Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Přetlaky - Klikni zde pro originální téma
Orange Sword
Zdravim growery.Taky se vám stává občas při slušnym vlivu THC že máte takzvaný přetlaky?
Je to pocit jako když váma projede brutální vlna a je to fakt hustý,jako kdybych měl vylítnout z těla ven fakt zajímavý stavy.
Co na to říkáte?
indicky-konopi
Co na to rikam já, zni: chlape ty se máš!, kéž by to něco podobnyho dělalo i mě!:frog:;)
Lahvan_FlaskiCZ
jj, me se jako malymu stavalo, ze jsem lezel na posteli, pak sileny haluze, jak steny ujizdi nekam pryc, nahrazuje je nepredstavitelna prazdnota, do niz se pomalu vsakuju. takovej bad trip :)
jinak pretlaky mam obcas (1x mesicne) taky, prestavam videt, slyset a s mluvou to neni o moc lepsi. :frog: to uz jsou ale extremy. :crazy:
Fantasie
ja se dost casto zhuleny propadam do postele :D
hehelum
JJ to je fakt vybornej stav, uplne ti prejede jakoby takova vlna po tele a ty mas pocit jak kdybysi horel, ale nejak tak prijemne, paradni veci.
Kryshpeen
Myslim že podobný stavy sou mnoha konzumentům známy,,,já mám rád když si dam na střízlivo pořádnýho práska z bongu a při vydechnutí mi tělěm projede od hlavy až do konečků prstů na nohou vlan vibrací a zvláštního uvolňujícího tepla,,,ale (snad je to tak dobře) sou tyhle stavy spíš výjmečný....

Lahvan_FlaskiCZ: Člověče to co popisuješ se mi taky stávalo jako malýmu, zdálo se mi že sem hrozně malinkej a pokoj okolo mě se různě rozišřuje a věci se nademnou tyčej byť sou třeba velký jako hrnek od čaje,,,přepadala mě hrozná úskost nevěděl sem co se to se mnou dějě....zajmalo by mě pro to nějaký fiziologický/psychologický vysvětlení.....
indicky-konopi
Asi nechapu co mate na mysli....jaky přetlaky čoveče?!:confused: Možna nejakej tlak do hlavy dostanu, když si dam prda, ale to je asi tak vsechno...:) To je ten přetlak? Nebo si musim dat prda a spadnout držkou na zem:frog:?!:D
Orange Sword
citace:
Původní příspěvek od hehelum
JJ to je fakt vybornej stav, uplne ti prejede jakoby takova vlna po tele a ty mas pocit jak kdybysi horel, ale nejak tak prijemne, paradni veci.




Přesně to mam na to dobrej recept,tak 3 vinka a na to brčko dobrýho modelu,pak se hodit někam do klidu nebo se na něco zaseknout a vlny příjdou samy:))

Je to jeden z nejkvalitnějších stavů když se to vychytá:)
Jo takový vlny mě taky občas potkaj. Většinou jsou u mě ale doprovázeny rychlým tepem srdce a různym pnutí v těla sem tam zaleháním uší takže nic moc... :( jednou po bluebery sem viděl tak v 16 barvách byl to hroznej haluz... na tyto stavy vzpomínám nerad. Nej je zhulení kdy člověk sedí, leží, jde, čumí a nic ho nesere :)
inVALIDa
můžu tomu říkat šupy do hlavy ?
Varuker
Občas se mi stane, že když dám velkýho prda, tak se mi tak zamotá škopek, že sebou třeba bácnu na prdel......prostě zatmění před očima a snad i chvilková ztráta vědomí, jako když člověk po ránu rychle vztane z pelechu. Říkáme tomu holotrop a nevim teda, jestli je to ale správné označení...tohle maj být ty přetlaky?
cilum
citace:
Původní příspěvek od Varuker
Občas se mi stane, že když dám velkýho prda, tak se mi tak zamotá škopek, že sebou třeba bácnu na prdel......prostě zatmění před očima a snad i chvilková ztráta vědomí, jako když člověk po ránu rychle vztane z pelechu. Říkáme tomu holotrop a nevim teda, jestli je to ale správné označení...tohle maj být ty přetlaky?


jj tohle bude asi ono mě se to stává ale jenom po dobrém modelu a prdu do plných plic :D a projevuje se to taky že se trocha motám ale docela se snažím v tom stavu udržet pže je takový zvláštní těžko popsatelný, vnímání mám dost jiné a projíždí mnou něco jako energie (teplo?!) a někdy se tak zajímavě pohybuju (kymácím?!) to by se asi dalo přirovnat temu dyž si dost nakalený a chceš jenom v klidu stát ale tak trochu se na místě furt hýbeš.... no ale po pár sekundách to musím vyfůknutím prdu stejně ukončit pže vím že bych spadl (jednou s něčím xtra se to už podařilo ale to sem naštěstí seděla ale pro kamoshů to bylo docela psycho :D) no ale každopádně je to docela zajímavé.....
jo a k temu holotropu to je docela blbé označení pže holotropní dýchání je úplně něco jiného (technika pro navození stavů podobných po psychedelikách vymyšlena Stanislavem Grofem po zakázání léčení pomocí lsd v tehdejším ČSR).......

[OT]
wtf?!
dlouho sem tu nebyl a co je jako tohle za srandu
NEŽ ODPOVÍŠ K TÉMATU
- JE TVOJE ZODPOVĚDNOST RESPEKTOVAT PRAVIDLA KOMUNITY!
- V OPAČNÉM PŘÍPADĚ MŮŽE BÝT TVOJE REGISTRACE ZRUŠENA! (.....Zkontroloval jsi, zda tvůj příspěvek neobsahuje hrubé pravopisné chyby?......) ne že bych teho čeština tak neovládal :D ale aj tak...... a hlavně je ta tabulka hnusná a zavazí >:-O (ale o tom se tu asi nekde aj píše že.....)
Moltres
Invalida: Šupy do dupy!:D:D:D
"Tlaky" se občas dostavují, ale jenom zřídka. Je to maras.. Jsem pak úplně mimo, nekomunikuju, a v hlavě cítím několikrát zesílený tep srdce.. SÍLA!
RastaManiac
Myslím si že je to zcela přirozený a častý jev pod vlivem látky THC.
poněvadž se mi to taky stává
SNDY
ja som to nanestasie zazil len raz...ale mozem potvrdit ze je to fakt bomba....
pretlaky nemám , ale každé ráno , teda ked vyleziem z postele asi na obed mi je na vracanie , ale asi aj vela nikotínu a posledný kýbel dávam asi ráno o piatej...čím to bude ?
indicky-konopi
jjaman: cigara, chlast, huleni a dlouho si nežral, tim to je:D
indicky-konopi chápem ale naposledy som pil v utorok, cigarety 40 denne to je pravda , kýblov tak 6-7 denne ,...a normálne žeriem maso, syry, jogurty...to mám už dávnejšie , ale ked chlascem tak ráno 2-3 hodiny nič neviem zjesť ani kávu vypiť , lebo vyhodím všetko, takto ma len napína , nie je to príjemné...zrejme by som už mohol skočiť za nejakým gastroenterologom...
indicky-konopi
jjaman: spis by to chtelo mensi ocistu těla, ses uvnitr asi malinko zasranej:), nic ve zlym a bez urazky, me se to stavalo taky, mozna to je i normální, jestli seš kášík, tak určitě...:D ted nastesti mam zas klid, jo neni to prijemny, kdyz se ti furt zveda kybl a nemaš na nic chut...Zkus chvilku nechlastat, omezit huleni i cigara a v neposledni řadě žrat pravidelně...sem tam i něco teplyho:D Takhle aspon tejden, čtrnáct dní a budeš v cajku, věřim tomu...;)
indicky-konopi ja viem , kamoška mi robila CT pluc a vtedy trošku pozru aj pečen...tá je zasraná , nemám síce cirhozu , ale roky treningu na nej vidieť, hlavne tvrdé.., to už málo pijem,opijem sa zriedka a v tom mi pomohla tráva..., vždy som pálil sviečku z oboch strán.....ináč máš pravdu , na tieto veci sa neurazím , je to pravda...
Orange Sword
Zdravim
Tak před pár dny sem měl zase jeden luxusní přetlak,dalo by se to přirovnat ke stavu bez tíže nebo spíš jako seskok volnym pádem,fakt luxus.Akorát to bylo zase v rušnym prostředí nejlepší je to někde doma v klídku,nebo někde v přírodě kde je větší klid a člověk si na tom může víc ujíždět.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma