jgj |
Ty voe všechna čest seš fakt mistr v tomhle oboru já mám 150W a budu mít sotva 50g, takže fakt smekám kdybych věděl jak ti dát karmu tak jí máš.
<BR>
Ještě mně tak napadlo nevim jestli to tady někde bylo a neber to tak jako že sem nějaký prase ale co kdybys použil místo kravího humada třeba lidský !! :D Třeba by ten výnos byl ještě větší no ale pocit že huliš něco co vzešlo ze svýho hovna!!!! No nic to jenom tak bokem :D "Sem v mantře tak mně napadaj divný věci" |
|
|
Kolom&n |
moc pekne h ale ja si mysli m ze pod 70tkou by se dalo vypestit i viic dunca ale........:D |
|
|
khook |
Zdarek pánové :)
Ty woe ste si trochu spletli diskotéku ne ? :D
Ten dred je starej jak Jeruzalém :frog:
Díky za chvály , a ohlasy , tagže :
4 jgj : no von ten hnůj smrděl docela solidně a nedokážu si představit
co by pak udělali moje hovna :frog: lol , to asi trochu nee:wink:
4Koloman : Jasný že se dá vytřískat víc , vždycky se dá ;) když se nad tim teď ohlídnu zpátky tak vidim co bych udělal líp atc . Neboj už se shánim po kompletu páč bych to rád rozjel zas , tamten sem musel vrátit :(
Alle tentokráte to bude sog in da bubler under 70 wats :frog:
Tak sa majte kucí , zdarec |
|
|
hulibrcko |
NO NÁDHRA.NENI CO DODÁVAT.
K+ a peace
BERRY |
|
|
brambora |
Nadhera ja chci taky takovy paldyyyyyyyyyyy:D k+ fakt pekny zasnu |
|
|
pervus |
Dostaneš karmu, prde! Já pěstuju jen za oknem a ve skříni mám toliko matky, ale když jsem viděl tvojí 70W sklizeň, hodně měto nutilo pořídit ještě jednu pidiskříň na kvetení! Fakt pěkný a na to, kolik jsi asi vynaložil finančních prostředků (počítám, že se vším všudy tak 2-3 tisíce), výborný kytky. |
|
|
|