Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
out06-Nigeria nightmare,Nevilles haze hybrid,Senor garcia,Shaman... - Klikni zde pro originální téma
Storm
Zdravíčko,
tehle rok sem se rozhod, že trochu zainvestuju do orig. semen.

Pojedu tyto modely:
Nigerian Nightmare od Reeferman seeds
Senor garcia od Reeferman seeds
Sadhu od Mandala seeds
Nevilles Haze hybrid four pack od Female seeds (feminized)
South africa duban poison x skunk1 od Sam the skunkman
Shaman od Dutch passion
Power plant od Dutch passion
Passion1 od Dutch passion
Swazi skunk, Early girl, Durban poison, Hollands hoop, Pure power plant - vše od Nirvany

dál pak modely u kterejch nejde přesně určit rodiče tzn. co se mi oprcaly a nevim co s čim.

nemam moc času, tak toho tady pro začátek moc nebude, ale budu se snažit doplňovat aktualni info.
Storm
jako první jsem dal klíčit: 2x Nigeria nightmare
1x Sadhu
3x Durban poison
vyklíčily všechny, rostou taky všechny.Zatim je mam v inkubátoru, ale až se udělá hezky a nebude v noci taková zima, tak je pošlu ven.
Trochu se vytahujou, asi maji málo světla, chtěl sem tam dát stínítko co jsem používal minulej rok, ale nevim kde je a nový asi vyrábět nebudu...uvidim.
Svítim na ně 15W coolwhite trubicí(delší se mi nevejde) s 20w tlumivkou.Když to nebude tačit, tak doplnim 1 nebo 2 23w úsporky.
Storm
Jako substrát používam směs: zahradnickýho substrátu, lignocelu, vermikompostu a kvalitní země co už byla na místě.

Hnojit budu: Plagron Alga bloom
Alga grow
Phytamin
Cropmax(eště nevim)
Vermesfluid
Darina4

bioochrana: Polyversum
Trichoderma (eště nevim, shánim)
CAESAR
daj to svetlo blizsie,mozes az skoro aby sa dotykali,nemude sa ti to hentak tahat
lipi
Jo Caesar dí pravdu, bo jsou to pěkný tkaničky, protože se táhnou za světlem, dej níž světlo, nebo dej rostlinky blíž ke světlu. Jinak ti držim palec!
Rory
zdar, bylo by prosím nějaké bližší info o těch "méně známých" modelech??? promin asi sem moc amatér ale modely co si psal na zařátek seznamu neznam ani z doslechu....(jestli máš matkárnu tak je tam určitě dej, protože se ti v jeslích dveře netrhnou :-)

jinač jestli stojíš o radu tak, když ty kyti budou opravdu hodně vytáhlý tak je prostě zasyp zeminou, vyděl sem i to že když se táhly tak je kámoš zasypal až kousek (2cm) pod děložní lístky a ty kyti to vzaly uplně v poho....
Ono
to Storm: píšeš, že používaš Polyversum. S jedným členom som sa o tom bavil a vravel, že sa nedá zohnať. Dá sa momentálne kúpiť alebo ho máš z minulého roka?
kavalera
Ono: da sa zohnat, firma bio Tomal ho ponuka...
Storm
jj mate pravdu, vim o tom, že světlo moc vysoko, ale je problematický s nim hýbat.spíš přidam světelnej výkon a stínidlo.

2Minigrow:neni to cistej nevilles haze, ale hybrid.Nevim s čim, ale píšou, že se hodí na venek, tak sem to chtel zkusit.Je od Female seeds.

2Rory: Nigeria nightmare je extrémní sativa s mimořádnou potencí.Ověřená např.členem DDT, prý jedna z nejsilnějších venkovních záležitostí co okusil.
Senor garcia je trippy sativa, vzal sem ji napul s kamosem, on indoor ja out, tak uvidime.Taky sem o nem neslysel, ale zaujal me nazev.O Sadhu nic nevim, dostal sem 5seeds jako freebie za objedavku nad 100euro

Polyversum jsem si objednal u nás v květinářství.
lipi
Jo když napřijde hora k mohamedovi, tak musí mohamed do lesa, nebo jak se to řiká :frog: a tak když neni možný posunout světlo, tak vždycky můžeš podložit kytky hocčim co je přiblíží (nějaká 100krát přelouskaná knížka:D Pokud to vyřešíš zvýšenim výkonu a stínítkem, tak už asi neni co řešit. Prostě zlom vaz :)
ddt
Ahoj Storm, tak mas peknucky vyber na tento rok. Prajem ti nech ti vsetko dozreje, nemas corky a nic ti nesplesnivie a mas co najviac samic.
Nigerian Nightmare je naozaj silne pokourenicko. Netreba to s nim prehanat. Vsetci moji znami mali pred nim respekt a cisty NN som prave koli vyssie spominanym dovodom skoro nikdy nefajcil cisty.
Storm- mas sa na co tesit ak budes sklizet ten nn:)
K+

DDT
Pekny vyber genetiky...drzim palce a nech sa ti corky vyhybaju....:D
Storm
tak takhle vypadají dneska.jak sem očekával, přestaly se vytahovat a začaly normálně růst a větvit se.jestli bude hezky, tak už je mrsknu ven.seha sem si igelitovej pytel 2x1,8x1,8m, tak natluču 4 kůly a zezačátku ho budu používat jako fóliák.Minulej rok se to ovědčilo.udělal jsem pokus minulej rok.ve stejnou dobu sem vysadil stejně starý kytky částečně pod igelit a volně.Ty volně kvůli zimě nejely, ale ty pod igelitem šly dobře.V půlce května měly metr.tenhle rok to asi bude horší, protože je docela zima
ddt
Storm, asi mas vysoko tu trubku. Ja mam Osram Fluora 77 18w, ta je sice lepsia, no ma zas nizsiu svietivost a na trochu doplnenie lumenov usporku warm white 23w a mam rastlinky zavalite a o dost menej sa mi tahaju. :) Na jednej mam 4 poschidia na vertikalnu dlzku as 5 mm, tak si to preratajte:) to je cca 1 mm medzi kazdym poschodim:) listy su naozaj obrovske a tmavo zelene, TAS(green,late)x GG3 je naozaj obravsky hoch s velkymi listkami, dokonva este vitalnejsi ako erdbeer, ale to sa dalo cakat
Inak tie seeds nigerianu maju o dost iny tvar ako moje, pise to aj preto,ze tento tvar sa zachoval aj do dalej generacie. Moje nigeriany mali a aj maju dost charakteristicky tvar, naozaj iny hned by si ich spoznal, hmmm
Ahoj
eNDy
to storm: mas slusny vyber.. som zvedavy najma na nocnu moru:D
troska povytiahnute, ale to sa spravi;) drzim palec a som zvedavy na vysledok! k+ leti k tebe...
Storm
fotky jsou z 25. dubna (vysazení předpěstovaejch sazenic) ani byste nepoznali, že se vytahovaly :)

kytkám se daří dobře,přidal jsem ještě tak 10 kytek, ale ještě jsem nenafotil.tenhle víkend je nafotim a někdy v průběhu tejdne je sem hodim.teď maj největší tak kolem 80cm

největší Sadhu je vpravo,vlevo jsou 3 x DP a uprostřed 2 x Nigeria N , aspoň doufam, že je to tak.
Storm
update 4.6.

Tak sem se konečné dokopal k činnosti.O weekendu sem nafotil kytičky.maj se čile k světu.nevim, jestli jsem zmínil, že jsem trochu obohatil zem o koňský hnůj.Už to ani neni hnůj.Je starej 8 let, je to spíš humus.Na druhou půlku sem zarejpal 3letý kravský hnůj, tak uvidim.Namíchal sem do země i lignocel, abych zem trochu prolehčil.Zatim sem skoro nehnojil, akorat v neděli dostaly kytky spršku Vermesfluidu(tekůtý žížalí hovna) v poměru víčko /půl litru.Po postřiku sem je už neviděl.

Kytky zatim rostou dobře, největší maj tak kolem metru a největší má 14 pater :).Menší tak kolem půl metru a nejmenší, čerstvě vysazený(asi 30) maj 5cm a sotva 3 patra.Ani nemělo cenu je fotit, jsou pod igelitem. Sázel sem na třikrát, tak proto ty rozdíly.Hnůj jim asi udelal dobre, protoze jim rostou obrovský listy a tlustý stonky, hlavně těm nejstaršim.Jak je tam viděl ten igelit, tak pod tim byly předtim ty kytky nalevo.Myslim, že igelit hodně pomoh.Mimo igelit nebyl skoro žádnej plevel a pod nim jungle jak svině.Ty největší už se dotýkaly, tak se přesunul nad čerstvě sazený kytky.
Alcatelx
o.k
dloob-pRo|gameR
zupa kytky k+ to hnojis jen tim hnojem ci i hnojem jako treba koprivy?
dloob-pRo|gameR
rozhodne!! seminka NH by byly cool :)
Storm
apdejt 23.6.


tak sem tu konečně s apdejtem.Sice sou ty fotky 16 dní starý, ale aspoň něco.Během příštího tejdne by se mi mohlo povést poslat nový fotky.Kytkám se vede dobře, myslim, že žížalí hovna sou v poho.Aplikuju je postřikem a myslim, že je to docela znát.Taky sem začal na doporučení používat Plagron Start up a kytky si vůbec nestěžujou.Rostou celkem rychle-největší maj v tuhle dobu tak 2,20m.Akorát se tam ňák nemůžu dostat s foťákem, tak je uvidíte až dýl.
Největší růstovej potenciál jako obvykle Durban poison.Pěkně roste i Sadhu a překvapivě i passion 1.S tim sem měl v minulejch letech špatný zkušenosti, ale teď roste pěkně.Akorát mi dělá starosti Senor Garcia, protože roste úplně ňák nahovno.Listy se kroutěj, deformujou, mají málo čepelí, vypadají nezdravě a pomalu rostou.Zapoměl sem to nafotit, tak to ukážu až příště.
Storm
tak sem vynašel toho nemocnýho seňora.Je vystřihej z fotky, tak tam toho neni moc vidět.Jede ho i kámoš ve skříni a u některech kytek má stejnej problém.Je to z jedný várky semínek.Mě to dělá na 2 kytkách, jemu už se to spravilo.Vůbec nevim co to může bejt.Listy sou deformovaný, tenký čepele a celkově nezdravej vzhled.Na škůdce ani plíseň to nevypadá.Nevíte o co de?
Storm
apdejt 9.7.

Tak sem tady zase s aktualizací.Kytkám se daří dobře, akorát by chtěly častější zálivku v těhlech vedrech.

Dostávají stále Alga grow, Vermesfluid, Start up už došel, tak s nim už nehnojim.Časem přejdu na Phytamin a pak na Alga bloom a PK13-14.

Největší Sadhu má teď okolo 2,5m , ostatní jsou o něco menší.Fotky jsou z 9.7. Nový sem hodim někdy v dohlednej době.
Nigerian nightmare už nasadila na květ, sice je to docela brzo, ale aspoň bude dřív co kouřit :)
Moltres
Zdarec, proč nestříkáš phytamin hned ze startu? Jinak masivní keře, moc se mi líbí. K+ letí.
Storm
protoze ho mam málo a nechce se mi ho kupovat.Asi vysadim vermesfluid a nasadim pythamin.Taky si myslim, že pythamin má prokazatelně větší vliv v květu.
gona
v kvete phyťak nene on neni proti plesni on ju priamo láka no a na agare čo je mimochodom tiež produkt z morskej riasy sa pestuju huby a plesne od sporov čiže mimoriadne vhodné prostredie pre plesne ju?ako ja s phyťakom nemam skusenosť ale čital som na letaku že je tiež z morských rias jako agar,,zas ja darinu dávm aj v kvate ale len do pôdy...
Storm
??už si druhej co se diví pythaminu v květu.nevidim důvod proč bych nepoužíval v květu.Podle mě výrazně ovlivňuje chuť výslednýho produktu.Pythamin používam 4 roky a pokaždý v květu a většinou i v růstu.A nevim co má společnýho Agar s Pythaminem, myslim, že jedniná podoba je v barvě a výrobě z řas(každý z jinejch).

Třeba Darinu4 se chystam použít jen v růstu, tu bych na květ nedal, ale Pythamin...

Ať se k tomu vyjádří ňákej odborník, ale podle mýho názoru se pythamin projeví v květu velmi pozitivně.
Anonymer
Suhlas with Storm, sice nemam s Phyt-aminom osobne skusenosti, ale tu na groweri som sa dozvedel, ze je sko vhodnejsi na kvet, naopak, darinu pri prvych maznakov kvetu okamzite vysadit, pretoze sposobuje skore dozrievanie, takze budete mat rychlo urodu, ktora vsak nestihne dozriet do pozadovanych rozmerov :P
To vsetko som zistil tu z Groweru, od starych skusenych clenov :)
An.
KABUTO
Phythamin vyloženě doporučuju dávat po celou dobu života kytky,v qětu,hlavně okolo začátku klidně zvětšit koncentraci

Darinu jsem dlouhou dobu používal taky,ale ta je dobrá pro růst,po ní mi to dycky přerostlo,urychluje zrání,ale na úkor prorostlosti a utaženosti palic

Agar je úplně něco jinýho,používá se pro řízkování né?


-už 10x omleté info

Jinak to máš pěkný keříky,jsem zvědavej hlavně na Sadhua,koupil jsem 4strainy od Mandaly na příští rok i na ven

ať se daří ( hlavně to na konci sklidit sám :) )
Storm
apdejt 25.7.

Tak sem tu s další aktualizací... Kytky jedou docela dobře, akorát by to chtělo trochu víc vody z nebe.Tvrdá ze studny neni nic moc.

Nejstarší kytky rostou jak o závod, ale ty o měsíc mladší jsou tak o 2m menší.Viz foto. nevim proč nerostou, ale myslim si, že je to tim, že jsou skovaný za těma velkejma.Zaleju je Darinou a žížalincema a uvidim co to s nima udělá.Ňákej čas do konce eště je, tak se Dariny bát nemusim, stejně s ní budu zalejvat jenom kytky co eště nenakvejtaj.Koupil jsem malou lahvičku, tak to bude stejně tak na 2 použití.
Storm
apdejt 19.9.

kytky se maj docela dobe, uz i nevilles haze hybrid a willie nelson zacal nahazovat.myslim, ze jestli neco nedozraje, tak to budou prave tyhle modely.jinak nejlip asi vypada nigeria nightmare, ta je nejvic osypana a ma nejhezci palice a vuni.nejdriv bude hotov pravdepodobne shaman, ten uz ma pulku blizen suchejch a passion, kterej taky bude brzy.
Storm
jinak hnojim Alga bloom 6ml/l 1x týdně, pythamin postřik 8ml/l, 1x týdně.toť vše, příští fota asi až před sklizní(snad)
Storm
tak sem částečně sklidil...a to 3 kytky Nigeria nightmare, 1kytku Passion 1(purple) a 1 kytku Shamana.nejlíp vypadá ta Nigeria.Čekal jsem na ni menší výnos,tak sem docela spokojenej.Durba poison ten bude chtit este tak 14 dni, Nevilles haze hybrid a Senor Garcia počítam tak 3-4 tejdny.Jinak ostatni(Swazi skunk, Pure power plant, Power plant, Willie nelson, Sadhu, Shaman...) sklidim pravdepodobně do 14 dnu.Na Nigerii se začala tvořit pliseň, tak to nechci nechávat náhodě.

kdyz si zvětšíte posledních 5 fotek, tak tam sou popisky co je co..
ddt
Clovece mas to nadherne. Krasne stromiska. Som zvedavy ako silny bude tvoj Nigerian Nightmare:)
Zaujimave, ze Nevilles Haze x Jack takto pomerne stiha kvitnut. :)
No drzim palce nech mas co naj zber:)
kvasimodo
nemohol by si odfotit toho durbana celeho? mas nadherne kvietky ...
Jurgen
tak to mas nadherne:-) mas moc pekny Nigerian Nightmare...nemas sni nejake seminka???napis do PM...
Storm
18.10.

tak uz je sklizeno skoro vsechno...zbyly jen Senor Garcia, Nevilles Haze hybrid, Powerplant a Willie nelson..
Storm
1 a 2 foto - Durban poison
3 - PWP a Willie nelson
4 - shaman
5 - Cal.orage bud x ???(jedno z mála semínek z minulyho roku)
6 - Senor Garcia a Nevilles haze hybrid
7 - stonek DP
8 - makro Nevilles...

Ještě je tam s nima Sadhu a Pure power plant, ale ty nemelo cenu fotit..
Dudušek
Ahoj storme, máš to pěkný. Prosím tě, máš nějaké foto Sadhu? Plus můžeš mi o něm něco říct? Náchylnost na plísně, kdy jsi ho kosil, výška, potence atd... Díky
Storm
zdarek Dudušku, Sadhu sem este nesklidil, mam jen 1 kytku a ta jeste roste.Foto sem zatim este neudelal, necekal byc, ze to bude nekoho zajimat.Jinak je tak 120cm vysoka, vynos nic moc, ale palice vypadaj docela dobre.Zatim neplesnivi, kosit budu asi tenhle tejden.Dle myo nazoru to neni zadnej prevratnej model, mozna proto ho davali zadarmo u seedsdirect.Dostal sem myslim 5 semínek.1 byla nejvetsi kytka co sem mel.Kdyz mela neco pres 3m, tak se z ni vyklubal hermouš.Dalsi 2 byly samci a zbyvajici 1sem poslal nejmenovanemu growerovi na Slovensko a ten měl taky samce.Takze Sadhu od Mandalaseeds u me konci.
PARANOIK
este tomuto dobremu reportu chyba koniec-smoke report
Storm
smokereport bude, ale este toho nejsem tak nahulenej, abych to objektivne posoudil.
Ale jisty je, ze se nejvic povedla Nigeria Nightmare a nejmin Shaman.
ddt
Ahoj Storm, mas to naozaj super a som velmi rad,ze ten Nigerian Nightmare sa ti pacil:)
mna osobne ked budes pisat smoke report bude hlavne zaujimat report o:
Willien nelson, Nigerian a Nevilles haze hybrid :)
super
ahoj
Smoked
Mohl by si tu datnaky fotky Swazi Skunk dik.Chci to jwet pristi rok


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma