Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

Stránky: 1 [2] 
Vodni dymka - Klikni zde pro originální téma
Index
a dají se ted v zime nekde koupit?...ja je nikde nesehnal:(
medulda
My je používáme v čajovně, nevim, kde je schání. Na českým netu jsem o nic nic nenašel, ani návod na nich není v češtině. Snad v německu by byly k mání.. :-/ (http://www.udopea.de/product_info.p...ussschalen.html)
Index >
ja pouzivam drevene grilovaci brikety. prirodni, zadny smarad, a hori vic jak hodinu. myslim ze to co prodavaji v cajce je to same akorat rozsackovane.
Maji to v obi a spol. Takovy cerveny pytel, mam dojem ze jsou nejdrazsi, ale zas je to na nekolik let pri kazdodnenim pokoureni...
Index
no jasne, ty brikety mam taky...spis me zajimaly ty kokosovy brikety!jednou v lete sem je objevil v baumaxu, ale jen co skoncila grilovaci sezona tak tam zadny pytle s uhlim nekoupis:(ani grilovaci normalni ani ty kokosovy,prej zas az na jare....
hm, zkusil bych obchody na malo meste, zapadle male drogerie a pod
a byli ty kokosove lepsi?
Index
hodne lidi, mne je doporucilo ze jsou prej mnohem lepsi....tak bych je rad zkusil,no nic, zkusim se po nich kouknout a kdybych je nasel tak dam vedet
citace:
Původní příspěvek od blf
a co sira, ta taky nejaka zustane ne??
+ ty co mam ja maj v sobe este neco co pripomina jil .. mno zkusim to k jedny separovany

nemyslim ze neco skodliveho zustane pokud pouzivas znackove uhle.
musi to splnit normy
teďko se mi osvědčilo tohle: do vody led, nakapat trošku citronu nebo pomeranče a nastrouhat tam trošku tý citronový (nebo pomerančový) kůry, pak smíchat kokosovej a třešňovej tabáček a to je potom slast...
neslapatpotrave
Nemate nekdo zkusenosti s ucinnosti ganji pres vodarku? Kamos rikal ze to je pres vodarku pri stejnem mnozstvi mnohem vetsi narez nez brko nebo fajka.. (mozne to asi je, pri huleni se 80% thc spali ohnem..v pripadě vodarky jde o salani-teplota kolem 500 tim se to uvolnuje setrněj. nevim no..)
!!Rady!!
jo klidne je to mozny ale prome tam jde o tu cistou chut a ne ty hnusi co natahnes primo do huby kdys si davas sklo
JosefCorrino
citace:
Původní příspěvek od neslapatpotrave
Nemate nekdo zkusenosti s ucinnosti ganji pres vodarku? Kamos rikal ze to je pres vodarku pri stejnem mnozstvi mnohem vetsi narez nez brko nebo fajka.. (mozne to asi je, pri huleni se 80% thc spali ohnem..v pripadě vodarky jde o salani-teplota kolem 500 tim se to uvolnuje setrněj. nevim no..)

jo mam s tim zkusenosti a pokud patris k tem co si daj 1 brcko a sou vysmaty pak nedoporucuji pres vodnici hulit, jinak ano je to dbre ale fakt bacha na to kolik tam davas uvedom si ze uhlik mas tak na hodinku, ze tahas poradne a nic se nespaluje ciste se teplem z toho dostava thc + par sra... navic a jde to vse do tebe ...
a take sem si odzkouse fakt, ze huleni zasira vdnici daleko vic nez normal tabaky do vodnice takze venovat opravdu dobrou pozornost cisteni. Jinak v nekterem prispevku sem se uz trochu letem svetem o huleni z vodnice zminoval tak zkus nekdy hledat neni to zas tak dlouho z5 co sem to psal
Hy3nA
citace:
Původní příspěvek od JosefCorrino

pokud patris k tem co si daj 1 brcko a sou vysmaty pak nedoporucuji pres vodnici hulit

hmm ty asi v tom brčku máš kopřivy ne?
Zedy
Koupil sem vodnici a čtu k tomu nějaký věci, kde bylo psanýho něco o mlíku místo vody, jak už ste tady psali i vy. A tak tam naleju mlíka, tak jako vody a tahám, no jo jenže to mlíko při tom bublání pění jak blázen a mám toho plnejk lauf, asi je lepší to mlíko ředit vodou co?:)

Jinak hulení vodnici zasíra daleko víc než samotnej tabák a je to pěknej kekel!
citace:
Původní příspěvek od Zedy
Koupil sem vodnici a čtu k tomu nějaký věci, kde bylo psanýho něco o mlíku místo vody, jak už ste tady psali i vy. A tak tam naleju mlíka, tak jako vody a tahám, no jo jenže to mlíko při tom bublání pění jak blázen a mám toho plnejk lauf, asi je lepší to mlíko ředit vodou co?:)

Jinak hulení vodnici zasíra daleko víc než samotnej tabák a je to pěknej kekel!

bud redit, nebo nejlepe pouzit plnotucne, to nebublinkuje.
Piki999
Jak to chutna kdyz je tam mlíko?mi jsme do toho jednou nalily vodku a bylo to pekne hnusny :-!
citace:
Původní příspěvek od Piki999
Jak to chutna kdyz je tam mlíko?mi jsme do toho jednou nalily vodku a bylo to pekne hnusny :-!

je to takove jemnejsi, rozhodne to ale neni hnusne.
Hy3nA
mlíko nevim, ale po absinthu to bylo dobrý:D
Zedy
Už ste zkoušeli ty uhlíky z kokosový drti? Prej by neměly tak smrdět jako ty dřevěný a měly by bejt lepší pro plíce, že v tom není takovej svinec. Koupil sem 3kusy na zkoušku, tak se pak ozvu jaký nakonec sou;)
Jinak to mlíko příště naředím, díky praxer!
fonee
citace:
Už ste zkoušeli ty uhlíky z kokosový drti? Prej by neměly tak smrdět jako ty dřevěný a měly by bejt lepší pro plíce, že v tom není takovej svinec. Koupil sem 3kusy na zkoušku, tak se pak ozvu jaký nakonec sou;)
Jinak to mlíko příště naředím, díky praxer!

ty kokosovy uhliky jsou fajn... horej dlouho, ale zas maj nevyhodu ze se blbe zapalujou
Zedy
citace:
Původní příspěvek od fonee

ty kokosovy uhliky jsou fajn... horej dlouho, ale zas maj nevyhodu ze se blbe zapalujou

No to se sakra na hovno zapalujou! Zlatý uhlíky z dřevěnýho uhlí ty jo, už na ty kokosáky prdím, než to zapálíš a pak jak to hoří, no hotovo:)
medulda
Kokosový uhlíky jsou vynikající. Je potřeba je podpalovat na plynovým sporáku cca 10-15minut. A nebo, pokud děláte oheň v přírodě nebo v kamnech, tam je to za 2 minutky hotový. A chuť je vážně nesrovnatelná.
smoke4ever
zapalovat kokosáky nad něčím jiným než opravdu dobrým plamenem je blbost.. akurát ti je to znechutí :) musí být na povrchu komplet prohořelý aby nezhasl, ale potom to je více než hodinový labužnický zážitek :wink:
Zedy
To je divný, páč já sem se snažil odpálit ten kokosák nad ohněm na sporáku a stál sem u toho dobrou čtvrthodinku a pořád nic, začal bejt pořádně žhavej jen z jedný strany a to vůbec nestačilo na nějaký roztahání, tak sem si je tímdle akorát zprotivil a jedu pořád na dřevěnějch uhlíkách.
medulda
V čajovně je na plyňáku rozpalujeme normálně. Musí být co nejvíc v plameni (u sporáku co máme doma to už nejde, ideální je takový ten starý plechový držák na hrnce, dal by se z drátu pozohýbat i "rozpalovák"). Taky je s ním potřeba několikrát otočit.
smoke4ever
to Zedy: zkus to ještě jednou, možná že máš špatné nebo mokré uhlíky... byla by to opravdu škoda kdybys zůstal na dřevěných, ale určitě sou praktičtější na ven nebo když se kalí :)
mne osobne taky nejak moc ty kokosove nechutnaji.
Mam rad drevene brikety, ktere si hezky udelam na ohni nebo sporaku. chutna mi teplota, zpusob prohorivani... kokosove jsem mnel moznost vyzkouset hodnekrat.
U mne je to ted takto>
Drevene brikety, Kokosove uhliky, dlouho dlouho nic, kvalitni samorozpalovaky. a ty nekvalitni, tak to si radsi vodarnu ani nedam.
Hy3nA
a zkoušeli ste někdo ropalovat ty kokosáky tim tryskovym zapalovačem, jak prodavaj třeba na smokeshopu asi za 400?
Hy3nA >
nemel jsem problem ani tak s rozpalem, to by mi zas tak nevadilo. spis se mi moc nelibilo jakou vydavaji teplotu.
radek1000 >
hele to je ale BONG.
My jsme se bavili o VODNI DYMCE, ktera s tim nema skoro nic spolecneho..
Zedy
Praxer:

psal si, že ti ty kokosáky ani nějak nechutnaj a prej chuť ale vůbec neovlivňujou, jedná se prej o kokosovou drť, která neobsahuje vůbec žádný aroma, to je víc druhů, nebo jak to je?

Ještě ty kokosáky zkusím jednou pořádně nažhavit, ať nejsem pozadu;) jak píše smoke4ever, byla by škoda zůstat u dřevěňáku.
citace:
Praxer:

psal si, že ti ty kokosáky ani nějak nechutnaj a prej chuť ale vůbec neovlivňujou, jedná se prej o kokosovou drť, která neobsahuje vůbec žádný aroma, to je víc druhů, nebo jak to je?

Ještě ty kokosáky zkusím jednou pořádně nažhavit, ať nejsem pozadu;) jak píše smoke4ever, byla by škoda zůstat u dřevěňáku.

no tak asi chut neovlivnujou, ale mam pocit ze vyvijeji vysi tepolotu, a tak pusobi na tabak vetsi teplotou takze se uvolnuji chutove a jine latky jinak.
Zedy
citace:
Původní příspěvek od praxer

no tak asi chut neovlivnujou, ale mam pocit ze vyvijeji vysi tepolotu, a tak pusobi na tabak vetsi teplotou takze se uvolnuji chutove a jine latky jinak.

Tak to potom jo, musím je pořádně ozkoušet a doufám že zase neztroskotám na odpalování;)
Hanizek
Zedy: Rychlozápalné uhlíky jsou pěkný humus, já používám ty zmíněné COCO brikety a jsem spokojen. Možná má Praxer pravdu s tou teplotou, já ale na nich oceňuju hlavně to, že z nich nelítá bordel!

Jinak, na rozpalování používám takové to "chovatelské pletivo" - to venku opálím na ohni (je to totiž pozink a ta krycí vrstva smrdí) a potom už lze bez zápachu používat na sporáku. Dáš na plotýnku a na to uhlíky. Mě to pletivo vydrží asi 2 měsíce (kouřím dýmku hodně často, tak jednu denně), potom prohoří a rozpadne se.
do_0b
Tak taky neco pridam .... 1) hodne luxusni prichut je broskev+citron a trosku maty a samozrejme jeste neco zeleneho :-) ... 2) navod na nouzove bongo :) - nejak jsme to vymyslel uplne na kashi kdyz jsme byli na vodnici pekne na slunicku tak nam ve flasce ve ktere jsme si nesli vodu trosku zbylo asi tak 5cm na dne tak jsem kousek (5mm) nad vodou propalil diru cigem uplne akorat na sklo do toho jsem narval sklo bylo uplne na tesno ohnul ho do vody nabil ho a bongo bylo na svete :) ... mozna se nekomu bude hodit je to takova dobra nouzovka
Viva
MANDARINKA + JASMÍN
Hanizek
Kopeček: Ty uhlíky musíš rozpalovat dlouho (tak 10 - 15 min.). Na korunku je nedávej, dokud nejsou ze všech stran rozpálené do ruda. Pak už nezhasnou.
Divoženka
Zdarec, mám dotaz. Chtěli jsme pokouřit vodárnu,ale co to? Z HADICE se sypal takovej sajrajt, že tohle vdechnout, to už je zdravější kouřit z hadice na benzině. MYslím, že nešlo o nějakou super kvalitní vodárnu, hadice měla docela lacinej ráz, materiál nedokážu identifikovat, hůř poddajný, hůř ohebný, po ohybu se sypalo smetí, jak kdybyste oškrabali špinavej sporák. Pochybuju , že by to byl kedr z tabáku. Částice byly prachové i hrubé povahy, i centimetrové kousky. Nejspíš je to ten materiál. Hadice je lehoučká, nějakej "umělák" . Průměr tak dva cm. Tímto Vás chci požádat o tip, z jakého materiálu koupit novou, nejlépe přímo doporučit konkrétně a také mi "objasnit" kde se stala chyba. Děkuji

-- na eshopech ač jsem se snažila zjistit rozdíl v hadicích, cenový rozdíl se pravděpodobně týkal spíš způsobu úpravy hadice než materiál. Přikládám tu, která si myslím,že to je.
De la Vastierre
Divoženka - Klasický problém těchto "klasických" hadic. Uvnitř je po celé délce zpevňující drát, kterýžto bohužel nebývá nerez, takže dostane-li se do šlauchu voda, je vymalováno. Drát zreziví a a stane se přesně to, co popisuješ. Je-li hadice staršího data, nemusí ani dojít k přímému styku s vodou, a zoxidovaného drátu máš všude plno. V současnosti jsou již na trhu kaučukové hadice, které uvnitř žádný drát nemají a jsou i vymyvatelné vodou. Můžu doporučit.
Divoženko, ta hadice je zevnitr zrezla, jak pise De La Vastierre.
Pokud si chces zakourit, kup nekde gumovou hadici o podobne sirce, z te stare urvi koncovky, konce hadice nahrej v horke vode, nasad a pak to drzi. vyhoda je, ze z ni nikdy nebude nic litat, a muzes ji bezpecne proplachovat vodou. kdyz ji parkrat prolije horkou vodou, tak nebude zadna pachut.
A jestli jsi holka sikovna, muzes si na to usit nebo uhackovat nejaky potah. pak je to dost hezke.
Divoženka
citace:
Původní příspěvek od De la Vastierre
Divoženka - Klasický problém těchto "klasických" hadic. Uvnitř je po celé délce zpevňující drát, kterýžto bohužel nebývá nerez, takže dostane-li se do šlauchu voda, je vymalováno. Drát zreziví a a stane se přesně to, co popisuješ. Je-li hadice staršího data, nemusí ani dojít k přímému styku s vodou, a zoxidovaného drátu máš všude plno. V současnosti jsou již na trhu kaučukové hadice, které uvnitř žádný drát nemají a jsou i vymyvatelné vodou. Můžu doporučit.

Díky ZA VAŠE RADY, kápli ste na to a nečekala jsem ani tak rychlou reakci :) Dýmka byla zakoupena před třemi lety, možná víc a kouřeno z ní bylo párkrát. Vypadalo to jako rez. A jelikož háčkovat a pod umím, mohla bych si s tím pohrát, ale spíš se přikloním k nákupu kaučukové hadice, když už,tak už.
citace:
Původní příspěvek od Divoženka

Díky ZA VAŠE RADY, kápli ste na to a nečekala jsem ani tak rychlou reakci :) Dýmka byla zakoupena před třemi lety, možná víc a kouřeno z ní bylo párkrát. Vypadalo to jako rez. A jelikož háčkovat a pod umím, mohla bych si s tím pohrát, ale spíš se přikloním k nákupu kaučukové hadice, když už,tak už.

no tak kaucukova hadice je vlastne to same jako jsem ti psal. usetrila by jsi dost penez. navic si ji muzes udelat jak chces dlouhou. a usit povlak... staci ustrihnout kus latky, projet na stroji, protahnout na opacnou stranu nasadit a na koncich privazat treba bavlnkou. prace na pul hodky a mas to jedinecne prakticky neznicitelne...
Divoženka
citace:
Původní příspěvek od praxer

no tak kaucukova hadice je vlastne to same jako jsem ti psal. usetrila by jsi dost penez. navic si ji muzes udelat jak chces dlouhou. a usit povlak... staci ustrihnout kus latky, projet na stroji, protahnout na opacnou stranu nasadit a na koncich privazat treba bavlnkou. prace na pul hodky a mas to jedinecne prakticky neznicitelne...

Jde o to,že to není moje vodní dýmka. A není to ani toho dotyčného. Je to vodní dýmka jeho rodičů,muhehe. A oni by nejspíš něčím, jako je domácí výroba..moje.. asi opovrhli. No comment.. Oni raději nakupují. Snažila jsem se tu alespoň získat užitečné rady a ty mám :)

---- edit. Popřípadě pokud mi bude "jejich" dýmka svěřena do "mých" rukou a budu mít možnost to nějak zkrášlit svým umem, klidně postnu :cool:
Lux
Divoženka: no chtěl jsem ti navrhnout aby jsi se podívala jestli ty sama nebo někdo známej nemá doma nebo na zahrádce gumovou hadici s potřebnym průměrem ale když by rodiče opovrhli tak to je špatný.....ale jako je to skoro zadarmo a nestěžuju si
ribo
no tak najlepsie na chut do vodnej fajky (dymky) su normalne kocky mrazeneho mlieka a ladu a doliat to vodou. Ako tabak doporucujem matu (pekne precisti dutiny dychacie :D) a k nej dodat nejaku oblubenu prichut v pomere priblizne mata : druhy tabak 1:3....to ale iba ak chcete bez THC :)
cerv.malda
Každopádně je zajímavá kombinace ganja s nějákou podpůrnou bylinkou. jako je například Damiána, šanta kočičí, Marihuanila (neboli Srdečník sibiřský) či Lví tlapa. Každopádně různých bylinkových mixů se dá vymyslet neščetně mnoho! Důležitý ale je celou směs v kotlíku buď zalít speciálním "zvhlčovadlem",který se prodává v shopech s vodníma dýmkama a nebo (já většinou teda používám) celou bylinnou směs pěkně na talířku promíchat s troškou medu, aby se celá směs zbytečně nepřepalovala a aby chuť dýmky byla k požitku.
dareba
Zdar. Ted jsem tak premyslel o huleni z vodni dymky/bongu. Preci jen kdyz to jde pres vodu, nesnizi se tim obsah THC? Zatim jsem travu do vodnice necpal, jen ty ochuceny tabaky. Celkem by me to zajimalo, protoze bych nechtel prijit o drahoceny obsah THC jen proto, ze to taham pres vodu. Mozna je to blby dotaz a mozna uz tu je, ale nenasel jsem na nej odpoved.
Hlava
Tak sem ti to spojil s tematem kde sve odpovedi najdes , mozna uz na prvni strance , stači jen hledat , jo a kdyby te to neuspokojilo tak tady jeste par odkazů , tak si počti , měj se čau Hlava :rasta:

http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1694
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=14515
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=823
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=14267
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=26503
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=1278
http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=11977

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma