Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak sem se konecne pustil do sveho prvniho outdooru,ktereho cely prubech bude zverejnen!
Osazenstvo: ( 2 generace-bohuzel)
1x Orange bud
5x Papaya (Semtamtuk)
2x Haze (original Nirvana seed butique)
Zbytek budou no name od lidi me dobre znamych pocet zatim neznamy
Substrat:
5x Papaya zasazena do substratu pro kaktusy+cocos 3/4 +1/4
Pak dosel a ja potreboval sazet,tak sem to dal do par let rozkladajiciho se substratu z kompostu (ve kterym je konskej hnuj,ten se mi vzdycky osvecil)
Na presazovani mam pripraven nejaky substrat pro kvetiny+agroperlit,ktery by mel tento tyden spolu s Phyt aminem dorazit!
dalsi fotky
1) 2x Haze 5dni rustu
2)OB 2dni rustu (zajimavost-kliceni OB trvalo ze vsech nejdyl,zdalo se mi to skoro nemozny,ale sest dni a klicek byl porad maly (12mm),bal sem se plisne,tak sem ho dal do zeme!)
Dalsi fotky budou nekdy dyl,mozna jeste neco pribyde,mam jeste par kyticek na druhem okne,jsou na jih a slunicko tam sviti jak o zivot
Dotazy, pripominky, rady,vsechno uvitam,na te jedne papayi sem zkusil FIM,necham se prekvapit a za chvilku postrikam phyt aminem!
Jeste sem si nechal 3 seminka Papaya,ktery zasadim v pulce cervna nebo na konci kvetna,jen tak pro rozdil v delce vegetace a vyslednych plodu,velikosti a tak...
pan.zzz:Ven to dam az si budu jisty,ze mi to mraziky nepohati
pac bydlim v nadmorsky vejsce kolem 700mnm,tak nebudu kvaltovat,nerad bych o sve kyti prisel!
omik:Ten fim sem proved vcera a potom postrikal phyt aminem,ktery mi dodala ppl z growshop .cz a myslim ze je to v suchu,dneska na te jedne kyti byly znat vyhonky,sice mikro,ale okem viditelne(vazne nekecam,je to mozny)!Tak sem smik jeste jednu PAPAYU a dik za kosticku...
4 Ganja Man and Stratus: zkouknete posledni stranku v mem podpisu, kytky maji 21 dni jako ma Golgotha, a taky mi prijdou docela velkiky. nevim proc, ale vuuubec mi to nevadi. asi to bude genetikou, ale mam taky okno na jih.
G@nja M@n:Priblizne od pul 11 do pul paty(priblizne,v nedeli to zjistim presne)?Tet je nadherny pocasi,tak si to kyti uzivaji!Peclive hnojim Plagron Alga Grow,podle me kvalitka...
Stratus:Material toho nej lopuchu?To je PAPAYA!Pockej par tejdnu a uvidis jak to bude vypadat-hold si davam zalezet
Diky za pochvalu
Tak po nejake dobe o5 tady!Kyticky rostou peknoucce,fimko se povedlo,foto prijde az ty male vyhonky poporostou!
Je pekne pocasi,ale za oknem to jeste necham!
Tak v pulce kvetna kyticky soupnu do kyblu od primalexu a ruznejch vypotrebovanejch veci!
Phyt amin si nemuzu vynachvalit,krasme zelene listy a tezka podpora rustu sekundarnich vetvicek(zatim vyhonky)!
Cus priste fota
Kyticky jsou v pohodicce,ta nejvetsi byla dana vcera ven,pac sem zjistil,ze uz ukazala pi**,zdalo se mi to divny,ale pred mesicem slunce bylo niz a tet se dostalo vejs,tak se jim na okne zkratila perioda a zacaly nakvetat!Ne nejak moc,ale par pestiku vyndala a pak jeste ukazal jeden no name samec koule!Mysli,ze to bude trochu vyhoda,pac nebudu zasra**t kyble samcema a rostlinkam snad moc neubyde energie!
Tady jsou fotky!Nejvetrsi kyticka je venku,fotky pozdeji!
1)2x Papaya
2)To je pokus fimu na Papaya foto ze zhora
3)foto ze strany te same rostlinky(dnes presazena do 5litroveho kvetniku)
4)OB
5)Haze
Tak to je pro dnesni pocinani vse,priste dalsi fotky a chtelo by to nejake nazory
PEACE
G@nja M@n :Budu je davat ven postupne!Nevim presne kdy,chovam se az moc spontalne,chvilku mam more casu,pak zas ne!
Ten fim se mi taky libi,tak sem pred chvulkou stip jeste dve kyticky!
Mas to moc krasny K+ ta fimka se ti povedla taky sem ji delal a je to vazne supr jen jediny co je trosku ze se to zpomaly ale to je jasny kdyz kyti musi utahnout tolik vrcholku ale jinak je to vazne uzasny a tobe se to povedlo bravurne preju hodne stesti v dalsimpesteni