Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Pivo je zdrave a chmel je prevlecene konopi :) - Klikni zde pro originální téma
Hellboy
http://www.novinky.cz/zdrav/79039-p...re-infekce.html

Vsimnete si hlavne casti o vyplavovani serotinu, je to stejny mechanismus jako u vyplavovani serotinu a dopaminu endokanabinoidnim systemem.....tagze huleni sice neni tradicni ceskou drogou, ale mam k nemu predpoklady diky tradicnimu pivarstvi :)
Dalsi zajimavost je sedativni ucinek, delaji se dokonce prasky na spani z vytazku chmele a třezalky (znama psycholožka je bašti, pač sem ji zakazal ty chemky co zrala predtim :)... Imho zde jsem u dalsi zajimavosti, konopi a chmel jsou rostliny pribuzne, ktere se na sebe daji dokonce roubovat :) sedativni ucinky jsou velice podobne jako Canabinoid CBD v konopi, ktery mimochodem neni na seznamu zakazanych latek :)
zvire
Hi all!
jj o tom ze se daji roubovat jsem cetl v skoro jedine knize co jsem precetl (varime s konopim) a tam o tom pisou ze kdyz se to nak naroubuje tak kdyz se s toho udela pivo tak ze vam prej staci jedno a jste pod stolem ale musi to prej bejt naroubovany ze skera jinak to "stoji za hovno"
PEASE!
Dejwik
Nedalo by se vyuzit roubovani na chmel kvuly rychlejsimu ci vydatnejsimu rustu ?
JosefCorrino
To dejwik: Rozhodně bych počítal, že kořeny, co jsou původně dimenzovaný na liánu o délce víc jak 5 metrů, by dodaly relativně malému keříku travky víc než dostatek živin a vláhy, a to i v neúrodné a dost suché půdě. Docela bych to i vyzkoušel, ale obávám se že na podobné roubovací experimenty bude čas až někdy za dlouhých zimních večerů..
The Chemical
JosefCorrino: Bohužel, co jsem četl, tak jde naroubovat jen chmel na konopí, obráceně se to nikdy nepovedlo. Říká se, že tímto způsobem se dá vypěstovat psychoaktivní chmel, ale nikde jsem tu neviděl praktický pokus...
JosefCorrino
citace:
Původní příspěvek od The Chemical
JosefCorrino: Bohužel, co jsem četl, tak jde naroubovat jen chmel na konopí, obráceně se to nikdy nepovedlo. Říká se, že tímto způsobem se dá vypěstovat psychoaktivní chmel, ale nikde jsem tu neviděl praktický pokus...

Aha, tak ne konopí, ale psychoaktivní chmel.. No stejně až bude houby co na práci tak někdy skusim.. Mohla by to bejt docela sranda ne? Navíc si představ, jak zjara vyškubeš jezeďákum na chmelnici třebas 30 rostlinek, nasadíš tam svoje. A oni se ti o to budou až do sklizně starat.. Jen to chce vyčapat kdy to oškubou hehe..
prave jsem vykouril chmelovou pryskyrici (upravil jsem ji tak jako se dela skuff)
a ucinky NAPROSTO totalne luxusni!!! prijemne pocity, mirne otupeni, zlepseni nalady!!
zalozim o tom therd. protoze tohle je fakt strasny luxus!
MadEGGA:()
2josef: a v nejhorsim, kdyz to oskubou, tak se pomejou konzumenti piva :)

2praxer: to je hafo zajimavi. By me to nedapadlo. Zkus vyrobit chmelovej hasis


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma