rastafan |
omyl,v tom poslednim přízpěvku hermy nebyli focený,to jsou IMHO samičky.ty hermáči vypadali takhle: |
|
|
rastafan |
něco pro srovnání.upozorňuju,že kytky jsou v půlce květu :-) |
|
|
mrakoplas |
vypadá to na dost velké salámy a to furt hnojíš kristalonem nebo něčim lepšim, určitě by si to zasloužily.... |
|
|
rastafan |
čao přátelé!
kytičky pěkně kynou,u dvou se mě dokonce zdá,že sou až ňák moc monstrózní :-)
tů mrakoplas: bohužel pořád ten kristalon,ale musim říct že jim asi svědčí,přidávám tam ještě holandský hnojivo Nohel Garden a 30% peroxid vodíku (i na postřik)
doufám,že mě nebudete moc bombardovat kritikou,ale co já to ňák vydržim :-)
ještě sem pro vás snímnul holky za tmy v 35. dni květu.
vypadá to,že je budu muset za chvíli vázat,ty palice sou fakt brutal
zatim zduř a kuř !!! |
|
|
rastafan |
uuuáááá,pár fotóz k odpoledni... |
|
|
expiry_date1 |
citace: |
Původní příspěvek od rastafan
čao přátelé!
kytičky pěkně kynou,u dvou se mě dokonce zdá,že sou až ňák moc monstrózní :-)
tů mrakoplas: bohužel pořád ten kristalon,ale musim říct že jim asi svědčí,přidávám tam ještě holandský hnojivo Nohel Garden a 30% peroxid vodíku (i na postřik)
doufám,že mě nebudete moc bombardovat kritikou,ale co já to ňák vydržim :-)
ještě sem pro vás snímnul holky za tmy v 35. dni květu.
vypadá to,že je budu muset za chvíli vázat,ty palice sou fakt brutal
zatim zduř a kuř !!! |
Rastie to pekne,len ma zaujíma:30%peroxid,to tam leješ 30% peroxid vodíku,aj striekaš?To už neriediš? |
|
|
rastafan |
tů expiry : 10 kapek/10l vody samo,i na postřik |
|
|
rastafan |
čau borci,tak sem se rozhodl,že od soboty začnu s očistou kytízzz od těch všech sračiček co sem do nich ládoval tzn. flushing procedured.
Vám řeknu je to pěknej smrádek,když maj holky noc.v sobotu budou 40.den na květu,tak sem zvědavej co z nich ještě vytřískám. |
|
|
|
rastafan>ja bych zacal s tou prodecurou az tak 45 den....mas final solution?>docela dobra vecicka na vylepseni smaku a vycisteni (ale taky ji nechat aspon 10 dni vyflushovat!! ) |
|
|
rastafan |
takže zase pár foteček mojich největších favoritek,netipnul byste si někdo jen tak vod boku co by to mohlo bejt za modýlek???
hrozně to smrdí,když rozevřu palici tak vynikne ovocná vůně.
to se ještě nafouknou nebo ne???
tů deth : FS nemam,takže jim bude muset stačit voda,ale příští tejden asi zajedu do growshopu a koupim ho :-)
tak se zatim mějte krásně,jo a bacha na to - je pátek,tak to moc nepřehánějte :-))) myslim s chlastem,ganjass je dovolená samozřejmě!!! |
|
|
|
2rastafan>no nadherne salamy nadherne...ja mel teda druhy kolo horsi je videt zes toho dost pochytil a misto cudky budou letos poradny zabijaci :D
ted uz jen poradna genetika na pristi round a ....... :smoker: |
|
|
rastafan |
čau lidičky,moc vám všem děkuju za kladný ohlasy a káčka!
dneska byl 43.den květu,tak sem dávám zas pár fotek v přirozenym světle pro srovnání.
tak co matadoři,na jak dlouho podle vás to ještě tak vidíte? |
|
|
|
2rastafan>moc pekny ja bych nechal minimalne 56 dnu a pak zacal kostovat a podle toho rozhodnes kdy je cas sklidit naposledy bych pohnojil (nebo pouzil tu final solution a pomalicku bych zacal holky cistit jinak nadherny salamky.. |
|
|
rastafan |
46.den květu
zdaréc hovňousové,děkuju všem za chválu a za karmu,moc ste mě všichni potěšily!
předevčírem jsem byl donucenej zkosit zase dalšího hermáče v začátku,ale podle tý krásný vůně a lepidýlka jsem si na 90% jistej,že to bude dobrý pokouřeníčko.
už tejden dostávaj holky čistou vodu,tak doufám,že se aspoň trochu propláchla,zrovna taková pěkná palička,no to vedro je hrozný.
mam strašně teplej byt,takže nevim,jestli by na to stačilo i UFO nebo TLDčko.
příště musim vytáhnout přítah asi z lednice :-) a odtah každopádně ven.
nafotil sem pro vás toho hermáče,vypadá celkem dobře,je to ta palička s prstama.
taky sem si dovolil ustřihnout malou,pěkně vobsypanou paličku na košt,zabalil jí do ubrousku aby neuschla moc rychle,tak vám dám potom hned vědět jaký má high.
jinak,vidim to tak ještě na 14 dní,rozhodně u těch tlusťošek,na ty sem obzvlášť natěšenej!
hele,zatim se mějte fajn a bacha na to,zase je pátek :-)
zduř a kuřřřř !!! zdraví Vás rastafan |
|
|
toos |
Tak za tohle máš u mě jasnou karmu!:eek:
Ty fotky jak si konstruoval skříň sou husteee!
Vůbec ty kyti sou krásný ikdyž sem si všiml pár hermoušů, ale i tak je to slast pro moje oči a plíce...:p:
U takových promakaných GrowMístnostek se vždycky seknu aspoň na 1h...:D
Možná sem to přehlídl, ale kolik tě to asi stálo celé?
Každopádně díky za inspiraci! :wink:
Už vím na čem budu pracovat o prázdninách...:D
+K+ a hodně gramů a zdaru:beer: |
|
|
rastafan |
díky moc toosi,ani nevíš jakou si mi udělal radost,tipnul bych to asi na desítku,když shrnu všecko,co jsem do toho vrazil-samozřejmě postupně.
3.runda se už bude doufám trochu podobat tomu,čemu se říká skunk a skříň taky dostane novej kabát.
moc zdravim,čau čau
edit: přikládám 1.zkušební minipaličku |
|
|
rastafan |
Smoke report N°1.
tak jsem tady s prvníma brzkýma dojmama,
nato,že to je vzorek asi ze 44.dne květu tak dost dobrý!
má pomalejší nástup a zdá se,že se rauš pořád zvětšuje.je fakt pravda co se říká o dřív sklizenejch paliček-je to takový víc energický.
chuť jemná,neškrábe,až mě překvapila,
bylo to tak pět prdů víc ne a je to fakt pohoda,
jak by řekl můj kámoš: "těžká pohoda přichází" :-)
tak zatim,zduř a kuř ! |
|
|
chorus |
Paráda:) jen tak dál a užíj si toooo) K+ |
|
|
rastafan |
čau všem,
sem tady zase na skok s 50.dnem květu
dneska sem musel přistoupit na dlouho oddalovanou domácí CT v kombinaci s odtahem.
bylo tam čim dál větší vedro,posledních cca 10 dnů nebyl problém aby teplota kolísala na 34°C
později dám vědět o změnách
edit : teplota snížena na 30°C,neni to vono,ale aspoň něco! |
|
|
rastafan |
Smoke report N°2.
jsem tady z dalšíma skvělejma pocitama z dalšího pokouřeníčka.tentokrát se jedná o tuhle dřív sklizenou paličku s nastupujícím hermafroditismem,je seknutá okolo 44.dne květu.
stav je celkem hustej,od tiků v ksichtě až poškubání nohou a náhlých smíchvyvolávajících situací,intomariuhanovace formou kouření.
snad teď najdu tu fotku :-) |
|
|
toos |
rastafan-hezkýýý, ty máš ale zvláštní stavy...:D heh nedělal si náhodou někdy elektrobugy? :frog::D
sry že ti to tu zasírám, kdyby vadilo, dej vědět, smáznu:wink:
jinak ty paličky sou fakt k nakousnutí:p: |
|
|
rastafan |
čauky přátelé !
díky toosi,el.bugy sem nikdy nezkoušel,ale docela se to tomu podobalo,docela si mě pobavil :-)))
kytí sou dneska v 56.dni květu,počítám ještě tak 10 dní a pudou pod kudlu.
moc mi tam toho nezbylo,kdybych to měl zhodnotit,tak si myslim na 4-kilo nic moc sklizeň,ale zase lepší než nic.
paličky sou krásně tvrdý,lepěj,voněj ...no uvidíme. |
|
|
rastafan |
nazdar kutilové,dneska sem objevil něco s čim se s váma musim podělit,na jedný paličce doslova vytejká pryskyřice,je to jako smůla ze stromu akorát,že to má libový aroma :-) |
|
|
rastafan |
dneska sem tam dal UVčko na zvýšení tvorby pryskyřice,je to Reptilight 18W,6500K.
snížil sem kytkám opalovací dobu z 12 na 8 hodin,tak by už mohly pomalu dozrávat.
no,neslibuju si od toho žádný zázraky,ale za pokus to stojí.
zatim čus! |
|
|
rastafan |
hoj hulítka :-),
včera sem si dovolil odříznouti další šmakózní vzorek,je to z 58.dne květu.
hrozně krásně to voní - něco mezi malinama,jahodama a borůvkama,je to nářez nejradši bych tu paličku sežral ! |
|
|
rastafan |
moc vám všem děkuju za káčka chlapy,potěšili ste mě.
na tu chuť sem sám zvědavej,viděl bych to na pátek (košt),tak dám samo vědět ! |
|
|
rastafan |
ahoj,ahoj,ahoj !
dneska je 64.den od přepnutí na květ a kytí pořád kynou obrážej,vytvářej stále víc pryskyřice a dokonce na některejch paličkách vyrůstaj nový lístečky,vypadá to ještě tak na tejden až 10 dní.
jinak co se týče pátečního koštování,tak asi tak:chuť jemná ale nijak zvláštní,na to jak to krásně voní po lesní směsi.high příjemný pomalu vzestupný,ale žádnej zabiják to neni, uvidíme za pár dní.
zatim se mějte,ahoj! |
|
|
|
2rastafan>chut a high jeste dozrajou me taky J.H. prvni 2 tydny nezabijel..strcil jsem ho do sklenice a zhulil jako posledniho..a ten byl :frog:
jinak na no name ze semen a vysokou teplotu mas fakt salamky jako prase...preji dobrou chut a tesim se na dalsi kolo... |
|
|
Spectronic |
Tak jsem mrknul i na tvůj tread a koukám, že máš stejné problémy jak já s teplotou. Já mám teď 52. den květu a kytky né a né dozrávat a pořád bobtnaj a hlavně na nich není moc pryskyřice. Budu sledovat. Zatim. |
|
|
rastafan |
no,sem zase nasranej,teď sem holky všechny projel a sou to zase všechno hermáči,tentokrát je tam ale o dost víc samičích květů a jen sem tam ňáký to semínko.
no co se dá dělat,aspoň že je něco na potah.
příště zkoncuju s vysokou teplotou a s noname semenama !!!
ale ta vytejkající pryskyřice mě fakt zarazila,už sem to našel na několika palicích jakej na to máte názor???
zatim se mějte a díky za ohlasy,čůs ! |
|
|
|
jinak kluci esli vam to ne a ne dozrat tak prepnete svetlo z 12 na 8 hodin svetla a ono to dozraje... |
|
|
kouba |
jestli chcete aby vam palice na 100 pro dozrali tak to udelejte stejne jako kdyz chcete aby vykvetli doprejte jim 24h. tmy a potom prepnete na 8 h jak rika deth. hodne zdaru !!! |
|
|
rastafan |
no svitim 8h už asi 4 dny a voni začly ku*vy zase obrážet :-) |
|
|
rastafan |
zdravim kaktusáře !
skusil sem vyfotit holky za tmy,tak se podívejte na ty barvy,ostrost trochu na pi*u.
zase sem zkoušel další malou paldu,no co vám budu vyprávět,na to že to sou hermáči, tak supr- ani sem takový stavy nečekal.stačí pár potahů a ste v ráji ....a pak v háji :-)
holky sou dneska v 71.dnu od přepnutí a 10 dní pod UVčkem,vidim to asi do konce tejdne.
zatim čégro ! zduř a kuřřř ! |
|
|
|
tak nakonec na hermy dobry pokourenicko
btw>z tech 8 hod nemej strach uvidis ze to do 14 dnu po snizeni svetla dozraje :pimp: |
|
|
rastafan |
čau Bombarďáci !
včera sem holky "vypnul" a nechal 2 dny po tmě,tzn. v pondělí dou na porážku.voněj nádherně,to se ani nedá popsat.
vypadá to,že ty dvě největší paldy budou čistokrevný dámy,střihnul sem si z jedný vzorek na potah a už se suší,tak dám vědět co a jak.
v pondělí to bude 77 dní od přepnutí na květ,tak si dávaly trochu na čas,ale jak sem tady čet je to ještě v normě.
jinak díky moc za káčka,jak by řekl deth :"udělali ste ze mě čtyřtečkáče" :-)
fotky budou co nevidět,zatim se mějte krásně a hlavně.....pohoda!
zduř a kuřřř ! |
|
|
rastafan |
Čau přátelé,
tak nastal ten dlouho oddalovaný okamžik a holky sou vzůru kořenama.
myslim si,že už bych je jenom zbytečně trápil a opaloval,jestli tam ňáký THC je, tak hlavně aby se neproměnilo v CBD nebo jak se tomu řiká.
skříň sem umyl,vydesinfikoval a teď slouží zároveň i jako sušírna
tímto vás chci oslovit,zda-li nemáte ňáký svoje tipy na co nejlepší teplotu/vlhkost/dobu sušení........díky
větrák na ofuk nechám běžet nonstop a výměna vzduchu proběhne občasou kontrolou paliček.
jinak ta další pokusná větvička byla s tý největší a nejtlustší palice a musím říct že dost dobrý :-) !!!
byla až ze spodního patra,tak si myslim,možná by ten vršek mohl bej ještě lepší.
zatim se mějte,zduř ! |
|
|
|
no ak ted uz jen smoke&taste coment a dalsi kolo za nami :frog:
bude dalsi? jaky mas plany (krom toho vykourit veschny tyhle krasny salamky)?
rastaman never give up grow :D
zatim se mej a gratulace k ctyrteckaci :D:D
:punk: :punk: |
|
|
SmouK |
ÓÓÓÓ velký lord se přidal do sněmovny lordů... :)
Nádhera, vypadaj dost plně...až k nakousnutí
JM K+ |
|
|
rastafan |
Usušeno,celkem 138g
čau grouráci,tak musim konstatovat,že matroš nemá chybu.
zhuluje naprosto neuvěřitelně,stačí pár potahů a "jde to s váma s kopce :-)"
po půlce malího jointíka,totální výmaz,návaly,halucinace,vysmátost a pak těžký komatózní výpadky.
dýlka trvání asi 4h
tak sem nadmýru spokojenej.chuť nic moc na to jak to při květu nádherně vonělo,ale to se snad příště už taky vychytá.
jinak si myslim,že toho na 4kilo neni "zrovna nejvíc",ale kvalita předčila kvantitu,sem fakt překvapenej a znovuzapálenej do dalšího kola!
nutno dodat,že to bylo ještě řízlý tabákem.
tak se zatim všichni mějte a užívejte si našich bylinek-zduř a kuřřř ! |
|
|
|
2rastafan>chut se jeste vyakceleruje ve sklenicich za mesic bys tu chut nepoznal :D |
|
|
rastafan |
tady fotóz jedný malý větvičky |
|
|
Wolker |
rastafan, gratuluji Ti!
Presne tak bych si predstavoval svuj prvni pokus-no ted spise hokus pokus....kytky mi prerostly na 80 cm nejvetsi, tak nevim, co s tim mam delat. Jak pojmenoval jeden kolega jsou to kostata, tak jsem zvedavej, co z nich bude. Libej se mi tvoje kyti, vypadaj skoro jak ty moje-skoro hihi bez tech bocnich vetvi.
Ted jsem treti den prepnul tak musim jeste vyhodit samce.jedu ze semen.
Myslis, ze po urceni pohlavi bych mohl na tech kyti co zbydou odstipnout bocni vetve a nechat jen hlavni stonek? Preci jenom budou uz v kvetu, tak nevim....mas s tim nejake zkusenosti?
Please mrkni se na :
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=25062
a kdyz tak pisni PMko.
Jestli budes chtit, toto smaznu....
Jinak jeste 1x super prace, K+ W. |
|
|
|