Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Kolik lidi se zavre ohledne marihuany ? - Klikni zde pro originální téma
marc
Zajimala by me skutecnost, kolik lidi zavrou v Praze za pestovani par kytek ganjy. Ja vim, ze me muzou zavrit, ale jaka je zkutecnost ? Kolik lidi bylo odsouzeno k nepodminenym trestum za pestovani marihunany v praze ? Vite o nekom ? Myslim pripady pouze za konopi.
cHLeBiK
To by mě taky zajímalo :)
marc
Vemte si, ze je v praze minimalne 50 000 hulicu ( 5% je takovej minimalni odhad). A ja sam o nikom zavrenym za dealovani, pestovani, nebo koureni nevim.

Zacinam mi totiz pocit, ze ze statistickyho hlediska me spis prejede auto, nez ne fizlove zavrou do basy :). Ptam se znovu.

Vite o nekom ??
maslox
Mno ted nedavno zavreli kamose kamarada. ale nebylo to ciste jenom kvuli huleni. nejakejch pak set tablet a kilo hase.... muj pocit je ze kvuli huleni nikoho zavirat nebudou.
cHLeBiK
komu by šli po krku jenom kvůli ganje :) včera jsem si dal tak dobrej model přes vodnici, že jsem pak na vlnách hudby odjel do jiného světa..... ehm to není k tématu že ? :)))))
Orageskunk
Nevím o nikom koho by zavři zapěstování ganjy.
Ale vím že kdyby chytli policajti někoho u vlastního pole tak má nepříjemností jak cip.Moje ho kámoše minulý rok vyhodili kvůli toho ze školy.
Ant
JO jo benga sou svině.
Dude
hm stejně tak jako dělali STBáci svojí práci za komušů a jako dělali vojáci 17.listopadu?:(:(:( Dozorci v koncentrácích? To je ten problém, že všichni jenom dělaj svojí práci.
:flick: Fuck off se všemi, co řeknou "Já proti tobě nic osobního nemam, jenom dělam svojí práci" :flick:
oton
no sám nemám benga nijak rád, ale předposlední příspěvek mě donutil k zamyšlení a má pravdu, špatný jsou zákony a dokuď bude hulení protizákonný tak budou prostě benga dělat svou práci, přece revizor v autobuse neni svině, jen kvuli tomu, že chytá ty co jedou na černo, i když si to často myslíme,
proto aby nám bylo líp se musí změnit zákon a ne policie, čus bus, to je vše co mě napadlo
czert420
http://www.koukat.cz/ombudsman/repre.html
marc
diky CZERT, sice uz sem to cetl, ale procviceni pameti mi neuskodilo....
Stejne si myslim , ze dokud bude v uradu pan Havel, tak to s tim pestenim nebude tak nebezpecne.
Docela by me ale zajimalo, jaka je trestni sazba, kdyz podam alkohol osobe mladsi 18-ti let ?? To by melo bejt podobny(nevim to) a dela se to bezne.
pakalolo
U nas v Bratislave poznam 2 pripady, kde boli na jednom mieste fizli aj trava. Prvy - kamarat si vykracoval s jointom pod Michalskou branou za pekneho slnecneho dna, samozrejme, bolo to trochu drze a preto ho zastavili fizli, pokuta 1000Sk (uhm...uplatok). Druhy pripad - iny kamarat isiel prave kupit par jointov do jedneho domu, kde prave vtedy urobili kuklaci raziu, vysledok - rok a pol podmienka. Z vyssie uvedeneho vyplyva, ze hulme a pestujme a hulme a pestujme kym nam na to nedojdu...ha-ha
L.K.Fallman
Co já vym od svejch kámošů tak jednoho jejich známího chytli na jedný dyskotéce zrovna když měl u sebe asi tak na 2 špeky, dali mu rok a půl podmínku a on po půl roce prodal na špeka a nějaký ho..... to na něj prásklo a dostal myslim 4 roky. Jestli jste někdo sledovat asi před rokem a půl Televyzní novyny nebo Na vlastní oči tak jste si mohli všimnout jaký jsou zasraný zákony v týhle prohnilý republice protože učitelka která prodávala dětem a pubescentům vůbec ve škole takový sračky jako Pervytyn dostala rok a půl podmínku a kluk kterej hodil pár svejm kámošům z balkónu špeka a aktivní sousedka ho udala dostal 3 roky.
L.K.Fallman
Ale je fakt že benga dělaj svoji práci záleží jen na tom jestli to je ho...... nebo ne. Každej člověk byl někdy mladej a abych vám řek pradu tak znám pár kluků který maj za rodiče bengálce a pěstujou doma jako by to byly kaktusy. Podle mě se v každym stádu najde černá ovce takže ať mi nikdo neřiká že by se nenašel aspoň jeden policajt kterej někdy nekouřyl a nebo ještě kouří ganju.
Al-Ban
to F.K.Fallman
Píšeš, že kámoš dostal podmínku za matroš na dva špeky, tedy určitě množství ne větší než malé. To se mi nezdá. Jedině v případě, že i poprvé ho chytili při prodeji a to už je pak jen jeho blbost, že se z toho nepoučil a prodával dál.
P.S. co ta čeština? Člověče, vžyť to místama trhá oči :) (nekouřyl, novyny, dyskotéka). Pokud s tím máš nějaké vrozené problémy, tak se omlouvám.
L.K.Fallman
1.Jestli chceš tak se ti ještě poptám ale asi to bude tak.
2.To o tom klukovy co hodil kámošům na špeka si už pořádně nepamatuju ale asi dostal 3 roky a ne 4.
3.Jsem pro legalizaci trávy ale pořádně si uvědom že podle dnešního podělanýho zákona to je pořád droga a když udělaj zátah na nějaký diskotéce tam se tě neptaj jestli máš množství menší než malé prostě máš u sebe drogy tak jdeš a ten kluk měl holt smůlu. Skus se podívat do zákoníku a zjistíš že je v něm docela dost děr a že těď tě můžou už zavřít skoro za všechno když se ti z toho nepovede vykecat nebo narazíš na nějakýho de….. kterej si chce na tobě vylejt myndrák.
4.Po pravdě se mi tomu na začátku taky nechtělo moc věřit.
5.Za češtinu se omlouvám ale zrovna se mi nechce moc kontrolovat pravopis když už mám za sebou nějakýho toho špeka (jako třeba teď).
dzouzi
to, ze UCITELKA, ktera PRODAVA pervitin dostala PODMINKU a nekdi jiny, ktery huli a i kdyby prodaval tuny travy a zavreli ho....
Tak to je proste STRASNY NEPOMER a ukazka nedomyslenosti nasich zakonu.


Nevim proc to tady pisu, mne to proste naplnuje strasnym pocitem nespravedlnosti...
coach
Vcera na Evrope hlasily za na hranicich zadrzeli dva lidi, holku a kluka, ktery jeli z Amstru v buse a meli u sebe - ta holka tri cigerety marihuany a on 4g hase. Vubec jsem nepochopil co tim Evropa chtela rict. Proc to vubec davaj do zprav. Takovou picovinu. Pekne me nasrali. Myslel jsem ze je to dobry radio, ale takovouhle stupidni protidrogovou kampan?!
Vubec nerekli co s nima udelali, jen ze je to pry dalsi povedenej zakrok nasich celniku. Debilove. Kvuli trem cigaram a 4g hase! To je smesny.
Omlouvam se za sprosta slova, ale vytocili me.
Fisa
Fíšůf doplněk:
Svoboda je svoboda a kdo chce spát ať neruší.
aneb
ať mi žádnej politil nevykládá že mu jde o skutečnej život
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:;)
L.K.Fallman
Asi před měsícem jsem poslouchal Evropu 2 a nějakej de... tam najednou po nějaký písničce začal řikat. ........ Jesli kouříte a někdy si dáte i nějakýho todo šluka Marihuany tak si dejte pozor mohly by jste mýt docela velké výpadky paměti.Dobrý rádio pomalu upadá a skouší se dotas spět špatnym směrem.
Haman
Stalo se 20. října 1999 - zátah na INDOOR
http://www.mvcr.cz/aktualit/sdeleni/1999/sinsemil.html
marc
jojo, tento pripad popisoval konoplny ombudsmann Jedlicka na svych strankach. Je to jednoznacne jeden z nejvice do nebe volajicich ....

Jo a policajti sli najisto, nekdo je napraskal.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma