Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Micro InDoor - Klikni zde pro originální téma
Kačer
Taky jsem si pořídíl mikroskříň.. ja sice pěstuju outdoor ale jakříkáš udělal jsem si něco at je co dělat i přes zimu:D Je to akvárko š 20 v 62
h 27 obalený alobalem.. ještě musím opozornit že má odkrytou jednu stranu 62x20...a na něm je ještěoblapený kartón vypadá jak krabice.... absolutně nenalezitelné neprosvítá... no však se podívejte na fotky.. (jen nevím m jestli se bjeví.. ještě jsem to nedělal...):baby: :sun:
Kačer
ještě jsem nedodal.. nějaké ty zásadní věci.... 1x20 a 1x23 W warmwhite... větrání na hoře odsávání regulovatelným 10cm.pc větrákem ...... musím sehnat nějakou úsporku coolvhite na růst...
Podle mejch zkušeností 2x20W v tak malym prostoru pasivně neuchladíš... Chce to nějakej větrák... Stačí malej... Každopádně good luck! :)
Ja si zas myslim, ze 2x 20, pasivne uCHladis naprosto v Pohode
Kačer
:flamer: ale ja to chladím větrákem...... o tom jsem se zmiňoval v příspěvku po fotkách...
Jej to jsem nepostreh...
Jak blizko davate kytky po sporivky?
Podle vlastnich zkusenosti davam kytky tesne pod usporku (cca 1cm)
prijde mi lepsi obcas spaleny listky, ale 100% vyuziti svetla, nez obracene! (Samozrejme kytku vselijak nakrucuju, ze se svetla nedotyka, jen mi obcas trosicku utece)
No stinitko jsem k tomu myslel samosebou, ja myslel kompaktni vyuziti zarici plochy usporky, prijde mi, ze kdyz jsou kytky dal nez maximalne u zarivky, ze vyuziti usporky rapidne klesa
Kačer
Teplotu jsem naměřil 23 stupňů... s běžícím větrákem..:smoker: .. ale teď mám jiný problém... možná že to patří do jiného threadu....ale tady to vypadá že se pohybuje pár lidí s zářivkama nad kytkama... Nemůžu sehnat úsporku coolwhite a velkou trubici tam nenacpu... výrobci ve většině případů co jsem se setkal to nepíšou.:mad:
. tak jestli neznáte nějaké modely (samozřejmě že nemyslím ty dualky přímo pro kytky to je na mě moc drahý) :vampire:
::mIOk::
KOWI:ked mas problem nerozoberaj ho po vsetkych threadoch na grow!
MINIGROW:bude to haluz ale daj bacha na vyber usporiek!vela ludi tu ide pod usporkami a pouziva len warm white ale podla mna je to bez cool white na prd podla mna!pestovat v odpad. kosi...uz sa na to tesim!!
FOXAN:mas recht fakt sa zhanaju tazko ja som ich zhanal 2 dni a potom som sa na to vysral a kupil som 2x18w cool white(60cm) trubice a pohoda!vsade mali tie usporky len warm white!a ten komplet(starter,tlm......atd) ma vysiel na 340sk aj s 2 trubicami!!drzte sa amigos!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma