Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
autobus - Klikni zde pro originální téma
Piskot
Ja jsem jel jednou od kamarada.Je to uz davnoPrisel jsem na autobusove nadrazi a kdyz jsem si precetl na ceduli,ze autobus mi jede skoro za dve hodiny mel jsem po nalade.Rikam si co ted?Pak jsem si uvedomil,ze mam v kapse filmovku se vzorkem kterou mi dal kamarad sebou na ochutnani jeho sklizne.Sel jsem trochu stranou a rozdrtil jsem malou palicku do dlane,nacpal ji do slukovky a asi trema poradne hlubokejma slukama vyhulil.Byla chutove bajecna,ale ucinky nic moc.Tak jsem dal na rychlo jeste jednu a vratil jsem se na to nadrazi.
Tam jsem se posadil na lavicku a zapalil cigaro.Pomalu se to zacalo rozjizdet a rozjizdet a ROZJIZDET!!!.Najednou jsem byl v takove prdeli,ze uz se mi to dlouho nestalo.Cas utikal a ja jsem tam jenom tak sedel.Prichazeli lide potom prijel nejaky autobus.Lide nastupovali a ja jsem v tu chvili moc nerozumel co vlastne delaji.Jeste si vzpominam jak jsem si rikal,ze ten svet je jedno velke mraveniste.Ze vsichni porad nekam spechaji.Konecne to ze me trochu ustoupilo a ja jsem dosel poznani,ze tim autobusem jsem mel vlastne jet taky,ale doslo mi to az tak dvacet minut pote co odjel.
Myslel jsem,ze me rani mrtvice.Uz jsem se ani na ceduli koukat nesel a sel jsem na stopa.To nastesti vyslo.
hh-top
takový lidský a na těchto stránkách asi až krásně všední. Všednost je vlastně jedna z nejhezčích vlastností života, nemyslíte? Dát si brčko a jen tak koukat, jak se svět kolem vás někam pachtí...vítej, sladká vteřino míru.
Liprd
hmmmm všednost je krásná vlastnost ale bohužel takovýchto vlastností se stále více zbavujeme s touto dobou, takhle jsem to nějak napsal do úvahy a ted si to tady čtu jo oo
hh-top
Snad oni, ne? My huliči žijeme přece v poklidovém záklonu. Mimochodem, ty máš skandinávské předky?
hnut
ale tak se tam huli...
hh-top
Připomíná mi to, že když jsem ještě kdysi lezl po skalách, tak byl mezi námi legendární údajný předek všech horolezců, jakýsi Hapalainen z Helsinek.
Kyng
To sme teďka seděli s kámošem v hospě, dva sme byli místní, ale jemu jel za 10 min. nočník (noční bus). Tak že eště smotnem a vyhulíme po cestě. Samozřejmě autobusák nebral na brko ohledy a zmizel ve tmě ještě než sme tam došli. Paxi chtěl vzít tágo, ale žádný tam nebylo, tak mu zprdele řikam, že mu pučim kolo a von že jo :D Venku tak -5, myslel sem, že vyměkne (za půl hoďky jel další), ale von sed na kolo a vodjel...zatim se neozval :)
Limba,CsC
Vidíš, vidíš, co to hulení s tebou dělá ???
Ještě že budou ty Vánoce a ty to budeš mít už za sebou.
Tak pozdravuj na plotně ............:D :D :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma