Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Claune 2006/Žralok, Power Plant, Durban - Klikni zde pro originální téma
Zdravím, tak tady je příprava na ven. Na obrázku řízky Power Plant, Great White Shark. Zítra to nafotím pořádně, mám asi nejhorší foťák co se dá koupit :grrr: Jinak díky ze řezy jednomu členovi G, dík moc pane, snad přežijou,cesta jim dala pecku.
Do pár dní by měla dorazit zásilka od Nirvany: Holland Hope a Durban Poison. Letos ze zaměřím na pěstování na stromech, uvidíme, já už tomu prostě v zemi nevěřím :( Je lepší mít míň, než nic.
Ježíš
hmm cim dal vic outdooraku uvazuje o pestovani na stome..za chvili si budou deti myslet ze ta MARIHUANA snad roste na stomech i s kyblema stejne jako klobasy :D posilej dalsi fotky!
lipi
Hello Claune!!! Připravný to máš dost v pohodě a jsem zvědavej jak ti to na těch stromech pude, tak už se těšim na další a další a další apdejty:D
Měj se a jak už tady bylo řečeno - nespadni......
Přisly semínka od www.seedboutique.com, doba od objednání k doručení, zhruba 14 dní. V pohodě.
Modely:
Holland Hope
Durban Poison
Arjans Haze2 x Kalimist /jako bonus. Pracovní název "kalamita" :)
Jinak budu mít od každého asi 3 kytky, objednal jsem si to ve více lidech.
Mám ještě řezivo od Harvesta, ale nějak se holkám nechce chytit, dneska jsem to trochu poupravil a vypadají mnohem lépe, snad to dopadne dobře. Nějak se mi nedaří z nich dostat za oknem kořínky. :o Mám jeff tablety, zakořeňovač GESTIM B. Znovu jsem standartně řízky zařízl kolmo žiletkou, navíc jsem je trochu rozštěpil, namočil do zakořeňovače a zapíchnul do vlhkých tablet. Uvidíme. Na té fotce, jsou v té žalostné fázi.
JAHmaican
Ty jo, řízečky se nemají moc k světu, sem zvědavej na další fotky, jak vypadaj ted
Stav řízků
Trávníkář
Zdař doufam ze ti ty řízecky jedou dal :) dystak to uploadni :)docela sme zvedavej jak ti to jede :) a jak uz sem ti psal ta kuchynska folie :) by byla fajn :) jen to chce tak jednou dene to odklopit a nechat tam nalizt cerstvej vzduch :) ale jinak je ta folie vazne :D :) ale jako mas to moc pekny :) drzim zelene palce :) a K+ je tva :)
Zdravím.
Stav k dnešnímu dni, zítra přesadím kytky ze semínek do velkých květináčů, evidentně už nemají místo pro kořeny.
Původ: originál semínko od Nirvány. (vylezlo jen jedno z 10! :grrr: )
Doufám, že to alespoň bude maminka. Nikdy jsem to nepěstoval ani nekouřil.

Info: Holland´s Hope (Nadeje Holandska) je vyrovnany mix Afghanu a ranneho Skunku. Holland´s Hope je idealni pro pestovani venku v chladnem klimatu a tam kde kratke leto muze zkratit pestebni sezonu. Jedna se o skudcum a plisnim odolnou odrudu, ktera muze dosahnout dvoumetrove vysky se slibnymi vynosy. Holland´s Hope ma sladkou chut a je stredne silna.
Původ: originál semínka od Nirvány (vylezlo 10 z 10 :punk: )
Uvidíme jak to bude s výškou, ale všechny kytky co letos pojedu budou v kýblech, tak že to s ní asi nebude tak jak se povídá. Semínka nemám jen já, ale ještě dva kamarádi, tak že to ve finále ohodnotíme. Každý máme po 3 kusech.

Info: Durban Poison (Jed z Durbanu) je F1 hybridem odrudy sativy z tajne zahrady nachazejici se pobliz Durbanu v Jizni Africe, a silneho, raneho holandskeho Skunku. Tato odruda je vysoka s obrovskymi listy. Jeho dlouhe, pevne palice maji zemitou prichut s naznakem anyzu. Je slavny pro sve halucinogenni ucinky.
Původ: originál semínka od Nirvány jako bonus (vylezlo 9 z 10 což je slušný) Mám celkem dva kusy. O této odrůdě jsem nikde nic nenašel, tak že se necháme překvapit :)
Původ: řízky od Harvýho (pořád se mi nedaří z nich dostat kořeny, tahle konkrétní se snad chytla) Snad to dobře dopadne. Díkec Hárvy.

Info:
Jako tichý dobyvatel moře, stíny nad stíny v nezmapovaných hlubinách. Je převážné jemný, mystický, dobrodružný až nepochopitelný pro masy lidí, kteří se jen bojí z nedostatku znalostí. Není zločincem, spíš zbojníkem, ale ne bez důvodu. Vzbuzuje respekt. Pokud pěstujete White Shark, pěstujte ho s respektem a a vědomím toho, že máte sílu kořistit.

5 smyslů Great White Sharka
Vůně: bohatá škála květin a ovoce s oderem White Shark
Chuť: ovocná po Indice se silným akcentem Widow a Skunku
Dotyk: tlusté, krystaly silně pokryté palice jsou lepkavé a pevné, tak jako u původních rodičů
Vzhled: s oranžovými vlásky se třpytivými krystalky po svém Widow otci.
Účinek: svůdné high které má sílu chřtánu White Sharka
Rodina: Super Skunk, brazislký a jihoindický
Doba růstu: indoor 2 – 4 týdny, pro outdoor nechte klíčit v květnu či koncem jara
Doba kvetení: indoor 8 týdnů, outdoor je připravená ke sklizni začátkem podzimu. Můžete očekávat značný výnos.
Původ: řízky od Hárvyho. Taky doufám, že se nějaká holka chytne, na tuhle odrůdu se moc těším.

Info: Pure Power Plant je druhem prevazne sativa vyslechtena z jihoafrickych odrud ke konci devadesatych let. Nesmirny rustovy potencial teto kvetiny je ukazkovym prikladem vitality hybridu. Pro sve vysoke vynosy a vysoce ocenovane palice je PPP jednim z poslednich trendu mezi holandskymi komercnimi pestiteli. Pure Power Plant ma prijemnou takrka borovicovou dochut a prinasi silnou spolecensky aktivni zkourenost
Původ: originál semínko z Nirvány co jsem dostal od známého. Bohužel sázená dost pozdě, uvidíme zda stihne dokvést, pokud to bude holka.

Info: Skunk #1 je prvnim stabilizovanym hybridem vyvinutym primo pro indoor pestovani a jeho pocatky se datuji do sedmdesatych let 20. st. v Kalifornii. Skunk#1 v sobe skryva Afghani, Mexican gold a Colombian gold (Mexicke a Kolumbijske zlato). Do Evropy byl privezen na zacatku 80. let a hraje velkou roli v rodovem kmeni veskerych modernich vnitrnich odrud. Tato rostlina zhuluje stabilne, silne, uderne a ma prijemnou skunkovou chut. Skunk#1 hodne snese a dari se mu dobre jak vevnitr, tak ve skleniku.
V týdnu půjde většina ven, jednu kytku (asi Durbana) si nechám za oknem. Tak zatím. :beer:
Trávníkář
Hele a ten zakořenovac tos pouzil klasickej hormonalni prasek?? bo nakej roztok? co ja znam tak vazne nejlip fungujou klasicky stimulacni prasky :) je to vazne perfekt skoro vsechno co tam do nich namocis a bodnes do hliny tak zakoreni vazne baajo :punk: pokud si pouzil nakej tekutej tak ty moc nevim jak dopadaj...ale ja myslim ze řízecky ti ted udelaly peknej pokrok od predtim takze myslim ze to bude dobry :) takze drzim tobe a tvym rizeckum palce...snad nedopadnes nakonec jak my ....:( ..viz Outdoor by hehelum :( ..ale my se nedame :D PEACE AND GROW
Zakořeňovač jsem použi gel Gelstim B a jeff tablety, vím že rock. kostky jsou lepší, ale nějak jsem je teď nesehnal. Problém je v tom že pokud je tak hodim seřízlý tak do týdne začnou dole hnisat a odumírat, nevím co s tim. Vlhkost odhadem 70-80%.

???
Trávníkář
Pokud muzes tak pls udelej nakej detajlek toho hniti ... pak uvidim jestli stim vim co a jak... no jako jestli to takhle nak hnuje...no a nebo to trosku popisty hnijici mista ..jako zacne ten stonek dole jak ej to urizli dole hnit?..snad to pude...drzim palce....a ktomu gelu.. no gely moc neznam ja co vim trak vazne nejlepsi byl takovej prasek v lahvicce bohuzel sem zapomel jak se to menuje ale byl to takovej bilej prasecek v lahvicce a do ty lahvicky si narval tu rostlinku smacel konecek tak 1-2 centaky a soupnul do pudy a pak to jelo jak divi....snad ti to pude preju HODNE HOOODNE stetsi :) :D
Edit: Ted sem si uvedomil ze sem napsal desnou blbinu myslis asi ze ti zacnou hnit ty listecky dole urizly co? no tak to bych udelal pak tak ze ty nahnili bych proste uriznul uplne a nechal rust novy a pokusil se je uz nerezat...pac jestli ti prichazej ty konecky do stiku s pudou tak tam muzou list ruzny infekce..pokus se ty rostlinky rezat co nejmin ale at se nedotykaj nijak pudy...jinak PEACE AND GROW :)
Tři kytky jsem dneska přesadil. Zemina je zahradnický substrát. Kytky ještě jednou přesadím tak za měsíc do velikých kýblů.

Dva přestěhovaní durbánci :)
Tady ještě přesazení Arjans Haze#2 X Kalimist. Na tuhle genetiku jsem zvědavej :satan:

Tak zatím :beer:
Trávníkář
Peknee peknee :) jen co ti muzu doporucit je jedina vec kterou muzes uplatnit v dalsich letech..ale mozna to asi znas no ale stejne... na to kdyz to clovek ce presaziovat z mensich do vetsich se vazne moc hodej kvetinacky z kokosovejch vlaken... sezenes to uplne vpohode v obi a asi to maj i skoro vsude jinde.. je to vazne fajn mas to jak klasickej kvetinacek ale kdyz to ces presadit tak to akorat vemes a zasadis to i stim kvetinackem a mas to uplne rychly a co je to nejdulezitejsi kyti ma mnohem mensi sok z presazeni a tim padem vetsi moznost vyskytu samicek :) a hlavne spis teda mensi vyskyt hermacu... korinky tim krasne prorostou :) vazne bet¨zvadna vec :) moc doporucuju :) a jak je to celkem tenky zmena pH by taky nemela bejt naka zaznamenatelna :) Peace and groww mas to moc krasny :) kdybys nahodou mel naky to seminecko durbanu navic ozvi se :) nam vycorovali maly kyticky..a z toho 3 durbany :(:(:( ale tobe preju hoodne stesti :) !!!
Máš recht, bohužel jsem rychle jednal a použil plastový zbytky od pelargonií, no snad to dobře dopadne s tím výskytem samic, navíc se toho předpěstovávalo víc (durbanů a těch všech oblbovadel) tak že se to dělilo, a takhle jsme to měli lépe přenosný :) Jinak semínka Durbana už nemám, jelikož se jednalo o objednávku od Nirvány, ale určitě něco nechám kontrol. opýlit. Tak, že jeslti něco vznikne, tak rád vyměním.
Trávníkář
Parada :) doufam ze naky ty adaptovany durbanky mit budes :) pac na ty se taky tesim...taky co me horne mrzi je ze sme prisli o BB tak jestli nhahodou prides i k temto seminkum tak vymena v pristim roce bude :D faajn :D mam naky No Name ale je to vazne supr :) dystak bych dodal fota..ale ted k tem kvetinackum este...samozrejme ze ty kokosovy sou lepsi ale jako je jasny ze kdyz je nemas tak ty normalni sou taky vpohode :) dulezity je aby ty kyti nedostavaly naky strasny soky pri tom takze cim hladcejc to de tim lip :) ale to vi asi kazdej zejo :D no nic no tak at ti jedoou :) vypadaj ze se maj krasne k svetu :) HOLKY!!! :)
Trávníkář
Jo omlouvam se za to co sem rikal ty kvetinacky sem nemyslel z kokosovejch vlaken (ikdyz to by mozna taky slo :D a mozn asem to nekde videl )ale myslel sem ty kvetinacky raselinovy...
Obel
Heheh ahoj kámo,
po několika dlouhých měsících v odloučení od Groweru se tu abych opět pěl chválu a rozděloval respect, po tom co se ti přihodilo loni, věřím, že letos bude mnohem úspěšnější sezóna. btw. kyti vypadají hezky, co jiného dodat snad jen K+ cirusáku :D

Peace

Obel
Vypadá to, že řízky se nakonec chytnou, už jsem to ani nečekal. :punk:
Přesazení řízku, které měly kořínky ven z jiff tablet. Dva Pure Power Plant.
Hlína substrát pro pelargonie/perlit. Poměr 70/30.
A tady ještě řízek GWS, zatím se mu daří nejlépe.
A ještě malý tuning. Tak snad to dobře s děckama dopadne.
Bulb
Paradne jsi se rozjel... drzim palce a budu sledovat...
Kytky prodělaly zaštípnutí. Včera se přehnala dost šílená vychřice a jednu holku poslala k zemi, přidělal jsem jí ke klacíku, tak snad přežije.
milot
zdarec, prosím tě nevíš jak se platí semena z venku po netu? dík nabo aspon kontakt na nekoho. Zdarec, jinak kytky máš v poho
Obel
2 milot : Hledej , si snad na Inetu poprvé nebo co? tyhle OT věci nepatří do galerky voe ;)

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6178

PEACE

Obel
Udělal jsem pár snímků k 27.05.06

Durban Poison /number 1

Daří se mu dobře.
Durbánek /number 2

Už se zmátořil ze zašťípnutí.
Arjans Haze2 X Kalimist po zaštípnutí. Vůbec netuším jak to s touto genetikou dopadne venku. Haze má mega dlouhý kvetení, nejspíš v našich podmínkách nedojede.
Tak to je zatím vše. Došly baterky ve foťáku :)
Tak dneska jsem vyfotil duo DP. Jedou moc pěkně, tuhle odrůdu mohu na out jen doporučit, je silná a bude jistě ideální.
Nějaké fotky kytek co zbyly za oknem.
1. Haze x Kalimist /půjde do týdne ven
2. Power Plant (prodělal celkem drsné oštípaní z důvodu řízků pro indoor, ten zůstane za oknem až do konce)
3. GWS / půjdu do týdne ven
Hnojim Kristalonem Start, občas stříknuto Phyt-aminem. Na květ pojedu asi OBM, nebo pořídím něco lepšího. Uvidíme. Zatím.
Zdravím, nabízím porovnání velikosti arj.hazeXkalimist v měsíčním intervalu.
První foto: 27.05.2006
Druhá, třetí: 27.06.2006

Růst probýhá za oknem, které je na jižní straně a velikost 3m čtvereční. Phyt-amin, krys. Start

Nikdy jsem nic windoor nejel a vidím, že to nebude úplně zbytečné ;)
Dnes jsem též přesadil durbany a HH do kýblů venku. Fota jsem nedělal z důvodu proštípání kvůli prosvětlení, vypadaly pak jako košťata :)
Včera byl den, co se týče pěstitelských aktivit taky bohatý, hodil jsem ven asi 8 sazenic noname za keř, na jedno moc slunečný místečko. Zatím mají holky asi 20 čísel, fotek se dočkáte také, vyčkejte až to bude zajímavější ;)
GWS za oknem, dneska jsem mu upravil fazónu. Poslední zašťípnutí letošní sézóny :D
Tak zatím.
Pár nových fotek kytek za oknem.
1. HazexKalimist
2. Power Plant
3. Great White Shark
4. No name
5. Tohle není clin, tohle to je phytamin :D

Fotky z venku budou během týdne.

Uvítám objektivní kritiku ;)

Zatím.
Pár nových fotek kytek za oknem.
1. HazexKalimist
2. Power Plant
3. Great White Shark
4. Malinkatej Power Plant
5. No name
6. Tohle není clin, tohle to je phytamin :D

Fotky z venku budou během týdne.

Uvítám objektivní kritiku ;)

Zatím.
Lahvan_FlaskiCZ
paráda Clauňáku, roste Ti to koukám jako z vod(k)y s Pyth-aminem. už jsem se lekl, že to fakt stříkáš Clinem. :D
To řezivo od tebe roste, pomaličku, rozvážně, ale přece jenom. Myslíš ze ten Haze X Kalimist dokvete? ''Káčko'' je samozdřejmostí. :)
Zdravíčko Lahvane, těm řezům chvíli trvá než začnou růst, ale pak jedou jak zběsilý :) Ten GWS a PP je mockrát štíplej kvůli řezivu. Mohly být jednou takový :wink: S tou Hází bude asi problémek, no uvidíme, necháme se oba překvapit, každopádně voní hezky :smoker:
Tak přináším fotky z venku.

1. první Durban Poison
2. druhý Durban Poison
3. Holland Hope (u tý mám nehezký pocit, že bude samec)
4. HazexKalimist přestěhovaná z okna
5. Celkový pohled

V pátek vyfotím ještě jedno políčku u polní cesty ;)

Tak zatím.
Zdravím,
tak přináším nějaké nové fotky.

1. GWS (zleva) a Power Plant
2. Power Plant detail, zatím se jim do květu moc nechce
3. Durban Poison
4. DP detail
5. No name
6. DP samec, vařil jsem z toho mlíko a byl to ukrutnej mazec. (Prosíííím ať už to přejdeeeee :vampire: )

Jinak jsem holky přestal hnojit "růstovkou". Pošlu na ně květovou chemku až půjdou trošku víc do palic.


Zatím.
ares
Zdravim Claune! Škoda HH & DP samců, ale zdá se že ostatní Ti to vynahradí! U mě to s HH F:M dopadlo 3:2.
Už se těšim na další upload, jak to u tebe vypadá s kvetením?
Zdravím,
tak že malá sumasumárum.

Jelikož Holland Hope i obě Haze byly samci, zbyly jen dva Durbánci a po jednom od žraloka a PWP, ale zatím jsem spokojen.
Vypadá to, že mě letos minou čorky, jelikož, místečko je jinde a jak se zdá, oči kryplů jsou tím pádem zaslepeny. (Nechci ale nic zakřiknout.)
Přidávám jím tekutým hnojivem s Guanem a je to na holkách znát.
Durbánci půjdou tak do 10 dnů pod kudlu, zítra je zaleju Final Solution.

Pro představu pár foteček Durbánka. :satan: Další netřeba fotit, zatím to není tak zajímavé.

Už aby to bylo dole :)
Lahvan_FlaskiCZ
Zdravím Clauňáku. jak tak koukám, tak asi to guano zakoupím taky a na slepičáky se vykašlu. BTW ten Durbánek voní fak špěkně, jsem zvědav na chuť :cool:
Líbí se mi to zbarvení, asi do něj půjdu příští rok. Mohl by jsi potom nějakou fotku udělat i s nějakým měřítkem? Stačí Startovačky. :D

K+ je samozdřejmostí. :)
Čest, pro představu ta palice na poslední fotce je velká asi jako stovkový marlbora :) Jinak DP jde vyhnat do obrovských rozměrů, trochu mě brzil květináč, jinak země a hodně slunce a máš třímetrový jabloně. Moje jsou vysoký asi 160 cm.
Lahvan_FlaskiCZ
jj, co jsem četl, tak ty durbany v těhle zeměpisných šířkách rostou jako ''kráva'', navíc ty palice stojej fakt za to. :sun:
Claune: Moc hezký, mohl bys pls dát potom nějaké makro, popř. kvalitnější a ostřejší snímky? Vypadá to fakt cool... :sun:
Lahvan_FlaskiCZ
Rappa: s dovolením hodím makro jedné paličky od Clauneho. :wink: (esi nevadí)
je dva dny suchá a trošku (víc) zmáčklá, ale líp to nešlo.
Dík Lahvane za makro :punk:
Pár kvalitnějších detailů Durbánka :devil:
A tady ještě Power Plant (jsou to takový malý keříky, ale na ochutnávku bude :) ) Vypadá to na sklizeň někdy koncem října.
A žralok, chudák byl nějakej nemocnej, tak jsem ho postříknul Kuprikolem a už se z toho dostává.

Tak zatím.
Tady ještě palička Durbanu, pěkně tvrdá mrška :smoker:
Tak je 2. listopadu a Durbánek už těžko unáší tíhu kvetení :devil:

Nicméně má ještě dobrých 10 dní. Při tomhle počasí, se ale bojím plísní, a proto jsem už dvakrát aplikoval FS. Holka půjde do konce týdne ven. Jen by to chtělo jeden den hezky, nevím jak velký vliv může mít déšť na výsledný produkt. Nevím jestli ztratí něco na potenci. ???

btw Jedna palice šla dolu, už není co do pusy :smoker: Bude to dobrý kouření :)
citace:
Původní příspěvek od Claune
Tak je 2. listopadu a Durbánek už těžko unáší tíhu kvetení :devil:


Cheche Claune, nepředbíhej a nestraš - ještě není 2. listopadu probůh (je 3.října) :D:D. Pak smažu :) Barvy Durbanu jsou nádherný...
Hehe :D
Durbánek popraven :devil: Odhadem toho bude tak 80g suchýho.
Objevil jsem plíseň, ale ve velmi malém rozsahu, tak že jsem neváhal a vraždil ;) Co se týče tohodle modelu, doporučuji. Výborná odrůda pro naše podmínky. Chce ale víc slunce, což jsem mu příliš neumožnil. Pokud má dostatek světla bude to velká mrcha :) Nevoní silně jako indoor odrůdy, ale to může být naopak výhodou (balkón, sousedi...).

1. Palička
2. Aleee copak mi to zbylo na prstech? :vampire:
3. Celkem
Žralok byl přemístěn opět za okno, začátkem týdne má být hezky tak, že jeho ukrytí nebude dlouhé ;) Málá mrška, ale vypadá to moc pěkně tyhlety čutkyzadvěpade :D

Zatím.
Zdravím.
Tak že posílám pár fotek co jsem ještě našel, abych tento tread mohl s dobrým svědomím opustit.
Letošním pozitivem byla absence zlodějů. Vyzkoušel jsem si pár modýlků, trochu zakouřil, hodnotím tenhle rok kladně :)
Sice co do množství nic závratného (asi 5 plných standartních zavařovacích sklenic), ale potěšilo, ano potěšilo, protože už je to všechno "skoro" pryč.


Durban Poison (nirvana seeds)
Tenhle model můžu jen doporučit, pokud mu dáte pořádně slunce, nebudete vědět co s tím hulením pak dělat :D Roste jako z vody.
Co se týče hulení, řekl bych standart, ale slabej to není, to zase né :) Poklidnej kouř do pohody, když se to přežene tak trošku stone.

Power Plant (řízek)
Moc dobrý kouření, kouříte, kouříte a najednou ani nevíte, že ještě kouříte :D Při malým množství se na něm dá solidně fungovat a takový dva prásky na pár piv, tě probuděj k životu :girl: U nás dokvete jen tak tak.

Žralok (řízek)
Taky fajn, ale PP je větší zabiják. Najíždí dlouho, už mi nakopal pěkně prdel :D Prostě model co se taky vyplatí pěstovat. O dokvétání to samé co PP. Prostě indoory to většinou úplně nestihnou, ale i tak to za to stojí :D

S tím to se s Vámi loučím a děkuji za letošní podporu. Do roku 2007 budu doufám již vybaven použitelným fotoaparátem, jelikož letošní fotky stáli opravdu...no víte za co...





*


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma