Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kterou fotku z Grower Team Tip byste vybrali Vy? - Klikni zde pro originální téma
dbrtinka
Zajímalo by mě, kterou z 10 fotek, jenž byly označeny jako Grower team tip byste si vybrali vy? Napište, kterou byste si vybrali. Jen mě to zajímá, takže mě nekamenujte plís. Díky







EDIT:
PRO TYTO FOTKY PROSÍM NEHLASUJTE VE FOTO TÝDNE, NEJSOU MOJE, DÍKY!
100Thermal
Mě by docela zajímala kritéria, dle kterých byly fotky vybírány. Například čtvrtá fotka shora je dost rozmazaná, tudíž nevím, proč je zařazena, když je nekvalitní a není na ní v podstatě ani nic pořádně vidět. Ale to je na svědomí těch, kdo ji vybírali, žejo. Mě osobně se nejvíc líbí první fotka shora. Můj názor.
Engaren
Asi foto 6- to už bylo ale foto týdne , je to pěkná odrůda vděčná na foto a technicky slušně provedená . U fotek 3 a 4 to musel dát nějaký slepec Grower , špatná technicky , myslím hlavně 3 je tmavá a není to asi úmysl a 4 je totálně neostrá !!!!:pimp:
slonekk
6. je taky maličko rozmázlá (listy) a v horní části přeexponovaná, ale furt lepší než ta 4., tu fakt vybral někdo s oční vadou... Nejvíc se mi asi zamlouvá ta první shora, takže souhlasím s Termalem. 7. shora je taky docela blbě exponovaná, malinko protisvětlo. Ale ta 4. je fakt děs, na to, že je vybraná jako tip.
Wlkos
TY prvni dve jsou luxus, ale spis bych bral tu druhou:jumper: :sun:
seba
Jako člověk který před 10-20 lety mněl něco blíže s fotografováním , musím konstatovat , že prostě úroveň odpovídá asi věku a lidem kteří se nikdy blíže focením nezabývali. Když už je dobrý nápad , tak je to mnohdy technicky nedotažené, stále neostré fotky viz foto 4. Fotek , které z toho vybočují je málo ale jsou a to je hlavní. taky by mne zajímalo kdo to vybral ???. Hlavně se tu asi neshodnem co je smyslem soutěže , jestli kuriozity nebo nejpěknější rostlina , nebo něco nového ,co tu ještě nebylo. Fotek celých rostlin , které jsou více méně dokumentární je všude mnoho ale ničím nezaujmou..
SPARTAKUS
No zrovna ta druhá nic moc a ještě má vadu-příliš odraženej blesk vlevo, vůbec je světelně dost nepovedená. První je dobrá, i poslední ujde.
FGS
Souhlas, prvni shora, a pak mozna ta posledni.
drtikol
jednoznacne tu jak to leze z toho skleniku, to je HC :bandit:
sparks
bez namietok je najlepsia ta predposledna zo sklenikom
hezka holka
Skleník je o ničem, mě se líbí první, šestá, Doležalova ujde a pak ta poslední.
Mesias
Z hlediska marijánky se mě nejvíc líbí dvojka a z hlediska fotek je asi nejzajmavější (neříkám nejlepší ze všech na světě) je asi sedmička. Myslim teda že je to sedmička. Ta s tím el. vedením. Kdyby byla vyfocena trochu lépe tak je fakt super. Zajmavá kompozice. Sluníčko. Obrysy, no z těch fotek co jsou tady má asi sedmička jediná nějakou hodnoutu jako fotka a ne jako dokumentace výpěstků... (Můj názor neberte mi ho!)
tezzy
nechtěla bych bejt v porotě, protože to rozhodování musí být mooc těžký
thalos
tam nejsou nejake kategorie jako treba: in / out / umelecka / kuriozita??

nektere fotky jsou neporovnatelne...
Lezec
Mne se nejvic libi ta trojka. Jeste je dost zajimava s tim sklenikem :-)
r-man
Ani jedna z tech fotek neni nicim zajimava, alespon ne fotograficky..Kytky jsou to pekny, to jo, ale o to se prece nesoutezi.
Mr.Pipes
r-man: souhlas. docela by me zajimalo vyjadreni grower teamu, proc vybrali zrovna tyhle. ono vybrat si co se cloveku libi umi kazdej, ale neco takovyho jako je tahle soutez by mel hodnotit nekdo, kdo fotografii rozumi. i kdyz se jedna o pouhe tipy ... prece radit lidem aby hlasovali pro neco co se mi proste jen libi aniz bych mel nejake vzdelani o fotografii, to je prece hloupost. pokud se mylim a nejaky rozumny duvod existuje, tak pardon... ;)
Dude
ot ad brtinka ./. sodik a jine zde - http://grower.cz/forum/showthre...&threadid=21022
čepra
Určitě 1.


to Drtikol-pokud se ti líbí přerostlé skleníky koukni na můj odkaz :smoker:
Kačer
nejsem žádný fotograf takže ty fotky beru podle toho jak se mi líbí od pohledu.........rozhodně sedmička vypadá dost dobře a ještě ten strom deroucí se ze skleníku :)
Neviem preco ale trojka je pre mna najviac a potom ten sklenik z ktoreho to lezie von....hehe
Rekl, ze nejzajimavejsi kvetina i pomerne s jakyms takyms umeleckym nadechem je 7, za to 8 se mi vylozene nelibi, fotit proti slunicku pokud z toho necisi zamer fotografa, mi prijde dos nehezky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma