Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: [1] 2 
Out by Janis 06 - Klikni zde pro originální téma
Janísek
Tak toto jsou moje potencionální milenky této sezony:-))

Jsou to:
- Jack Herrer
- Ice Queen/Dessert Queen ...ChOdec díky:-)
- Shaman
- Shiwa
- Pan Mára

přibude ještě Voodoo, Aghan - tak do 14dnů:-):-)

Kytule jsou asi 2 týdny starý. Byly dost vyčouhlý, tak šly zasypat až po krk:-) Na předkličení jsem se vyprdla, tudíž rovnou do hlíny.
Hlína je obyč pro muškáty+ tatkův písek.....Let´s GO!

Hodlám to mít doma tak do 3 pater a pak ven. Plán č.2: vybojovat doma místo aspon pro jedno kytíí, i kdyby měla být v kýblu:-)

Fota postnu hned, jak to bude možný:-):-) však víte jak
loeX
taky pěknej set:) sem zvědavej na shivu jak bude vypadat...parkrát sem hulil kámošovi výpěstky ze skleníků a na ni nejde zapomenout:D

ještě taková rada k hlíně...přeměř si ph!!! ty hlíny ze zahrádkářství mívaj ph okolo 5.5-6 a kytky pak rostou pomalejc...letos sem to vyřešil vápencem a je to velkej rozdíl...
Janísek
loex: tak na ni se těším taky....akorát mám problém, že se mě zamíchaly semena..:-) no co už...se mi sesypali 3 druhy.....občas bývám velmi šikovná, víte? :-) s jistotou vím Jacka a Máru a samozřejmě zbytek, co půjde ještě do hlíny....


hlínu si přeměřím, jen co se dotanu někam k městu:-) popř nějakej ten hypermarket:-)zařídím si to:-) díky za radu
Janísek
Tak tady jsou....praxer vřelé díky za pomoc a výdrž:-)

- mattoni už nenííí
- bratr - ten taky zatím žije:-)
- :D :D :D jen at se daří:-)
Janísek
a další:-) pěkný zoubky
eNDy
to janisek: moc hefffkyy:D drzim palec, len bacha na toho jacka rozparovace herera:) je to IN odruda ktora neni iste ze ti vonku dokvitne, keby si si vybojovala to jedno kyblove kyti doma..tak ten jack by to mohol byt.. a pak by si ho zatemnovala a dokvitol by;)
mas to vo poho..tesim sa na pokracovanie...
peace
Janísek
endy:

No, někdo už tady jacky venku jel:-) je to takový hokus pokus, jestli vážně dojde. Má dost dlouhou dobu kvetení a pokud bude léto jako loni tak je víc, než jasné, že nedozraje:-)

ale pokud doma projde, bude to určitě on...a další hokus pokus out scrog:-) mám představu, že bych koupila sit 10x10(dává se do betonu na podlahy?)...takže tak nějak. přibít na rám z okna+nějaký nohy..dřeva mám dost:-) hlavně nic náročnýho, přesnýho.... :-) PEACE
Janísek
lásky:-)
Janísek
:-):-):-)

- bez komentáře:-)

Jo - zdechl mi Pan Mára - proběhla minuta ticha a pocta nabití skla.......ááááááááá? A co čert nechtěl, kouklo na mě semínko. Takže Pan Mára vstane z mrtvých. Už je za oknem:-):-)

:love: :love: :love:
Pa6i
Ja budu s timhle zacinat nejdriv za 14 dni, jeste se mi zda byt zima a je zbytecny aby se kytky za oknem takhle vytahovali, tema 14 dnema se toho stejne moc nezmeni takze radsi dyl nez driv.
Ahoj zlato, no okna jsou na předpěst dostačující, stačí aby se holky na 3 patra vytáhly, pak se to jedno zahrabe do země či kbelíku a roste to v pohodě a s životem ;)

Předpěst se vyplatí, a za oknem bohatě stačí.
indicky-konopi
Foxan: jj a negdo třeba začal dřív jak ty:D To je taky v pohodě;)
Claune: no za tim oknem mě to třeba vubec neroste, spis se to tahne jak prase at to dam kamkoliv:(
No já mám okno na jižní straně a pro letošek tam jednu kytku nechám, jsem na to zvědavej kolik z ní bude, jinak táhne se to víc, ale předpěst jde v poho, doporučuju nejdříve zasadit do panáka :) a pak do velkého květináče...mladou kytičku zahrabat tak pod první patro (myšleno první patro ganja listů, ne těch kulatých). Stačí jeden záštipek a jde výška solidně regulovat.
indicky-konopi
Calune: je prawda, že sem je zezacatku dal zbrkle do vetsich, pritom jsem vedel, ze se vytahnou jak blazni...tak jsem je presadil do este vetsi, a vytahli se zas jak blazni...stonek roste paradne:D
Janísek
já je měla nejdřív kelímkách od kafe a vytáhli se strašně rychle:-(
Tak jsem je přesadila do matonek a furt přisypávám...půjdou pak do květináčů a zasypat, tak jak řekl Claune:-)

jinak se mi taky vytáhli fest i v těch matonkách. A aby to nebyli slabší kusy, tak chodí cvičně ven na parapet a líbí se jim to:-) stonky jsou pevný:-)
lipi
:bravo: Jenom by mě zajímalo, kde žiješ, když si můžeš dovolit dávat děcka na parapet. Já kdybych je tam dal u nás tak mi budou druhej den kašlat:) Cannabis chřipka - strašná představa :frog:
Jinak držim panu Márovi palec:punk:
PS: Kytka v kýblu neni nic špatnýho, ba naopak. Kýbl drží živiny a navíc si ho můžeš přenášet za slunkem:)
Janísek
- znovuzrozený Pan Mára

- Jack:)
Tak jak to pokračuje?
Janísek
ty co jsou na fotkách, se zarazily. Blbě jsme se s bratrem domluvili na zalívání a půda měla povrchu plíseň. Tak šly přesadit do jiné pudy pro pelragonie a perlitem a taky keramzit.. Prospělo jim to, ale ted odpočívají..nedivím se.
Druhá várka vyšla úplně v klidu. všech 10 afghanů z 10 vylezli zhlíny a voodoo taky všechny:-) jsem spoko. Příští víkend půjdou ven. uvidím podle počasí. Fotky zatím ani nemá cenu postnout. Prostě zdary a nezdary.-). No co už.
prdni to ven za tim oknem bych to nechal jen na nejnutnejsi dobu oni ani ty urizly lahvinky od matonek nejsou zrovna ideal.
a uz jen ty zdary :frog:
PUNKie
je tu nejak mrtvo. kedy hodis fotky? urcite je tu viac ludi zvedavych
Janísek
punkie:

zatím není foták....a fakt si myslim, že to nemá cenu. Chtěla bych sem postnout až konečej výřad co zbylo a jak se tomu daří. Malý kytule tady josu víc než dost...každopádně..ted je důležitej ten foták...takže tak nějak.
Janísek
a máme upload:-) Hodím sem fota zatím jen ze zahrady, z pole dle času, snad už zítra. Musím říct, že jsem došla z pole docela zklamaná...jsem si myslela jak mi to povalí jak doma a nic,že:-( jsou sotva poloviční a tak proběhne v týdnu hnojka a moc vody. Snad to pak poskočí. Osazenstvo: voodoo, Mára, afghani, Lady Jack, a ty zamíchaný odrůdy :angel: shiwa, shaman, ice queen/desert queen. Budeme jim říkat No name.. Fakt nevím co je co..chleba stejně levnější nebude
:punk: :punk: :punk:
Janísek
Afghan



edit: kluk...už nežije:-(
Janísek
toto už jsem zapomněla:-( má ale pěknou stavbu,že?



edit: taktéž už nežije..ukázkový koule ..fuck!
Janísek
No name
Janísek
Ty větší je Afghan s tím, co jsem zapomněla:D a s kytulkama, co šli o pár vesnic dál:-) a to jsou voodoo( v tém matonce), 2x afghan
Janísek
Těmto říkám prcci, ale jsou to taky afghani..co jinýho,že? Ta jedna má úplně divný listy..nevím,jetli je to mutace, ale vypadá to jako paprika z dálky:-) Listy jsou hladky, některé téměř bez zubů a jsou to tříprstáci:-))
Kubííííík
Náááhodou pěkny milenky:) Myslim,že to byla dobrá volba s tím afghanem,pač je to odolná,dobře rostoucí a ještě líp zmaštující odrůda. Ty kytky v těch kelímcích od jogurtu volají po přesazení. Jinak s tou mutací maš pravdu,občas se to stává. Pokud budeš ted v těch vedrech svědomitě zalivat a nasadiš nějakou hnojku,tak budeš mit ještě pěkny stromy.Tak at ti to pěkně roste. Jo vlastně ješte dotaz hnojiš to něčim?
Janísek
proběhl kristalon jako zálivka...ted to tam budu muset narvat i na pole..já hnojím moc nerada..ale jináč to letos asi nepůjde..ty kelímky už jsou snad přesazený..to kamošovi furt nevycházelo až ted..takže už jim je dobře:-)) no a ti prcouši půjdou do kýble...na venkovní scrog jsem se vyflákla, páč doma prošla kytka a ne jedna:-) akže f poho:D :D :D:punk: :punk:
Kubííííík
Příště zkus tu hlinu promichat třeba s kompostem,nebo nějakym hnojem. Co bych ti doporučil asi nejvíc,tak je guano. Mam řízky,taky v kyblech s konskym hnojem a kamoš ma uplně to samy,ve stejnej den přesazovany,akorat místo konaku tam ma guano a kytky tak o 1/3 větší. Sám jsem nevěřil tomu,jak to funguje. Jinak jestli maš přístup ke slepičákum,tak na růst paradní a hlavně přírodní. U mě prošly 4 na balkoně :)
lipi
No a já bych ti doporučil substrát s guanem a wermikompost, protože to je naprosto dokonalá kombinace:D Mám důkaz místo slibů:frog:

Kubíík: Jenom bych rád upravil tvuj názor na slepičáky. Obsahujou velký mnoužství fosforu, takže jsou parádní na květ. V růstu potřebuje kytka přísun dusíku a toho v nich moc neni (ten je v jíše z kopřiv). Je tu o tom psáno už hodně, tak by neškoduilo si to pročíst, než začneš nabízet né uplně parádní hnojku na růst:D Ber to jenom jako věcnou poznámku, nic osobního.
Janísek
Tak ted to pole...fakt je to rozdíl jak svina:-(

- opět afghani
- ty kolena je bratr:-) balí brko :bravo:
Janísek
Pan Mára
Janísek
Voodoo
Janísek
Lady Jack
Janísek
Další upload proběhne asi až next week...uvidíme jak to poskočí po tom hnojení. Guano není, mrskneme tam klasiku kristalon a na květ slepičáky..sice nevím, jak to budem dělat, páč tam je 15 kytek a dost blbej přístup jak s vodou, tak s hnojkama v petkách :D No a pak už jen pomaloučku čekat.....:-)
2janis>guano je hnojivo lepsi az na kvet a urcite bude lepsi nez vsemi preferovane prekyselene slepicaky
jinak moc pekne kytisky
Janísek
deth:
no tak je skvělá zpráva..do tý doby ho snad seženu
Ice_Man11
no sice vypada to jako nic moc hosi ale myslim si ,ze to rozbije zase celej okres az to vyroste:D a sestra urco nebude proti ze ano sestro?:D:D:D
Janísek
ice: :punk:
Jahudka!
No to je fakt,zadna slava to neni:D
ale na zenskou to docela ujde :D
Janísek
citace:
Původní příspěvek od Jahudka!
No to je fakt,zadna slava to neni:D


ty jseš gentleman jak prase:D
Jináč já letos jedu úplně poprvý z lepších semen..tak toho ještě pozdechá:D

Dneska proběhla mega přesadba na zahradě:-)) miluju,když má máti odpolední:-) 3kusy jsem dala do jahod a prcouši mazali vedle dřeva:-):bravo: :bravo: :baby: tak a snad to ted povalí. Soused prej..to je tak pěkná kytka..muhehehe. říkám: že?! a tata si tukal na hlavu a cosi si mrmlal, ale ryl se mnou:D:D:D
Jahudka!
Když ona jen sklízí káčka,pěstuje brácha:D
Svahadji
Janísek ryje, sází, hnojí, střihá a brácha balí a balí... dobře rozdělený to máte :frog:
Ice_Man11
hosi Janisek neni zadna obycejna BABA ani HOLKA je to moje sestra a myslim si ze i dobrej pestitel:) sem moc rad ze ju mam. A na ty kytule se tesim a verim tomu ze to budou Letenky do 3 sveta a 6 vesmiru bude malo:D:D:D ale podari se to;)
Janísek
ice: czuus..já věděla, že jsi můj:-) imho: jakto, že jsi online? jste zase měli přednášku,co??????
Jinak díky, že jsi se mě zastal:-)
Svahadji: dobře rozdělené role je základ všech parvidel a domluv:-))
:smoker:
Svahadji
janísek: to já mám role rozdělený celkem jednoduše: reju, sázim, balim sám :sun: :jumper:
Janísek
...upload z pole:-)
- voodoo


ta druhá fotos - kluk :rocket:
Janísek
nou nejmy
Janísek
Lady Jack
Janísek
Afghan
Janísek
Pan Mára
Janísek
Něco mi tam ožírá kytulky, ale vypadá to, že jim to vůbec nevadí:-)
Janísek
Docela rozdíl,že? Včera jsme se tam byli podívat a bouchlo to do očí:-) hlavně tam porostl i plevel, takže přístí návštěva bude plecí:-)) at to tam trochu vypadá...
jinak mám totalně poničenou jednu kytí na zahradě, jak byla průtrž, tak mi to omlátilo jednu z nejhezčích kytek..ted je z ní chudáček:-( ulámaný větvě, listí v hajzlu... naprostej opak kytek na poli...není tak krytá porostem..njn..všechno má svý + a -.
Janísek
edit: nový přírůstek do rodiny:-) šalvějka od stoneda
stefue
Jo,jo rostou ti pěkně... Taky mi nějáké zvěrstvo začalo papat kytky, stejně jako tobě, ale snad nejsou tak velcí aby ji celou schramstli.
šalvějku jsem měl minulý rok-moc pekná rostlina
tak ať rostou a ještě víc jak to... :-)
Janísek
Takže zdravím,přátelé, a přihodím pár new fotek ze zahrady. Stav kytek spadl na 3 kusy. Samozřejmě ty nejhezčí šly do prdele, protože kluci:-(

Začnu s fotos toho přesazenýho no name od kamenů....patřila k mazlům, dokud nepřišla ta zatracená bouřka s kroupama. Říkám jí chuděra. Měla totálně olámaný větve, listí pryč a ty co zůstaly jsou potrhaný a schnou..už jsem některý otrhala, protože se holka probrala a zvládne to. Za což vřelé díky. Jeden vršek se zachránil a dokonce se chytl:-) Je zatím u ní v zemi..až poporoste, přesadím ho. Třeba z něho ještě neco bude.




:love:
Janísek
Afghani prcouši:-))) tě se tam líbí :bravo:
Janísek
Dnes ráno jsem byla na poli a našla jsem 2 kluky. Fuck! Ale celkový dojem je dobrý. Zůstalo tam 11 kytek + 3 doma. Mrzí mě, že jeden z těch hochů bylo voodoo, takže mi zůstala jedna a je nejmenší ze všech. Nechápu proč je tak malá, ale nějak jí pořád věřím:-) proběhly poslední záštipky a už se o to starat nebudu. Zajímavý je, že jeden afghan už chce kvést - tak toho jsem střihla úplně minimálně - snad jsem to nepokondala... až na to voodoo -poskočilo všechno za těch 14 dní o dobrých 40cm... včetně kopřiv:-( není dobrej nápad tam chodit jen tak a zastřihávat..au au....fotky jsem nedělala, nemá to cenu...až zas tak za 14 dní.

Apropo,nevíte někdo proč mi to voodoo nejede? Nechci o ni přijít . je jediná, co mi zbyla..fnuk fnuk:(
Kolom&n
no videl jsem ze mas problem s hmyzem.
kup si wuxal a postrikej to tim a bude to pryc ja to mel jeste horsi a zpravilo se to hned jinak preju hodne pestu a HLAVNE at' sklidis
Janísek
Po odmlce opět aktiv fotos. Takže zahrada:

Chuděra - do 2m už jí chybí jen malinko, nicméně mi stále příjde strašný koště

no ..eh..z výběru mi přišla použitelná jen tahle..se mě strašně klepaly ruce...tak snad prominete
Janísek
Vršek, co byl u ní se nám pěkně chytil:-) a je přesazený :-)
Janísek
Afghani prcouši:-))
Janísek
No a ted něco z pole. Celkový pohled na pole - stejně se tam nevešlo:D
Janísek
No namy - ty rostou fakt pěkně. Zdárně sekundujou afghanům:-)
Janísek
Lady Jack
Janísek
Afghani - 2ks už mají ke 2m a začínají pěkně kvést:-)) Ten, na kterým se učí bratr je nejvyšší a vypadá, že toho dá mraky:D
Janísek
Mára
Janísek
Moje neštastný voodoo - vůbec to nechápu. je o něho staraný jako o všechny kytky a vůbec neroste. Ta kytka má sotva 40cm. Nicméne vůbec neusychá, je stále zelená..nechápu to. Takže s ní moc nepočítám, ale bude to takovej malej mazel:-))
Janísek
Jinak jsem se málem zbláznila!!!! Jedna fotos se zmrdama, co tam jsou snad všude okolo. Byli už na jedné kytíííz, tak jsem je umlátila pet flaškou...blééé. Budu to muset při další návštěvě postříkat, ale se bojim, že to schytají kytky....
Janísek
A pak cesta domů na zaloužený pivko :-)) hehe
Ice_Man11
to sem si daval zrovna BUDHU:-)
Janísek
sSmash: snažíme se:-) hlavně je dobrý mít nástupce se zdravým pohledem na věc:-) Mám radost, že není schnilej zvednout prdel a něco pro to udělat. A navíc - balí mnohem lepší brka než já :D


edit: Jinak dneska valím na pole postříkat ty ludry, dokud není pozdě a vysekám to kolem voodoo - třeba se to hne...
Ice_Man11
Janísek myslim ze ty kurvy housenky sou pryc:-) :P a vysekano je takze je to OK a tomu WooDoo to udela dobre:-)
golgotha
Vazne pekny!Hlavne at se ti corky vyhnou velkym obloukem!Sem zvedavej,jakej model zhodnotis po sklizni za nejlepsi!

Peace ,ll..
Janísek
Tuhle serii fotos nazvu Ráno:-)) Jsme byli s bratrem sami doma a dostal funkci fotografa..ode dneška:D



Chuděra - chuděra zase schytala vítr jak chceš a odnesla to jedna větev. Tak mám další řízek na květu :( Jinak mi dělá radost, přestože je stále takový koště...:-)

Jinak už začala pěkně kvést a z guana nebude nic...to je dlouhá story, takže kristalon plod a květ + pak tam půjdou slepičáky:-))
Janísek
První zlomený vršek + ten čerstvej. Ten je v hlíně už 2,5dne a stále nezdechl..myslím, že to dá a probere se:-))
Janísek
Afghani prcouši jen tak pro radost:-))
Janísek
:p:
Janísek
Zdravím přátele zeleného listu a přináším aktuální upload z pole. Jsem se tam byla podívat po víc jak 3 týdnech a bylo dost znát. Aspon jsem viděla ten rozdíl, jak hezky poskočili:-)) A samozřejmě poslední návštěva byla skoro po tmě a tak mi utekl jeden hermáč, na kterej jsem přišla ted. Šel okamžitě zničit a doufám, že nestihly některý koule puknout, jinak mám oprcaný pole...a to by mě fak mrzelo. Takže jedem:-))

Mára
Janísek
Jelikož byly deště jaxvin...jedna kytule to nedala, ale poradila si po svým a tak mám konopného ležáka :D
Je to No name.
- pokus o detail
- pohled jak jsem došla a vytřeštila voči! :-))
Janísek
Hermáč. To je ten , co mi posledně utekl a tak šel vytrhnout. je to afghan a docela mě nasral..měl už dobrejch 210cm

btw: někde je ten druhej, ale fáákt nevím, kam jsem ho ted šoupla..no příště..
Janísek
Lady
Janísek
Voodoo....tady tleskáme:-))) sice je to furt malej svišť, ale drží se zuby nehty:D..na její účinky jsem velmi zvědavá
Janísek
Nějaký ty no namy
Janísek
Chtěla bych vás požádat o radu....... jak jsem tam našla toho jednoho hermáče, kterej je jasnej,že:-)) tak jsem lehce zastíhovala a nejsem si jistá, jestli je toto vyktvelej hermáč a nebo jestli je to holka..já ty koule viděla už snad všude...šmankote :D..díky
Janísek
Jen tak...:-))) další upload bude ze zahrady. Tam se taky dějou divy..:-) tím se s vámi loučím a see you next week :D
Janísek
Ale stejně mám furt pocit, že jsem sem zapomněla škrábnout nějaký fotky....už v tom začínám mít bordel..chjo..:))
lipi
Janísek: To na těch fotkách žádný koule nevidim a to co jsi viděla všude jsou nejspíš krásný blizny. Tak gratuluju maminko, je to holčička:D
Janísek
lipi: :D och...děkuji:-)) jéžiš..já mám radost:-)) uááá
Kolom&n
.I. to by me opravdu zajimalo kdes to seminko v obalu videl jestli myslis na tech dvou fotkach v prispevku 91. tak se janco neboj jsou to SAMice
Janísek
Hoši...toho jsem se fakt bála...je to teda oprc a nebo ne? Ty woe, člověk kolem toho lítá a pak si to vlastní blbostí nechám takhle oprcat..kurva

Hm..Janis se fakt bojí....ale co nadělám,že...:(
ges
.l. : No myslim ze ty vacky jsou na kazde kytce, na nektere byvaji vic na nektere mene, takze to neznamena ze se tam musi udelat seminko. Me taky takhle hnedly blizny od zacatku a na kytce jsem nasel jedno seminko. Pravda je ze jsem jeste nevidel oprcanou kytku, takze se asi muzu mylit. :)
G-Farmer
pekne pekne velice pekne
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od .l.
Koloman: jo to presne myslim prispevek 91.. Kdyz ti takhle zhnednou blizny tak to se na nich usadil pyl a v tom vacku se zacne delat seminko... Pockej si tyden dva a odelej to a otevri... Kolomane ty o tom vis asi prd kdyz se podivam na tvuj thread tak tam furt omilas picoviny...


Když začínají hnědnout blizny, neznamená to nic jiného, než že kyti zraje tak jak má a když jich je zhnědlých tak 80% a palice pěkně prorostlé a nafouklé, tak je čas sklízet... Takže buď klidná, Janísku-nejedná se ani o hermáče, ani o oprcanou kytku, ale o krásnou zdravou samici;)!
Janísek
...začíná to být napínavý jak malý gatě...se uvidí no...tak to holt bude oprcaný,no...válka je horší,ne?
lipi
Asi nemá cenu se tady hádat a zasírat tim jinak pěknej Janísčin thread, ale jasný je že to nejni samec ani hermáč. To jestli je ta kytka oprcaná se uvidí až pozdějš, s tim my tad nic neuděláme. Co se týče těch váčků u rozvětvení, tak tam mam ty blizny taky takový jako janísek i u kytky ve skříni a to pochybuju, že bude oprcaná (leda by mi na ní skočil náš jorkšír:frog: ). Počkáme a uvidíme.
Haugh, domluvil sem.....
Pan Ker
citace:
Původní příspěvek od .l.
tak to samozdrejme vim ale to se deje az pred koncem kvetu a ne na zacatku....


Děje se to po celou dobu květu, ovšem při dozrávání v mnohem větší míře... Navíc toto je v místě pre-flowers, kde byli pestíky s bliznami mnohem dříve a proto už mají dostatečné stáří na to, aby začaly hnědnout.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma