Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Skřínka s podporou maminky :-)) - Klikni zde pro originální téma
vascha
Zdravím. Práve jsem se pustil do obnovy svojí skřínky. Jen ještě čekám až dorazí 400w sodík. Řízečky jsou zatím pod zářivkama aquastar a coolwhite. Jako modýlky jsem si sehnal Bílou vdovu, Orange Bud, Buddhu, Buble gum. Jako hnojiva jsem zvolil asi nevíce používané OBM a wuxal. Tady je pár foteček.
vascha
celek
mirico
parada modeli dobre ale nechces to nechat pod neonkami...dufam ako si to myslel ze za pomoci maminki .....doma v pohode?:rejp:
vascha
Mirico: no moje maminka poslední dobou začala hulit a zítra mi jde koupit sodíka... tak jsem zvědavej

Jinak vyskytlo se mi na řízkách co se mi nelíbí. začínají žloutnout a schnout jim listy. pls poraďte
vascha
fotka
Toto letí co?
To vypadá na plíšeň.
vascha
Poraď mi jak na ní. prosím
Vinc Carter
zalezi na tom,jakou mas ventilaci,skus zlepsit odvetravani ze skrine a pritah,jestli ho nemas
expiry_date1
Nemusí to byť určite pleseň.Niečo podobné robia rezy,kým zakorenia,skôr by som si zaistil aspoň akú-takú vlhkosť a to vetranie,ako písal Vinc.Už sú zakorenené?Z tej fotky moc nevidno,ale mne niečo podobné urobia rezy vždy,myslím,že si berú výživu z tých veľkých listov kým nezakorenia.
Alebo to môže byť aj preliate,možno prehnojené,hnojil si?Skús zabezpečiť dobré podmienky(vetranie,teplota,vlhkosť),nehnojiť a polievať až keď substrát preschne.Máš tam niečo na prevzdušnenie substrátu?(perlit,piesok,lignocel.....)
vascha
řízečky jsou zakořeněné, nehnojil jsem je. to bych jim neudělal... skříňaka má jeden 80mm ventilátor na sání a druhej na odsávání.. přelitý nejsou. zkuste poradit..
expiry_date1
Je to na všetkých,alebo iba na jednej?A ešte ma napadlo ph,pri zlom ph kytička nedokáže spracovať niektoré živiny.
vascha
http://grower.cz/forum/showthread.p...283#post353283h je upravovaný... měřím ho už tři dny. od té doby co mi začli zloutnout ty listy... a je to okolo 638 což by mělo být v poho
expiry_date1
No,tak ostrihaj tie poškodené časti,ak sú zakorenené,tak to rozchodia.Ja som tak raz ostrihal všetky listy,okrem tých malých výhonkov a v pohodke.Podmienky vyzerajú dobré,tak už fakt neviem,možno to predsa len bude nejaká pleseň:(
vascha
Jo dobře už jdu na to. Už vidím jak to bude vypadat jak nějaký koště :-)ale snad to vše bude zas v pohodě...kdyby to byla plíseň a rozšiřovala se dále co mi na to doporučíte?
expiry_date1
Neboj,ono sa to rozrastie:)
Ak to bude pokračovať a máš nejaké v pohode záhradkárstvo,kde by si to mohol ukázať.....to by bol ideál.Poprípade si pozri nejaké možné choroby a nedostatky niekde na groweri.Určite sa tu takýto problém už vyskytol.
aenema
Tohle je plíseň a vůbec kití vypadá dost neutěšeně.Máš tam nějakej větrák na ofuk? Na plíseň zkus Previcur ale myslím že až jí zatopíš sodíkem tak to nevydejchá
expiry_date1
Teraz som si všimol,že tá kytička je už nejako dosť stresovaná,lístky trojcípe a tie spodné vyzerajú dokonca jednocípe,no mne sa to už stalo tiež(myslím že nevhodnými podmienkami),ale ak to prežije a bude mať dobré podmienky,tak sa to spraví:)
gona
6,3,8 tak jak ti takto kolísa ph tak sa nediv alebo jak si to myslel???sa mi nezdáže by to takto kolísalo v hline bez hnojiv, tie hnojky by som použil max na outdoor,vlastne ani to už nie radšej si priplatím a je to určite lepšie...inak aj podla mňa to je pleseň a jak máš takto zmrzačené všetky rezy tak pomôže len výmena za nové...
vascha
Tak jsem pokoupil proti plísním bioton co mi byl doporučen tak jsem zvědavej jak zabere. díky za rady...

gona: tobě se to řekne. ne každej má na nový řízky....
vascha
jinak s tím Ph jsem se přepsal bylo 6,8
vascha
tak kytičky už na tom začínají být lépe....

zde přikládám skupinovou fotku o výkendu se vrhnu na dodělání skříně. nebo aspoň doufám a už je tam hodím....udělám nějaký řezy... a bude :-)


pro ty co mě znaj... bubububububu
vascha
Tak dneska budu mít doma sodíka son-t agro 400w. přes výkend si s tím pohraju tak se těšte na nové fotky. Rostlinky jsou zdravé a mají se čile k světu.

Dneska mi přišli další seminka (Jack Herrer, Shiva a Shaman). Odpoledne to hodím do rockwoolu .


Bože už aby to bylo :-)
snark
upřímně ti radim - vyhoď to a sežeň si nový dobrý vitální řízky a starej se vo ně pečlivě vod začátku - s timhle se budeš akorát dlouho trápit a nic moc dobrýho z toho nebude
expiry_date1
Súhlasím so snarkom,mne sa to stalo tiež a kvalita nebola nejako valná(aj keď som mal vtedy úsporky),alebo choď z tých semien a popri tom si môžeš urobiť aspoň nejaké samičky na rezy.Kvalitná selekcia trvá moc dlho a musia byť aj super podmienky,hádam by stačila selekcia len samíc(nie samíc s najlepšími vlastnosťami).Myslím,že pre začiatok a výhodu vlastých rezov by to stálo:)
A to tým duplom,že na to budeš svietiť 400W HPS,to chce fakt kvalitnejšie rastlinky,aby si bol spokojný.
vascha
expiry_date1 and snark: mám je z dobrýho zdroje a věřím že to bude dobrý... je tom skoro muj první grow. ale zase abych si musel schánět něco dalšího to se mi moc nechce.. kytičky vypadaj vitálně a zanedlouho si na ně posvítím...
vascha
expiry_date1 and snark: mám je z dobrýho zdroje a věřím že to bude dobrý... je tom skoro muj první grow. ale zase abych si musel schánět něco dalšího to se mi moc nechce.. kytičky vypadaj vitálně a zanedlouho si na ně posvítím...Jnak tohle jsou řízky hned z matky ze semínka..
expiry_date1
Ja som mal tiež také,lenže môžeš mať aj najlepšiu genetiku aká sa dá zohnať,ak ju vystresuješ,neukáže svoj potenciál.Snark asi myslel tieto rastlinky,že už dostali pekne na p**u:)
Inak celkom by ma zaujímalo,či sa stres prenáša poprípade či sa zapisuje do genetiky.Myslím to tak,že si napr. zo stresovanej rastlinky spravil semienka,či by mali s dobrými podmienkami rovnaké kvality,ako pôvodná rastlinka.Že by si zobral odrezok z tejto vystresovanej rastlinky,dal mu perfektné podmienky,či by sa zase dokázal z toho dostať.Sorry za trochu OT na požiadanie mažem:)
vascha
expiry_date1: mluvíš na mě moc složitě. hele uvidíme co z toho vyroste. necháme se překvapit ne?
expiry_date1
Jeej sorry,len som chcel vedieť,či sa dá z vystresovanej kytičky spraviť zase kvalitnú kytku tým,že sa o ňu budeš dobre starať.Ale čosi vyrastie a ide o to,aby si bol Ty spokojný.Potom to bude v poriadku:)
vascha
expiri_date1: no já doufám že se mi podaří z nich udělat kvalitní kytky. Dneska už snad hodfím fotky jak to poporostlo.. jsou krásný.... akorát ze začátku s nima byli problémy
vascha
yavar: kytičky se maj čile k světu.. fotky budou nebojte... jen mi brácha odjel s foťákem do francie :-( větrání je dobrý jsou tam 2*80mm sunnony... Jakej vitalizér máš na myslí??? stejně ještě jsou moc malý na to abych je hnojil... já na ně nespěchám. jen chci abych měl řízečky na venek... a pak něco i do skřínky..
vascha
yavar: jo budu kupovat pak phythaminek... ale to máš stejně na květ....čekám na výplatu.
vascha
Sorry za delší odmlku.... ale proč něco psát když se vše daří skvěle... kytí už jsou dva týdny na nových hnojivech od AH.... a od neděle jsou na květu. jsou asi cm vyskoké rozvětvené... no jen posuďte
vascha
kytí ze začátku byli v menší skřínce kde měli 250w sodíka před třemi týdny jsem si pořídil větší útulnjší dal tam 400w sodíka. kytí se mají krásně a mají tam svého boha. Uctívají Velkého Bubáka


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma