Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Ježíšův 1. outdoor (2004) - Klikni zde pro originální téma
Ježíš
Zdar a silu lidi! Prave jsem se prohraboval staryma fotkama a narazil jsem na svuj prvni growing. Napadlo me to sem z recese hodit, at se aspon pobavite :D Navic pod carou nemam zatim zadny odkaz na vl. galerii a nechci tu byt za zadnou lamku :D
Takze-pestovano bylo u kamarada na balkone, v truhliku a několika kvetinacich. Semena-prvotridni prazska genetika-60% nefalsovana ganja, 35% semena vybrany z kupovanyho skera a 1 (!) semeno Orange Buda dovezeny ze země tulipanu, darovany od kamose. Takze drsny mix. Semena jsem vubec nenaklicoval, proste jsem je vsechny (asi 15 semen) prdnul rovnou do hliny (do nejvetsiho kvetinace). Chytlo se jich 9, když trochu povyrostly tak jsem je rozsadil do truhliku a 2 kvetinacu. Hlina byla kupovana v zahradnických potřebách, nicim nemichana. Jako hnojivo jsem pouzival prvotridni hnojivo na petunie, 30kc za lahev :D Za celou dobu jsem spotřeboval tak 3.
Kdyz kytiz povyrostly, ze 2 se vyklubali samci (nastesti ne ten Orange B), ale zrovna jsem byl pryc a kamos je vytrhnul pozde :D Takze voprcany vsechno, i kdyz nektery kytky jen lehce (z palic se nesypaly semena, ale par jich tam bylo).
Ježíš
Z logickych duvodu jsem nektere fotky musel lehce upravit, nebylo to foceno za ucelem to pak nekde prezentovat.
Tyhle fotky jsou ze zacatku kvetu, tak druha pulka srpna.
na fotce c. 3 a 5 je paradne videt rozdil v puvodu-indica/sativa, nemyslite? :cool:
Ježíš
tak a tyhle uz jsou ze sklizne, konec zari. na posledni fotce nejvic povedena kytiz, ktera ac oprcana zhulovala jaxvin. Ty ostatni byly slabsi, proste bezna slusne zhulujici gáňa. Vynos byl asi 30-40g suchyho na kytku, nic moc, ale zase vhledem k podminkam uchazejici.

Takze jake pouceni z tohoto trydu plyne? nez zacnete pestoval, proctete si bedlive grouvr :D cest
zasa
2:Ježíš
kvetinky vyzeraju moc pekne.chcel by som sa spytat.ktory na tej fotke je ten orange bud.a do akej vysky to vyrastlo a v akych velkych kvetinacoch?a este ze ci si zastrihoval?dik k+ zaSa
Ježíš
aa prvni vlastovka :D dik za kacko. no orange bud je dobre videt na fotkach 3,4,5 u prvniho prispevku a na posledni fotce (ta presvicena). Vyrostl z nej samovolne takovy kerik s vrchni palici ktera mela sama o sobe asi 15g :), takze zastrihavat nebylo potreba (vyska asi 1m, u ostatnich kytek-sativ asi 1,5m). Vyrostlo by to asi vic, ale bylo to dany mym tehdejsim lamerstvim, ten Orange Bud byl spolecne s dalsima 3 kytkama v jednom truhliku :eek:, pak dalsi dve obyvaly spolecne mensi kvetinac a jedina kytka si vegetila ve svem vlastnim (taky mela vynos asi o 10g vic nez ostatni). Takze vidis ze i s takhle malyma kvetinacema se daji vypestovat dost velky kytky.
no ta posledna fotka si zasluhuje odmenu....pohoda k +
co je to za model ????
zasa
2:Ježíš
pekny je ten orange bud.:)cele je to super na to ze si to mal ako vravis v malych kvetinacoch...nech sa ti dari!
zaSa
Ježíš
zasa:dik, tobe taky, sezona 2006 bude narez :)
strih:dikes, no mel by to byt Orange Bud, ale na 100% to potvrdit nemuzu (rikal mi to kamos kterej to seminko privezl z hullandu). Ale je fakt ze oproti tem ostatnim to byla jina liga, jak vzhedem tak zkourenim, lidi s kteryma sem to hulil rikali ze to neni o moc slabsi nez kupovany skunk (a to ta kytka byla oprcana, mel jsem z ni vic jak 150 semen!)
tak vzhladom urcite....hehe....je to trocha namodrale sa mi zda ne????
Ježíš
strih: no to mas pravdu, ale muze to byt tim jak je to hrozne presviceny (ten digital je dost kvalitni, ale bud foti bez blesku nebo naopak uplny delo ze bys oslepl :)) Buh vi, ja to semeno nekupoval..
a propos diky vsem za kacka, vy plantaznici
Ježíš
Tak jelikoz jdu prave formatovat disk tak sem predtim hodim posledni dve fotky, jedna tuli-tuli fotka s milacky a nepovedene makro palicky (zato nepresvicene! :)) 1. fotku jsem musel zase upravit, pridelal jsem si vousy aby me nikdo nepoznal :D
Varuker
Na první úrodičku si myslim dost dobrý, právem ti patří mé K+ Sám chci letos do OB jít a nejspíš teda půjde klučina na strom, tak uvidíme, jestli se z něj vyklube taky takovejhle krasavec :jumper:
P.S. - oceňuje tvoje koláže :)
Ježíš
varuker:dik, bavi me to :D no OB je spis indoorova zalezitost ale jak vidis tak to de i venku..jen to chce vic pece a bude to ok. jen me dodnes mrzi ze jsem ho nepresadil do vlastniho velkyho kyble, ze se musel mackat s dalsima 3 kytkama v truhliku :mad: tak koukej pak udelat raport!
Varuker
Plánuju víc indoor genetik - Nebula, Dhurga Matha...takže všechny mé kytičky budou nejspíš vyžadovat o něco větší péči. Tím, že to chci dát na stromy se snad vyhnu případnému nedozrání a zbytek už by neměl být problém. Na ňáký report o tom, jak to rostlo nejspíš do podzimu zapomenu a tak pokud tě to zajíma, sleduj můj pěstitelský seriál, který určo hned jak vysadím založím :)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma