Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konopné Umění

 
Vytěžil jsem listí - Klikni zde pro originální téma
livo
Zdar všichni :smoker::smoker::sun:,
nashromáždilo se mi trochu kvalitního listí, tak jsem si řek', že vyzkouším zase něco jinýho - pokusil jsem se vytěžit trochu krystalů. Říkal jsem si - kdyby toho bylo alespoň na jednoho šluka... no a tohle je výsledek (pokus o detail:D):

livo
...je pravda, že je tam trochu zelenýho, ale řeK' bych, že je to v únosný míře (tak 1:1, možná míň). Chuťově je to super pryskyřičný, čistý, žádný škrábání a high :bounce::sun:, stačí jeden normální šluk :smoker:
livo
Tady si můžete udělat obrázek:sun: o o tom kolik toho bylo:smoker: (vlevo) a kolik bylo listí (vpravo). Uprostřed je zapalovač :D:

marc
To musi byt chut :) Diky za informaci o umisteni zapalovace :)
dzouzi
teda livo, ses fakt borec. fandim ti uz od ty doby, co si zacal o samozavlacovacich.

proste a jednoduse, mas karmu
mephisto
hele LIVO, jak jsi to dělal, takhle "krásně" zelený se mi to nikdy nepovedlo /nic ve zlém/

keep it smile :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
hh-top
Obvykle do této rubriky nelezu, ale dnes to stálo za to. Gratuluji a prosím, přidej telegrafický návod kudy na to. Já mívám listí hodně, ale zatím jsem pouze v případě potřebných louhoval kořaličku na Alzheimra. Díky
mephisto
toto je můj vyzkoušený způsob, jak použít odpad.
jestli můžu poradit, tak se vyplatí vložit listí (usušené) do nějakého kastrůlku, přez vrch nasadit nějakou punčochu, otočit a klepat do té doby, co ti bude vypadávat takový zlatavý prášek. ten potom shrneš na hromádku, vyměníš náplň v kastrůlku a pokračuješ do té doby co máš listí.
zlatavý prášek si buď můžeš nasypat do jointa, nebo ho mačkáš tak dlouho až z něj vznikne hmota (hašiš, charas). Krásně voní a funguje.
listí posléze jde použít na mlíko.

PS: na tuhle výrobu používám listí z palic, které odstraňuji po sklizni. Je plné pryskyřice.

PSS: klepej do té doby co ti vypadává zlatavý prášek, jestli v tom budeš mít zelené, tak to bude mít hroznou chuť a neuplácáš z toho nic.

Hodně zadru:smoker:
livo
Zdar mefisto :D:D:D:D a díky za doplnění, posílám K+. S tou punčochou je to dobrej nápad, dík za tip. Dělal jsem to poprvé, takže příště to bude určitě lepší, použil jsem totiž jemnej silon a asi měl moc velký díry. Jinak doporučuju ještě před sítováním materiál i s nádobou ochladit v mrazáku. Krystaly budou křehčí a budou se lépe olamovat :p:

to monty: myslím, že mefisto odpověděl vyčerpávajícím způsobem ;). Doufám, že ti to vyjde, pak třeba můžeš přidat pár zkušeností. High :smoker:
hh-top
stálo to za to. Díky, jsem rád, že jsem se zase něco naučil. Kdybyste potřebovali s něčím poradit, třeba jak se žije s pleší a tak, neváhejte se na mě obrátit.

livo
... tady se můžete podívat jak to dělá cosmonaut na OG: http://www.overgrow.com/edge/showth...?threadid=19991
Lackyfree
Nazdárek LIV:), K4U.....
Nechci ti to tu kazit, ale myslím že se to dá taky zkusit:
nedávno se mi dostala do ruky nezaručená informace o způsobu jak dělat studenej haš, takže jsem to trochu odzkoušel. Materiál ve skleničce jsem dal do mrazáku (nastavený na největší mrážení), nechal náležitě zmrznout a pak jsem chodil tu skleničku protřepat. Tím třepáním se začal na stěnách usazovat takový bílo-hnědo-zelený prášek, taky jsem zkusil meteriál přesípat z jedné sklenice do druhé (obě podchlazené), pak jsem jen prášek setřel prstem a z prstu na papír - lze to několikrát opakovat. Je to sice zdlouhavé, ale výsledek ujde. Bohužel nemám už potřebný materiál, takže tuto metodu nemohu dotáhnout do použitelného konce.....

livo
to mephisto: měl jsi pravdu, bez zelenýho je to lepší :satan:


ataner
Táák.Včera sem jen tak skusmo vzal filmovku s listím od palic, nechal namrazit, klepal a klepal a pak plácal a plácal až mi vznikla kulička tak 0,8 v průměru, spíš černější než hnědá.Trošku nechal odstát a zachvilku du koštnout. K+ všem, jejichž rad sem využil
ataner
:vampire: já letííím :vampire:
Tutti Frutti
ataner - "ja letim" - to bolo pred kostnutim => "letim to kostnout" alebo uz po kostnuti? :frog: jak to vypada s kvalitou?
TheHempCultivator
Fakt SUPER ! díky za nápad :crazy: K +

... Já sem vždycky listí bral jako spíš takovej vedlejší produkt ..a vlastně sem ani nevěděl jak ho nějak pořádně zpracovat ...maximálně tak mlíko..

Teď sem zrovna sklízel skunky z balkónu a z toho listí sem udělal takovou krásnou kuličku o průměru asi 1,5 cm...:bravo: a je vážně delikátní...

tak se mějte :sun:
koles
asi do toho pudu taky... ještě bych se chtěl ujistit: jaký typ síťoviny je nejlepší?
Wimpy[vp]
Tak to taky odzkouším,zatím sice vůbec netučím jak na to protože tady podle toho návodu jsem to ani trochu nepochopil,ale určitě to vyzkouším:)…zítra,pozítří…vyzkouším to:pimp:
Wimpy[vp]
Už jsem to aji pochopil:satan::bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit: :bandit:jdu zkoušet!
Wimpy[vp]
A dnes jsem to už aji realizoval.Vytěžil jsem z toho celkem dost,aji jsem to už vyzkoušel kouřit a stojí to za to.K+pro vynalezce!:pimp:
Same pekne veci
Ruf-Nikers
Nejlepší "filtr" na překlepání je síto na sítotisk!
http://www.silkandprogress.cz/sita.html
slauch
Výborně taky funguje taková plastová krabička s víčkem, který prodávaj v supermarketech v sadě asi po pěti. Používaj se třeba do mrazáků na uchování potravin a daj se dát i do mikrovlnky. Moje mamina do nich dává krájenej salám do ledničky, aby neoschnul a do vjetších dává dětem buchty, když jedou někam na vejlet. Prostě průhledná obdélniková škatule s barevným víčkem. Výborný je, že některý typy jsou trochu statický, takže do nich nasypu listí, zavíčkuju a klepu a třesu a obracím...Otevřu, listí vysypu a pak ze stěn krabičky setřu prstem nalepenej skuf. Móóc velká dobrota a jednoduchý zpracování.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma