Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
telefonie - Klikni zde pro originální téma
ddevil
Cágo panove a damy, vcera se mi dostal do rukou programek, na telefonovani po netu. Je k tomu potreba pouze znat IP adresu volane stanice, mit ten stejny programek <speak freely 7.1> a mikrofon a zvuk samozrejme.
Zajimal by me vas nazor. Napadlo me, ze by se to dalo vyuzit jako doplnek chatu, /hromadu lidi bych rad slysel/
Program umoznuje konferenci a jeste urcite ma hafo dalsich funkci, ktere zatim nechapu, ale urcite se tim prokousu nebo mi nekdo pomuze ne? :)
Neni mi ovsem jasne, jestli by to slo zesinchronizovat s touto strankou, jak by to bylo s bezpecnosti a vubec veci kolem toho.

Tak co, chcete me nekdo slyset? Programek ma necele mega.

Zatim jsem to nezkousel, jak to facha, ale kamos, od ktereho ho mam si ho pochvaluje.
Walhalla2000
Ja doporucuji program HoneyQ - je to doplnek nebo plugin pro ICQ... stejne jako ted posilas zpravy, tak se pujde skymkoliv slyset nebo videt (mas li i kameru)
hh-top
nehodlám na tyto vymoženosti zatím reflektovat. Stávkovat budu ke své škodě nejméně tak dlouho, dokud nezajde Walhalla na to pivo, kterým mi vyhrožoval někdy v minulém století a celou věc mi nějak rozumně nerozmluví, samozřejmě včetně instalace. ICQ mi nějak nemakalo a tak jsem to zatím smazal. Ale pivo piju pořád!
majklovec
Pokus se svůj (doufám, že dočasný) odpor k ICQ odhodit, je to velmi šikovný prográmek. Zkus se znovu mrknout na Walhallův thread o ICQ, hned pod tvým příspěvkem je malý návod - možná tě přesvědčí a ICQ se znovuzabydlí na tvém PC.

Ale neznamená to, že bys neměl jít na to pivo!
weeno
Já mám ty nejlepší zkušenosti s yahoo messengerem. ICQ mě taky moc nebere.
Walhalla2000
hh-topiku... stale cekam, kdy te konecne spatrim na icq... uz jak se zda te mam v listu, ale od te doby jsi se tam neobjevil.... co s tebou mam clovece delat...
hh-top
Neboj, Wally, brzo projde bedýnka nějakým upgradem a ICQ bude. Však já se do toho dostanu, jen je toho na mě zatím dost v tom počítači.
Limba,CsC
Na http://www.cestiny.cz je k mání čeština pro ICQ2001b, což nám, "ruštinářům, výrazně ulehčí práci s tímto moderním způsobem komunikace.....(....s laskavým upozorněním p.Budvara...), podrobnosti viz. thread k ICQ.

[Edited by Limba,CsC on 16-02-2002 at 12:29 PM]


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma