Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Hledám "Nejvoňavější" odrůdu - Klikni zde pro originální téma
orell
Ahoj,
zajímalo by mě, co je podle Vás ta nejaromatičtější odrůda cannabis. Prosím, zajímá mě pouze indoor a prosím nepište "já pěstoval to a to a vonelo to hezky..." chci názor někoho, kdo už jel více odrůd.
díky
vlček
to se neda objektiwne posoudit zalezi na specifickejch podminkach nawic wonawost taky neni zrowna kriterium podle keryho by se dalo neco posoudit a sice: nos kazdyho cloweka je trochu jinej a nawic wuni i zapachu je mnoho druhu (u konopi napr jeho charakteristicka wune ale treba i owocna wune u nekterych odrud)
don juan
Prej AK-47
Hanyz
U mě to je jednoznačně Durga Mata. Tuhle vůni neschováš ani před otupělou babičkou:D
orell
2 don: hmm, tak to si z tebe dobře udelali prdel.... ak-47 je právě jedna z tech "nesmrdících" odrůd....

2 Hanyz: a kde se dá koupit?
romaniak
to orell podivej se do bazače :)
Hanyz
řízky prodává v zahradnickém bazaru kozzy (že by reklama v pěstitelském threadu;)) seedbanku si najdi sám
UdL
Odrůd jsem pěstoval mrtě, takže... :D

Nejvoňavější byla jednoznačně Belladonna, připomínala mi nějakej silnej parfém, takovej ten, kterým se voněj starší paní a táhne se za nima 5-ti metrovej smradlawej wocas. :D :D :D
Další dobrej "smraďoch" je MendoBog, ten ale nevoní, fakt smrdí. Naopak Sweet MendoBog už je o něčem jiným a taky dokáže zamořit významné území, ale vůně (už nepíšu smrad) je velmi příjemná.
A11xMTF a Cinderella 99 voní jako tropické ovoce. Ideální maskování, smrděj celkem vydatně, ale není to typická cannabis vůně. ;)
AK47 je podle mě hodně aromatická odrůda. To jsi měl asi nějaký divný pheno... ;)
g13 kříženci jsou taky dobrý smraďoši, ale počítej s mizerným výnosem... ;)
Black Domina - smrad jak prase a komatozní účinky! :punk:

Jinak naopak co mi přišlo úplně v pohodě, prakticky nesmrdící: Bahia Black Head a Jack Herrer.

Mějte se všichni... ;)

UdL
Co?
...nejbrutálnější co (jsem zazil)... je od samarganty blueberry...:death:

edit: a jeste kdyz teplota nahodou vzroste třeba na 36 stupnu C...si pak normálně začnete balit oblečení do basy...:frog:

ale treba co psala statistika strainguide overgrow (kterou do stejnojmeneho prispevku doplni apofis - az mu to dneska dam)) je
nejvic smrďací by měl být "Afghani Special from KC Brains"
Apofiss
Schnazzelberry, nebo jak se ta mrcha jmenuje...
vrrn
Danny boy aka Killer Tako od Subcool Seeds. Kdybych ja hledala nejlepsi vuni a chut, jdu bez vahani do tyhle odrudy. Skoda, ze neni OG a jeho strainguide...:/
orell
to jo no... zni to zajimave, už sem o tomhlr modelu slyšel, ale kde se dá koupit?
alarman
Nepěstoval jsem ještě tolik modelů, ale z těch co jsem už doma měl určitě nejvíc voněla (spíš velice smrděla) Nebula.
bruggi
z mych skromnych zkusenosti by to vyhralo Ak47 a v zavesu PwP -> ta jeho rezava vune s kafovym ocasem je hodne kruta:frog:
vrrn
Njn, jenze to je to samy a navic tam ani Danny boye nemaji. Nejlepsi a nejvetsi vyber meli Subcool Seeds vzdy na Heavens Stairway a jejich dcerine seedbance hempqc.com , ktere jsou ale bohuzel ted out of order kvuli tomu zatahu na Overgrow..:rolleyes:
psilos
Danny boy je sice out of stock, ale třeba bude.... http://www.drchronic.com/products.asp?recnumber=917
orell
okej, díky za linky, písnu jim, sem zvedav, kdy bude "on stock":) Taky sem slyšel, že Orange bud je dobrej model jak na pestovani, tak i huleni, co si myslite?
Pytlos
na pohul chutna fakt moc dobre,a je takovej hodne veselej,euforickej. chut fakt vyborna!
smoke4ever
já rozlišuju tři hlavní vůně.... klassická skunková, např skunk#1, pak kandovaná orange bud a nádherná zelená druga mata )
smoke4ever
jj, kočičí chc*nky jsem nemyslel..... třeba jako citral skunk.. vůně se blbě popisuje slovy..... jj, už se dívám ze orange bud je ze skunku no.1, ale vůně mi přišla jiná.....
pyroman.cz
ja si osobně myslim ze Bue berry :) ale nevim , jeste jsem ji nemel , teprva se na ni chystam :D
Burma Bery
Mr. Figaro
Jestli se ti zamlouvá vůně Tropického ovoce, tak jedině Cinderellu99 (C99), zrovna ji mám ve skříni a fakt to voní jako tropický ovoce, už se těšim na chuť........:)
pyroman.cz
a nevíte někdo jaká odrůda voní po melounu a pak ještě která voní po perníku :) mockrát dikec :D
vrrn
heh, mno ciste osobne...me po melounu vonelo Apollo11 Genius pheno, ale po perniku fakt nic..
Hellboy
hmmm a vubec to apollo 11 genius pheno vonelo tak pekne libooozne .... na tom se shodli ouplne vsichni :)
Average user
Netřeba dlouho přemýšlet nad odpovědí - je to jednoznačně Papaya (Mango).
expiry_date1
citace:
Původní příspěvek od Average user
Netřeba dlouho přemýšlet nad odpovědí - je to jednoznačně Papaya (Mango).

No,papaya fakt krásne ovocne voní,ale čo sa týka intenzity,aspoň u mňa je to misty.Keď chcem niekomu donisť,tak to zatavím do toho celofánu od cíg,potom do sáčku a aj tak to razí ako sviňa:) .Keď som ju vybral vonku na akcoške,tak sa toho týpci normálne báli si dať viac,lebo to tak silno voňalo.A to bola pestovaná pod 70W:)
pildo
heh a to este tie brutal stavy z nej. 1x ked som ju daval dobre vysusenu s kamosmi v parku tak som sa potom nevedel postavit z lavicky :D
Average user
pildo: Z Misty problém s koordinací?? Nezdá se mi až tak silná, aspoň pokaždé, když sem ji kouřil mi přišla jako průměr (i z různých pěstitelských stylů)..
pildo
hmm ono to bolo mozo preto ze bola asi dlhsie na kvete ako mala. bola to mala rastlinka, pod 20w usporkou. vynos nic moc, ale fakt som mal problemy vstat. kamosi sa na mne poriadne smiali :frog:
expiry_date1
Imho je Misty super po každej stránke(vôňa,chuť,stav...),ale samozrejme som už hulil silnejšie genetiky(aj keď neviem aké:) ),ale čo sa týka vône...fakt smraďoch,ale príjemný:)
btw,na to že je od Nirvany....čo na tú seedbanku každý nadáva(teda skoro každý:) )
Pildo,takže oplatí sa ju nechať prezrieť?Koľko si ju mal na kvete?
pildo
hmm to neviem. vobec som to nesledoval kolko tam bola. sisky boli uplne tmave, som sa bal ci som ich nepokazil. mozno to bolo aj preto ze tam bolo trochu tabaku a ja nefajcim (ale to sa mi zvacsa len hlava zatoci) takze neviem. sksu napr jednu rastlinku nechat o tyzden dlhsie a este jednu o 2 a porovnat. aj by som to skusil al nemam uz ani matky ani semena tak nemam ako

inak som teraz fajcil love potion nedozretu ale uz pred koncom a poviem ti ze som po 2 sklenkach behal naspeedovani asi 3 hodiny a to po slnku tak som sa stavil este na 2-3 pivka/kofoly lebo som nezvladal. ale fakt super stav zas. urcite lepsi ako ked si rozbity ze sa ti nic nechce
Niga
Zatial najvonavejsie co som mal bola Santa Maria (planck) Ta vona pripominala lesne ovocie, alebo maliny, ale tak akoby ste otvorili cerstvy dzus lesneho ovocia. Mnam, vzdy mi tiekli slinky mnam. Citit to bolo do sirokeho okolia - podla mna aj preto mi ju ukradli :mad: :mad: !!!!!
ABSURDUS
Durga mata je asi nejintenzivneji vonici model co sem citil, ale nejprijemneji mi vonela Orange bud a Mango (papaya)... vubec se mi nelibil smrad nakyho zaparenyho Durban poison, ikdyz zhuleni bylo super... :)
Kaspars
ja tet jel Durga matu a je neskutecnej sajgon i kdyz mas u sebe 1g tak to vi kazdej kdo s tebou sedi u stolu, zkuruje tak na 1-2 prdy, my davame tak 4-5:-)
Vladbur
A co takhle Ingemars Punch,outdoor voní jako ovoce a indoor voní úplně skunkovitě,a jestli ti voní hašiš tak je hustej model Maroc x Afghan,Citral voní jako bylinky,nebo nějaký koření,California orange bud voní jako pomeranč,Bubblelicious voní absolutně sladce a trochu mi připomíná žvejkačky Huba Buba,PPP voní jako jehličnatý stromy, prostě se mrkni na www.nirvana-shop.com tam je dost velkej výběr vonavejch odrůd.
grover
podle me smrdi nejvic misty
Nemůžu říct co voní nejvíc, ale z toho co jsem pěstoval byla nejvoňavější BurmaBerry, původně sem chtěl mazara, ale zdroj:) to asi popletl, jelikož mazar dle mě nevoní po ovocích. Jinak kytka za květu voněla úplně přesně jako lesní jahody, kdyby jste měli zavřené oči, tak by jste nerozeznali co je co. Při sušení už ta vůně po ovocích zeslábla, nedá se to popsat, ale voněla strašně sladce. Po usušení jako by se aroma vytratilo, jenom lehká vůně. Každopádně stav je šílený mazec, prostě absolutně netypický zkuř, ani sativa, ani indika, prostě haldy, těžké fárky, smích a docela stíhy a hodně sedativní, jelikož jsem včera jel na kole do lesa, a jak jsem jel vypečený zpátky, vzal jsem to přes takou grápu abych předjel kámoše, ale hodil sem totál jebu, kotrmelec a přitom sem nic necítil, akorát jsem asi minutu uvažoval, na kterou stranu otočit řídítka abych neurval lanko :D.
A dojezd je strašně těžký, nesnesitelný, vždycky se musím prospat jinak nejsem schopen logiky :D.
Nicméně pokud máte takovéto "těžké zkuře" rádi, můžu Vám burmu jen a jen doporučit, sice se mi nezdála moc výnosová, zato velice extrémně trichomovitá. Na sklizeň jsem si potajnu půjčil nůžky z manikůry, ale musel jsem kupovat nové, páč se totálně zalepily a voněly na kilometry daleko, o palcích nemluvě.
MangoMan
Nejvonavější? tot otázka,spíš mi řekni jakou vůni myslíš-ovocnou,skunkovou,hašišovou,nebo jen takovou jako je klasická ganja?Určitě Mango,Papaya,Mandocino Mandes,Sweet Toth#3(ta je extra),a ještě určitě vonavek je hafo:)
DannyBoy
Zdarec ,

Tak pokud jde vyloženě o pronikavost vůně vyhrajou modely od Subcoolu a to :

Danny Boy
Sputnik 2.0

čistě exotická vůně manga a třešní .... na owergrow a mezi UK pěstiteli jsou tyto modely v TOP ten . Bohužel je koupíte max. někde na aukci .

www.bcbudonline.com - odkaz na obchodní společnost s bankou Subcool and TGA .


tak čest
Smah
citace:
Původní příspěvek od orell
okej, díky za linky, písnu jim, sem zvedav, kdy bude "on stock":) Taky sem slyšel, že Orange bud je dobrej model jak na pestovani, tak i huleni, co si myslite?


Mám orange bud na pěstování je good si myslím vubec to neumím ted tom pálím 70W asi tak 10 rostlinkám a rostou pěkně a jeden orange bud už mám skoro dokvetený uplně total orosený to už vypadá jak nějaká dužina když se to ušmykne šiška: ) a je dobrý ale stavy bych řekl spíš stoned
kokosman
ppp skunk 1 tu vuni neschovas:-D
Jebal
Belladonna, to je nádhera opravdu voní krásně skunkově. To je to pravé ořechové pro mě.
Zdenda89
Ze všech modelů, co jsem pěsil...Pro mě asi taková Nebula, Cinderella 99, Mountain Jam....
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Apofiss Nejvíce zapáchající (9+) 9 - Afghani Special from KC Brains
9 - Bubbleberry from Sagarmatha Seeds
9 - Northern Lights #5 x Haze from Sensi Seeds
9 - Skunk Special from Nirvana
9 - Lionheart from Almight Seeds
9 - Great White Shark from Green House Seeds
9 - Jack Herrer from Sensi Seeds
9 - Swazi Redbeard from Seedsman
9 - Ducksfoot from Wallyduck
10 - Schnazzleberry from Chimera
10 - White Widow from Green House Seeds
10 - Ultra Skunk from Dutch Passion


Statistika Overgrow , klikněte si na text pro další , Hlava
Balon
pro mě je nejkrásněji vonící model Agent Orange
krásně aromaticky voní Thunder Blood Merry automatka
Zdenda89
Zdravim poctivou komunitu G,
zajimalo by me, jakou nejovocnejsi odrudu jste kdy kourili...Tyto odrudy mam opravdu rad, ale moc nevim, jak se jmenuji...vsichni ty jmena trosku zapominaj a maj to pomichany...pro me treba nejvice ovocna odruda je Marley's collie vuni mi pripomina jahody s ostruzinou...

Dekuji za pripadne odpovedi
ganja-steve
citace:
Původní příspěvek od Zdenda89
Zdravim poctivou komunitu G,
zajimalo by me, jakou nejovocnejsi odrudu jste kdy kourili...Tyto odrudy mam opravdu rad, ale moc nevim, jak se jmenuji...vsichni ty jmena trosku zapominaj a maj to pomichany...pro me treba nejvice ovocna odruda je Marley's collie vuni mi pripomina jahody s ostruzinou...

Dekuji za pripadne odpovedi


Tak to je pro me NYCD. To je fakt špecialita:D
asfalt
nejvíc mi voněla Euforia, ukrutnej parfém:), skvělá chut a super high :)
pro mě celkově TOP odrůda
Grazzl
nejvoňavejší odrůdu to se těžko popisuje někdo má radší ovocnou někdo pure skunkovou,kyselou, no je toho hodně ale tak nejovocnější co sem zatím měl možnost cítit a chutnat tak CN haze,Blue cheese, to smrdí jak lesní plody pak nebula hodně do citrónova stejně jako Tutankhamon
no a samozřejmě Jack ten má prostě svou specifickou vůni podle které ho de poznat
def
Big band od Kanabie hodně ovocnák a dost slušnej výnos
Chronic
sweet seeds o sobe celkove tvrdi, ze nejvetsi prioritu kladou na aroma jak vune, tak chuti, ale odzkouseno zatim nemam..
growesweden
C99 ,Danny Boy.
sWei
Orange Bud hodně voní po ovoci ale od Dutch Passion nedoporučuji v současné době nic kupovat
asfalt
citace:
Původní příspěvek od sWei
Orange Bud hodně voní po ovoci ale od Dutch Passion nedoporučuji v současné době nic kupovat


proč ne?mám s dp ty nejlepší zkušenosti.
sWei
samej hermouš, koupila jsem deset semen daly sme je ke kamošovi pod 250 sodu a kromě jedný kytky samej herm
2echy
Zdar lidi!Za mě je to taky Danny boy,fakt libovka!Měl jsem ve skříni víc druhů najednou,ale i jednoho Dannyho tam poznáte!!
Zdenda89
Taky jsem slysel o DP, ze to je tedka snad nejhorsi banka...;-) a Danny boy je jaka banka?
Slick-ace
TGA Subcool ..
ProDiesel
A co Power Skunk??? 2 filtry a byl cejtit...
krisa.lc
Syrup od Buddha seeds je tiez poriadny smradoch - malicka palicka zamori celu izbu..sladkasto-ovocna vona
demios
co se týče lahodnosti tak jsem zažil nejvoňavější lahůdku Alpine Rocket žádný vyloženě skunkový smrad ale plnoovocná nedefinovatelná síla i v ústech .
ween
tak za mně aktuální sklizeň O.G.KUSH - to je smrad, že s tím nemůžete mezi lidi...
nawy
jednoznacne Euforie . kvuli smradu ze šatny me vyhodili z prace :D a to sem to mel ve 2 dvou pytlicich :D nastesti bez paragrafu
ween
citace:
Původní příspěvek od ween
tak za mně aktuální sklizeň O.G.KUSH - to je smrad, že s tím nemůžete mezi lidi...


..tak ten O.G.KUSH pořád vede... další přátelé kuřiči mi sdělili, že takovýho smraďocha ešče neviděli... teda nečuchali.. problém s tim kamkoliv jít, nebo jet.. jedna palička ve třech pytlikách, zasmrdí celý auto... docela problém...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma