Janísek |
Tfuj tajbl ve spolek:D Máme tady aktuální upload ze zahrady, která mi dělá radost. Fotky z pole budou v týdnu bo se nemůžu moc hýbat, tak snad pánové setrvají .
Takže prcouši. Tento jsem si myslela celou dobu, že bude taky afghan...ááále se to nějak barví do fialova ty paldy, tak co to bude fakt nevim. Každopádně je to prcouš:-)) |
|
|
Janísek |
Prcek 2. Ten vonína dálku ja cyp...a má bílé paldy. |
|
|
Janísek |
Chuděra. Tak ta mi začíná pěkně cukrovatět a lepit prstíky, jak ji osahavám:-))) nemá skoro žádný listí ale mraky palic..takže jsem zvědavá na ni a to very very :D |
|
|
Janísek |
Vršky:-) co se chytly a jsou statečný:-) |
|
|
Jahudka! |
Kdyz by to nepestoval tvuj bracha,docela by to slo:DNa chlapa dost slabej vykon,na zenskou ujde:D:D:D |
|
|
Janísek |
Jahudka:
Och...milé jako vždy :-))
Děkuji všem za K+, vždycky mě to potěší :-) |
|
|
G@nja M@n |
ahoj janisku ta ruka na fotce ale neni tvoje ne ? jo mymochodem mas velice krasne kitiz tak at to de dobre az do konce PeAcE |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od Jahudka!
Kdyz by to nepestoval tvuj bracha,docela by to slo:DNa chlapa dost slabej vykon,na zenskou ujde:D:D:D |
:D:D ja bych nerekl ze na chlapa slaby mne se ty kytky docela libej a ze je to krapet prcly to se uvidi jak...jinak ta fialka nechce se mi to projizdet cely ale eslis tam mela neco rizly s jackem tak to by mohlo bejt bo ja mam na jackach out podobnou barvu viz my thread :mutant:
nebo http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=117008
http://grower.cz/home/potw.php?a...&photoid=117011
|
|
|
Janísek |
Ganja men: ano ta ruka je moje :D
deth. - jo vypadá to skoro stejně..měla jsem zamíchaný i Ice Queen/Desert Queen..tak je to možná taky ono..fakt nevím. A je mě to tak nějak jedno....letos jednu poprvý ze značek a jediný čeho si všíhám je stavba kytek, květy, listí, povaha kytky..prostě začátečník mno. Za pár roku možná budu chodící konopná kniha jak vy..ale to pochybuju..jsem byla vždycky lempl :D
|
|
|
Janísek |
Tohle se mi začalo dělat na listech. Chuděra - jak jinak...holka moje :(
dívala jsem do Vzhledových změn na kytkách i do Všechny nemoci kytek..a jediný ci mi to připomíná jsou sviluše a nebo třásněnky. Nechci tu kytku šplíchat když je v plném květu!! je mi to úplně proti srsti. To ji radši nechám pojít pomalu e dopřeju jí ještě trochu slunka a zrání. Má minimálně ještě 4 týdny čas...ale o tom rozhodne počasí.
Pokud někdo víte co to je, mohli byste mi poradit? Děkuji
ps: nehnojím už aspon týdny..možná víc..zalívám jen odstátou deštovkou z barelu
|
|
|
Janísek |
Konečeně upload z pole :-)
Začnu dalším objeveným hermáčem...ještě mi nekvetou 3 kytky. Tak doufám, že mě další hermáč nepřekvapí
to je ten, co posledně ležel na zemi povalenej po bouřce |
|
|
Janísek |
Afghan...zbyl jen jeden na poli a je oprcanej, přesně jak říkal .I.
ale není to strašný, lidi:-)) semínko jsem neviděla v palicích..jen sem tam:-) juchhůů. |
|
|
Janísek |
Toto je noname - ale úplně jsem si na něm ulítla:-)) paličky začínají fialovět a krystalizovat.
Tady můj zásek s fotákem:-)) Srdce poposkočilo radostí, když jsem to viděla :-)) hehe |
|
|
Janísek |
Voodoo - stále je to prcek - nehoráznej..ale už jsem zahlídla první pestíčky..do týdne bude nakvetlý pěkně..snad |
|
|
Janísek |
Lady Jack - Ta voní tak, že je z toho až těžko, nicméně nekvete. Myslím že z ní bude bramborák jak vyšitej, páč je konec srpna a nedoufám v nějaké změny..má prý být už jen pár teplých dní... |
|
|
Janísek |
různý pohledy na pole.. |
|
|
Janísek |
:love: miluju to tady |
|
|
Jahudka! |
Janísek - Jak moc jsou stary ty listy vejs?Zdaj se mi uz ponekud uschly.Na ty kytce je to vsude?takhle uschly listy jsou tedy uz primo na ni a nebo to oschlo az po ceste? |
|
|
Hasacek |
Janís to co máš na listech jsou svilušky chmelové a jediná nej obrana je cupricol v silném roztoku rozprašovač na list a nebo v tomhle stádiu listy otraha(napadené) je to dáno počasím je letos moc velké sucho a jim to lahodí mrchám!! Ale myslím si, že ten stupeň napadení, který máš tě nemusí znepokojovat v tomto ročním období si už moc nepošmáknou bude jim zima:) Jinak moc hezké kytičky
PS. V listových úžlabích se začínají již v polovině vegetace tvořit první samičí orgány, ale na 90% neplodné, ale dělaji semenné obaly, takže to mate stači jen lehce zmáčknou a víš na čem jsi:) ale jsou většinou sterilní protože v době když se vyskytuji kvete minimum samců--je to přiliš brzy cca červen až červenec
Tak přeji pošušňáníčko z prvního jointa letošní úrody PEACE Hasáček |
|
|
Janísek |
Hasák:
čéče, listy už jsou ok. Jsem oškubala všechny nakažené a je to gut. Mám z toho radost. Ještě k těm sviluškám..říkáš, že chmelové..tak to asi vím odkud vítr vaně, páč na plotě se nám plazí divoký chmel...heh..záhada vyluštěna:-)
Jinak jsem začla úmyslně ničit vrcholovky a málem to nedal ten fialovej prcouch. Uschly mu pestíky, palice zhnedly a to dost do tmavěhněda a po necelým týdnu začínájí lepit ještě víc:-)) hehe..mno..ale fakt jsem si málem naliskala..uff. Ty co jsem neponičila, jsou překrásně fialový...:love: |
|
|
Janísek |
Dobrý den všem :-)) jsem tu s aktuálním uploadem z mého skromného pole:-)
Lady Jack - ta mi pěkně nakvetla a doufám v pěkné babí léto, at z ní něco mám:-)) posudte sami. No není to kráska? |
|
|
Janísek |
jeden z no namenů..začíná pěkně bělat a nádherně voní..měl by to být Shaman a nebo Shiwa..Janis byla na jaře moc šikovná...vrchní palda mi vyrazila dech... |
|
|
Janísek |
Fialka....měla by to být Ice Queen/Dessert Queen...ta by i už mohla jít domů, ale nechávám co to jde. Mě nešly odlepit prsty od startky :D :D |
|
|
Janísek |
Tato jediná mi ještě nenakvetla..haluz, co? |
|
|
Janísek |
Mára - mi připadá jak vánoční stromeček pro chudé...takový koště s baňkama :D |
|
|
Janísek |
Toto už nevim...ale je pěkné bílá,že? |
|
|
Janísek |
Voodoo - tady opět tleskáme!!!!! já si z ní normálně i zahulim! :girl: :girl: :girl: |
|
|
Hašišák |
Janis: Tj. fakt nádhera!!Si ta nejlepší pěstitelka, jakou sem kdy potkal.Všechna čest slečno...
PS: Usilovně se ti budu celý podzim vyhýbat,neb ty ničíš všechny mé dobré umysli omezit hulbu...:D |
|
|
Janísek |
Hash: Ani nevíš, jak mě to potěšilo od člověka, co mi naporvý vůbc nesedl:D
PS: kdybys nekecal..apropo...užs tam dneska byl? :D |
|
|
|
nadherne nalite paldy,mi to letos zacalo kvest nejak pozde a mam je nasobne mensi.
Tos posilam k+ na jih moravy
brachovi :D |
|
|
Janísek |
mě serete.... :D
xerthon: jestli myslíš ten afghan, tak z něho mám jako radost..je jedinej co zbyl.jinak kluci, hermáči...
Chtěla bych to nechat co to půjde..nejlépe do prvního mrazu..ale jak zemědělci začnou síct..tak to bude přístupný snadno...a to jako zase ne-e. Půjdou pod kosu polovina /konec října...ale nadšená z toho nejsem teda...
...se uvidí..ještě daleko :D |
|
|
Janísek |
CZGhoul: svoje kytky miluju....:-) |
|
|
premekss |
Janísek:
Ahojky koukam ze ty afgany co sem ti poslal ti rostou super :-) klobouk dolu snad na me nezapomenes.... at roste |
|
|
chOdec |
Zdrawim, Janísku.. :D
Tak jsem zabrousil do tvýho threadu, abych se podíval, co a jak.. chichi.. :)
V tomhle příspěvku píšeš, že to je Ice Queen x Desert Queen.. Jestli je to, co jsem posílal, tak se to asi trošku pomíchalo, tohle nejspíš bude ten venek (údajně Shaman) - Ice Qeen x Desert Qeen vypadá jinak, nebyl vůbec fialovej, aspoň u mě a měl takový malinký paličky..
přeju příjemnou sklizeň.. :smoker: |
|
|
Janísek |
Hoj Chodec - je to ono:-)) ale myslím, že je to vcelku jedno...já jí už tak stejně říkám:-))
Premekss: Janis slovo drží:-) |
|
|
Ice_Man11 |
no jo je to pekny:-) Janis ty to dokazes nafotit uz se na ne tesim:-) |
|
|
premekss |
Janísek
ses fajn zenska... jo jinak jestli chces tak mam zase nejake nove semena fajn odrud.. tak napis a domluvime se |
|
|
Tayem de Tox |
Wow!!! Tyjo, já bych chtěl, aby moje holčina taky pěstovala líp než já... to by bylo :smoker:
Bravo Janisko.. :bravo: |
|
|
Pupiset |
Pekne kyticky:)) K+ |
|
|
Janísek |
Mno..takže pole sklizeno předčasně protože plísen jak chceš...počítám, že čtvrtka úrody půjde do hajzlu:-( a to jsem tam nebyla blbejch 10 dní...a skoro na všech kytkách..nechala jsem tam akorát Lady jack..ta byla pěkná a zdravá:-)) ale půjde brzy a pak mi nakvetla i ta poslední. ale z ní bude prd...teda jídlo :p:
bohužel fota nejsou...ale přihodím už sušený...a tím bych uzavřela Out by Janis pro rok 2006.
Püüüüz |
|
|
Janísek |
Takže jen tak v rychlosti...já ted vůbec nic nestíhám. Jsem úplně maximálně vytížená, tak aspon dvě fotky pro zatim:-)) Toto množství je z pole..ještě tam mám 2 kytky - Lady Jack a nějakej No name...to půjde tento týden z pole...pokud tam něco je,že? Kolik byl výnos v gramech nevím..nevážila jsem to.
Chuděra mi dala karbicu od kuřat:-)) a jeden afghan, kterej se sušil i s kořenama (s kořenama byly jen dvě - ještě voodoo) tak ten tak zapáchl, že nemám chut to dát ani do pusy:-( nechápu proč.....Takže zatím jen tyto fota, zbytek postnu jak budu mít čas chut a klid si to nachystat.
Imho: těch 6 malých pytlíčků je voodoo:-))) málo, ale přece. Začala jsem tomu říkat Skřet, páč mě rozbilo na 3 prdy. Fakt..malej, zákeřnej skřet :p: |
|
|
|
Das is good.me to este roste........Ja uz cu takyyy |
|
|
dokktor |
čau janis, tak sem se konečně donutil podívat na nejaké fota letošních výpěstků kamarádů a ne enom planě tlachat v kuřárně a kanále, jo ty kytky i vypadají dobře, nejen dobře fakají, a musím ti k+ za to jak to máš pjěkně zabalené. když si vezmu že je začátek ledna, nejaké 3 měsíce po sklizni a já to mám pořád enom tak pohozené na půdě v igelitkách :( tak bych si dal nejrači facku |
|
|
|
To doktor:tyyyjoo to delas chybu pane.Vono by se to melo skladovat nekde kde neni pristup vzduchu,svetla a hlavne v chlau.Takze nejlip to zavrit a zatesnit do zavarovacek.Takhle to bude miit najare poradnej FACEDOWN.Kdyz to nechaz v igelitce tak ti to preschne,anebude to vonooo. |
|
|
Janísek |
dokktor: pleskni si po ruce a po té druhé taky, barbare:-))
letos to vypadá hooodně zajímavě:-))) konečně pojedu na svým:-))))) už žádný kiláky s vodou na zádech..nenene! ty kytky budou vypadat úplně jinak. Mé sny začaly mít reálné kontury. Špatný je to :D hé |
|
|
premekss |
Janísek
Ale zdarek co zacinas s INdoorem?? |
|
|
Janísek |
čus, plány natrhnout kachle Sanče mám:D a co si neuděláš sám, to nemáš, jak je známo:-)) takže už se kašlu spolíhat na známí, že by dovalili to i ono..hrotit to ted nebudu, žejo, jaro je tu:-)) a tak to rozjedu až na svým:-)) |
|
|
|