Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Kam chodite doma chulit? - Klikni zde pro originální téma
mrnin
Urcite kazdej z nas ma doma nejaky mistecko, kam chodi zhulovat jointiky. Treba za zidku nebo ke slepicim :punk: :punk: :punk: Nekdo namitne, ze si huli doma, ale ja su nekurak a rodice i kdyz vedej ze chulim, tak maj stejne blby kecy. Tak co jaky jsou vase placky. Hlavne nelezte na posed. Potom se z neho blbe slejza...tanci ty chlupaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesias
No přece v pokoji, pak otevřít okno a chvíli větrat a je hotovo, nebo zapálít vonný tyčky a je to. Jinak chodím na půdu, nebo na balkon. Ale pokud to jde tak se tomu vyhnu a doma nehulim, snažím se chodit ven.
Ježíš
ja hulim vsude, ale nejlepsi doma je hot-box:) jestli mate taky takovy ty pidi panelakovy hajzliky, zalezte tam tak ve 3-4 lidech, ucpete otvory hadry a odpalte 1-2 rakety. Jo a bacha na ty hadry, parkrat jsem byl tak moc ze jsem je zapomel nacpany ve ventilaci a pak se to docela blbe vysvetluje :D
Distillers
No já z bráchou a kámošema sme párkrát hulili ve sklepě kde měl zkušebnu.Pak sme hráli brácha na bicí já na elektriku.Kámošovi z toho zvuku bylo hrozně zle.Montoval si tam trucky na skejta a já mu pak řikam: Ty vole kdyť sis to tam namontoval obráceně.
mrnin
nepiste na grower zhuleny. vubec vam to nemysly...me taky ne
Pupiset
Kdekoliv kdykoliv,ale třeba ve vane v zhasnuty koupelne z vonou tyckou nejakou tou svickou to nema chybu,kdo videl Big Lebovsky ví očem mluvim dík Dude:frog:
FlickerBird
někdy z okna, někdy na balkoně, ale co venku přituhlo tak nejčastěj přímo v pokoji, zapálim vonnou tyčku, zhulím brčko, otevřu okno a než se to vyvětrá vypadnu do obejváku k PC :)
mrnin: by ses divil ale myslí, akorát se ve stavu zhuleném dost blbě píše :p:
Crusty-vyhul
Tak to ja si doma bohuzel vykourit prdel nemuzu sice to uz konecne zjistili ale hulit doma proste nemuzu(bydlim u rodicu a jeste k tomu nekuraku=> uz se tesim az vypadnu)
Jinak si dycky vylezu pred barak vezmu pejska du se projit a domu se vracim s kozeným úsměvem:D :D :D
Dude
lol, vetsinou na gauc, pripadne do postele :D:D
Morys
Ja bydlim s rodicema v rodinym domku celkem velkym a rodice se vracej kazdej den az v 6 tak si muzu vyhulovat kde chci:D
Johnny Von Kris
jop ja si davam panelak. a jelikoz rodinka nehuli , tak se schovavam na balkone... ale stejne je to cejtit jaksfin i pres zavreny vokna a tak... teda brat mi to rika. no ale ked je rodina pryc tak mi to je jedno... ale preci je v tomhle pripade lepsi nic moc nehrotit a jit ven - ikdyz ted v zime bejt dloho venku je vo krk, a porad chlastat v hospe - na to taky kazdej nema
mrnin
v panelaku na balkon...ale v zime de obcas o zivot
zizik
ja kdyz mam tu moznost, tak vyuziju sluzeb svoji vany, kde si pustim nakou dobrou hudbu a toho buka si potom nejlip uziju... :pimp:
papaja
všude doma
doma nejlíp
bydlím v garsonce
tak si vyber
tu vanu tiše závidím
ve sprše se moc hulit nedá
;)
Dude
jj, vana je luxus viz http://grower.cz/forum/showthre...=&threadid=1787
bohuzel jsem na tom ted jako papaja :(
chuck53
Když nikdy není doma tak u krbu.koř se krásně dýchne do ohniště a všechno jde celkem pryč...jinak si většinou výjdu před dvěře na schody nebo za barak ke sklepu...:-)
Protiva
Hmn, dobrej nápad s tou vanou. Někdy to taky zkusim. Jinak v pokoji bych nehulil, všechno načichne a hlavně. Bydlim v rodim domku a na půdě mám moc příjemnou místnusku s křesílkama a správně naladěnou věží. Tak má volba je jasná. Půda rules
zizik
dobra rada pro vsechny co nemaj vanu - zahulte si a jdete nekam do bazenu. kdyz budete celkem dobre zburteny, tak se vam bude ta voda zdat jako nakej gel, proste hustsi nez je normalne. mazec
ja doma hulim z vokna a pro jistotu vždycky zapálim vonou tyčku (bydlim u rodičů v rodinym domku)... U kámoše kterej bydlí v činžáku hulíme do světlíku ( swjetlík pěkně všechen kouř natáhne a neni nic cejtit)... nebo je taky vychytávka foukat kouř do digestoře...
Dannn
Aj umyvadlo bolo pre mna v pohode. Vydychovat ma napadlo do odtoku na vani, co bola dost haluz, lebo krv asi z celeho tela sa mi nahrnula do hlavy, ked som bol predkloneni...mal som pocit, ze sa topim...haluz...ale inak funguje moja izba. Rano stiham len tak-tak, lebo mi uteka 201 trolejbus, a poobede je to heaven!
romaniak
No nasi jsou proti koureni a protu huleni docela je chapu ale doma chodim treba do kotelny kdzy jdu prilozit nedavno se mi stala historka asi v jedenact hodin vecer jdu prilozit vemu si sebou peknyho spekouna (otec v tu dobz spal u televize) no a jak tak prikladam tak slysim kroky ne tka hodim speka do kamen (rozumej na uhli nahoru ) a ted vejde otec ja v ocich smrt a on rika pekne ti zakourily kamna..a ja prej kam jdes a on skontrolovat jak nam v nais nedostave vile hori krb :)
btw . s kamosem hcodime obcas zahulit na kachlaky ktery mame napojeny na ten krb a je to fakt mocny lezet v teplicku a kourit ..
jinak kdzy sem na koleji tak sem hcodil kourit za strahovskej stadion (peknej vyhledna prahu ) jinak normalne hulime na koleji na hcodbe nkdo to neresi :) at prijde legalizace :)
waterpiper
Ja bydlim v byte s rodici, ale nastesti mam pristup na pudu :)
God_mars
Jo jo v koupelne je to nej lepsi, ale jinak i v pokoji kdyz vim ze treba doma speji nebo ze tam neprijdou. A nejlepsi je to na koleji tam si hulim v podstate kde se mi chce.
kusher
...pekne pred spanim na balkonku...mmmm ale jednou me rodice vyjebali... "ty tady kouris? neee, ja telefonuju, tady je lepsi signal :D "
jumpp
ja chodím buď na balkón,
nebo v pokoji,
nebo kdekoli,
kde se to dá:D:D:D hi

dyť je to jedno né, hlavně že je člověk sám spokojený........
Ježíš
ja si davam ve vane spis chill-out kdyz se vratim z kalby, takze nemam potrebu se dal zhulovat. nejvetsi luxus je zradylko, hudba, horka koupel s penou a neco na cteni :D
Dannn
to kusher: a to ti s tym signalom zobrali? =)
kvasimodo
haluz bola na intraku v skole .... som si napustal vanu plnu vody pustil punkovicu, lahol si do vane naplnil fajocku a atmosfera studenta ako z rozpravky hehehe :)
kvasimodo
ale inac ked su foterovci doma a chcem zahulit tak segre poviem nech nelozi do detskej izby , jednoducho sa vyhulim a potom otvorim na chvilku okno... inac vsimli ste si ze dym z travky neni citit ako cigarety napriklad ked zafajcite v aute tak sa to nevyvetra ani za mesiac ale ked zahulite tak sa to vyvetra hned....
mrnin
hipik: v lete v panelaku na balkone to stoji za hovno. fsichni okolo maji otevreny okna a ganja dym maj doma hned. V zime je to v poho, akorat clovek musi byt poradne pristrojenej a nalejme si cisteho vina, komu se chce strojit, kdyz de pouze na sklo? Me teda ne, a obcas si si zanadava i nastydnutej mocovej mechyr.

Vetrani je dobra vec, ale pokud bydlis s lidmi, kteri ti ganju toleruji...
Jack_Herer
No já nejčastěji hulím na dvorku, který máme okolo baráku.:smoker: To proto, že kdybych hulil ve vnitř, tak by to tam časem nasmrádlo a asi by se mi to už tak nelíbilo. Ale občas si zahulím i ve svém pokoji.:smoker: :smoker:
lutemnik
normálně na dvoře,se psem
sklep je taky kůůůl:jumper:
vehicle
Doma normalně z okna v pokoji, máme střešni, tak sem vždycky vykloněnej :)
PsYcHo84
Na kolejich hulim furt a vsude. Doma jen nekde. Nemam vlastni bejvak, kam bych moh zdrhnout, nastehovat lampy a nerusene hulit. Zatim to vypada tak, ze zdedim dum i s rodici, tagze si na to casem budou muset zvyknout.. A to bude stret kultur, zajmu, moralne-etickych zasad, moc se na to netesim, ale je to nutne.

K veci: doma hulim bud v jedne mistnosti, kde mame krb.. Je tam klid a kominovy efekt se stara o spaliny.. Nebo v patre v podkrovni koupelne, ze ktere je uzasny vyhled na zapad, navic se tam muzu na delsi dobu zamknout s tim, ze seru a nikdo se nad tim nepozastavuje... Nebo dole na hajzlu, ale tam to zadna romantika neni, tam jen z nutnosti.. Nekdy dobre poslouzi kotelna a garaz, tam se ten oder ztrati.. A pak casto na zahrade za takovym malym multifunkcnim zahradnim domeckem, sedim si tam na spalku ve stinu 80ilete jablone, palim, premyslim a čučákuju do nekonecna.. V noci kdekoli na zahrade - ve tme nejdu videt a nahodny kolemjdouci si muze myslet, ze jsem svetluska :)
kombix
Bydlim v panelaku,takze vzdycky sebehnu dolu a za barakem to uz podpaluju.
Já doma hulím celkem často, většinou u sebe v pokoji.
Jednou jsem hulil v obyvaku, taky jsem tam čistil všechny šlukny co mám. S tím, že to pak sklidím. Bohužel jsem na to jjaksi zapomněl, zašel k sobě do pokoje a vytuhl.
A mamka přišla z odpolední.....
toos
jéééj vana to je můj nejsilnější zážitek! :D :vampire:
hafo pěny, zhasnuto, zapaléné svíčky(nejlépe ještě v barevné sklínce)
vřele doporučuji, ale slabší to nemusí unést ;)
a hlavně když ste doma sami a nikdo vás nemůže vyrušit... je to krása:)
jinak taky před barákem s kámošem nebo v pokojíku či koupelně a nechat pak trošku vyvětrat... :jumper:
kvasimodo
dokonca ked fajcite v aute tak je to tam citit furt ale ked v aute zahulite tak sa to rychlo vyvetra a nikto nic nepozna...
4HT4
zdravim vsechny cleny groweru!

doma sem taky obklopenej panelama, este s nevyhodou, ze nemame balkon a v cely stoupacce nefunguje motor na odtah vzduchu z digestori (kuchyn, zajoch, koupelka), coz je blba kombinace, ale schodova sachta to jisti (neni nutny vertikalni pohyb z 8.patra)

jinak na koleji se to ani v pardubicich neresi..
Mr.FLOYD
No tak ja mam z hulenia doma velmi paranoicke stavy kedze sa tam stale citim ze niekto ma vidi a tak je to zvlastne ale je to tak po skusenostiachz minulosti :(
takze vecsinou chodim niekde do prirody alebo do skoly :D na pozemok teda
CuzFloyd :)
eMson
...vetsinou vecer do kuchyne - pres den hulim vetsinou jinde :mutant:
Dannn
Ste fyzicky pritomni? Aj ja, ale dusevne som tu dvojnásobne.
Kutas
ja chodim do koupelny kde se zamknu a palim z okna, v ryne je nejspis hodne svabu :D no pak to tam jeste musim vyvetrat
UrbaN
ja palim vetsinou z okna pres ventilacku,dam si prda a dymec vyfouknu ventilackou ven..docela to funguje:-D jinak chodim do prirody,mam rozpracovanej fesnej bunkr s pestirnou,tak tam sednu a palim a palim a...:-D
lordWilliam
Povetsinou klasika v pokoji u PC. Nebo si vylezu na strechu za komin, tam je fakt luxusni vyhled :-°)
Dannn
luxurious vyhlad je haluz asi...tak si myslim tzeraz....haluskax2
Romano
Ja hulim skoro všude, ale nejlepší je si vlezt do auta, v klidu si to spáchat a pak se pořádně zmastit! V zimě se venku blbě motá.
romano: ty si byl dycky dřevák :D

já osobně chulim jenom na balkóně a jenom když naši nejsou doma - místo dobrý, ale přímo pod balkónem je silnice Plzeň-Stříbro, takže si umíte představit, jakej tam je asi klid (pro ty, co si to představit neumí - nic moc)
PiosOne
no já si to dávám z ventilačky, nebo na balkonu. i když minulý týden sem to zkoušel i ve sprchovém koutu a jde to. pekne sem si dal dragona do skla a pak vyfukoval do odsavani na sprchou, pohodicka ;)
Time4Tea
Hele a nesmrdí vám potom pokoj?
Já hulil doma v obýváku, ale zdá se mi, že i přes svíčky a větrání načichl koberec, tak pěkně koupelka a třeba vana, prostě paráda!
honzacz
na zachode hehe :) v pohode vetrani kdyztak mame breatch one touch . uvazuju ze na udelam reklamu parodii vit ejak je tam ten maly kluk :DD
Co?
kurňa na tom balkóóně je taky -20st.C :rejp: stejně jak ve zprávách...
Obec
na balkone ale ted v zime si beriem aj kabat
loeX
no tak bydlim furt s rodičema ale vodárnu a skla si dávám normálně v pokojíčku...nejlíp když si otevřu skřín a dávám si to při pohledu na kytky:) jointy a jiné více "smradlavé věci" na balkoně, nebo když sou rodiče doma tak si du taky pro něco do sklepa:D
RastaManiac
Já doma chodím fajně na balkonek,a jak příjdu do bytu tak začínám jinak vnímat :D
malicka
ve vane, u sebe v pokoji nebo na balkone .. :)
papaja
začínám
se litovat
nemám vanu!!!
malicka
papajo nebo se stav k nam.. dva se do vany vejdem :D
supersmažka
já chodim hulit do sklepa nebo za činžák a pak honem domu k mamince
Janísek
No u nás se v baráku nekouří. jen ve sklepě, takže jednožnačně kotelna:-) je tam fajn atmosféra, zvlášt, když přiložíš a slyšíš, jak praská dřevo. A když naši ponocujou, tak před barákem na schodkách:D jinak máme s bratrem rádi hřbitov:bounce:
Janísek
jo, taky není marný koteček:-) jsem si ted vzpomněla. PEACE
Neson
V obýváku, v kuchyni, v ateliéru, na chodbě, ve vaně, na balkóně - prostě všude kromě záchoda a ložnice.
Ondřej
No já hulim u sebe v pokoji, popř. když su sám dom tak v obýváku, v kuchyni, nebo má oblíbená ranní kombinace - ubalim jointa, jdu se vys*at :D, přitom si vesele zapukám :D
Pooh
jako imho pokud jste nekuracka domactnost, tak jit ven.. ja treba chodim na takovou vyhlidku.. je to fajnovejsi nez se stresovat uvnitr s tim, jestli to nekomu bude smrdet..
BobMarley
není nic lepšího než po pořádným sexu si pak zapálit dobrotu přímo v pelechu
Pooh
před je to taky fajn ;)
LoWeR
nebo je luxus mit doma sklep tam si to často davam nikdo tam hned tak nechodí a OK nebo na tom WC teš není špatné
Hulicz
Moje moto je: Nikdy nechod daleko. Tzn dej si kde chces.
Kdyz mas skunk, tak aplikace trva zhruba 5 minut. To niköho nikdy nezabilo.
Kutas
ja sem vcera vecer palil z okna, kde mam pres zimu kvetouci kytky(NPP se celkem dari) no a i kdyz sem to vyfukoval ven bylo tam celkem zahulene... najednou slysim jak de po schodech matka - donesla mi obleceni. zdrhl sem na huru jenze ona prohledavala kazdy pokoj a pak to ucitila a sla za mnou az nahoru... ja ji rikal ze sem tam hledal stare veci do skoly :) no hruza byla hrozne nestastna protoze sem ji rekl ze sem to znacne omezil a ze se ucim na maturu. a asi 15min sem s ni vedl zhuleny dialog a porad do me valila ze skoncim jak fetak a budu vozit cement na nadrazi... ja sem se porad usmival a tim sem ji jeste vic vytocil..
achjo, ty matky :)
Dannn
coze? to u mna doma by bola pohroma!
Gucspeed
.. u mna je to klasika - doma , v izbe , pri groweri... :punk:
Kutas
no ted sem si dal ze skla tady na miste kde sedim pri hrani CS - sem nabehl dal sem tak 3 a umrel a nez byl konec kola tak sem dal par prdu.... pak sem mel dost a vyfoukl sem kotel a zapalily se mi kapesniky v kosi.. hruza smrad ale madka uz spi je klid (:
Gucspeed
.. a pozabudol som na balkon - teez klasika..
Dannn
2 Gucspeed: mas haluz photo
:frog:
freshman
driv sem hulil ve sprse, otevreny okynko ven, horka sprcha a fajfa....dycky sem daval rucnik na zem ke dverim, aby to neslo do baraku( neni tam prah)... to bylo huste... pak taky v kotelne kdyz obcas jdu prilozit....a prave pred chvili sem si daval flasku venku pod pristreskem kde mam odstaveny faro......a sem docela vykrosenej, po tejdnu nehulení špeků ani cíg, takovej kousek venku......ou :mutant:
Moje
freshman:je zbytecny se trapit hehe
Protiva
Jen pár schodů vyjdu do své letní rezidence. A ve svém křesílku si dám, klidně i s přáteli, vodničku<->brčko. A nikdo mi sem neleze :wink:

Pro učeli focení najmuta černá modelka:p:
jamal23
vacsinou v mojej izbe...pocitac mam skoro hned pri postely takze ked si sadnem na postel a na zem si daam bongo hudba mi hraa akuraat ked nataacam..NIKDY NEHUUULIM DOMA BEZ HUDBY..je to tak ovela lepsie a ma to potom lepsiu atmosfeeru...a vyhoda postele je to ze keby sa nahodou podaril flash tak sa mi nestane nijaky uraz pri paade...doma je to v pohode...ale najlepsie v priirode...
kvasimodo
protiva: no mas to utulne...
Dannn
2 jamal23 : presne moje slova, presne.
kafevar
gauč u bedny, taková moje civilizační choroba
t+t
Nejraději doma při hudbě. Ale při čtení toho přede mnou si to asi zkusím i ve vaně.
cosecha
na přední sedačku :)
wendy
citace:
Původní příspěvek od mrnin
Hlavne nelezte na posed. Potom se z neho blbe slejza...tanci ty chlupaci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


právě že posed je uplne nadherný místo!!!výhled do krajinky...pphodička, občas pokec s místním myslivcem...prosttě parada, a dolu se člověk vždycky nějak dostane:D
kafevar
wendy: To je jasný. Nahoru je to horší, ale dolu to jde vždycky. Přinejhoršim pomůže kamarádka gravitace. :)
ziki23
Nejlepsi to je v horky vaně, v klídku... Ale to můžu dělat jenom když nikoho nemam doma. Jinak doma nehulim - mam to radsi venku, ale jednou za cas to doma neuskodi... :)
Koumles
tak ja si zahulim doma v posteli,v pokoji,no a potom jednoduse otevru nachvily okno a je.No a pak se jdu seknout ke kompu.
Mr Proč
Ja jsem plne spokojen s balkonem s krasnym vyhledem do zahrady, proste parada...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma