Outdoor 06 papaya,orange bud,haze+no name - Klikni zde pro originální téma |
ares |
Koukám že ti to pěkně kvete! Nejvíc se mi líbí to zabarvení paliček. Jsem zvědav jak se vyvine moje - zatím - sněhově bílá..
Peace! |
|
|
golgotha |
dude9:No jo,holky vypadaji docela spokojene!Jestli myslis barvu te Papayi,tak mam dve takovehleho pfena a jedna je uplne svetla,ale taky paradni!
Diky vsem za k+
Peace ,ll.. |
|
|
ABSURDUS |
jeee, koukam novy fota :) Ta papaya: ty fialovy vrsky jsou z chladu, nebo je to fialovejici genetika? ale fakt pekny.
OB: jak dlouho uz ti kvete?
Haze: vypada fakt dobre, uz voni predpokladam :) |
|
|
golgotha |
ABSURDUS:Ty ses muj nejvernejsi sledovatel! :) :) :) Vazim si toho!
Papaya ma takhle vypadat,proste fialove sisky! :) Neuveritelna vune z listu a ty palicky tomu taky pridavaji!
OB:Tak jsem se kouknul do predchozich prispevku a v prispevku c. 74 pisu,ze kvete uz ferove,tak tzn,ze kvete skoro mesic!Skoro bych tomu neveril!!!Bohuzel mi spadlo na zem a ma vsechny palicky deformovane!A vrchni palicky se nepovedlo foto!Ale je tak 20cm dlouha,ale slabounka!Ale to by se melo casem zmenit!
Haze:No neda se rict ze voni,je to proste rana do nosu!Kompakni palicky,ne velke,ale nejvic pocukrovane!
Peace ,ll.. |
|
|
kostě |
hoj golgotha tak na toh le se dá říct jen Hmm. k+ |
|
|
golgotha |
kostě:Vazne moc dekuju,vzdycky me potesi jakykoli prispevek :frog: !
A Dalsich par fotek,at je na co koukat!Mozna podobne,ale dneska bylo krasne,musel jsem jit holky navstivit!!
Foto:
1) Haze
2) Haze
3) Bocni sisticka OBcka
4) Papaya,krasne tmaavne!
5) Papaya
6)No Name bocni sisa pod vrcholovou!
Asi jsem debil*i,pac nedovedu vyfotit nerozmazane fotky vrsku!
Kyti se porad houpou ve vetriku ... |
|
|
golgotha |
Dneska se mi vetrem roztrhla kyticka,tak sem ji smontoval dratkem,snad bude v pohode,porad je hroznej vitr!
Kdyby nekdo mel nejakou vychytavku na rozlomenou kyti,sem stim!
Dik.
Peace ,ll.. |
|
|
zasa |
ahoj golgotha
ked sa rozlomi tak staci iba na mieste kde sa rozlomila zviazat...nejakym silnym povrazom alebo trebarz aj tym drotom.ja som minuly rok zviazal rozlomenu kvetinu takou cervenou paskou a v pohode prezila..tak drzim palce:wink: |
|
|
golgotha |
Tak dneska jsem to byl zkouknout a nic dobryho!Ta rozlomena kyti se rozlomila jeste vic a obe vetve lezi na zemi!Je tu hroznej vitr,ale sviti slunicko!Podeprel jsem je a uvidim,mozna porostou dal nebo uschnou!Zatim to vypada nadejne,ale aby se do te zlomeniny nedostala plisem a z cele kyti by nic nebylo!Potom vsechno nafotim!
Peace ,ll.. |
|
|
golgotha |
Hle!Magicky FOTOAPDEJT!!! Zdravim bratrstvo ocelovych plic z ll. ND
1) Papaya rozlomena,ale zatim to vypada dobre!
2) Moje nejmilejsi Papaya.
3) OB
4) Papaya svetle pfeno |
|
|
golgotha |
Kvety 3 No Namu (Nedyho zluty voci) !
1 - 3) Jeden No name,bohuzel prvni 2 fotky jsou jedne palicky!
4-5) Druhy No name
6-9) Treti No name
Tohle budou prvni adepni na sklizeni,pestiky jsou uz z poloviny hnede a potence pryskyrice (krystalku) je docela pekna :) Bohuzel to neni na fotkach tolik znat,jako kdyz na ne koukate vlasnima ocima !!!
Co myslite? |
|
|
golgotha |
A tet Haze a OB
1-2) OB
3-5) Haze |
|
|
golgotha |
A naposled Papaya.
1-5) Nejstarsi rostlina,ruzne foto kvetu
6) Papaya svetle pfeno a bonus je ta beruska :) |
|
|
ABSURDUS |
2Golgotha: tyyyy vole, hmmmmm... Ta Papaya... ted si me fakt definitivne presvedcil, ze ji pristi rok zkusim zasit... K+
Jo, a co ta rozstipla kytka, jak je na tom?
Napadlo me, ze prispeju svou troskou do mlyna a dam tady fotecku (nebo 2), me kvetouci orange bud. Asi se nemusim zminovat, ze zacina (asi tyden) nadherne vonet po citrusech, ale fakt k nerozeznani... nejradej bych ochutnal, ale do sklizne je jeste dlouho... |
|
|
golgotha |
ABSURDUS:Zdravim :) Ta rozstipnuta kyti vypada celkem v pohode,vetve,ktere se nezlomili si rostou a ty zlomene na zemi jsou podeprene a zatim nejak neschnou ani nezloutnou,muze se to zmenit,ale snad to bude ok!Casem se uvidi! |
|
|
golgotha |
KraSNE pocasi,rostlinky si libuji!3 no namy jsem zacal krmit Final Solutin a o pristim vikendu je pokosim :)
OB dela sileny palice,krasne kompakni a pevny! Tesim se :)
Haze,same listky v kompaktnim slozeni kvetu ( :) ) masivne pocukrovane kristalnama,pestiku tolik neni,ale fotky jsou vejs ...
Papaya tvori krasne fialove palicky se snehove bilymi pestiky ... vune moc prijemna! :)
Tot konec meho popisu. :vampire:
Peace ,ll.. :afro: |
|
|
Svahadji |
:) taky mi papaya hází dvě variace - 2 fialky a 3 normal. Chci se zeptat jestli maj jejich pálky stejnou, nebo rozdílnou konzistenci? |
|
|
golgotha |
Svahadji:To svetlejsi pheno mi zacalo kvest dyl,ma vyrazne vetsi pestiky (delka a celkova mohutnost) a trosku rozdilnou vuni,jinak vic nepozoruju!
Fialove maji vic pestiku a jsou priblizne stejne dlouhe,ale tenci!Kvetou dyl,tak i vic voni!
Ale muze se to jeste zmenit,svetla kvete vazne kratce,okolo 14dnu ...
Peace ,ll.. |
|
|
Svahadji |
golgota: u mě taky začala kvíct dřív fialka, ale připadá mi řidší a užší, než světlá. a ještě k tomu z pěti semen pět samic... Zrovna, když sem chtěl samce :(
Potom můžem porovnat, když máme stejnou genetiku :) |
|
|
golgotha |
Prave jsem se vratil ze zalevani :)
Parada,kyticky si vazne uzivaj,slunicko,hnojky,tyden od tydnu krasnejsi a vetsi kvety!
No namy o5 dostaly FS a o vikendu je smrt nemine!!!Ale pred smrti nedostanou 2 dny ani FS,staci to???
OB uz zacina delat oranzove pestiky,zatim zluto-ruzovo-oranzove :)
Krasna vune!
Vcera jsem testoval No namy,z kterych jsem pred tydnem otrhal spodni vetve a palicky si ususil!
Chut pekelna,same hnojky,ale nevyhodim to prece!
Stav energicky,tvorivy,vyl sem na kamosku atd...
Svahadji:Ja teda nemuzu rict,ze by byla ridka,tvori se docela pekne kompaktni kvety,verim,ze po ususeni budou dost pevny! |
|
|
ABSURDUS |
Golgotha: A taky ti ta Ob voni po citrusech? :)
FS tak 4 dny pred kosenim vysadit, tot muj nazor... |
|
|
golgotha |
ABSURDUS :Rad te tu zase vidim kamo!Jj voni po citrusech!palicky same pestiky,minimun listku!A jak ja se tesim........ :sun:
Dobra tedy,tak uz jen zitra FS a pak voda,ale staci kdyz dostali FS jen 5x?
Aby to bylo cisty... :flamer:
Myslite,ze kdyz ocuchavam nejakou dobu kyti, (musim je ocuchat uplne vsechny,jejich 9) a pak se mi mota hlava,je to normalni?Nebo sem nenormalni ?:p:
Vsem uctive diky za k+ |
|
|
ABSURDUS |
Golgotha: No jasny kamo, uz sem se tesil az aktualizujes fota
:)... je to asi normalni. Ja ocuchavam jen 4 a siska se mi mota jak na kolotoci. Ale mam taky kolisavy krevni tlak, tak to muze byt zpusobene prekyslicenim mozku jak zhluboka nadechuju... :) plus ta omamna vune hmm je to az opojna kombinace... :) (dost chytrych kecu)
Peace |
|
|
golgotha |
Jeste jednou podam otazku na tema flusing,pac mi to porad lita hlavou!
Hnojim AHckama a ve FAQ jsem cet,ze se nemusi vubec flusing delat,ale ja to prece jen udelam,tet rostliny dostali 4x Final Solution a 4dny pred sklizni ho chci vysadit!
Vazne mi zalezi na kvalite koure ...
Pls o nejakou radu! |
|
|
golgotha |
Rozhodnuti,harvest bude minimalne za 14 dni!:bounce:
Myslim jen tech tri No Namu ... a tech 14 dni budou dostavat pouze vodu.
A tet par fotek:satan:
1-5) No Name (Nedyho zluty voci)
6-8) Haze
9) OB: |
|
|
golgotha |
Tet Papaya
1) Celkovy pohled
2-5) Palicky |
|
|
golgotha |
O5 neco!
Tak o vikendu jsem byl na kukacce a jedna kyti No namu mela zlomenou vetvicku,vzal jsem ji domu a ususil na monitoru!Byl jsem vazne prekvapenej,ani to suseni se na vzorku nepodepsalo,ale docela jsem to prehnal z mnozstvim,vyklubal se z toho poradnej spekulant!V 20 hod jsem ho zacal upalovat a v pulce me napadl nazev threadu pro pristi rok,tak jsem vstal a sel si to zapsat ..... zapomnel jsem na toho speka,nastesti sam uhas,po dokoureni sem byl docela silne rozlozenej, asi po jedenacty to zacalo byt lepsi,necekal sem to,ale jen dobre!
U kyticek sem nebyl 2 dny!
Porad fouka hroznej vitr a se*e me!
Dneska byl taky maly privalovy destik,alspon nemusim jet zalevat!
Zitra to dojedu zkouknout a pridam nejake foto!
Peace ,ll.. |
|
|
golgotha |
Behem zitrku nebo bikendu prijde mocny fotoapdejt!
Dneska jsem si vzal malou vetvicku Papayi na maly test,voni vazne nadherne a je plna krystalku,nicmene ji necham do poloviny pristiho mesice!
OB taky nadherne voni,listi prevazne zezloutlo a z palicek jsou listy tmave,fialove. Haze nema moc pestiku,vune taky krasna,tomu davam tak 14 dni!!
U No namu zacinaji seminka tmavnout,a jsou az neuveritelne osypane krystalky a trichomy jsou i na vetsich listcich uplne dokola listu!
Zatim vsechno,pockejte si na ty fotky,mam novy fotak,tak snad to bude paradni...
Peace ,ll.. |
|
|
golgotha |
ABSURDUS: Je na co se tesit!
Vcera maly test papayi,nevim zatim jsem nic takoveho nemel,susena palicka skoro cerna a krystalky co se na ni blyskaly vypadaly ruzove!Hrozna sila a kdyz Nirvana pise narkoticke ucinky,ma pravdu,nic silnejsiho sem zatim venku nemel!Dal jsem si tak 5 prdu a mel jsem vystarano,tak muzu jen doporucit,chut vyborna!Jestli to dostane jeste vetsi silu,tak nevim,jestli to budu vubec zkurovat,abych se tech stavu bal!
Fotos odpolednos!
Peace ,ll.. |
|
|
ABSURDUS |
Zdravim. Tady jsou nejaky fotky Ob, je tesne za polovinou doby zrani, takto vypada. (jen pro predstavu)
2 GOLGOTHA: Ten narkotickej high u ty Papayi si umim celkem dobre predstavit :) ... Testovali jsme nejaky listi mych rostlin (O.b., Top 44) v podobe mlika.... A byl to docela slusnej vejlet do utrob mych neobjevenych fantazijnich svetu, i kdyz byla chvile, kdy sem trochu schizoval, priste dam mensi mnozstvi :)
Tesim se na tvuj PhotoUpdate |
|
|
golgotha |
Ten tvuj orange bud je krasnej,vazne paradni!
Ja ho mam uplne jinej,nevim cim to je. Snad ruzne pfeno,trochu podnebi ... nevim! Vazne se mi libi. |
|
|
Kutas |
ta tva papajka vypada hodne dobre :) ja sem schytal nejake blbe phena, tvrde to moc neni a fialove taky ne... ale taky myslim ze to bude kvalitka ;) a ten puch mi dela docela dobre, voni hezky :D
co se ty ce stavu, tak je to fakt sila, je to zabavny model ale ten dojezd je hold hodne vycerpavajici... |
|
|
golgotha |
Zdravim vas,vcera vyfoceno 180 fotek,obcas vazne luxusni makra...
Ale neslo sem dat ani jednu,zkusim to tet... |
|
|
golgotha |
AKTUALNE ZE ZAHRADKY :) |
|
|
golgotha |
Tet OB,nelibi se flusching,tak mi dela tohle! |
|
|
golgotha |
HAZE a pokracovat budu behem dne... otaceni fotek,zmensovani a vybirani tech lepsich da taky praci :)
Vcera mi sem neslo vubec nic dat!
Zatim peace ,ll.. |
|
|
golgotha |
Dekuju vsem za k+ Tesi me to,moc si toho vazim!
Ty fotky papayi se vyplati si zvetsit :)
Vune moc silna a ucinek jeste silnejsi,kvalitni odruda,dobry vynos a krasna rostlina! |
|
|
stulOo |
Chlape velmi ti zavidim tie tvoje papaye :) asi najnadhernejsia rastlinka co som kedy videl...no proste strasne sa mi lubi...a ta farba..vidiet ze si sa o nu dobre staral :) peace and grow man....k+ pro dobreho pestitele... |
|
|
golgotha |
stulOo:dekuju,tesi me to a vazim si toho!
Hlavne ze se to alspon nekomu libi,fotky se docela povedly,ale ty palicky jsou mnohem povedenejsi!Nemam strach,ze bych se v zime dokazal nudit :)
Dekuju vsem...
Peace ,ll.. |
|
|
golgotha |
A jeste par fotecek Papayi,protoze se vam docela libi :) |
|
|
ABSURDUS |
Golgotha: Clovece podarilo se Ti vypestovat nejkrasnejsi Papayu jakou jsem mel kdy moznost videt!!! RESPEKT!!
K ty Ob: mame fakt rozdilny kvetiny, to jo. Ja jsem s tou svoji velmi spokojen, budu mit nejspis nekolik semen, protoze sem na spodnich vetvich nevychytal naky samci koule a Ob si uz zajistila pokracovani rodu, bez genetickych zmen (asi na dvou spodnich vetvickach se tvori semena, zbytek cisty). Takze pristi rok si tehle keru vysadim vic. Pokud bys mel zajem, vymenil bych s teou naky seeds (samozrejme mam zalusk na Papayu :)) Ale to je jen takovy navrh, nemusis to brat vazne.
Jeste jednou Respekt a at sklidis, urcite se tesis jako Ja!!! :)
P e a c e |
|
|
golgotha |
ABSURDUS: Dekuju za prispevek :)
Bohuzel jsem kokotn* clovek a neudelal jsem kontrolovane opyleni
Papaya X Papaya :( Ale mam nejake OB X Papaya,Haze X Papaya,No namy X Papaya,bohuzel,sam vim,ze je to na nic!
Ale nejakou cestou bych od tebe chte ziskat nejake seminko tveho OBcka,tu Papayu by jsme mohli objednat,ale ja jsem posilal pyl jednomu growerovi,tak mozna dostanu seeds od nej,uvidim...
Peace ,ll.. |
|
|
ABSURDUS |
Samozrejme, pak se nejak domluvime a nejaky to seedo bych ti poslal. Muzem se i domluvit na spolecnym nakupu z nejake seedbanky. Ta tvoje Papaya je od Nirvany? |
|
|
golgotha |
Tak jsem setnul OB,Haze a No namy.
Jinak neslo meli svuj cas,po skouknuti trychomu pod mikroskopem sem tak udelal!Po vice jak 14ti dennim flusingu. Chut dobra,krasne cista,ucinek az moc silny,nikdy jsem pri svem "malem" testovani nedokouril cely mikrobrcko!
Vazne sila,papayu jeste necham porad rostou nove pestiky,ale te nejstarsi se cas taky schyluje ke konci!
Delat manikuru 6ti rostlinam je docela namahavy a casove narocny,ale ... :)
Mam nejaka seminka No namu,No name X Papaya,OB X Papaya i No name,Haze X Papaya,ale dokazal jsem si vtom udelat peknej bordel ....
Peace ,ll..
Casem hodim nejake foto suchych palic a fotky papayi,cukrujou,cukrujou ........... do nekonecna :)
ABSURDUS: Seminka byli od jednoho clena odtud,2 generace,proto bych rad koupil zase orig. semena!Hledal jsem na ruznych seedbankach,ale jinde nez na Nirvane jsem Papayu nenasel,nevadi.
Tak se prez zimu domluvime a neco spachame.
Peace ,ll.. |
|
|
Svahadji |
Myslim, že jinde než na Nirvaně Papayu nemaj.
Jinak opyloval sem jen světlý pheno papayi, to fialový mi připadá dost řídký. |
|
|
golgotha |
Svahadji:Me to jedine svetlejsi pfeno trochu ztmavlo,je na prvni fotce tehle stranky a to je uplne nejridsi s nejmensim vynosem,ale zaroven mi prijde nejvonavejsi a nejobsypanejsi!Ale jeste jsem ho netestoval!
Dneska po dlouhem rozmysleni budu muset pokosit jednu Papayu,dostala stonkovou plisem,sice zatim v malem rozsahu,ale stejne!Je na ni sice jeste cas,ale po par testech mi prijde ucinnost 100% uz jsem toho kouril hodne,ale tohle se vazne povedlo!
Peace ,ll.. |
|
|
golgotha |
Vcera uklizena papaya 2/3,uz na to vypadala,krasna vune,nejkompaktnejsi ze vsech a dokonce mi daruje par seminek!
Fotky sem nahazu az budu mit trosku vic casu,tet je to na pitch* !
Peace ,ll.. |
|
|
golgotha |
Zdravim vsechny po delsi dobe nepritomnosti!Nejde jinak,neni cas!
O vikendu udelam fotoapdejt,bud velky a posledni nebo to rozdelim na 2x!
Jeste chci vsem podekovat za K+,kterych jsem od vas dostal hodne :)
Dekuju !!!
Dnes se trochu rozepisu o ucincich meho Haze!
Haze smoke report:
Chut prijemne lehka,snad se to nezda jen mym prokourenym plicim,ale verim,ze to tak je!
Ucinky najedou skoro hned a jen tak telo neopusti!Odhadem 2 - 3 hodiny (na jedno male ciste brcko pro 4lidimi) !
Je to vazne paradni material!Kvalitni,jen je skoda,ze je to tolik listnate,ale o to vic jsou listecky obsypane krystalky!
Peace ,ll.. |
|
|
ABSURDUS |
Dobre jitro, tak se zas po dlouhy dobe dostavam na grower, jsem ted porad ve skole, nebo nekde litam a na opravdu dulezity veci nemam cas. Prisel cas, na ktery jsem se dlouho tesil, opravdu jsem sklidil a neudelal to nikdo, jako v minulych letech, za Me. Takze Orange bud uz je doma pod strechou. Zbytek zahradky to teprve ceka, takze pokud se zadari, uroda by letos mohla byt vic nez slusna.
Udelal jsem nekolik fotek poslednich chvil zivota teto rostliny, pohled na ni mi cele leto navozoval takove prijemne lechtani v rypacku, tak doufem ze tomu bude dal i pri koureni... |
|
|
ABSURDUS |
Takze tady jsou ty posledni momenty OBcka. Neni vic co dodat.
Snad jen
2 GOLGOTHA: Seminka jsou, takze jestli mas naky ty Papayky, rad vymenim :jumper:
kdyz tak se mi ozvi. muj email Ti napisu do vzkazu a muzem ten transfer nak promyslet.
zatim a good luck. |
|
|
golgotha |
Tak o5 tady a bez pripojeni fotek!
Fotky jsou velky a musim je vsechny zmensit na mensi format!
Na to tolik casu nezbyva,ale polepsim se!
Vsechno uz je doma a visi to!
Jsem klidnej a spokojenej,ze jsem to sklidil sam :) a ne jak minulej rok!
Uz planuju na out 07!
To bude teprve rachot!
Peace ,ll.. |
|
|
ABSURDUS |
Outdoor 2007 uz klepe na dvere, doufam, ze zas bude tak hezky leto jako loni. Po dlouhe dobe se mi podarilo sklidit vse co jsem zasadil (hura) ,ale z nedostatku casu se susicim se kytkam venovat, jsem velkou cast sklizne provaril (plisen apod.)
Budu se snazit v tomto roce polepsit. Ale jak pises- BUDE TO RACHOT! (snad) :) |
|
|
golgotha |
To si kuř! Většinu rostlin pojedu z řeziva a to bude paráda,hulit mám co a ještě dlouho mít budu,ale hrozne se uz tesim!Hnojiva dokoupena,mam skoro kompletní řadu AH + doplnky + nový phyt amin.
Tak kospeace ,ll.. |
|
|
MUZsRANAMI |
nazdar chlape, aky bol OB smoke? mozes pridat smokereport? |
|
|
golgotha |
Zdravim MUZsRANAMI:Ten muj OB byl nejakej vzlastni, nebyl jako ten Absurdusuv, ale smrnceej nejakou sativou! Chut byla ovocne sladka, trochu korenena, HIGH bylo slusne ... taky se vypalil docela brzo a rychle! Konzistence palic byla po uschnuti docela kompaktni, ale jako 100% OB to nebylo ani nahodou!
Nejvic se mi libil, kdyz mu na podzim zoranzoveli a zezloutli listy ... :) |
|
|
|
|