavezli domů...máti celkem čuměla no:-) co z toho plyne za poučení???už nikdy nebudu chlastat bez hulení protože takováhle kokotina mě může napadnout jen v opojení alkoholem...takže HULTE..kurwa ještě mám jít k nějakýmu spravnímu řízení:-/
weeman
ty vole to je dost husty
loeX
no já z nich v tý ožralosti spíš měl prdel:-) ještě sem se jich ptal co to maj zaguny a kdo mě to vlastně nabonzoval...před tejdnem sem potkal jednoho z tý trojky co mě vyšetřovali:-) jen tak blbě čuměl zejtra sem hodím tkový lejstro...snad to s mojí kamerou pude přečíst je to celkem funny
weeman
tak to beru fakt husty
loeX
jo ještě na silvestra sem před nima zdhal ani nevím proč:-)...prostě sem měl fakt dost THC v oběhu(když sem se postavil tak sem se cejtil jako bych byl v řece a ten proud mě nutil padat k zemi) tak sem v hroznej haluzích seděl na takovým to nárazníku jak bejvá v zatáčkách...no sedím sedím a najdenou okolo mě projelo nějaký auto tak sem se na to podíval a oni to benga..sral sem na ně ale po 50m se zastavili a že se jako budou otáčet tak sem dostal hroznou schízu a zdrhl do lesa...v lese sem sprintoval prič a zrovna začali bouchat všechny petardy a já si připadal jak v nějaký válce:-) ještě mi v tom běhu volala vožralá mátí s tatíkem že prej mi přejou pěknej silvestr:-) no vyběh sem z lesa a šel za kámošema, který se mnou nechtěli počkat na ohnostrj na vyhlídce a šli do města...
420kotliik
PS: jedna dulezita informace k pravum policistu, pokud vas treba uvidi nekde hulit a budou vas kvuli tomu buzerovat je celkem dobre vedet ze vas nemohou prohledat pokud jim to sami nedovolite :-)))
snejky
Moje skušenosti s bengama sou veskrze špatný tak se jim snažim vyhybat tak jak to de, ale jednou sme se s kámošem šíleně zhulili ale nevěděli sme cestu do hospy no tak sme se zrovna vokolo buzerujících poldů zeptali a voni na nás ať deme rovně a hned sme tam. No tak sme jim poděkovali a zahli doprava. V tu dobu nás vůbec nenapadlo že deme blbě ale ty benga to asi nestihli.
HALUZAK
My sme si raz v noci s komošom kopali PET flašu po ulici a zrazu išli fizli.Zastavili a že reku čo robime a že ju mame zdvihnuť a hodiť do koša.My sme povedali že ona ležala na zemi že my sme ju tam nehadzalia len tak sme si ju kopali.A ten policajt povedal citujem:"TAK JEBTE NATO A NERUSTE NOCNY KLUD"a isli dalej.A my sme len tak cumeli že co to ten poliš zo seba dostal.
k.o.h.o.u.t.
polcajti (ne asi fšichni) sou kurvi největší jednou mě viděli jak chčiju do křoví mezi panelákam já byl vožralej a zhulenej tak sem šel prostě pryč (to sem teda eště furt nevěděl že sou to švestky ) po 20 metrech se si se zastavil a najednou baterky do chsiftu "co ty hajzle tos neslyšel když sem na tebe volal !" ( a to ani nepíp) mrdnul se mnou vo zem zvednul mě a znova pak mě vodved do auta dostal sem 500 a řek mě jestli to nepodepíšu tak du na záchytku - fakt kurvy !
Sinuhet
Mluvis o jednom ale pouzivas mnozne cislo.
Nawy
Sou to nejvetsi hajzlove !!! dal se o tom bavit nebudu ....
k.o.h.o.u.t.
Šel za mnou jenom jeden policajt vostatní (2) šli za kámošema
který byli asi 20 metrů vo demě a dělali nějakej bordel bo co - a dostali 200 kila .
vaava
sou to taky normalni lidi...vobcas je kazdej hajzl, akorat oni to maj v popisu prace...

nemoh bych bejt polda asi

Peace forever...
Mr.Dread
Hele ja dostal 200kila zato ze sem presel koleje abych tak tak stihl skocit do vlaku.A to me fakt sere!Jasne neni to moc penez ale de vo ten princip!Budme radi ze nejsme policejni stat jako je treba U.S.A
vaava
a stihnuls ten vlak, nebo ti dal pokutu a este te nechal pockat na dalsi?
citace:
Původní příspěvek od Dude
nevim jestli dostali shora nějaký nařízení, že maj jít po drogách nebo podezřelejch typech, ale takhle nevim, ještě že sme v Čechách...


nedávno mi ríkal známej barman (pro plzeňský - Pája), že prej je takhle jednou zastavili na hranicích (jeli z hollandu), auto plný dredařů, nic nevezli, ale i přesto je brutálně prohledali. Pak tam na ně začali bejt hustý, no skončilo to tim, že Pája nesměl na pět let do hollandu

A to je jenom kontrolovali kvůli těm dredům
HALUZAK
Ramon_Dexter:Tak v tom prípade sú niektorí policajti fakt chudáci.:slizoun:
ytsim
Já dostal jednou pokutu 200,- za to, že sem jel s kámošem z hospody na jednom kole. Já sem řídil (a šlapal :) ) a on seděl na nosiči. No měl to stejným směrem jako já, tak proč bych ho nesvez? Já měl asi 8 piv, on možná ještě víc a tak si to drandíme městem. Chybělo nám asi 100 metrů když nás na semaforu zastavili benga, byla červená já jsem způsobně zastavil. A policajt-ženská na mě, že je to jednomístné vozidlo (takový sračky, jako by nemohla říct, že kolo je jen pro jednoho ne? :D ) a navíc že mi kolo nesvítí (bylo to kolem půlnoci).
Tak sem jí ukázal, že kolo svítí, jenom že sem světlo zapoměl zapnout, to byla moje záchrana. Pak se mě ptali, jeslti jsem pil - a já vůl řek, že sem měl dvě piva. Už tahala trubičky, když se mě eště zeptala jestli mam řidičák, no to mě osvítil nějakej svatej a od tý doby sem všechno zatlouk. Když se teda dozvěděla, že mi nemá co sebrat tak mě nechala odjet (kámoš musel pěšky). No a ty dvě kilča samo. :mad:
Slim
Cest!
Policajti co znam,sou docela v pohode.Jelikoz nas navstevovali uz od zakladni skoly,tak je vsechny tak nejak znam :) Driv sem si myslel jaci to nejsou blbci,ale cim vice zkusenosti sem s nima mnel tim vic sem vydel ze si na nie akorat hrajou (ti co znam pozn.red.).
ytsim
Jo a ještě jsem si vzpomněl, jeden kámoš policajt (bejvalej spolužák ze střední) mě zval ať s nima někdy jedu na chlastačku do hospody asi tak 20km od našeho města. Když sem se ho zeptal jak to dělaj s odvozem tak se mi dostalo docela překvapující odpovědi: nijak vole, jezdíme vožralý. Samozřejmě že v civilu. No takže takhle to taky může vypadat.
jozin
Tak to ja mam taky naky storky a vo bengach sio myslim ze vic nez cokoli jinyho sou ZKORUMPOVANY!
1:Me vyzvedla kamoska ze se jedem koupat a v aute byl cizi typ,rikam ze hodim kamosovi naky huleni co sme koupili napul no a nez sme dorazili ke kamosovi do prace tak z nej vypadlo ze je svestka, no asi je vam jasny jak sem se citil s deseti g skanoura pro myho kamose v ruce.Vratim se zpatky a kamoska uz mota a ja celej vykulenej ptam se svestky co von na to a von ze pohoda ale ze nehuli. ma mprej naky rodiny problemy a co ze mu prej dela dobre:Piko!, no tak to sem cumel jak bukvice a nakonec sem si vylet docela uzil nakonec byl prislusnik docela pohodovej typ.
2: kamos po destei jointech a deseti pivech byl zastaven pcr, dechova zkouska apod. Tak co s tim pane ridici udelame? Bankomat-5000kc a pak ho este odoprovodili domu.
3:Chlatsame na tridnim srazu a ex spoluzak(rekl bych ze se chtel vytahnout) zavolal jeho oblibenou hlidku, rekl jim chlapci trosku sme popili a chceme zmenit lokal naskakali sme do aut a za chvili sme meli policejni eskortu jak remen pres pulku prahy este si s nama pak dali panaka1
Tak co si o prislusnicihc myslite ted?Neverim na dobry a zly policajty jenom na chytry a blby.S tim ze tech blbu je tam asi tak 80% Spravedlnosti zdar!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma