Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Zákon a Právo

 
Pro a Proti politických stran - Klikni zde pro originální téma
Hodinář
Komunistickou stranu jako celek ignoruju už od svého politického uvědomění (cca 10let zpět).Není schopná rozumně vysvětlit kterak k jednotlivým krokům přijdou.Je to taková spíše nostalgická strana pro 60+.I bych v budoucnu viděl změnu názvu(po odsouhlasení zákazu propagace komunismu ) na Stranu Důchodových jistot.
Vedoucí strany ČSSD a ODS bych stručně dle mého vidění rozdělil pro "chudší" a "bohatší".Nebo chcete li jinak pro zaměstnance a zaměstnavalete.Když budu dělník a budu mít trochu rozumu budu volit ČSSD,proč?Protože bude na mě myslet spíš než ODS.Zatímco když budu podnikatel obrátím se k ODS.Asi jednu proto nechci zatracovat.Výstřeky byli jsou a budou(tipu Rath) ne jen u ČSSD ale i u ostatních politických stran.Jen se vždy do hledáčku dostane spíše strana vládnoucí..

Volím ODS a to z jednoho prostého důvodu,až dokončim školu težko se budu moc považovat za dělníka.

EDIT: Úplně bych zapomněl na mladou stranu pro mladé Stranu Zelených.Za antiprapagaci jaderných elektráren mají odě mě jedno velké mínus jinak do budoucna asi nadějné sdružení...
Protiva
Ke "Kámošum" ti může volit jen Parub, když si nesehnal jiný ufouny. Socani se jejich populistickejma gestama? Nechci dostat ránu tunfou :wink: . Křesťany?? Jsem atejista a proto u mně nemaj místo :flick: . Demokrati, pro mnoho lidí jasná volba, ale.... Zdá se mi že je to strana bez silného vůdce, těžíci s opozičních postojů. Zelení je má volba. Ne proto že bych s nima ve všem souhlasil, ale doufám v čersvej vzduch v naší politický scéně. A dám ji 4 roky na ukázání jejich potenciálu :D
livo
Zdar a sílu. Pokud chci pracovat, volím pravici, pokud se chci flákat volím levici. Volím první variantu, protože nechci bejt závislej na dávkách. Nechci platit vysoký daně Prasopsům (viz billboardy KSČSSD s Paroubkem) a jejich zkorumpovaným přisluhovačům z policie a rozrůstajícímu se byrokratickýmu aparátu levicové EU. Jsem pro rovnou daň - zdraží potraviny? Hovno! Je mi jedno jestli utratím za chleba 20,- nebo 22,- (po zvýšení dph). Ono totiž zase zlevní něco jiného (s 19% daní) a zvednou se platy.

Jinak dobrá stránka www.paroubek.eu :)

Jo a zelení? Všechno chtěji zatížit vyššíma daněma. Já se na stromy vrátit nechci. Globalizaci stejně nazastaví, zdraží energie protože je neekologická. Nakonec to dopadne tak, že si budeme muset prdět do balónků, abysme si mohli ráno uvařit čaj. Jsou to nebezpečný extrémisti, kterých vznik iniciovala KSČ.
kafevar
citace:
Původní příspěvek od Hodinář

Vedoucí strany ČSSD a ODS bych stručně dle mého vidění rozdělil pro "chudší" a "bohatší".Nebo chcete li jinak pro zaměstnance a zaměstnavalete.


Já bych to spíše rozdělil na ty, co dohlédnou a na ty co nedohlédnou důsledky. Protože díky výhodám pro zaměstanance už za chvíli žádní zaměstnanci existovat nebudou a všichni budou muset pracovat jako živnostníci jednoho zákazníka na schvarc systém. Protože zaměstnanec už se nikomu nevyplatí. Takže papírově budou zaměstnanci výborně chráněni, ale žádní už existovat nebudou, protože je nahradí živnostníci s nulovýma jistotama. Občas mi v důsledku ODS připadá více sociální než populistická ČSSD. Aby mohla společnost pod vedením ČSSD vůbec fungovat, musel se vytvořit tolerovanej poločernej trh, který je pravicovější více, než kdyby vládla ODS. Nejsem apriori pro pravici, ale ČSSD není sociální společnost ale pokrytectví. ODS je proto pro mě menší zlo.
cerwiq
Urcite nebudu volit CSSD - kuli Rathovi(zdravtnictvi),Paroubkovi(cztek).
Mam preblemy se zubama tak je pro me zubar vcelku dulezitej, na nastence jsem si cetl letak proti Rathovi, co se stane pokud se nezastavi.:rocket:

-Likvidace zdravotnickeho pojisteni
-Koncentrace moci penez Ratha
-Omezeni dostupnosti a kvality
-Navrat zdravotnictvi do stavu pred 89 rok.

Jsem proti Rathovi a Paroubkovi, bohuzel budu muset volit ODS...:rolleyes:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma