Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
ScroG ze semen? - Klikni zde pro originální téma
warior
hi all growers!
mám na vás jeden dotázek! všichni scrogaři píšou o pěstování z klonů,ale zajímalo by mě,jestli máte někdo zkušenost se ScroGem ze semen, popř. jaké je srovnání Scrogu z řízků a ze semen. jestli s tím nikdo zkušenosti nemáte, zajímal by mě alespoň názor vás zkušenějších pěstitelů.
předem díky
SCRAT
hoj klony jsou to proto aby si nemel samce... a nevznikl ti po prepnuti v boxu volnej prostor pokud mas semena feminizivany pak v tom nevidim zadnej problem...
ECHO
Jo a taky se rezy lip vetvej nez semenaci:cool:
Echo: tak to je dost individuální, nelze říci, že se řízky větví lépe než květina ze semínek, podle mě je to úplně stejné :)

Warior: Pochopitelně jak píše SCRAT, u pěstování ze semínek je problém s výskytem samců, kteří jsou u tohoto stylu a vůbec u všech používaných metod indoor nevhodní. Prostě škoda na ty chlapy toho světla :)

Šáhni po řízkách a budeš v klidu.
hogi
Tak rozjeď semena, udělej testovací řezy na určení pohlaví, vytrhej samce, a ze samic udělej řízky, který pak necháš vyrůst a vykvést. Takhle to udělám taky, protože se k řízkům nedostanu.
warior
imugnio:
citace:
ale vůbec si těch mých keců nevšímej a dělej co chceš
:)

no mám problém,že nemám zrovna přístup k řezům a chtěl bych to rozjet pokud možno ještě před vánocema...když už jsem teda u toho, byl by někdo ochotný mi poskytnout nějaké klony poku domžno vhodné na ScroG??? jsem ze severní moravy/slezska...
Bloz
určitě si sežeň řezy protože jsem skoušel jet SCROG a z 12 kytek jsem měl 3 samce...je to paak hnus když je všechno zničeno......fakt udělat matku a pak jenom řezy...a nebo si od někoho koupit.....

Good luck
warior
no a tak mě napadlo,co takhle zkusit SoG ze semen-tam více méně odpadá nebezpečí znehodnocení celé úrody pár samci-protože je můžeš dát kdykoliv pryč a jen kytky přendáš na menší plochu...jestli jsem to teda správně pochopil... ;)
inf3cti
citace:
Původní příspěvek od nsk
Takze jestli mash hodne tech sazenic rozjed SoG a az dokoncis 18/6 (respektive az poznas pohlavi) vyber tu kytku, ktera se ti bude zdat nej ve stepeni, nejodolnejsi.......... a z ty udelej matku.

ale v tomto pripade by ta rastlina musela najprv vykvitnut, a potom by bola opat prepnuta na rast. nie je to prilis sok pre tu kytku? Ja som zistil pohlavie zakryvanim jednej vetvicky, takze iba ta jedna vetvicka zacala tvorit kvety.

Dalsia moznost: zaviest matkaren, zo vsetkych rastlin narobit klony a z tych urobit SOG - aj bude dobry vynos, aj zaroven zistis pohlavie rastlin. (Len treba nezabudnut oznacovat kvetinace ;) ) Z matiek si potom nechas tu, ktorej klony sa ti najlepsie pozdavali.
warior
já jsem docela natěšenej na ten ScroG,takže se pokusím sehnat někde řezy,jelikož jste mě opravdu přesvědčili,že ze semen je to pi*ovina :) jinak tu matkárnu budu muset taky časem pošpelit,ale teď na to fakt nemám podmínky...bohužel :rolleyes:
ale jestli se nepodaří sehnat klony,tak asi zkusím aspoň SoG,ale budu vás i dále informovat :jumper:
warior
IMUGNIO: no abych se přiznal,tak jsem si tomusel přečíst asi 3x než jsem to pochopil :D aleteď už je mi to docela jasný,uvidím ještě,jak pošpelíme ty řezy a podle toho se pak rozhodnu ;)

no každopádně z mi, jako nezkušenému growerovi, z tohodle vyplývá jedna podstatná věc, že matkárna s klonárnou jsou naprosto nepostradatelné ;)
Pajusa
hoši todle to je ze semena

je to jack herer
warior
Pajusa: no to teda RESPECKT! dej nám víc informací o svém growu!
Pajusa
hosi dam vam v ice iformaci je tady hoši a sou to všechno samice protože to sou seminka normalni ale byly na podzim za oknbem a co se mneni perioda svetlatak bylo vice tmy než svetla tak samci hned rašily a tak samce sem vyhodil a zustali samice tady je odkaz http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=20654
Pajusa
Jono chce to řizky nechat si nejakou matku nebo si ji udelt ale už je pozde ja to už stoho nebudu vydelavat

Dodat foto v pondeli nebo v nedeli at de videt rozdil

dodam dalši foto až tak v pondeli nebo v nedeli at tam je videt že to povyrosttlo zatim se tomu pekne dařiii



Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma