Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Velky marihuanovy list z obou stran auta + napis THC? - Klikni zde pro originální téma
CanabinolTuning
Zdarek. Chtel bych se zeptat, jestli nekdo nevi, treba nejaky pravnik, co by mi svestky rekli na to, kdybych mel na aute ze strany velky marihuanovy llist, ktery by zasahoval i trochu do oken a vedle toho zkratka THC... Zajimalo by me jestli by to bylo brano jako propagace, nebo nejaka jina volovina.. predem diky moc
DrevoLaminát
kazdopadne si kvoli takejto p*covine nemusel zakladat trejd. ale ked uz .. pravne ti za to nemozu nic ale bud si isty ze ta zastavi kazda cestna kontrola a na hranicach ani nehovorim, to ti budu skumat aj obsah analu
Škoda, že kámoš prodal svojí Škodu :D Byla to stopětka, a byla krásně vyblitě zelená :) A měla na přední kapotě velkej list...jako harant jsem z toho měl prdel, ale jinak přílišná propagace je na hovno, nemám potřebu dokazovat někomu že hulim, ale v tý době to byla prdel, pak jí prodal za patnáct kil :D
Sinuhet
Jinak to jak to bude brano rozhoduje soudce a nikdo predem nemuze rict jaky bude jeho vyrok.
kdyz to lidi muzou nosit na trikach,cepicich,mikinach atd. a neni to trestne,nevim proc by mel list vadit na aute.
Hanyz
zkus to, ale první partička nácků ti to auto rozkope
Canabinol: jak tak koukám, nepřijde mi to zrovna dotaz do Zákona a práva... vzhledem k anketě mi to přijde jako prosté "hele, jak sem dobrej" ;). Můžu se zeptat, k čemu má to auto přispět? K Tvojí publicitě, anebo pomoct dekriminalizaci? V druhém případě - jak?
CanabinolTuning
No mam tuningovou karu, a uz nevim co roupama na ni hodit.. S tim listem to vypada celkem fajn.. soupnu sem foto.. de jen o to ze se mi to na tom libi... zadna publicita ani dekriminalizace.. vubec.. je to hezky..
ok, takže přesouvám do Kuřárny
Celller
Mas na nem docela mrdovy kola, co motor? 1.8nebo2litr16ventil?
coprus
Jestli nehulíš,tak si to tam nech.V opačným případě se připrav na to,že budeš bez papírů-můj názor.Jinak,nevypadá to tak špatně,jak jsem si podle popisu představoval.
peace Coprus
Dávat na auto něco takovéhleho je kravina přece. Tak možná desetiletý kluky to pomastí, ale podle mě by s tim byly akorát komplikace. Stačí, že se člověku v autě válej smokingy a filmovky ne??? :)
A co na to řeknou holé lebky?
no ja bych si od nich auto jen tak pravidelně nenechaval objed 5korunou...
gona
tak do tohto auta by som z jointom nesadol....
mam lepsi napad, hele nech si udelat klasicky plameny ze predku auta kery budou zeleny a pri pohledu z blizka budou poskladany z malejch listku, ja sem vo tom uvazoval ale jen na auto na sprinty, kery este nemam.
Lahvan_FlaskiCZ
:D na prvnim semaforu kde bude prechazet particka nacku, zajizes pocit, k jakemu bys prisel leda pri autonehode. kamos to mel taky, za mecis slo auto do srotu, nackove se nezdaj. :D

jinak jak zde jiz bylo receno, ten list pouze v pripade ze nehulis, jinak budes prvni, na kom si PCR otestuje svoje testery na pritomnost THC v krvi. :pimp: , za coz by mi asi COOL vozidlo nestalo. ale co, delej jak myslis.
jugularis
Nápad to není zas tak špatnej, jestli to bude dobře udělaný, tak to může bejt v poho. A co na to řekne naše "právo"? Polyši můžou něco namítat, ale nevidim na tom v podstatě nic..ilegálního! to že má někdo kdekoliv obrázek čehokoliv může bejt PCR jedno - teda kromě HK. Konkrétně pic THC jsem viděl nejmíň milionkrát. Takže já ti držím palce a jestli do toho půjdeš, ať se ti to povede a nácků se neboj, jsou to dinosauři...už skoro vyhynuli:-)

Jedubabka -> To je tunning a v kazdym aute se odrazi zájmy a psychika tunera, takže tohle by mě na tvém místě nepřekvapilo a už vůbec ne na tomhle fóru.
Lahvan_FlaskiCZ
nevis o co jde, mladas. :D
ne o nejaky obrazek travy, to uz nosej desetilety fakani na trikach a pilicajti na to nereknou ani popel. zkus si to vse precist jeste jednou, mozna pochopis a nebudes jen psat, ale PRISPIVAT, coz je brutalni rozdil. thx.

peace. :pimp:
Pepan
Jo autíčko hezký až simpatický. Ale jestli hulíš nemá cenu to tam nechávat. Od 1.června si tě policemeni budou slušně dávat s jejich úžasnym bodovym systémem. A Když ti najdou thc v krvi tak budeš o 7 bodů lehčí a nezapomeň že jich je jenom 12..!!
Peace
novaczek
citace:
Původní příspěvek od Pepan
Jo autíčko hezký až simpatický. Ale jestli hulíš nemá cenu to tam nechávat. Od 1.června si tě policemeni budou slušně dávat s jejich úžasnym bodovym systémem. A Když ti najdou thc v krvi tak budeš o 7 bodů lehčí a nezapomeň že jich je jenom 12..!!
Peace


až od 1. července


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma