Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Forest outdoor 2006 by Foxan - Klikni zde pro originální téma
Skřeťák v Sudu
Nakterou pak genetiku vsazis nejvic?;)
G@nja M@n
Tak ja mam tak 2 jisty mista sehnal sem hafec seminek od par lidi ty nej modely no name :D a mam i Jacka Herera a blue mistic a ted na posledy sem sehnal za daco asi 40 seminek citrala tak se uvidi no namu mam asi 800 tak chci dat aspon 400 jich viklicit tak uvidime co z toho bude;)
Ruf-Nikers
Foxan: už se těším až budou naky fotoz, zvlástě pak na Top44ku, páč sem ji loni zkoušel venku(seeds od Nirvany) a byl sem zklamanej (nechtěla dozrát)-ale to rostla v nížině=>ty říkáš, že jedeš na horách tak by to mohlo být lepší. no uvidíme, náš čas teprve příjde....
Setth
Držim palce, Foxane!

Loni jsem jel taky v lese, byl to můj první out.
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=16798
Sice se mi to moc nezdařilo, ale něco z toho bylo a hlavně jsem se poučil. Letos to taky vidim většinou do lesa. Něco možná taky mrsknu do kukuřice. Ale ještě uvidim.
Jinak, ale letos pojedu podstatně míň rostlinek než loni. Musim se totiž krotit - ono každodenní hulení moc dlouhej life a železný zdraví nezaručuje. Takže mi stačí jen pár, abych si mohl občas povyrazit.
Nicméně budu s napětím sledovat tvůj thread a až nadejde vhodná doba, tak taky založim vlastní. Asi taky pojedu trochu podle tebe, ale nejspíš o něco pozdějc. Chci si počkat na stálejší počasí, i když kdo ví, jak bude.

Jinak jsem se tě chtěl zeptat, když jsi už pěstoval v lese loni s kámošem, jak jsi chránil kyti před zvěří? Já jsem si "vypůjčil" od lesáků pletivo, co dávaj kolem stromků, ale holky pak měly málo místa a srnky stejně pak okusovaly alespoň větve, co vyčuhovaly. Letos přemýšlím, že vezmu laťky, natřu na zeleno a provazem to obmotám kolem dokola - takže z toho udělám takovej provazovej plot. Jenže to zas zabere víc prostoru a tudíž to bude víc nápadný. Nevim. Jestli máš nějaký jiný fígle, tak pls. napiš.

Jinak ti přeju hodně zdaru.
Happy_Mirec
Hodně štěstí. V loni sem měl taky něco kolem 120 semínek, Ale z toho mi vyšlo 80 sazeniček. V lese sem sázel jednou a naposled, jelikož cesta byla hodně shitová a vůbec mi to nerostlo(málo slunce), ale bylo to zase kousek od řeky. Každoročně si řikám jak si udělám min. 4 pole a nakonec sem tak línej, že si udělám 1 a sem rád. Tak ti přeju hafo ůspěchu. Pic
papaja
budeš upravovat místa na sázení?
myslím tím díry
s nějakou dobrou směsí?
v lese je kyselo
jak po špatným bonbonu
Anonymer
Uz o tyzden? Ja zacinam nieco cez 10-15.4. davam predklicovat, a nasledne perdpestovat...
Zelda.cz
Foxan : já už zasadil 17 kytek skér a 4 kytky obyček...
Jinak jsem si ještě objednal Super Skunk z SeedBoutique, který by mi už brzo měly dojít domů.Chystám 2-3 pole...
Tak už ať je to jaro !
Zelda.cz
Foxan : Podívej se mi do podpisu, mám tam odkaz na Meteo TV - podle nich bude hnusně až do konce března...
zasa
2:Foxan
Porastu o dost ale zbytocne by som to nepredpestovaval budu mat slabe stonky a budu vysoke pokial nebudu mat nejaky ofuk..podla mna je to dost skoro..radsej si pockaj az na duben-kveten a potom v kvetnu 12-14 traja zmrzli tak na nich pozor!!tak nech ti to vyde a zbytocne sa neunahli!
ahoj zaSa
Zelda.cz
zasa : já už pěstuju a zas tak moc slabé stonky to nemá...a jinak to pak může přesadit a zasypat to až k prvním děložním lístkům a bude to mít OK...
zasa
2:Zelda.cz
ja mam doma malu kyticku asi 15cm a s tou stonkou to nieje bohvieco a este k tomu je dost vytiahla...slnko svieti malo a este k tomu aj sem tam snezenie...podla mna to nieje moc dobry napad...ja si pockam az bude pekne slniecko svietit:)nech sa vam dari ahoj
Zelda.cz
zasa : Jo, jo...zkus to přesadit až k děložním lístečkům, uvidíš že ji to určitě prospěje...
highmat
ja za okno dam najskor ku koncu marca,lebo sa mi zvykli stonki natiahnut a polamat...radsej budem opatrny a snehu je vonku stale mrte vela,tak mi to neujde.a teraz si pri jarnom sadeni nasadim zopar Pot of gold kedze sadenie zeruchy, chrizanten, klincekov a fialiek nie je az take zazivne :wink:
PUNKie
nazdar vsetci.ja som tiež nasadil za okno asi pred týždňom.myslíte že im to neprospeje?nepomohol by im vapnik?myslim škrupiny z vajec odstáte vo vode?neviem, niesom až taký skúsený. tak mi poradte. :-) rastu zdar
Setth
Zdravim Foxane. Dnes jsem se byl trochu projít po lese, že bych snad někde vykopal první díru pro svoje budoucí topoly. Ale zatím to k tomu není. Nevim teda v jaký oblasti a nadmořské výšce bydlíš, ale tady u nás +/- 450 m nm. je v místech, kde chci pěstovat ještě dobrej metr sněhu.
Je třeba aby se oteplilo, trochu zapršelo a pak ještě víc oteplilo. Pak to snad sleze, ale stejně, i kdyby teď už nesněžilo, bude to ještě nějakej tejden trvat.
Asi ještě chvíli se vším počkám.
highmat
mno..ja som si predvcerom uz nasadil 4semienka Pot of Gold...uvidime ako budu na tom voci ostatnym, ale ked vsetko zlezie tak odhadujem, ze budu mat okolo30cm a to mi nevadi:-D no kazdopadne uvidim...coskoro
iXtiN
Na Slovensku sa nam nejako začalo oteplovať, a tak som sa rozhodol dat dnes naklicit semienka. No moje ubohe 15 semienka sa mozu skryt pred tvojimi.
Nedal som podla vas skoro?
Zelda.cz
iXtiN : Ne, nedal. U nás v ČR má být teď do čtvrtku škaredějc, ale od pátku už zas začne pálit slunko :sun: o 106 a má být až +14...Jinak doporučuji sledovat průběžně počasí...:p:
foxan: dle mně bys s tím předpěstováním mohl klidně počkat do 2./3 dubna. Začátkem dubna se mně to přece jenom zdá trošku uspěchaný.
iXtiN
Co je podla vas horsie : naklicit skoro, alebo neskoro?
golgotha
Ja bydlim v nadmorske vysce 680mnm tak to si jeste fakt pockam,sice to tu fajnove zacalo tat,ale metr snehu tu je!

edited by Jedule - semínka laskavě sháněj v Bazaaru......
thiaky
Tak ja sem dal asi pulku kyticek naklicit dneska (prvni jarní den =) taky doufam ze to neni brzo, ale tady (jizni morava) uz snih skoro neni a navic jim chci potom udelat venku takove foliak (aspon do zacatku) takze snad budou v pohode. Ja sem myslel ze se toho jara nedockam. Jinak Foxane at to vyjde =)
Kutas
odpoved na dotaz: matky uz vypestovat nestihnes, nez bys jeste urcil pohlavi tak uz by byl cerven.... moje kyti ze seminek maji 2 patra a taky to asi nestihnu :/
highmat
mne este vobec nevychadzaju zo zeme...vobec som nedal klicit a nikdy som nemal uspesnos vyrazenia menej ako 70%, ale toto cakanie ma fakt zabije..ja budem rad aj s osobakom:-D
Zelda.cz
highmat : A jak to necháváš naklíčit /hlína, vata/ ? Děj to do země, fakt doporučuju...:cool:
Zelda.cz
ganja man : Ven bych ti to dávat ještě nedoporučoval...:confused:
highmat
davam cisto semieka do substratu a zalievam obden,aby to bolo tak mierne vlhke...ale vobec ich este nevidno(su tak 1,5cm v zemi) ale do tyzdna by to mali rozbehnut...
na vonok by som este nedaval sak v noci su este aj mrazy...a nic neurychlis ked to dAs do zimy
Zelda.cz
Já sázel 20.2. hlavní várku a byly nahoře už za 3 dny /na tu dobu :D/...
Anonymer
Neviem, ci uz je ten vhodny cas na predpestovanie, mozem vam povedat, ze rastlin y ktore idu neskot vonku, su este lepsie a vacsie, ako tie, ktore isly vonku skor ;) , a to mozem povedat z vlastnej skusenosti, jednak aj od rad jedneho growera, ktory mi tuto teoriu iba potvrdil...Tak uvidime predsa ;)

2Foxan: A schvalne skus jedno semeno zacia predpestovat az zaciatkom 2/3 Aprila , to jedno semeno ta nezabije, a potom fakt spoznas rozdiel :)

An.
Setth
Zdarec.
Tak jsem byl omrknout svůj rajon, a po sněhu už skoro ani památky. Nicméně, když jsem tak chodil, narazil jsem na takovou zajímavou školku (nebo co to je). Je to zkrátka oplocený, stromky 2 - 3 metry na výšku a celkem dobrej přístup slunce svitu. Nicméně ale nevím, zda-li a jak často tam choděj nebo nechoděj lesáci. Je tu někdo, kdo by mi mohl poradit??? Díkys.
highmat
2 setth
u nas vidavam chodit 2 zenske chodit do skolky tak raz za mesiac, ale nevylucujem, ze tam chodia este aj polovnici,lesaci, alebo ich niekedy aj nezbadam--->tot moje pozorovanie...
IMHO BY SOM TAM NIC NEDAL, BO VELKE RIZIKO...ALE CIM VACSIE SKOLKY TYM MENSIA SANCA NAJDENIA
golgotha
Uz taky klicim seminka,docela fofr,dva dny na vlhkym hajzlpapiru a kus od topeni,dneska davam do zeme,necham je predrust,zastipu,chvilku je necham se srovnat,presadim a potom plagrom alga grow a tezkej rust:)
Mistecko mam luxusni,slunicko od rana do zapadu!behem tydne udelam svuj thread:),mejte se a at rostou...
G@nja M@n
no tak uz sem se do toho taky obul a uz predpestovavam par je jich uz venku a drzi se velice dobre mame tu docela teplo a vecer uz ani nemrzne sice je na vecer prikrivam sklenici ale rostou ;) tak at vam to vide hosi PeAcE
Zelda.cz
G@nja M@n : Ty už je máš venku ? Už ti zdechly ? Přečti si faq...:D
G@nja M@n
ne nezdechli proc by mi meli zdechnout obcas kdyz je chladnejs je proste priklopim sklenici!skusim delat foto!musim si sehnat fotak ;)
Zelda.cz
Dej tomu pořádnou péči a vyléčí se to...:D
Mi takhle padala na kytky furt úsporka...až jednou spadla vedle kytky...:rocket:

[EDIT] Nevím který č***k mi dal za toto K- ale nejvíc mě na tom sere že neuvedl důvod...:flick:

:flick: :confused: :flick:
indicky-konopi
foxan: ale co vim tak ten vietnamec kvete strasne dlouho a venku nemas sanci, bys to musel sklizet na silvestra:)! Mazar ten mě taky nedokvet, ale mozna kdybych ho nemusel přesazovat kvuli čorkam, tak by to i možna vyšlo...
impozant
nazdar mam otakzu, staci ak dam klicit semena 8 az 10.4. ?? je to skoro alebo neskoro?
indicky-konopi
impozant: když das naklicit seminka v dubnu, tak udelas dobre a pozde ani brzo to nebude:D
Foxan: ja když omylem zlomim nejakou vetev, tak ji obmotam nejakou izolačkou a je po prdeli...když je to brutal vetev, tak ji jeste zpevnim vlascem nebo cimkoliv jinym...za nejaky dva tejdny ji vodlepim a tam koleno jak hovado...:D samo, je hafo jinejch metod, ale tohle je fakt rychlovka...;)
kavalera
to FOxan: jasne ze ked ho v cas prepnes na kvet dozreje..nasad si ho do kochlikou a potom ked uz bude zima a zle pocasie tak sup s nim do pivnice :D
DrevoLaminát
super foxi. uz si vymyslel ako dopravis rastlinky na tvoje fleky?
indicky-konopi
Foxan: učitě nedozraje, páč pod lampou kvete nějakejch 15+tejdnu, což je dobrej mazec...jinak za oknem určo jo, ale de o to co ti to stihne udelat za šišky...
Zelda.cz
Foxan : který model ti nevylezl ?
highmat
mn e zo 4 nevyslo NIC... nedal som klicit(este nikdy, a vzdy vychadzali) ale musim s tym nieco spravit, bo uz mali byt vonku...

A MAM TAKY DOTAZ...MA ZMYSEL SADIT KED VIETE(90%) ZE O POLI VIE ESTE NIEKTO? A VEDEL TO AJ MINULY ROK, A PREDSA VSETKO VYSLO OK?
Zelda.cz
Ale ale...už od zítřka má bejt pěkně, věř mi ! Ale na moravě to počasí má být zítra ještě škaredé...a jinak jestli chceš počasí tak se podívej do mojeho podpisu na Meteo TV...:slizoun:
Počasí, jestli jste si všimli, je i tady na Groweru na hlavní stránce - pro káždý kraj + dnes, zítra, pozítří...stačí si všímat...:D
Krychle
Foxan:
citace:

Ale řekl bych, že tak 15 stránek bude mít určitě! Kdyžtak pak požádám nějakýho MODa, aby promazal ty nepřínosný příspěvky!! :) :afro:


Jo..vsichni modi uz jsou cely zhavi na to ti cistit v threadu sracky..ona totiz jeho informacni hodnota je nekde na urovni cinskeho navodu k pouziti kartacku na zuby:rolleyes: Kdybys tu neplacal zbytecnosti, tak se to misty da i cist:baby:
Zelda.cz
K tomu poslednímu fotu : asi ses přepočítal, ne 16 ale 14 dní /6+8=14 ne 16/ ! :o
Jinak pěkně ti to roste K+.
G@nja M@n
no pekne ti to poporostlo foxane kdy je nechas uz na stalo venku?
highmat
a co ked pridu 3 zamrznuty??? toho sa obavam najviac...aby ich neseklo a potom stratis vsetok cas co si stravil predpestovanim
eNDy
to foxan: no vidim ze to mas rozbehnute.. ako pestovanie, tak i thread, ktory ma uz teraz 7 stran:D som zvedavy co bude ak sem budes pastovat palice :punk: dufam ze ma nesklames;)

k+ ako povzbudenie....
kavalera
FOxan: vsak ten Liev Hanh daj do kybla a uvidis...ked nebude kvitnut tak ho prinutis, alebo si ho das dnu ked uz vonku nebude unasat pocasie...
citace:
Původní příspěvek od Foxan
no, ale když budu mít kytku v kýblu a pak bude mít dejme tomu, že 1 m, jak to potáhnu z lesa domů??:D to by byl asi trochu zajímavej pohled! :D:D

Vyjdeš brzy ráno, když je ještě tma :vampire: a všichni spí, nebo pozdě večer, když už je tma, a je to.:wink:
Trávníkář
No kdybys nahodou este mel naka ta seminka BB a treba ja nevim tak 3 z dobreho srdce venoval vubec bych se nezlobil :D nam je ukradli..:( viz Outdoor by hehelum...... no ale jinak si myslim ze mas vazne moc pekny kyticky :) ...ale jako je jasny ze asi rozdavat takhle seminka neni bezny takze jako to je jen vazne kdybys jako chtel :) jinak do tveho pesteni te popozenu K+ pac to mas cele moc krasne :)
PUNKie
pekne, pekne. som zvedavy hlavne na ten superskunk. predvcerom som z neho daval do zeme tri naklicene semiacka, tak som zvedavy ci vyndu...potom mozme porovnat :) inak drzim palce, nech ti to vynde. PEACE
Mesias
Hej kámo fakt nevím co s ní je, ale pochybuju že jí zachráníš. Bude to tutově nějaká plíseň, leda ostříhat všechny listy a postříkat nějakou chemíí, ale vypadá to fakt hodně zle. Nejdřív jsem myslel že to máš natřený tou barvou proti okusu zvěří, ale fakt mazec...
kavalera
hej vypada to na peknu pliesen, skus nejaku chemiu. Ale i na ostatnych fotkach mas nejake podivne bodky biele..to vypada tiez na pliesen.
Z tou prvou sa rozluc ta je uz na ceste do raja..:)
Deckardph
Heej me se to stalo taky jen tak mirne ne jako tobe na kytkach ve sklenicku rek bych ze to nebude plisen spis bychrek ze nedavno dost palilo slunicko mozna i nejaka dira nad evropou podle me je to spalene od slunicka taky sem se z bratrem vopaloval a behem chvilky to bratra sesmahlo :D
Mesias
Ty tečky na těch ostatních kytkách bych viděl na pel nějakých lučních květin či stromů, je toho teď všude kvanta. Když nechám někde motorku pět minut nezakrytou tak pfffff a je celá tečkovaná... Ty ostatní kytky budou snad v pohodě... Ale ta první po šesti dnech bude už v hrobě... :(
kavalera
No Foxan mal by si nasadit tazku chemick brigadu :D a co najskor vyrazit na pole, polyversum si zakup ak nemas (neviem necital som cely theard)a do buducnosti ich osetruj priebezne.

Zdar a nech sa ti podari vyhrat.
Mesias
To bílé od slunce není stoprocentně... Sluníčko žár a světlo má na list efekt schnutí a hnědnutí, kroucení, ale tohle je jinej problém... Plíseň jak jsem říkal nejspíš...
formy01
Cetl jsem zde že ste se snazili KYTÍ dat do skolky :) ......mam takovej svuj plan ...mozna uz ste ho slyseli nebo ne ale zatim jsem na nej nenarazil ......zkus dat na misto kam chces kytí dej neco co najdes napriklad peknou skrinku malinkou co je naprklad drahy a narazis nato ....proste to znamena at si schovas co najdes ale ne zadnou PICOVINU :D ....polou ji tam KDES CHCEs mit kytky a nech to dva tridy tyndy pred sazenim a auvidis jestli tam nekdo chodi :))
bud to to tambude a nebo ne :) a hledas dalsi mistecko :)

minulej rok sme se o to pokusily s kamosema a a na 7 mistech z 12 zustalo ....ale nakonec byli jen 4 mista ktery si lide nenasli :)
kavalera
Foxan: no ako sa dari ? dlho si nedal upgrade..som zvedavy ako si sa pohral z tou pliesnou ci co to bolo..daj infos
kavalera
KRasne sa ti to podarilo dat pod kontrolu....ide sa dalej.
TO z nicoho nic to napadla pliesen? nemal si to v nejakom vlhkom nevetranom mieste alebo neviem si to predstavit :)
Trávníkář
Vpohode :) jestli ti rostou novy patra bez plisni tak to vypada dobre :) ikdyz moc envim cim kyti vyzivovala jetslis vazne ostrihal vsechny listy :D ale asi to nak zvladla :D :) K+ za vyreseni problemu a at uz ti plise daji pokoj :) hlavne v kvetu :)
kavalera
Foxan: no zaujimave, davaj pozor na toho jacka ten je pekny velky kricek.
Nech ti hlavne nechyti pliesen stonku to by bola pohroma. A co ten polyversum nemas ho stale ? Skus si ho zohnat vsak v cechach nemoze byt problem s nim...
Trávníkář
Muzou to bejt ruzny veci ..ale myslim ze velkej duvod to bdue mit z nedostatku svetla je to desne vytahli a asi to nema tolik svetla aby si to vytvorilo dost energie k tvorbe normalnich listu...ale myslim ze se to zpravi ..ce to cas...jinak Peace a hodne stesti :)

*a taky este pridam...je to vsechno docela v malejch kvetžinaccich..mozna ze taky nedostatek prostoru pro koreny muze delat takovy veci...ale to uz je spis spekulace... tak znova !!Peace!!
CZO
Je to hustý!!!Takovýdhle políčka bych chtěl taky mít!!!Ať ti to roste!!!
Moltres
Dobře se Ti rozjely. Nějak jsem z toho threadu nepoznal, jestli tam máš svůj substrát. Máš nebo ne? Jinak k+. Moltres.
ChaoticRoman
roste ti to běsně ale s tou hlínou je to možná chyba:
minulý rok: původní hlína - vytahlé kytky, málo listů
letos: zahradnický substrát(40kč/20 l) - malé keříky, 2 samičky+2 nevim


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma