Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Bílá vdova
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Setth
Stálý Člen

Karma uživatele Setth - 26% PěstitelskáKarma uživatele Setth - 26% Pěstitelská

Obecné Příspěvek č. 1

Zdarec lidi. Jak to tak vypadá, tak v případě, že se mi poštěstí tak tento rok budu outdoorovsky pěstovat bílou vdovu. Můj dotaz zní: Máte tu s ní někdo nějaké zkušenosti? Jaké vyvolává stavy? Je tu někde nějaké foto? Zkoušel jsem hledat, ale moc tu toho nebylo. Dík moc.

-------------------------------
Kdo nehulí, ten nežije!!! (I když život není jen o hulení).
- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.
- Realita je někdy relativní!

Old Post 03-01-2002 v 19:59 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

white widow Příspěvek č. 2

zdravím Sette,tak já si zaprvý myslím že ti bílá vdovka venku nepokvete,jelikož je to indoor model,a ještě při dozrávání se má svítit na kyti asi týden jen 6 hodin.A za druhý,
hight je podle mýho tak půl na půl energický.a zároveň i halucination,a strašně skvěle to chutná,hmmmmm.

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 03-01-2002 v 20:31 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
campo
Stálý Člen

Karma uživatele campo - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 3

Nazdarec, Koblihostrom ma pravdu, venku by to byl provar. Mel jsem s timhle modelem par zkusenosti a musim uznat, ze na chut je to jeden z nej, jointika a nevidis, spis vidis i to co normalne videt nejni. Jeden z mej oblibenej, doporucuju.

campo

Old Post 04-01-2002 v 01:13 AM
campo je offline   Profil uživatele campo   Find more posts by campo   Foto galerie člena campo   Click here to Send campo a Private Message   Add campo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Obecné nevimnevim Příspěvek č. 4

Nemyslím si že by to venku vyloženě nešlo,jenom je vdova dost problémovej model.Za 1)dlouho a pomalu kvete-ale pokud bude pěkný podzim může se podařit i venku.Za 2)vdova ráda plesniví,což je problém jak venku tak ve skleníku,opět ale hodně záleží na počasí.Rozhodně nesouhlasím s tím,že by ti venku vdova nekvetla-pokvete určitě,ale co z toho bude-praděpodobně ti vyroste řídký,listnatý a plesnivý model se kterým se asi moc nepochlubíš(ale počasí umí zázraky-třeba předloni byl podzim tak teplý a suchý,že bys měl určitě úspěch i s vdovou).

Old Post 04-01-2002 v 08:09 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 5

WW je dobrej model,byl to první skunk kterej jsem hulil,a fajn chutná to velice nadějně,voní z toho celej byt i přes sáček,což je dobrej důkaz toho že v tom něco bude....
Jináč na venek bych se vysral,tohle je typická lampovka tak že venku na tom bude hovno,a nestačí to 100% vyzrát což je myslím na semínka kolme 2tisíc docela škoda....
tak se měj krásně

Old Post 04-01-2002 v 18:14 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Obecné Příspěvek č. 6

Takže, jestli tomu dobře rozumim, tak mám pech? Sakra, a já se těšil, jaký to bude všechno supr.
No a měli byste teda na doporučení, nějaký jiný, známý, dobrý model, co by šel outdoorovsky pěstovat? Ale, aby to zase nebylo moc do výšky. (max 1,5m)
Takhe, semínka mám dostat od kamoše, kterýmu to má přijít poštou od jeho bratrance. Má tam údajně být spoustu různejch modelů, ale nevim kterejch. Takže bych potřeboval typy na ty známější modely u nás v ČR.
Díky moc.

PS.: Taky by mě zajímalo, kterej model, je tak všeobecně nejlepší/nejsilnější. Prostě ten úplně NEJ. (Jen tak pro zajímavost)

- Marihuana může ukázat jednu z mnoha pravd, ale nedokáže zachytit celou podstatu skutečnosti.

Old Post 05-01-2002 v 16:33 PM
Setth je offline   Profil uživatele Setth   Find more posts by Setth   Foto galerie člena Setth   Click here to Send Setth a Private Message   Add Setth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Koblihostrom
Tree Grower

Karma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% PěstitelskáKarma uživatele Koblihostrom - 79% Pěstitelská

. Příspěvek č. 7

tak na venek bych ti Sette doporučil třeba Durban Poison.Je to brutus hulení,a je ho hodně,výška je tak do dvou metrů,mě to rostlo ale vždy jen tak od 120 do 150 cm,nebo zkus sweet purple,venku má skvělý výnosy,parádně chutná,a velmi brzo zraje.Podívej se na nějakou seedbanku,tam jsou ty modely většinou popsaný,kolik toho bude jak dlouho to kvete,a jestli je to in out nebo obojí,zkus třeba bushdoctor.com

Stromový kytičky,voňavý paličky

Old Post 05-01-2002 v 16:51 PM
Koblihostrom je offline   Profil uživatele Koblihostrom   Find more posts by Koblihostrom   Foto galerie člena Koblihostrom   Click here to Send Koblihostrom a Private Message   Add Koblihostrom to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Idea
Moderátor

Karma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% PěstitelskáKarma uživatele Idea - 84% Pěstitelská

Palec nahoru :) Příspěvek č. 8

2Koblihostrom .. bushdoctor.com je taky dobrey .. hehe asi ses preťuq myslel's asi bushdoctor.at

-== Skunk ==- 2x70W
-== Masterkush ==- 2X50W
-== balkon 2002 ==-
-== holky za oknem - nebula budha ==-
-== OuTd00R 2002 ==-
-== PoweR PlanT~250W ==-

Old Post 05-01-2002 v 17:30 PM
Idea je offline   Profil uživatele Idea   Find more posts by Idea   Foto galerie člena Idea   Click here to Send Idea a Private Message   Add Idea to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Nápad sweet Příspěvek č. 9

Ten sweet purple vypadá docela zajímavě. Trochu jsem hledal a na paradise seeds jsem se o tom trošku něco dočet. Nevíte ale, kdy to teda dozrává? Kdybyste k tomu měli nějaký další info, byl bych jedině rád.
Času je zatim dost a tak se někde poptám a pokusim se to sehnat.

Old Post 07-01-2002 v 19:59 PM
Madmaf
Stálý Člen

Karma uživatele Madmaf - 13% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

Mám stejný problém.mám origoš semínka z holandska v balení a je tam napsáno,že je to pro indoor i outdoor,mám ještě Skunk 1 a Silver Haze(polární záře)
nechce se mi to sadit moc ven,rád bych se s někým skušenějším poradil a dyžtak se sním i domluvil na nějakým kompromisu,že by jsme jely fifty fifty,kdyby to pěstoval doma.Sem z Jižní Moravy,takže bych byl rád kdyby to byl někdo z Okresu Hodonín a dale by me zajimalo ,jestli jsou to dobra seminka ty Skunk 1 a Silver Haze,no a pak sem prej slyšel,že tyhle roslinky,nemývaj moc semínek,jestli někdo ví ať poradí.
Byla by to přece jen Škoda

Madmaf

Old Post 12-01-2002 v 10:34 AM
Madmaf je offline   Profil uživatele Madmaf   Find more posts by Madmaf   Foto galerie člena Madmaf   Click here to Send Madmaf a Private Message   Add Madmaf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Madmaf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FASTGROW
Stálý Člen

Karma uživatele FASTGROW - 0% Pěstitelská

Pohodička SILVER HAZE-POLARNI ZARE? Příspěvek č. 11

Cau Madmafe,já sem z Prahy takže ti moc nepomužu,ale co já vim tak Silver-haze znamená stříbrná sativa.Polární záře je Northern light.

FASTGROW

Old Post 12-01-2002 v 14:31 PM
FASTGROW je offline   Profil uživatele FASTGROW   Find more posts by FASTGROW   Foto galerie člena FASTGROW   Click here to Send FASTGROW a Private Message   Add FASTGROW to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madmaf
Stálý Člen

Karma uživatele Madmaf - 13% Pěstitelská

thanks Příspěvek č. 12

Ináč sem se byl podívat na stránky http://www.seedsdirect.to
je to tam celkem v pohodě,jenom ty ceny jsou trochu zarážející,jestli máte nějaké dobré stránky....pleas dejte je sem.

Madmaf

Old Post 12-01-2002 v 18:12 PM
Madmaf je offline   Profil uživatele Madmaf   Find more posts by Madmaf   Foto galerie člena Madmaf   Click here to Send Madmaf a Private Message   Add Madmaf to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Madmaf! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Roman Dirda
Stálý Člen

Karma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% PěstitelskáKarma uživatele Roman Dirda - 91% Pěstitelská

Dotaz 2 Madmaf Příspěvek č. 13

Madmafe,co jsi myslel tím"Tyhle rostlinky nemívaj moc semínek"?Nějak to asi nechápu ale myslel jsem si že většina lidí tyhle rostlinky pěstuje kvůli palicím a ne pro semena.Jestli chceš mít kvalitní kouření tak musíš samce vytrhat a obojetníky eliminovat-čím míň semen,tím líp.Pokud máš choutky na pěstování ve velkým,taxe podívej třeba sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=403
Z matexi naděláš spousty řízků a budou to samý samice.Jestli ti ale chybí nějaký esenciální mastný kyseliny nebo ti konopný semeno prostě jen chutná,sežeň si ptačí zob(třeba v Hornbachu),což jsou semena C.sativa,která má semena mnohem vetší,chutnější a bude jich určitě víc než ve skunku č.1.

Old Post 14-01-2002 v 08:08 AM
Roman Dirda je offline   Profil uživatele Roman Dirda   Find more posts by Roman Dirda   Foto galerie člena Roman Dirda   Click here to Send Roman Dirda a Private Message   Add Roman Dirda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WiB
Stálý Člen

Karma uživatele WiB - 63% Pěstitelská

in-out Příspěvek č. 14

Škoda že už moc nefakčí http://www.seeds.cz měli nebo mají(nevim) pěknej katalog i s kvalitníma popiskama co je in a co out. Indoor bych si aji koupil přes tyto firmy,ale outdooru a kvalitního máme na Moravě dost Bohužel jenom semínek a né hulení

Attack government which have broken 'The basic human laws' sign!
High grow, higher harvest, highest High! ->

Old Post 16-01-2002 v 20:26 PM
WiB je offline   Profil uživatele WiB   Find more posts by WiB   Foto galerie člena WiB   Click here to Send WiB a Private Message   Add WiB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Setth
Stálý Člen

Palec nahoru Příspěvek č. 15

Tyjo chlapi.... Tak jsem dneska asi měl tu pílou vdovu. Teda to je vodvaz jako svi... To prostě dete po chodníku a zdaj se vám u toho normálně sny. Máte halušky, že někdy ztrácíte přehled co je to realita a co myšlenky a co halušky.
Například mě se zdálo, že jsem se pochcal a že chodim po městě s pochcanejma kalhotama. Bylo to realický jako blázen. Šel jsem a prostě se mi zdály sny: viděl jsem různé obličeje, různé biohmoty, krajiny... totálně!
Právě na tom frčim třetí hodinou.

Old Post 03-02-2002 v 22:05 PM
Setth
Stálý Člen

Palec dolů Další zkušenost Příspěvek č. 16

Tak mám, co se vdovy týče další zkušenost. Včera jsem byl na maturáku a vzal jsem si s sebou špeka. Bohužel nějak jsem to neodhadnul a dal jsem tam toho víc než jsem měl.
Pak asi tak po 22:00 jsem to odpálil. Dal jsem trochu potáhnout kámošům, kteří pak říkali, že byli totálně na sračky.
Bylo to teda dost ředěný, ale co jsem já zažil...

Mnóóó... Prostě - Zahulil jsem a najednou se mi začal zvedat kýbl. Tak jsem tak chvíli seděl, ale pak jsem se radši vydal na záchod.
To byl 1. problem. Ačkoliv jsem byl na tom záchodě těsně před tim než jsem zahulil, tak potom jsem si nemohl přesně vzpomenout, kde je. Ale trochu jsem tušil a tak jsem se vydal na cestu.
Pak jsem došel k tomu záchodu, ale motala se mi tak strašně hlava, že jsem si asi tak 4 metry před ním musel sednout na zem. Chvíli jsem tam tak seděl a hlava mi šla někam dólů. Pak si ještě z toho pamatuju, že zamnou přišla nějaká holka, která na mě mluvila česko anglicky a ptala se mě jestli jsem normální. Tak jsem jí tak nějak řek, že jo a potom odešla.
Ještě chvíli jsem tam seděl, ale pak mi vlítly blitky do pusy a já utíkal najít nějakou mísu.
Na tom záchodě jsem blil asi hodinu a půl, ale mě to přišlo spíš jak půl hodinka. Všichni co na tom hajzlu byli, měli ze mě prdel a říkali, že jsem asi totálně v sračkách.

Potom mě našli kámoši, kteří říkali, že kvůli mě prohledali snad celý diskokomplex ( je to docela veliký a je tam i několik pater, kde se hrajou všelijaký hudební styly). Pak jsem z toho záchodu odešel a už jsem byl v pohodě.
Pak si tak nějak pamatuju, že jsem asi zbytek večera viděl dvojmo.

Zhruba v půl druhé ráno, jsem přišel domů a rozhodl jsem se, že si dám něco k jídlu a že se kouknu na videu na star - treka. Jenže tam jsem nějak vytuh a probudil jsem se až v šest ráno. To jsem si najednou uvědomil, že mamka bude za pár minut vstávat do práce a tak jsem si běžel rychle rozestlat a hupnul jsem do postele. Potom jsem se probudil až ve tři hodiny odpoledne.

Tak takhle jsem prosím dopadl...

Old Post 09-02-2002 v 20:24 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 02:47 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás