Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: [1] 2 
Vodni dymka - Klikni zde pro originální téma
Mirax
Zdravim! Zajimalo by me,jestli ste zkouseli pridavat do vodni dymky nejakou primes,aby pak kour dostal nejakou zajimavou prichut.
ddevil
Jednou jsem zkousel pridat do vodarny klasicky vodarnovy tabak. Dal jsem ten mazlavy tabak na dno kotliku, na nej ganju, na to alobal s dirkama a nahoru samozhavici uhlik....... dalo se to, melo to zvalstni chut (pouzil jsem tabak-tropicka smes), ale samotna ganja je samotna ganja.
pan dan
Jestli jsi ovsem myslel primes jako kapalne medium, tak zkus (teda jedna pani povidala) treba odstredeny mliko nebo odstaty pivo...
ddevil
a nic vic k tomu pani nepovidala? Z pachu mlika bych asi vrhnul (nesnasim ho) a to pivo bych zkusil, jaky tam ma zmena kapalneho media vyznam?
dofcilku jsem mel zato, ze je to proste jen hruby filtr a chladic (doufam ze sem ze sebe ted udelal magora :) )
Mate nekdo zkusenosti?
Tomasino
No na vodnici mám jednoho kámoše, a považuju ho fakt za mistra vodnice. Je to víceměně sběratel vodnic a ví toho o nic fakt dost ..... pro dosažení prej velmmi jemné chutí dává do klasický vody, co je ve vodnici třeba panáka whisky :) jednou jsem to kouřil a je to hodně zajímavá chuť ..... ale jinak se dá hulit v podstatě přes všechno, co se tam dá nelejt, je jen otázkou, z čeho se člověk po...e nebo .... ale tu whisky zkus, je to fakt dobrý, osobně doporučuju Ballantinku nebo Jamesona, jsou dost aromatický :)
pan dan
jde o zmenu chuti koure. Ale bacha na alkohol, rozpousti THC... Takze asi desitku :)

Mlicko nam nejede? To je skoda...
ddevil
tak dik za namety.
Timhle smerem jsem jeste experimentovat nezkousel....dobré, dobré oba vas zacinam karmenovat.... Letos muj outdoorr opravdu chut vylepsit potrebuje.... jestli sem to prehnal s hnojenim, nebo neco takoveho, ta plisen tomu taky moc nepomohla a jedno s druhym,(snad mars v konjuntuře s jupiterem, snad zemní elementálové toho příčinou, ze ganja se letos nepovedla) o fermentovani v zavarovackych sem se docetl az pozde, tak mi tprijde jako supr resení-.----
jeste jednu díky fschem (dvema :) )

[Edited by ddevil on 14-12-2001 at 11:37 AM]
bukowski
ja pridavam do jointa matu misto tabaku pak to chutna jak mentolova cigareta docela to jde
Mirax
No mel sem na mysli hlavne primesi do ty kapaliny,ale zajimavy je vsechno:)
Mliko- moc do toho nevidim,ale neni mozny ze se aktivni latky nejak navazou do mlika(obsahuje tuk a do tuku se THC rozpousti,ne?).
Premejsleli ste taky nekdy nad tim,ze kdyz se kour filtruje pres kapalinu,utvori se vzdycky vetsi bublina(a ta pak prostoupi tim mediem) tak vlastne prijde do styku s kapalinou jen povrchova vrstva ty bubliny.......premejsel sem jak kour "rozprasit" na mensi bublinky a vyuzit tak vlastne cely objem kapaliny.......kour by se schladil jeste vic a hruby necistoty by se taky mohli lip "nachytat" a zustali by ve vode.....na zadny rozumny reseni sem ale neprisel a vyrabet maly "trysky" s mi fakt nechce.....
ddevil
Hmm,
Ja sem pred chvilkou taky zahulil :) :) :) :)
THeCed
2 Mirax :
No mě už párkrát napadlo to samý s těma bublinama. Určitě by to byla mnohem lepší filtrace, nehledě na ten vizuální bublinkovej efekt. Vyrábět trysky by asi nebyl dobrej nápad.
Vždycky mě napadla taková ta kostka jak se dává do akvárek a rozptyluje vzduch z čerpadýlek do malých bublinek. To by mohlo fungovat, akorát sem se vždycky zabýval tím, jestli by se to nezasajrajtovalo dehtem. Ale možná by se to dalo vyčistit v lihu nebo takněčem.
Jde o to že jsem to ještě nikdy nezkoušel upachtit, takže nemám zkušenosti z praxe, ale myslím že to není problém spojit, tak jestli to někdo vyzkoušíte, tak to bude super.

Mějte se a :o bublejte :o, plíce máte jenom dvě. (a to ještě jednu menší)
Ununuqium
Hoj
TAk ta 'kostka' do akvarek tomu se nadava vzduchovaci kaminek a stoji do 10 Kc - takze i kdyby vystacil tak 2 hulby tak 5 Kc zas neni tolik ... jinak problem bych resil spis v tom ze nejaky m kaminky maji ty otvory moc maly taze to trochu ztezuje prunik plynu obohaceneho vitaminem THC :) , takze se musi pouzit nejakej kterej nema tak velkej odpor ... nebo si vyrobyt nejakej sam coz neni az takovej problem
ad mirax ant THeCeD : ta teorie s bublinama je spravna - vic se to cisti :)


keep smoking :')
i_oNe
... hlavne do vodarny nelij sodofku nedej bože sifón!!!
Je to hruuzza! Dalo by se to srovnat s priklepovou vrtackou v uchu!
Mirax
Dik za tipy,ten "vzduchovaci" kaminek me fakt nenapadl a urcite ho vyzkousim......myslim ze mam doma jeste nejakej po rybickach (ty rasy na nem urcite pridaj tu pravou prirodni chut:)).
Kazdopadne je lepsi vycistit kaminek (nebo koupit jinej,jestli je tak levnej),nez si tim "bordelem" zadelavat plice (ta voda je potom dost nechutne spinava.....kdyz si uvedomim ze to vsecko de do me......nic moc).
Kazdopadne dobrej napad,dik
THeCed
No tenhle příspěvek není tak úplně o měnění chuti kouře, ale primitivní návodek na jednoduchou vodárnu, klidně na 1 použití. :D
Vše co potřebujete je flaška od nějakýho chlastu, ale může být prakticky jakákoli láhev s šroubovacím uzávěrem a 2 brčka, takový ty klasický s kloubem.
Výroba spočívá pouze v tom, že uděláte do víčka 2 dírky (aby nimi prolezla trubička ale ne kloub - místo ohybu trubičky) a do jedné dírky strčíte brčko kratší částí až po kloub. Do druhé naopak delší částí. No a stačí utěsnit třeba žvýkačkou.
Teď se nabízí 2 řešení : buď se dá do krátkého konce čouhajícího z uzávěru (tudy půjde kouř dolů do vody nebo jiné kapaliny) kotlík, nebo tam můžete nacpat ubalenýho johana.

A je to. :D:D:D

ad 2 Mirax :
Napiš až to odzkoušíš s tím vzduchovacím kameňem.

p.s. Taky mě napadlo, že kdyby se šlauch s tím kamínkem dal na dno nějaké vysoké nádoby (třeba 1 m ;) :)), tak by čištění kouře bylo skoro dokonalý. Ale asi by už bylo těžký překonat ten vodní sloupec dechem. :´

[Edited by THeCed on 18-12-2001 at 09:27 AM]
Kvetak
Tý jo todle bylo fakt zapadlý-no kouřil sem z ní jenom jednou, ale princip je tam stejnej, jenom ten kotel je jinej-je dost velkej-tabák v tom vydrží fakt dlouho-jo je to takovej trychtýř a nakonec se dá přes alobal takovej oválnej uhlík-dal by se přirovnat k dřev.uhlí-prostě to nabiješdáš tam kousek staniolu, aby nešel uhlík direkt na tabát a vono se to furt žhavý, ale nevim esli to má u zelený smysl-tolik se jí tam zpravidla nedává, pokaď neni pořádný kolečko, ale je fakt, že to pak asi nechcípne, jinak dají se sehnat na www.shanti.cz kde je navíc bezva výběr vodnic a všeho možnýho.
hYp3r
Bambulione, Bambulione...cos delal, ze si lames pater????
hexamin
ak vas to este zaujima tak ten kamienok od akvarka nepretiahne ani superman no jb mozno hej pouzivajte fritu c 1 co je bezne za budovana v premyvackach na sklo suuuper ale treba to furt cistit org rozpustadlami cca aceton je ok
its easy mas normal kotel do vodarny?te lehky,do toho kotla naladuj tabak,vem si kousek alobalu(tak a bys tim sel prikryt kotel),lepsi je ten na peceni,jo to je ten tlustejsi,udelej tam maly direcky,pak jim prikryj ten kotel,v cajce si kup uhliky(nejlip samo sapalovaci),zapal uhlik,dej to na ten alobal kterej je na kotlu kterej je na vodarne ktera je na zemi.a je to.a nejaky to stinitko samo.treba deravej plechovej hrnek.ale tos uz asi nekde videl.)


happy
Shadoow
ve věčině případú si s kámošem dáme do fodnice vanilkovej tabák pak to má takovou sladkou chut:D
virgill
no na chut vody jsou nejlepsi oleje ale nevim kde se daji sehnat. sou to maly lahvicky jak do aroma lampy a taky maji spostu prichuti
2THeCed co se tyka bublinek a maleho kontaktu s vodou doporucil bych hlubokou vodarnu na dno nasypat keramzit a vyvod koure umisti do nej bubliny se musi prodrat K. tim praskaji zmensujise a jeto.....
gvatunejmba
Jak rozptylit bublinu z vodnice na mraky malinkejch?-Nejni nic jednoduššího,než dát na vývod trubice(pod vodou) SÍTKO-klidně to samý co dáváte do kotle-přidělat to dokáže každej(usuzuju podle sebe.Tak hodně štěstí.
hexamin
asi najlepsie je pouzit na vodnu fajku premyvacku na plyny z lab skla z fritou c1 abubliny budu take krpate ````````` a pojde to trochu tazsie tahat (iba frita c1 bude fungovat a treba ju casto umyvat hehehe)
Dude
hexamin> ty jo asi sem moc střízlivej, ale já ti nerozumim ani zamák:frog: frita? krpate? please translate...
hexamin
to dude
ok vysvetlim
frita je take sitko z porezneho skla c1 znamena ze pory su velke (nieco ako kamienok do bublaku ale s vecsimi dierami )
krpate znamena male
MAIKI
:afro: DEJTE NA MĚ MAM S TIM ZKUSENOSTI VE vodárně dejte místo vody HELLO multivitamín ,dejte pomerančový tabák a jemně
ho posypte NĚJAKOU KVALITNÍ GANJOU
SperGeor
Chytrý maiki, přes džusík je to super. Jednou jsme ale ganju ve vodárně pálili, byla pak žlutá....
MAIKI
JO A NĚKDY TU VODU PAK ZKUSTE VYPIT NIC LEPŠIHO SEM JEŠTĚ NEPIL
(pozn.autora-až na RADEGAST 12) :-)
sewo
No ten dzus je fpohode ale ja som ho este riedil s vodou a to bolo mnam ... a este jeden typ ... skuste si do vodarny dat kusky ladu a potom tu ganju neni moc citit ale davate ooooobrovske sluky ... prisli sme na to s kamosom ked nam teraz v zime v bongu zamrzla voda ... tak sme ju do troch stvrtin rozmrazili a potom sa nam uz nechcelo cakat .... ale stalo to za to :wink:
MAIKI
good :-)
sewo
maiki aj ja si myslim :)
MAIKI
TAK JA TY KOSTKY LEDU ZKUSIM
sewo
maiki skus a potom povedz ako ti chutilo :)
MAIKI
JE TO SQVELE DIKY MOC TAK ZHULENY SEM UZ DLOUHO NEBYL
SperGeor
co to bliješ?!
sewo
maiki :)
MAIKI
sewo:)
Pooh
sorry, že tohle není jedinej thread, kde se ptát, ale čekuju, jestli jsou tu jiný lidi :-)

potřeboval bych radu: udělal jsem si vodničku z promývačky 250 ml a když se naplní vodou a strčí se tam joint (kotel zatím nemám udělanej) tak to hrozně ale hrozně škrábe (kuckají i ti nejotrlejší) nevíte co s tím? když jsem tam strčil půlku filtru z cigára, tak to bylo lepší, ale jak byl kouř dokonale zchlazený, tak se dehet neukládal ve filtru rovnoměrně a ucpal trubičku v místě jeho začátku :(
PiosOne
pooh: a probubláváš to vůbec přes tu vodu?
Dusann
funguje ti to takhle?!
Pooh
Pios: no dovol, to snad poznám :-)

Dusann: zcela nechápu tvou otázku... jak sis mohl přečíst: funguje, ale s vedlešími účinky :-)
Niga
Ja mam taku malu ,,prebublavacku,, Do nej sa zmesti max. 0,04 l. Inak to natahujem aj s kvapalinou.
Je to super hlavne pri slabsich modeloch - nalejes tam nejaky alkohol a si mimo. Upozornujem vas ze ten alkohol musi byt ladovy. V ziadnom pripade nie zohriaty lebo si koledujete o vybuch. :flamer:
Ale ked je to schladene v mrazaku tak to vydrzi aj 1/2 hodinu.
Najlepsi je mentolovy liker.
Zmrazena vodka ( ked je dobre zmrazena je ako olej) ale nie nejaka lacna. Inak to citis po chuti
Nedavajte tam nic s bublinkami jednak to peni a na druhej strane dychane CO2 ti znici mozok. Hlava boli a boli.
Tiez su dobre ovocne caje. Samozrejme nesladene - blbo sa to cisti.
atď.
ale na to uz pridete aj sami metodou pokus omyl.:beer:
sewo
niga hej s xlastom to je wpoho ... ale na to aby si zmrazil vodku to musis mat dost nizku teplotu nie? :frog:

ale osobne mam radsej cistu ganju lebo ten alkac mi kazi chut prirody ... ale sem tam to je wpohode :frog:
PiosOne
pooh: no jen aby :(
Niga
Ved ani nemyslym uplne ( alkohol mrzne pri teplote ovela nizsej ako voda) ale len tak ze bude mat taku olejovu konzistenciu.
Aj ja mam radsej prirodnu chut no ked je toho malo alebo nieco s neprijemnou chutou tak co ti zostava. No mozes tam dat tabak ale to ja nemusim.
TruMAN
Ked som si kupoval vodasa, ten typek mi doporucoval jemny vyvar z bylinkoveho caju.
Odskusal som, fakt v pohode.
Sinuhet
THC se rozpousti v alkoholu a tucich, takze pokud pridate do vody ve vodni dymce cokoliv mastneho, nebo alkoholickeho, prijdete o cast THC. Ve vode se THC nerozpousti, ale naopak se v ni rozpousteji nektere karcinogeni latky, takze kour z vodni dymky by mel byt mene skodlivy, nez primo. A z toho na druhou stranu plyne, ze voda z vodni dymky je dost velky humus.
hexamin
ccc sinuhet
take jednoduce to zase nebude ale voda z vodnej fajky je fakt humus
urcite prides o cast thc aj vo vodnej fajocke
a oplati sa nepouzivat vf len na chladenie dymu ale dat tam male sitko ci kusok jemnej latky (neviem ako sa vola) aby boli bublimy malicke a odstranis tym aj kopu svinstva
a este ktore karcinogeni su vo vode rozpustne???
poslem poobede fotku ako to mam vyriesene ja mozno sa niekto inspiruje
jednou jsme dávali do vodnice houbičky a bylo to fakt zajímavý...docela parádní záseky a pak mimo to jsme zkoušeli i normálně travku ale to bylo jak kdyby se hulila
felipe
extra provizorni vodarna:
pomucky: 1/2l flasa od koly (kofoly, fanty spritu, znacce se meze nekladou :D) - hlavne at je z plastu, sklo (normalka trafika 10kc), a pokud podelate diru (nebo pro hnidopichy) tak treba izolepa nebo neco na utesneni (zvejka apod.)
postup: v pulce flase udelate diru tak, aby tam tak akorat pasovalo sklo a dalo se naklonit, dolejete vodu....
penisjäger
Žil jsem v iluzi, že svět hulícího nádobíčka je jednoduchý a přehledný, ale teď jsem dost zmatený....
...Co přesně znamenají tyto pojmy, jsou snad některé synonymní?-

vodní dýmka(=vodnice,vodárna,vodník?)
(vodní,suchý)bong(=bongo?)
přebublávačka
sklo(=skleněnka?)
suchý drink
šlukovka

předem děkuji

:smoker:
hexamin
hehe skusim objasnit kedze som mal podobne problemy s zargonom
vodna fajka-dim sa sa v nej premyva vodou
bongo netusim co je to suche bongo ale neva
slukovka taka mala fajocka
sklo????
suchy drink -este som neskusal
mam celkom rad vapik ale nie az tak ako vodnu fajku:-)
1.slukovka
2.bongo
3.vodna fajka
ak mas zaujem urcite na g najdes opisany princit fungovania tychto nastrojv:-)
penisjäger
Dík moc, já možná zas takový defo nejsem, ale chtěl jsem to vědět stopro. ještě jednou dík, a kdybych tu někde našel tlačítko pro karmu, určitě pošlu :)
A ještě takové upřesnění...u bonga se kouř pouze chledí, ale vodou neprobublává?
...
Nicméně zůstává problém probublávačky-je to taková ta fajka s baňou, do které vodu(minimum) nalít můžete a nemusíte, je to synonymum pro vodárnu či ůplně nějaké jiné zařízení???

A proto zůstaňte s námi a sledujte výsledky pátrání,
friendly alien
privezl jsem si vodnika z egypta a proto se mi zda nejlepsi,kdyz se tam hodi bud cista voda, nebo matovej caj, nejlepsi nana (dolů), a kousek hasku nahoru. Pak to ma zajimavou nejen chut. Beduini to tak tak fici.
hexamin
to pj
hehehe za toto si karmu nezasluzim neboj nemusis sa namahat hladanim:-)
u bonga sa dym neprebublava a ibe podla mna o to dostat cely objem dymu do pluc naraz cca 2L co je poriadny nakop:-)
penisjäger
Jeden kamarád, kterýho osobně beru jako odborníka na vodnice, tvrdí, že člověk si musí vybrat, co z vodnice bude kouřit - to aroma travky je pak prý chca nechca pořád trošku cítit, i když už z milého nástroje hulíte už jen tabáčky a pletí to i naopak.
Mě to zní logicky, ale kdo si bude pořizovat za těžký háky další vodnici, jen kvůli nějaké pochybné, sotva znatelné příchuti, že jo.

:rolleyes: ...no jak se tak koukám, je to hodně konstruktivní příspěvěk :wink:

pýs lidi:bounce:
Pooh
hexamin: jak ti fachá ta vodnice z promývačky? svůj problém jsem popsal o něco výše...
hexamin
to pooh
vsimni si ten kusok oranzovej hadice vo vnutri premyvacky je tam na upevnenie kuska takej jemnej latky (neviem ako sa vola) rozbija to bubliny na uplne male premyvanie je dokonalejsie a dym je chladny a neskriabe:-)
ten kusok latky sa po kazdom pouziti meni nic ine sa nezanasa
bounty_killer
BTW, pokud jste viděli Scary Movie 1, bong lze udělat i z toho akvárka (radši menší, několik litrů), funguje to dobře, ale je s tím trochu práce :)
Bambus
Ohledně kapalného média, uplně nejlepší je do vody přidat trochu Magistra, nebo Magistra bez vody, ale to už se trochu prodraží.
PiosOne
no do vody by jsi právě alkohol ani žádný olej/tuk vůbec přidávat neměl, protože ty jak známo na sebe váží právě thc. takže místo toho aby jsi do sebe nacpal co nejvíce thc, tak ho část necháš v probublávaném roztoku (pokud se ho potom ovšem nechystáš konzumovat, ale to by byl hnus největší).
to hexamin : ze by to bola gáza ?
hexamin
to host:-)
nie nieje to gaza ja to striham z takych obalov na cd jedna strana folia druha ta latka ale gaza asi bude fungovat tiez
Niga
Pit urcite nie!
Ale kvoli chuti je to dobre pouzit.
Ozaj pocul si uz o alkoholovom tere? Odparis a mas cokoladku.:crazy:
hexamin
to niga
jaj pouzivat do vodnej fajky alkohol a potom ho odparit koly tomu aby si ziskal nieco ako has to asi nie bude to humus
ale skus potom sa podelis o info:-)
gorgol
Návod na nejjednodušší vodárnu zní:
potřebujeme:
jedno sklo
krabička od malého džusu s brčkem (RELAX, FRUIKO,...)

1.Krabičce ustřihneme růžek
2.Na skleněnku navlečeme ze spodní strany nad zapalovačem nahřáté brčko a celé to zasuneme do originální díry na brčko
3.Nalejeme do krabičky vhodnou tekutinu (voda, originál džus)
4.A je hotovo, nejlepší na této vodárně je, že se dá složit a strčit třeba do peněženky
Miksa
hexamin: Myslim, ze dat neco jako sitko nebo nejakou latku na konec trubicky je dost dobry napad. Ale u me je to docela problem, protoze(jak vidis u avatara) je bong nerozdelavaci. Fakt sem o tom moc dlouho premyslel, ale na zadny zpusob jak velke bubliny predelat na male jsem neprisel. Takze kazda rada dobra. Moc bych ocenil.
ercan
My sme skusali naliat ako roztok do fajky Cervene vino a bolo to OK ! odskusajet !
zaya.cz
edit:blbost nikdy nefiltrujte cannabissovy kour pres vino nebo jiny alkoholicky napoj, protoze na tukove bazi aktivni soucasti cannabisu se v alkoholu rozpousteji. snizuje se ucinek. navic to musi mit hnusnou chut..jo jinak brko s matou muze byt zajimave zkuste nekdy jointa jemne potrit medem :smoker:
Dude
eee - cozejakze na tukove bazi ??
jako hulit pres chlast je selskej nesmysl (chlast vypiju a hulení vyhulim), ale že zrovna kvuli tomuhle :confused:
Chemik
Mléko do baňky je dobré. Zjemní chuť a je dým je pak úplně mlgavý (jináč to popsat nedovedu), prostě se to musí vyzkoušet. Dávám do nádobky zhruba 1,2 litru, z toho jsem dal decku mléka do toho a bylo to poznat. Akorát jsem jako obvykle nevyměnil vodu a asi po měsíci se podívám a je to plné jakéhosi hnusu. To mléko tam narostlo a udělalo mrdky že to neprošlo hrdlem, musel jsem to z tama pracně vyklepávat. A ten smrad! No v každém případě tam mléko dlouho nenechávejte a včas baňku vylejte. Ale určitě vyzkoušejte.
A ještě jsem si vzpoměl, že ten dým se s tekutinou setká a hned chladne a za studena se toho moc nerozpustí (tuky a alkohol), navíc je to pár sekund. A i kdyby tak do samotné vodnice je třeba kotel zelí (hodně to žere), takže je to jedno. A vůbec, zelí tam nepatří (no občas... :smoker: ).
N3m3515
Zdravim vsechny co maj doma vodarnicku tak sem o ni porad premyslel a nebavilo mne porad chodit do cajoven a tak tak sem si ji koupil pod stromecek myslim si ze peknej darek .p

Tady je foka se ktere prave ted bublam jahodu kokos a matu :)

Tady je kdystak nejake info k moji vodarnicce:
Tradiční egyptská vodní dýmka představuje vrcholný kuřácký požitek ve formě tichého bublání vody a chladného, sladce vonného kouře.

výška skla: 26 cm
výška těla: 27 cm
výška s korunkou: 66 cm

délka hadice: 145 cm
objem vázy: 1300 ml
materiál: chromovaná ocel

tarbuš: ano
chránič vázy: ne
ostatní:
samoucpávací mechanismus

Dýmka je dodávaná s kompletním příslušenstvím (korunka, kleště, těsnění, náustek, šlauch, čistící štětky, tarbuš + chránič vázy).

U této vodní dýmky lze vyměnit pojistný ventil za speciální nástavec, který slouží k rozšíření dýmky o další šlauch.
a dal sem za ni 1400kc + nejakej uhlik a tabacky
N3m3515
A jeste prej neni spatny kdys date do vody ve vodarce led zjemni to chut a je to lepsi pozitek tak vrele doporucuji bublani peace :bong::bong::bong:
Kripix
led ve vodarne je uplne nejlepsi. totalne to zchladi kour a nalozis si do plic vic jak normalne(podle me) kdyz ho mam po ruce hnedka ho tam hodim. fakt good.
N3m3515
A jeste by mne zajimolo jaky tabacky vam chutnaj ci jake kombinace ste skousely ja ma za tabacjy kokos ,jahodu, broskev, matu,ovocemix a karamel tak jestli ste us nekdo delali nejakej mix s techto a chutnal vam tak napiste peace:flamer:
AHM4D
taky mi ježulda panáček udělal radost a přinesl zbrusu novou šíšu, myslim že má stejný parametry jako ta n3m35i5ova.
tabáčky mám (a kouřil jsem) jahodu, jablko, pomeranč, kokos, banán a vede u mě jednoznačně jahůdka a jablko
takže tak
BigStickyBud
Také jsem se na vánoce obdaroval :)

Výška skla: 20 cm
Výška těla: 22 cm
Celková výška s korunkou: 50 cm
Celková délka hadice: 80 cm
Objem: 500 ml (při užívání okolo 350 ml)

bublám černou tropico (chutná nejvíc bratrovi), višeň (chutná nejvíc mě) a ananas kterej je od SOEXu a je bez tabáku (pro rodiče) :)
N3m3515
jahudka mne taky chutna ahmade mnel sem ji s broskvickou a troskou maty a bylo to mnamka :) tak bublani peace a mnejte se vsichni nej na novej rok cia .)
Hawke
jestli se můžu podělit, tak neznám nic lepšího než je ledově vychlazená vodička v dóze s přídavkem nakrájených jahůdek. V kombinaci s jahodovým tabákem a ganjou v kotlíku je to užasně povznášející zážitek:)

Ať vám bublá:)
zajímaly by mě vaše typy na tabáčky. nedávno sem si koupil kokos a krutě zklamal. meloun nápodobně i když to bylo lepší a zatim nejlepší chuť měl hrozen
AHM4D
jak už jsem psal nejvíc mi chutná jahůdka, jablko, i pomeranč je dobrej.
kokos mám ale taky mi moc nejede, stejně jako banán
N3m3515
Miris skus nejakej vonavejsi tabacek trebas takovou vanilku nebo nejake tropicke ovoce kdys z toho udelas mix das tam jeste trosku maty nebo jahudky tak je to good

amhade ten kokos je dobrej vzdy s necim trebas matou ci mam sladkej melounek a bylo to taky mnamka

tak zatim bublani zdar :flamer:
AHM4D
to n3m3515 - dík za radu, vyzkouším s tím melounkem, máta mě nějak neláká...
N3m3515
máta je spíše taková jemnoučká spiše na mix tabačku
ahoj,
takze mam novou, velkou vodarnu, je otočna a u nas se skoro neda sehnat, byl to přímý dovoz a stala pohych osum stovek. vse je z medi, nic nemuze zreznout. jsou tam loziska, a otaci se absolutne volne...

Zrovna z ni kourim jablickovy tabak, taky primy odvoz mam ho jeste karton...
AHM4D
Mám dotaz - nepoužíváte, nebo nešly by použít místo uhlíků nějaký jiný žhavítka? Třeba kameny apod.?
Dík a nekamenujte mě :D:D
JosefCorrino
Mno, tak tedy k tomu něco vyplodím.
Berte to jako malý soubor rad k vodní dýmce.

Co do kotlíku
Zcela překvapivě: tabák do vodních dýmek !
Příchuť je na jednotlivci, osobně doporučuji třešeň, dvě jablka, vodní meloun, nebo kombinaci jahoda + banán.
Pokud máte choutky na mentolový tabák, tak vás varuji, i po několika čištěnch z té vodnice bude cítit .. časem se toho zbavíte, ale nečekejte že ji jednou vyčistíte a je to ...
Co se hulení týče, nepřehánějte to, vodní dýmka neni joint, uvědomte si že to hulíte hodinku a něco a že matroš nespalujete a jde do vás více THC než když si dáte jointa. Bohatě stačí nějaká obyč gunja v poměru 1:3 - 1:1 k ovocnému tabáku (záleží na tom kolik bude hulit lidí)

Co do vázy
Osobně doporučuji přidat do vody led a nakrájenou limetku (+ trochu štávy přímo vymačkat). Krom toho, že to v pěkné skleněné váze vypadá dobře to příjemně ochladí dým a trošku přichutí. Chce to hodně šťavnaté limetky, pokud tam dáte nějakou starou seschlou limetku, ani nepoznáte, že jste ji tam dali.
Pro hustčí dým se někdy dává mléko, osobně preferuji spíše věnovat pozornost výběru uhlíků, než mléku ve váze.
Do vody přidat panáka něčeho tvrdšího, zkoušel jsem tam dát panáčka domácího absinthu, dost síla ...
A v neposlední řadě, někteří lidé místo vody dají do vázy červené víno, nezkoušel jsem, pokud máte s tímto někdo zkušenost prosím doplňte své pocity a názor na tuto praktiku.

Péče o vodnici
Jste-li vlastníkem vodnice a nevíte jak o ni správně pečovat, měla by vaše pozornost u těchto pár rád být zvýšená.
Nejlepší na čištění vodní dýmky je teplá voda s citronovou šťávou.
Vyplatí se investovat do takové speciální štětky na vodní dýmky a to hned do 2. Jeden na čištění vodnice jako takové a druhý na šlahoun.
Šlahoun NIKDY neproplachujte vodou, jinak se zničí (pro začátek uvnitř zrezne, hulení z něj bude nechutné, časem se začne rozpadat) šlahoun čistěte jedině nasucho již výše zmíněnou štětkou.
Vodní dýmka by měla být čištěna tak minimálně 1x za 3 použití, ale častější čištění jedině prospěje. Kotlík a vázu vyčistěte samozřejmě po každém použití.

Závěrem
Pokud máte nějaké dotazy, napište mi a já se vám pokusím odpovědět.
Pokud máte nějaké další zajímavé tipy, rady, neváhejte a připište.

Děkuji
Nesss
Přidám pár mých poznatků o vodní dýmce:

Kdyz je cas, je super dávat místo uhlíků dřevěný grilovací briketky, chut je mnohem čistší a maj i větší teplotu. Jen to nahřívání je problém, nejlépe tak 15 - 20 min přímo v ohnisti.

Co se náplně týče, souhlasím s JosefCorrino, led je super, ale limetku jsem nezkoušel - je to zajimavy napad, jiste vyzkousim.
Samotnou ganju do kotliku dava jen sebevrah nebo dobrodruh, jednou jsem to zkusil a po 2 prdech jsem myslel ze odletim na Mars - i kdyz to byl zajimavej staff. Kamos se pak poblil coz byl zazitek ponekud horsi.

Přes mliko je kour husty a pekne kremovy, vazne doporucuju zkusit,
taky sme hulili pres cistou vodku napul se slivovici a to zkouset nedoporucuju, nejen ze chut je uplne pretlučena, ale je to taky rachot nejvetsi.

Tot vse z tech zajimavych napadu a mych zkusenosti.

Přeji Všem příjemné pokouření.
Nesss
jeste jeden poznatek - nezapomente ze THC se váže na tuky a alkoholy, takze neprehanejte to s naplni aby se misto pocitu zhulenosti nedostavili spis pocity na bliti :-D
heh - nečistit vodou zevnitř? doprdele :frog:
už sem to párkrát udělal. snad mi to ještě dlouho vydrží
JosefCorrino
citace:
Původní příspěvek od MIRIS
heh - nečistit vodou zevnitř? doprdele :frog:
už sem to párkrát udělal. snad mi to ještě dlouho vydrží


záleží na tom, jakej máš šlahoun ještě, ale pokud máš normální nebo nějakej lepší šlahoun tak vodu v žádném případě, obsahuje totiž papírové a kovové částečky a tahat si přez ten šlahoun do huby rez a bordel neni dobry.... nemluvě o tom že se časem zcela rozpadne.

Ale je fakt, že takové ty levné "vodnice" (skoro se mi tomu tak příčí říkat) mívaj dost často šlauch udělanej čistě z gumy například a ten pak můžeš vesele proplachovat vodou. Než tak ale učiníš ujisti se že je opravdu celý z gumy a že není jen gumou potažen. Jinak pokud ten gumovej šlahoun máš tak nejásej, sice ti přežije vodu, ale dobře 50% chuti vodní dýmky závsí na šlahounu ... a ty gumový stojej za ...

Chtěl jsem ti sem připnout fotku průřezu jednoho šlahounu co se propláchl vodou .... bohužel ji nemohu najít, pokud ji najdu dodatečně to sem hodim.
Index
někdo tu psal že grilovací briketky jsou lepší ale dlouho se napalujou - mám jeden typ jak to dělám já,(použivám dřevěné lisované uhlí od firmy NOELL,to mi přišlo zatim nejlepší z těch levných)...vzdycky si uhli pripravim na starou pánev a tak 5-10minut nahřívám horkovzdušnou pistolí..dokud nejsou uplne cely rozzhaveny.rychly.dobry...
JosefCorrino
citace:
Původní příspěvek od Index
někdo tu psal že grilovací briketky jsou lepší ale dlouho se napalujou - mám jeden typ jak to dělám já,(použivám dřevěné lisované uhlí od firmy NOELL,to mi přišlo zatim nejlepší z těch levných)...vzdycky si uhli pripravim na starou pánev a tak 5-10minut nahřívám horkovzdušnou pistolí..dokud nejsou uplne cely rozzhaveny.rychly.dobry...


jj taky řešení, btw prodávají se takové speciální nádobky, na kterých se uhlí rozžhavuje a pak si z toho jen kleštičkama bereš a dáváš na kotlík, nicméně, pokud nejedeš tu vodnici fakt víckrát denně ve více lidech tak to nemá smysl kupovat.

jinak, když jsme u grilvacích briketách a tím jse blízko normálnímu uhlí ... jednou jsem si naivně myslel že si čapnu uhlík z grillu, že to bude přírodní, v pohodě a nebudu si dělat starost se zapalováním (jen tak btw všimli jste si toho, že čím kvalitnější a lepší uhlík, tím hůř se zapaluje ?) mno ale byl jsem na omylu a zkazil sem si vodnici, hnus
misak
Par zajimavych tipu co se tyce vodnice http://www.shisha.wz.cz/tipy.html
Nesss


Jooo ted na to koukam, samozrejme ze napul s vodou, ani si nechci predstavovat hulit to pres takovejhle mazec :-D


at bublá:mutant:
blf
Myslite ze muzu hodit uhlik (studenej) ke kyti do kvetinace .. jestli si to veme jako hnojivo bo jestli ji ten popel spis uskodi
Soul Rebel
citace:
Původní příspěvek od blf
Myslite ze muzu hodit uhlik (studenej) ke kyti do kvetinace .. jestli si to veme jako hnojivo bo jestli ji ten popel spis uskodi

myslim, ze myslime, ze je to kravina :rolleyes: ale urcite to zkus a podej report;):D. napr v popelu je treba dost fosforu, ale co obsahuje uhel do faji netusim:confused:
je ot ok, delma to u pokojovek
je to spalene drevene uhli. hodne fosforu kdyz prezenes okyseluje to pudu
blf
a co sira, ta taky nejaka zustane ne??
+ ty co mam ja maj v sobe este neco co pripomina jil .. mno zkusim to k jedny separovany
medulda
Do vodnice doporučuju dřevěný kokosový uhlí (cocobrico), prodává se to v tříkilovkách do grilu. Jsou to černý kvádříky, nožem a kladívkem se dají přeseknout na půlky, který jsou do vodárny ideální. Nažhavit se dají na plynovým sporáku (padá z toho trochu bordel). Výhoda je, že je to čístě přírodní produkt (žádný svinstvo a "samorozpalovací" smrad) a taky, že jeden takovej uhlík vydží v pohodě na celou nálož (hoří asi hodinu a půl)..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma