Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
??Dá se stím něco dělat?? - Klikni zde pro originální téma
Dude
http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=17311 - už se řešilo - všeobecnej konsensus by asi byl - ted jenom, bay to nekdo (kdo asi :D) udelal :p:
Photographer
No, fakt je to hrozný :( taky občas něco sháním v bazaru a kvůli samým threadům "sháním seeds", nebo "chci řízky" nejlíp zadara (jak jinak) se v tom pomalu ani neorientuju... btw. r-man prodává semínka Jacka Herrera - 20 za 500+pošta, což je dost luxusní cena. Kvalita podle všeho taky špičková (klíčivost 99%), takže proč ne.

btw. nechtěl byste mi někdo poslat nějaké semínka, nejlíp nějaký ten skank, anebo nějaký ten řízek??? Lovů moc nemám, ale vyměnil bych to třeba za zánovní bicykl značky Ukrajina :D Nejlíp, kdybyste mi to aji vypěstovali, abych se s tím nemusel moc srat...
A nemate nahodou negdo nejaka dobra seminka???

:frog:




:-)) Ne sranda, doufam, ze nedostanu K-
Lahvan_FlaskiCZ
to Cibin: ty brigadnici me dostali. :) :) :)
veverko, co takhle jeste podthread pro SVK growery? imho by tu asi nidko nechtel platit postovny na slovensko, pokud neni primo odtamtud.
Lahvan_FlaskiCZ
j, inzeraty poslete mi semena uz obcas najdu i v lecitelskym bazaru. :D
ale s tim se asi neda nic delat, lidska hloupost je bezmezna..... :jumper:
r-man
Taky si myslim, ze to nema cenu...predstav si, ze si das praci s tim, ze to takhle pekne rozdelis. Jenze pak zas prijde nejakej vocas co neumi cist, a bude ti akorat tak pribejvat prace s mazanim. A nakonec se jeste urazi, kdyz mu napises, ze dela voloviny (nedej boze aby vod tebe dostal K-) a neuzna svoji chybu. NASRAT :-)
Lahvan_FlaskiCZ
proto 3 prohresky a banan IP. co taky jineho. smazes ucet, regne se znova a bude tu delat bordel, ktereho uz je tu bez rozezlenych THC chtivych pubertalu dost...........
Marihouba
Ahoj nemate nekdo seminka, kvetinac, kvalitni hlinu, sodikovku, a jiny veci a nechcete mi to prinest dom??? Zasadit a vypestovat,. Dik dyztak pm :)
MNo ja bych to zaved spis tak, ze by se tam davali poctive inzeraty, ci jen oznameni, Prodam semena, Pm, druh,....atd. Mno proste kdo ma seminka a chce je prodat tak at to sem da, a ty lidi mu pisnou,...
FlickerBird
citace:
Původní příspěvek od Drevo-Kocur
Bejt tady karma, tak máš ode mě hned červenou:D

a proč tady vlastně není? :) should we start new thread? :D
IMO by se měly mazat inzeráty typu "sháním jakýkoliv outdoor, klidně i noname", ať si každý projde nabídku které je tu celkem dost nebo jednodušej poptá po známých
ale pokud někdo shání extračupr model který nikdo neinzeroval tak nech sa páčí :)
Jahudka!
Podle me by se to takhle do jednoho threadu davat nemelo.Ztraci se tim prehlednost jednotlivejch inzeratu.Neco jinyho by bylo kdyz by se bazar rozdelil na jednotlivy thready kde by bylo treba seeds,rizky,pestitelsky potreby,ostatni.To by bylo jeste rozdeleny na koupim/prodam.A tam by si kazdej daval inzerat stejne jako se to dela treba v novinach.Jedine tak by to melo nejakej smysl a bylo by to prehlednejsi.Nehlede na to,ze kdyz budu chtit neco koupit/prodat tak nebudu chtit aby to bylo nekde na ste strance v nejakym threadu.Takze jsem pro to,at se to rozdeli jak jsem psal a nebo at to zustane tak jak to bylo.Kdyz vlezu do bazaru,rozhodne me spis zaujme novej inzerat koupim/prodam seeds nez jeden megathread..
Navic tech inzeratu zase tolik neni aby to bylo nutny.Ty maximalne 2 strany snad zvladne prolistovat kazdej ne?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma