Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Bílá vdova - Klikni zde pro originální téma
Setth
Zdarec lidi. Jak to tak vypadá, tak v případě, že se mi poštěstí tak tento rok budu outdoorovsky pěstovat bílou vdovu. Můj dotaz zní: Máte tu s ní někdo nějaké zkušenosti? Jaké vyvolává stavy? Je tu někde nějaké foto? Zkoušel jsem hledat, ale moc tu toho nebylo. Dík moc.
Koblihostrom
zdravím Sette,tak já si zaprvý myslím že ti bílá vdovka venku nepokvete,jelikož je to indoor model,a ještě při dozrávání se má svítit na kyti asi týden jen 6 hodin.A za druhý,
hight je podle mýho tak půl na půl energický.a zároveň i halucination,a strašně skvěle to chutná,hmmmmm.
campo
Nazdarec, Koblihostrom ma pravdu, venku by to byl provar. Mel jsem s timhle modelem par zkusenosti a musim uznat, ze na chut je to jeden z nej, jointika a nevidis, spis vidis i to co normalne videt nejni. Jeden z mej oblibenej, doporucuju.
Roman Dirda
Nemyslím si že by to venku vyloženě nešlo,jenom je vdova dost problémovej model.Za 1)dlouho a pomalu kvete-ale pokud bude pěkný podzim může se podařit i venku.Za 2)vdova ráda plesniví,což je problém jak venku tak ve skleníku,opět ale hodně záleží na počasí.Rozhodně nesouhlasím s tím,že by ti venku vdova nekvetla-pokvete určitě,ale co z toho bude-praděpodobně ti vyroste řídký,listnatý a plesnivý model se kterým se asi moc nepochlubíš(ale počasí umí zázraky-třeba předloni byl podzim tak teplý a suchý,že bys měl určitě úspěch i s vdovou).
WW je dobrej model,byl to první skunk kterej jsem hulil,a fajn :) chutná to velice nadějně,voní z toho celej byt i přes sáček,což je dobrej důkaz toho že v tom něco bude....
Jináč na venek bych se vysral,tohle je typická lampovka tak že venku na tom bude hovno,a nestačí to 100% vyzrát což je myslím na semínka kolme 2tisíc docela škoda....
tak se měj krásně
Setth
Takže, jestli tomu dobře rozumim, tak mám pech? Sakra, a já se těšil, jaký to bude všechno supr.
No a měli byste teda na doporučení, nějaký jiný, známý, dobrý model, co by šel outdoorovsky pěstovat? Ale, aby to zase nebylo moc do výšky. (max 1,5m)
Takhe, semínka mám dostat od kamoše, kterýmu to má přijít poštou od jeho bratrance. Má tam údajně být spoustu různejch modelů, ale nevim kterejch. Takže bych potřeboval typy na ty známější modely u nás v ČR.
Díky moc.

PS.: Taky by mě zajímalo, kterej model, je tak všeobecně nejlepší/nejsilnější. Prostě ten úplně NEJ. (Jen tak pro zajímavost)
Koblihostrom
tak na venek bych ti Sette doporučil třeba Durban Poison.Je to brutus hulení,a je ho hodně,výška je tak do dvou metrů,mě to rostlo ale vždy jen tak od 120 do 150 cm,nebo zkus sweet purple,venku má skvělý výnosy,parádně chutná,a velmi brzo zraje.Podívej se na nějakou seedbanku,tam jsou ty modely většinou popsaný,kolik toho bude jak dlouho to kvete,a jestli je to in out nebo obojí,zkus třeba bushdoctor.com
Idea
2Koblihostrom .. bushdoctor.com je taky dobrey .. hehe :D asi ses preťuq myslel's asi bushdoctor.at :p::smoker:
Setth
Ten sweet purple vypadá docela zajímavě. Trochu jsem hledal a na paradise seeds jsem se o tom trošku něco dočet. Nevíte ale, kdy to teda dozrává? Kdybyste k tomu měli nějaký další info, byl bych jedině rád.
Času je zatim dost a tak se někde poptám a pokusim se to sehnat.
Madmaf
Mám stejný problém.mám origoš semínka z holandska v balení a je tam napsáno,že je to pro indoor i outdoor,mám ještě Skunk 1 a Silver Haze(polární záře)
nechce se mi to sadit moc ven,rád bych se s někým skušenějším poradil a dyžtak se sním i domluvil na nějakým kompromisu,že by jsme jely fifty fifty,kdyby to pěstoval doma.Sem z Jižní Moravy,takže bych byl rád kdyby to byl někdo z Okresu Hodonín a dale by me zajimalo ,jestli jsou to dobra seminka ty Skunk 1 a Silver Haze,no a pak sem prej slyšel,že tyhle roslinky,nemývaj moc semínek,jestli někdo ví ať poradí.
Byla by to přece jen Škoda
FASTGROW
Cau Madmafe,já sem z Prahy takže ti moc nepomužu,ale co já vim tak Silver-haze znamená stříbrná sativa.Polární záře je Northern light.
Madmaf
Ináč sem se byl podívat na stránky http://www.seedsdirect.to
je to tam celkem v pohodě,jenom ty ceny jsou trochu zarážející,jestli máte nějaké dobré stránky....pleas dejte je sem.
Roman Dirda
Madmafe,co jsi myslel tím"Tyhle rostlinky nemívaj moc semínek"?Nějak to asi nechápu ale myslel jsem si že většina lidí tyhle rostlinky pěstuje kvůli palicím a ne pro semena.Jestli chceš mít kvalitní kouření tak musíš samce vytrhat a obojetníky eliminovat-čím míň semen,tím líp.Pokud máš choutky na pěstování ve velkým,taxe podívej třeba sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=403
Z matexi naděláš spousty řízků a budou to samý samice.Jestli ti ale chybí nějaký esenciální mastný kyseliny nebo ti konopný semeno prostě jen chutná,sežeň si ptačí zob(třeba v Hornbachu),což jsou semena C.sativa,která má semena mnohem vetší,chutnější a bude jich určitě víc než ve skunku č.1.
WiB
Škoda že už moc nefakčí http://www.seeds.cz měli nebo mají(nevim) pěknej katalog i s kvalitníma popiskama co je in a co out. Indoor bych si aji koupil přes tyto firmy,ale outdooru a kvalitního máme na Moravě dost:) Bohužel jenom semínek a né hulení:(
Setth
Tyjo chlapi.... Tak jsem dneska asi měl tu pílou vdovu. Teda to je vodvaz jako svi... To prostě dete po chodníku a zdaj se vám u toho normálně sny. Máte halušky, že někdy ztrácíte přehled co je to realita a co myšlenky a co halušky.
Například mě se zdálo, že jsem se pochcal a že chodim po městě s pochcanejma kalhotama. Bylo to realický jako blázen. Šel jsem a prostě se mi zdály sny: viděl jsem různé obličeje, různé biohmoty, krajiny... totálně!
Právě na tom frčim třetí hodinou.
Setth
Tak mám, co se vdovy týče další zkušenost. Včera jsem byl na maturáku a vzal jsem si s sebou špeka. Bohužel nějak jsem to neodhadnul a dal jsem tam toho víc než jsem měl.
Pak asi tak po 22:00 jsem to odpálil. Dal jsem trochu potáhnout kámošům, kteří pak říkali, že byli totálně na sračky.
Bylo to teda dost ředěný, ale co jsem já zažil...


Mnóóó... Prostě - Zahulil jsem a najednou se mi začal zvedat kýbl. Tak jsem tak chvíli seděl, ale pak jsem se radši vydal na záchod.
To byl 1. problem. Ačkoliv jsem byl na tom záchodě těsně před tim než jsem zahulil, tak potom jsem si nemohl přesně vzpomenout, kde je. Ale trochu jsem tušil a tak jsem se vydal na cestu.
Pak jsem došel k tomu záchodu, ale motala se mi tak strašně hlava, že jsem si asi tak 4 metry před ním musel sednout na zem. Chvíli jsem tam tak seděl a hlava mi šla někam dólů. Pak si ještě z toho pamatuju, že zamnou přišla nějaká holka, která na mě mluvila česko anglicky a ptala se mě jestli jsem normální. Tak jsem jí tak nějak řek, že jo a potom odešla.
Ještě chvíli jsem tam seděl, ale pak mi vlítly blitky do pusy a já utíkal najít nějakou mísu.
Na tom záchodě jsem blil asi hodinu a půl, ale mě to přišlo spíš jak půl hodinka. Všichni co na tom hajzlu byli, měli ze mě prdel a říkali, že jsem asi totálně v sračkách.

Potom mě našli kámoši, kteří říkali, že kvůli mě prohledali snad celý diskokomplex ( je to docela veliký a je tam i několik pater, kde se hrajou všelijaký hudební styly). Pak jsem z toho záchodu odešel a už jsem byl v pohodě.
Pak si tak nějak pamatuju, že jsem asi zbytek večera viděl dvojmo.





Zhruba v půl druhé ráno, jsem přišel domů a rozhodl jsem se, že si dám něco k jídlu a že se kouknu na videu na star - treka. Jenže tam jsem nějak vytuh a probudil jsem se až v šest ráno. To jsem si najednou uvědomil, že mamka bude za pár minut vstávat do práce a tak jsem si běžel rychle rozestlat a hupnul jsem do postele. Potom jsem se probudil až ve tři hodiny odpoledne.

Tak takhle jsem prosím dopadl...
Zachaliaš
Setth meles sracky vyplachni si hubu...
blou
White Widow.
Co se tyce pestovani nemam co dodat.Vse uz bylo napsano vyse.
Ale jelikoz je to jeden z mych nejoblibenejsich modelu,tak o ucincich bych mohl napsat knihu.Me osobne chutove moc neleze,ale to vyrovnava hodne vysoke high.Hodne zalezi na mnozstvi kolik vyhulite a kdy.Jestlize ji budete hulit denne 2g.,tak samozdrejme uz to nebude ono.
Tip:nejlepsi je nehulit cely den(nebo i den pred tim)a pak vecer za tmy si vyrazit ven.Ubalit jointa(myslim si 0.25-0.5g pro jednu osobu je tak akorat pekny trip).Potom uz si jen uzivejte.
Zazitek:Stalo se to nedavno(no vlasne ono se to deje docela casto,ale jen tak pro orientaci).Byl jsem u me pritelkine,ktera zasadne nehuli.Vypil jsem tam asi 4deci cerveneho vina.V noci jsem jel na kole domu a na cestu jsem si ubalil poradneho spekouna(WW).Cesta,ktera mi normalne trva zhruba 15min.,jsem jel asi 2hod.Nekolikrat jsem zabloudil,a to v pravem slova smyslu.Chvilkama jsem vubec nevedel v ktere casti mesta jsem a ani kam vlastne jedu.Bydlim v malem meste s jen par velkyma krizovatkama(normalne je vsechny znam).Na jednu takovou jsem dorazil,ale ani nahodou jsem nemohl poznat kde vlastne sem.Zastavil jsem se tam a chvilku premyslel jaka to je vlastne pohoda mit vymastenej mozek.
Uz se mi taky stalo,ze pred tim nez jsem vyrazil na predem domluvenou schuzku jsdem si dal speka a pak jsem na to uplne zapomel.
Takze Setth jestli jeste mas ty semena tak je zasad pod sodik nebo je nekomu dej zasadit,ale ven bych je urcite nedaval.
Jinak pro vsechny vdovare-zdarec mazec
Haman
Ty vole 0,5g WW na osobu? Pěkný trip? Nevim - možná se podceňuju, ale asi bych sám 0,5g WW nevyhulit. Na silvestra jsem měl asi 0,3g WW (orig. z hulandu) ve dvou a trip to byl hodně vostrej (a že už jsem něco zažil) - tak 3 hodiny jsem byl v jiným světě a pak už mi celou noc stačilo občas si potáhnout z kolujících špeků a trip to byl tak 14hodinovej.

[Edited by Haman on 15-02-2002 at 09:43 PM]
Al-Ban
No, není to přímo o Bílé vdově, ale o jejím taky bílém kříženci :) Chtěl bych se zeptat na model White Rhino. Chystám se ho právě objednat a taky bych ho chtěl hodit ven. Je taky tak háklivý jako Bílá vdova? Na Seedsdirectu píšou, že je to jak indoor tak outdoor. Může mě někdo ujistit, že jsem si vybral správně nebo mi naopak mé rozhodnutí vyvrátit? Díky.
acidrop
to by me zajimalo jak se podle vas projevuje trip (?!) po 0.3-0.5-1g bili vdovy? muze mi to nekdo popsat...xystam se to pjestit..

Haman> 3 hodiny si byl v jinym vete...vizualne..sluchove..souvislostma (myslenkama) ?
i...myself
vdova je pila model. pred dvema dny sem se vratil z hor. tam sme meli neco bile vdovy. no pohoda. sice sme smotli jen jedno brcko a to jeste s nejakym ji¨nym modlkem ale sklicek bylo pozehnane. tak za tri hodky sem mel tak deset prdu- mno musim byt pri vsem:)- a byL to mazec. ale zadny vylet sem nemel. uz dlouho ne. to je ale skoda...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma